"Възраждане" призова МВР да не допуска деца и непълнолетни на гей парада в София

"Възраждане" призова МВР да не допуска деца и непълнолетни на гей парада в София

"Възраждане" се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица, заявяват в своя позиция от "Възраждане".

Семейството е основната най-малка единица на българското общество. То е структуроопределящата тъкан и се състои от мъж и жена, както е написано в Конституцията - върховният закон на страната ни. Днес семейството е атакувано по всевъзможни начини, с което се отслабва и българското общество. 

В ежедневието ни навлизат западни течения, които опитват да нахлуят и в българските училища и от най-ранна детска възраст да обяснят на децата ни какво е гей и как мога да избират какъв да е полът им. 

Днес за поредна година ще се проведе събитие, което е несъвместимо с нравствените порядки, то е пошла демонстрация на неморалното и на различното, която незнайно защо гей обществото иска да натрапи в ежедневието ни. Тази демонстрация е разрешена от българските институции, а нейното провеждане ще бъде грижливо пазено от българската полиция. 

"Възраждане" се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Това, което "Възраждане" отчита като свой успех, е липсата на детска сцена тази година, което вероятно е повлияно и от острата реакция на нашата младежка организация миналата година. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица.

Представители на "Възраждане" днес ще подкрепят "Походът на семейството" в защита на нормалността и българското семейство.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Наблюдател

    22 Юни 2024 10:04ч.

    Странно е да има деца на гей парад. Децата сами няма да отидат. Родителите им явно не са педераси. Необяснимо е защо нормални родители ще водят децата си на парад на педераси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    23 Юни 2024 6:43ч.

    <Необяснимо е защо нормални родители ще водят децата си на парад на педераси?.> Такива са указанията от Давос, Модерната идеология. Това е един от начините за намаляване на населението. Има един стар виц. Сперматозоидът Иванчо, тичал първи да оплоди яйцеклетката и изведнъж осъзнал, че нещо не е наред....и викнал: "Назад! Гъз!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    22 Юни 2024 10:05ч.

    Б.Б от Банкя како мисли/ щот той може и да мисли/ по въпроса. А

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдааа

    22 Юни 2024 10:42ч.

    Лекарите казват, че във всеки гей, дреме латентен педофил! Така, че без деца няма да им е интересно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    22 Юни 2024 10:10ч.

    Ех Коце, мъчиш да вадиш от всичко дивиденти, но накрая с двата крака вътре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До отходната яма, наричаща се "Нов Кмет"

    22 Юни 2024 10:29ч.

    Кмет ли си, смет ли си, няма значение. Аре, бегай на прайда да си забучиш няколко пера в задника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Видов ден" чука на вратата!

    22 Юни 2024 10:58ч.

    Този лош социализъм, с тези лоши социалистически хора https://www.youtube.com/watch?v=e2EI2kMjcE0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • копейкин ти е

    22 Юни 2024 13:02ч.

    съпруг, а не съпруга, ма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С какво, бе гнидо тролска, не си съгласен

    22 Юни 2024 14:19ч.

    От това, което Костадинов е казал?! Смяташ, че семейството - това не са мъж и жена? Или, че дечица трябва да бъдат влачени по извратеняшки прайдове? Или ти плащат да плюеш Костадинов, за да не си личи корко са жалки Кирчовците, Женералчетата, Пеевчетата, Боковчетата, "величията" и чалгарчетата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубава работа, ама мутренска!

    22 Юни 2024 10:13ч.

    Всичко, до което се докоснат калинките на Боко Тиквата и Шиши Магнитсли, се разваля: Теч на радиоактивна вода от АЕЦ “Козлодуй”, експертите: няма опасност Течността е изтекла от VI блок на атомната електроцентрала ази вода, освен че е радиоактивна, е и с високо съдържание на борна киселина и предизвиква силна корозия върху металните компоненти. Ремонтният персонал трябва да почисти всички места, които този силно агресивен химически разтвор е успял да намокри. Има доста голяма вероятност да не могат да бъдат почистени всички поражения, разкри Касчиев. Водата е засегнала външната страна на корпуса на проверявания трети парогенератор, засегнала е и тръбопроводи, кабели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Eye For An Eye, A Tooth For A Tooth"

    22 Юни 2024 10:20ч.

    Как шайката ГЕРБ съсипа мощности за 100 млн., дивашки кражби в ПАВЕЦ „Чаира” (I част) https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/signal-kak-byaha-sasipani-moshtnosti-za-100-mln-divashki-krazhbi-v-pavec-chaira-i-chast-5/131936

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИЛИОНЕРИТЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ БСП - УВОЛНЕНИЕ

    22 Юни 2024 10:15ч.

    Силата на САЩ е, че внушава на цял свят, че ако имат либерализъм и демокрация, ще имат голямо щастие - големи заплати и много къщи, коли и курорти, социално спокойствие. Тоест европейски ценности, като демокрацията и плурализмът и римското право.. Свобода на търговията. Фарисеите са казвали - НИЕ СМЕ НАТО, пардон: НИЕ СМЕ РИМСКАТА ИМПЕРИЯ, и това е отворен пазар и наша защита. Айн Ранд казва, че егоизмът прави демокрацията и богат народът. Славяните и народите извън Европа не са егоисти и допускат тиранията. Така мислят неоконите и техните бащи от викторианската епоха, техен човек е и Хитлер. Хитлер и Мусолини ся знаели за тези ценности, тази идеология. Те казват, че е така от незапомнени времена, дори преди основаването на Рим. АКО СЕ ЧУДИТЕ КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ. В Древногръцките държави и Римската империя, сексуалните отношения са били плурастични и не под бичът на държавата. Така ЕВРОПА СЕ ГОРДЕЕ СЪС СВОИТЕ СВОБОДИ, ОТ ПАМТИВЕКА, И ЧЕ ТОВА Е ДОНЕСЛО И СОЦИАЛЕН ПРОСПЕРИТЕТ НА НАРОДЪТ НА ЕВРОПА. А другите народи затова не са богати, едва наскоре се замогват благодарение - че практикуват ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛИ. ИЗБОРИ, ПАРЛАМЕНТ, РИМСКОТО ПРАВО... РЕПУБЛИКАНСКО УСТРОЙСТВО.. Което дава фашистко самочувствие на ЕС и на САЩ. Англия..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    22 Юни 2024 10:50ч.

    геи парад на задушница и на 22 юни 1941 г подигравка с жертвите от воините хора бдете вървим по нанадолнището запалете по една свеш и се помолете за мир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    22 Юни 2024 11:03ч.

    Не подценявам упованието в Бог, но от практична гледна точка е по добре да вземат по едно дърво.... И тъй като няма да го направят, нека им пожелаем да прочетат по 3-4 книги. И тъй като и това няма да направят следва да констатираме, че народът е много прост и деморализиран и това е основния проблем. Но всичко е точно и ясно: Онези "другите" доста години систематично се занимаваха с опростачване на раята и сега просто жънат резултатите. Съпротива няма! 10% лястовички пролет не правят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коце, Коце, после що не гласували за вас!

    22 Юни 2024 11:11ч.

    МВР не взима НИКАКВИ решения кого да допуска и кого не. МВР е екзекутив, изпълнител, каквото му наредят, това прави. Не го ли знаеш това? Пак твоите празни приказки, с които разгони куп симпатизанти, ще ти останат накрая само тези с телешкия възторг!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е как бе?

    22 Юни 2024 13:07ч.

    Нали родната полиция ни пази? Какъв екзекутор?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    22 Юни 2024 11:20ч.

    Как без деца на този пъстър и весел парад с толкова позитивни емоции и любов? Горкичките, така се стараят добрите и креативни хора да им доставят радост и забава, и ще ги лишават от това жизнерадостно преживяване! 😒❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо има деца на парада ли

    22 Юни 2024 13:09ч.

    Например преди 2-3 години излезе информация, че в Американския колеж в София на учениците, които са присъствали на парада "Педераска гордост", им начисляват някакви бонуси. Евроатлантизъм в действие...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор Самсонов

    22 Юни 2024 13:35ч.

    Какво стана с бригадите на Сидеров, толкова много скинари имаше преди години, агитките също са полезен инструмент... Явно еврейските организатори не разбират от друго, само си го просят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    22 Юни 2024 14:39ч.

    За какво семейство говорят и искат да им се признае със закон тези от ЛГБТ+? СЕМЕйството е това, което създава и отглежда наследници. Какво е тяхното СЕМЕ, с което ще вършат тези неща? Да си измислят нещо друго, с което да искат да ги признаят като законно живеещи, но не и семейство! СГЛОБКА върви и при тях, но те така или иначе живеят с еднополови партньори и никой не им забранява, а що се отнася до някакви други права, то те ги имат повече от останалите хора, имат привилегии, които другите нямат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коце ами това си е

    22 Юни 2024 15:18ч.

    Посред лято повод за сурва. Тея си просят сурвакането!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що да Вида

    22 Юни 2024 16:26ч.

    Поредната имитация на патриотична дейност на казиони националисти.Прайда се бори със "Закона за чуждите агенти", като се осветлят сонсорите му и целите му.Еми настоявайте в парламента отново и отново, докато стане, иначе Величие ще ви изяде всичките гласове и Русия ще ви спре издръжката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи