"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм

"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм

"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни, се казва в позиция на партията.

"Агресивната рекламна кампания на гей парада в София и събития в него са насочени към децата на България. Младежката организация на "Възраждане" вече изпрати писма до всички институции, в които настоява поне детската сцена на парада да бъде забранена. Нашите младежи и техни приятели от други български организации вчера спряха прожекцията на филма и ще продължават активно да изразяват гражданската си позиция по темата.

Появилата се информация в последните часове в някои медии не е вярна. На протеста вчера се стигна до словесен сблъсък, след като един хомосексуалист от женски пол блъсна жена, която беше дошла да изрази гражданската си позиция на неодобрение към филма и излъчването му", заявяват още от партията.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Браво на Възраждане!

    12 Юни 2023 12:02ч.

    Възраждане винаги има позиция по наболелите за обществото въпроси. Против ковидните мерки, против закона за социална помощ, против подкрепата за Украйна, против джендър-идеологията, против влизането ни в Еврозоната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    12 Юни 2023 13:04ч.

    На сексуално НЕнормалните индивиди, трябва да им е ясно, че никой не го интересува, какви са им сексуалните предпочитания и извратени мераци, но в същото време, трябва да им стане ясно, че и никой няма да търпи агресивното пропагандиране на извратените им "норми" и облъчването с тази помия на децата ни и на обществото ни! Трябва да им стане ясно, че всяко действие има своето противодействие и ако държат да бъдат пометени от гнева на мнозинството, ще го получат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Н.Н.

    12 Юни 2023 13:46ч.

    Не забравяйте, че на повечето (сигурно >95%) хомосексуалисти им е ясно всичко това и изобщо не се навират в лицата на другите, нито пък имат какъвто и да е интерес към деца, просто искат да си живеят живота. И подобни прояви всъщност много им вредят. Т.нар. "LGBT" общност всъщност е едно кресливо, организирано и вредно малцинство, към което сега виждаме как почват лека полека да се присъединяват и педофилите. Най-потърпевши в крайна сметка от този радикален активизъм ще бъдат (относително) нормалните хомосексуалисти, които уж тези активисти би трябвало да защитават. Та, надявам се, повече от тях да започнат да се осъзнават и да се разграничават от подобни прояви. Всъщност, в тяхна полза е да подкрепят Възраждане, която всъщност не е хомофобска партия, а просто се бори против вредната пропаганда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи