"Възраждане" дават на прокуратурата Асен Василев за продажбата на земеделски държавни земи

"Възраждане" дават на прокуратурата Асен Василев за продажбата на земеделски държавни земи

Официална позиция на  „Възраждане“, относно намеренията на финансовия министър Асен Василев да пусне за продажба 20 % от земите от държавния поземлен фонд.

Днес стана ясно, че за да осигури приходната част на Бюджет 2024 г., министърът на финансите Асен Василев възнамерява да пусне за продажба чрез поименни компенсационни бонове, близо 700 000 декара земи от Държавния поземлен фонд. Това е близо 1/5 от земята, която стопанисва Министерство на земеделието и храните. Това е земеделската земя, чрез която се оземляват малките земеделски производители, това са пасищата, мерите и ливадите, които ползват българските животновъди, това е земята, чрез която се компенсират земеделските производители,
поставени в неравностойно положение, спрямо големите такива в условията на
монопол.

Ние от “Възраждане” категорично възразяваме срещу това намерение на Асен Василев и напомняме, че в Конституцията на Република България е записано следното:

Чл. 18. (6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на
гражданите и на обществото.

Чл. 21.(1) Земята е основно национално богатство, което се ползва от особената
закрила на държавата и обществото.

В този смисъл заявяваме и нашата официална позиция по темата, а именно - че министерство на финансите, в лицето на министър Асен Василев се готви да извърши нарушение на Конституцията на Република България и поредното
национално предателство.

Съгласно чл.35, ал.4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи „Участници в търговете за земеделски земи от държавния поземлен фонд могат да бъдат единствено притежатели на поименни компенсационни бонове, на компенсаторни записи и на жилищни компенсаторни записи.“ Всички ние си спомняме как се получаваха и колко струваха навремето поименните компенсаторни бонове. Освен това тези бонове могат да се търгуват без ограничения. Тук остава отворен въпроса, някой знаел ли е предварително за намеренията на министъра на финансите.

Имало ли е засилено търсене на такива бонове в последните няколко месеца? Това са важни въпроси, на които трябва да се отговори, защото съгласно ал.5 на същия този член 35 се казва, че едва четиридесет на сто от предложената цена в търговете за земеделски земи от държавния поземлен фонд се заплащат от спечелилия участник с парични средства – останалите 60% от цената се изплаща, именно с такива поименни компенсационни бонове.

Това означава, че под предлог в Бюджет 2024 да се заложи един изкуствен 3 процентен дефицит, ще се даде възможност определени лица да закупят за жълти стотинки една пета от Държавния поземлен фонд на България.

Ние от “Възраждане” се обявяваме категорично против това намерение и ще сезираме отговорните институции, в това число и Прокуратурата.

 

 

Коментари

  • въздухар

    24 Ное 2023 16:30ч.

    благодарение на теб Терзиев стана кмет, а ПП-тата с техния Василев останаха на власт. Ти не си Копейкин, ти си лъжейкин - мюре опозиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    24 Ное 2023 17:12ч.

    ПеПейкин отново надува парата към свирката! И какво ще направи Прокуратурата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Казваш,

    24 Ное 2023 19:15ч.

    всичко ще зависи от позицията на ГЕРБ-сдс - дали и те са национални предатели като ДПС+ППДБ!? Защото определено ВЪЗРАЖДАНЕ, БСП и ИТН ще гласуват в Народното антинародно събрание на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИОННА ЛАМЯ - "СГЛОБКАТА" ППДБ-ДПС-ГЕРБ-сдс - срещу националното предателство подготвяно от финансовия министър Асен Василев...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    24 Ное 2023 20:27ч.

    не е сигурно, че оная неблагодарница беше по-добрият вариант, при протестите Терзиев отиде на място, не герберските началници от МВР, с които се върна и насилието, отново брадати полицаи без номера, скрити под каските гонят по уличките (спомнете си по "Шишман" навремето, сега по "Гурко"), когото настигнат го пребиват, така беше още по времето на цветанов след Катуница, угасено осветление и пребиване на протестиращите, и те бяха деца, тези неща ги научихме от майките които са придружавали децата си, за да ги пазят, цветанов си замина, гешев също, пеевски само на заплата, следва борисов рано или късно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да М

    24 Ное 2023 21:27ч.

    По стила ще ги познаете! Троловете на ПеПейкин! Костадинов и така нареклото се "Възраждане" са проект на МИ-6 за противодействие на традиционно силното руско влияние в България и въобще на Балканите! Видя се част от лицето му покрай местните избори, гласуването на промените в Закона за отбраната и въоръжените сили и в сублимни моменти, когато им се кривиха картагенските маски! Пък будалите ПА им вервайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    24 Ное 2023 22:58ч.

    Герберастката десислава танева веднага се обяви срещу това и заяви, че ГЕРБ няма да го допусне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоян

    25 Ное 2023 0:46ч.

    ФАКТ е че американците изкупиха огромни количества украинска земя . Изводите си правете сами. А от Възраждане и аз съм разочарован , защото са двуличници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    25 Ное 2023 9:43ч.

    Едва ли Костадинов е виновен за безумието на софиянци, които сами се поставиха пред избора между педераст и циганка. Неговият кандидат за кмет беше съвсем приличен човек, но на софиянци чавка им е изпила мозъците и вече не си дават сматка за последиците от дейстията или бездействията си. Както между другото и цялата държава. Всеки народ си заслужава управлвнието и това беше доказано за пореден път. Явно българският народ не е дорасъл още до нивото на Възраждане. 34 години не му стигнаха да разбере накъде върви с чуждопоклонничеството си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    25 Ное 2023 9:47ч.

    Това е законовият ред и някой в тази нещастна държава трябва да се бори. Жалко, че масата жители в тази държава не оценяват какво наистина прави Костадинов, и че той е един от малкото мислещи в тази загиваща държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да М много ти е изкривено мисленето

    25 Ное 2023 9:52ч.

    Ти съвсем го удари на фантазия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хе хе хе

    26 Ное 2023 3:57ч.

    На продажен и зависим партиен лидер - Софиянци и Григорова им пречи да бутнат СглобкаТа, нали? Това ми напомня за Костов, на който също избирателите му пречеха! И на Борисов, дето му е кофти мат'риала. А правете му сметката за Костадинов на който още като опозиция - софиянци му били криви! А той Целият в бяло - БУЛКАТА! НА КОЙ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Baba Pena

    24 Ное 2023 16:38ч.

    Браво на “Възраждане” .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За кое?

    24 Ное 2023 17:13ч.

    За парламата, или за Терзиев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    24 Ное 2023 18:30ч.

    Прочетете статията и ще научите за какво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев има някакъв малък шанс и да свърши някоя добра работа от кумова срама

    24 Ное 2023 19:11ч.

    За Григорова, никакъв шанс. Ей го, закриват завода за вагоните, кой ще поеме отговорност? Колко народ остават на улицата/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    24 Ное 2023 20:36ч.

    тя е точно от техните среди, участвала е в техните протести, тя беше протестен вот, а терзиев да не се срамува от партизанския си произход, на запад се цени много

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да бе да!

    24 Ное 2023 21:30ч.

    Мамин Деянчо щеше да оправи работата, нали? Ако Григорова беше победила, СглобкаТа падаше! Обаче Коци играе спаринг на Баце. Те си знаят защо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 16:47ч.

    Коце е някакъв самотен опълченец заедно с Възраждане, всичките други млади меринджеи са в "бизнеса" как по бързо да разсипят и разпродадат територията на безценица, за катуни и кибуци на чуждоземци! Планът Ран - Ът, като са го превеждали на българският "елит", са им казали, разменяте кон за кокошка, която ще ви снася златни яйца по островите и луксозните дестинации, където ще избягат след като приключат държавата, с помощта на местните туземци, дето за една плата от посолството и собствената си майка биха продали, какво остава за родината.!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо!!!

    24 Ное 2023 17:24ч.

    ПеПейкин се опитва да спасява неспасяемото с подобен кризисен PR! Доверие най-трудно се печели и най-бързо се губи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Статистическа единица

    24 Ное 2023 18:34ч.

    Спрете да повтаряте една и съща пропагандна теза, свързана с местните избори в София. Тактическият успех там щеше да се превърне в стратегично поражение за цялата страна. Ако не можете да го разберете, заслужавате си не само сглобката, ами и менгемето, което са ви надянали на вратовете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    24 Ное 2023 20:20ч.

    божков показа, че не може да се замени Родината с нищо, първото което каза - вече съм си вкъщи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, Виктурчо бръчет

    25 Ное 2023 4:08ч.

    ноу ги ваздигаш къф Ран къф Осран кви златни мисирки???? Ми те ачик ти гу снесуа плана си зъбрай ли??? Прайм кот прайм и бегом пу острувити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    24 Ное 2023 17:02ч.

    Решението на кокорчо е безумно и мисля, че ГЕРБ и ДПС няма да допуснат тая мръсития, но точно Израждане да е загрижено за нас?!Точно копейкин, който де юре е бъългарски гражданин, но де факто - путинска марионетка, за което говори прякорът му?Пука му на копейкин за българското земеделие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • беден жълтопаветен маргинал

    24 Ное 2023 17:08ч.

    Точно на западащи грантаджии като вас не ви пука ей толкоз за родината ни. Където влезеш, и ти като патроните си, създаваш грозна суматоха и покрай тебе се носи воня на сяра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ева Браун

    24 Ное 2023 17:15ч.

    Какъв русофил е този лешпер бре ТУПАН!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    24 Ное 2023 17:39ч.

    Абе, утaйко долна - такива като тебе са национални предатели. Марионетките на американското посолство затриват България , на тебе все Путин ти е виновен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    24 Ное 2023 23:17ч.

    Не можеш да объркаш феновете на израждане - примитивни и тъпи.Утайки долни и маргинали сте вие, копейките, дето вярвате на тоя мошеник, който не е нито русофил, нито русофоб, ами пълен боклук.Явно доста народ във форума не го понася.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Адолфе

    25 Ное 2023 10:00ч.

    Аз по-голяма утайка от теб не виждам в целият форум тук. Не разбирам какъв ти е проблемът, но явно от празната ти глава идва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    24 Ное 2023 17:17ч.

    земя не се продава не се знае какви времена ще доидат воини конфликти болести да не останем без вода и храна такива идеи да не ви минават през главата оставка и нови избори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    25 Ное 2023 17:00ч.

    Точно! Земята не подлежи на Амортизация! Това не ти е някакъв завод, а ЗЕМЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ало

    24 Ное 2023 17:21ч.

    Костя, знам какво направи на 5 ноември!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно каквото трябваше направи

    24 Ное 2023 19:14ч.

    Григорова със Станишев са същото каквото е и Терзиев с ПП-то, с тая разлика, че като самостоятелен играч, щото той не е от ПП-то, може и да направи нещо различно. Ще видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    24 Ное 2023 19:17ч.

    И Путин е виновен. Сменете опорката, защото тази остаря

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    24 Ное 2023 17:23ч.

    Браво Костадинов! Предателствата на Асенчо и сие стават нагло пред очите на публиката, но избирателите са слепи за тях и продължават да вярват в европейския "път" без да виждат, че това е път към кланицата. Добре че има хора като КК които да извикат нещо против тези предателства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лео

    24 Ное 2023 17:25ч.

    А предателството на Пепейкин, а?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тренчев и Подкрепа

    24 Ное 2023 19:16ч.

    Какво направиха за/ срещу България? Я стига с тая синдикалистка Григорова. С лозунги не се управлява, а те управляват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    24 Ное 2023 17:26ч.

    Обичайното и обикновено за КК лаладжийство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А темата за държавните земи ти е през ...

    24 Ное 2023 19:17ч.

    Или вече си се кастрирал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • само минаваш, ама не само -

    24 Ное 2023 20:21ч.

    винаги изтръскваш в движение по едно миризливо, колкото да обявиш на света, че те има

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 17:40ч.

    Я излезе нещо от тая трънка, я не излезе. Вчера един колега беше дал линк към интервю на Явор Дачков по темата Костадинов. Дачков недвусмислено каза, че избирателите възрожденци можеха да разглобят сглобката, напук на всички посолства, и да се реши въпросът с един пас. Достатъчно беше Костадинов да си мълчи. Айде, не му е симпатична Ваня, не му е. Поне си мълчи бе! Сега "героично" ще бори националните предатели. А дали той не е от тях?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 17:43ч.

    Споменах Дачков, макар че в петъка преди балотажа написах тук, какво означава дрънкането на Костадинов. Споменах го, щото човекът застава с името си, а аз съм некъв анонимник тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    24 Ное 2023 18:36ч.

    Слушах интервюто на Дачков в Поглед Инфо и смятам, че е прав. Но в случая с държавната земя, Костадинов поне направи темата публична. Другите и това не направиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • точно!

    24 Ное 2023 20:23ч.

    отнася се за 18:36

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    24 Ное 2023 17:41ч.

    СПЕШНО трябва да се реформира законодателството и Наказателния кодекс, трябва да се върне смъртното наказание. Докато такива като ококорения и цялата клика, изпълняваща заповедите на "посолствоТО" могат да продават и предават България без законова възможност да бъдат екзeкутирани, нищо добро не ни чака. Държавната измяна трябва да се наказва само и единствено със смърт !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    24 Ное 2023 23:24ч.

    В такъв случай смъртна присъда трябва да получи и костя копейкин, щото той изпълнява заповедите на руското посолство, а русия е враг номер едно за България, НАТО и света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уви, Русия не я интересуваме!

    25 Ное 2023 0:40ч.

    Сираци сме! Чирачета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер, ти си враг на себе си

    25 Ное 2023 10:08ч.

    Не разбирам какво ти пречи Путин. Него си го интересуват руските интереси и той много добре си ги защитава. Само не мога да разбера ти защо толкова го мразиш, както и не разбирам омразата ти към Костадинов и всичко българско.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • само не РАZБРАХМЕ на КОЙ

    24 Ное 2023 17:43ч.

    ПРОКУРОР!!!или на "АРМЕНКИю ПОП" ли???!!,кривоПИШКОВ ДА се УТОЧНИ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Убава работа, ама на ПеПейкин!

    24 Ное 2023 17:47ч.

    Той подари София на ДС в лицето на Васко Ушенцето, а сега тръгнал да гони Михаля! И като се приеме закона, Прокуратурата кво да направи? Какво да разследва и кого? Баце ти, дето според теб говняр е най-добрия български политик, кат подари на янките 3 млрд. за самолети на картинки през Парламента, Ко да направи Прокуратурата, а?! ПОПУЛИСТ! Сега ходи да се оплачеш на Григорова като проектирана циганка и соросоидка! НЕЩАСТНИК!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, кавал,

    24 Ное 2023 20:33ч.

    къде те чукат, къде се пукаш!? Нерде Григорова и кметски избори, нерде разпродажбата на държавната (на всички ни) българска земя за компесаторни записи и за жълти стотинки - 1 дка за една годишна рента в Добруджа! Кавал нещастен и издухан, тъп жълтопаветен лайнар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 17:53ч.

    Не че гражданята знаят как се "гледа" земя, освен през прозореца, но все нещо е останало в Гена и не вярвам тая простотия да мине. Все едно да разпродаваш пустинята в Палестина след ПСВ, че да си купиш локум...а, това вече е правено, май...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 17:56ч.

    Има кой да я купи, бъди рахат. Я виж Юкрейн.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 17:53ч.

    Чувал съм една приказка за един младоженец, на който му паднали гащите на сватбата му. От срам младоженецът търтил да бяга и избягал от селото си. Мъчно му било и след 20 години се върнал. На входа на селото си играели деца и той ги питал, кое е това село. "Това е селото, в което на един му паднаха гащите на сватбата му" - отговорили му децата. Човекът се върнал обратно. Младоженецът се бил засрамил, а Костадинов - не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХА ХА ХА ХА ХА ХА

    24 Ное 2023 18:00ч.

    Това ми хареса! Въпрос - коя е Булката: А. Ваня Григорова В. Бойко Борисов С. ПП D. МИ-6

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕШЕН ?

    24 Ное 2023 17:57ч.

    КК изпусна питомното на 5 ноември, с което можеше ПОНЕ да подрине СглобкаТа, сега тръгнал да реве на Прокуратурата! За К.Р. Какво да направи Прокуратурата в случая? И какво зависи от Прокуратурата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:02ч.

    Май ти си смешен, нали денков щеше да подава оставка заради вътрешният министър? И кво стана, на другия ден се врътна, ти не разбираш че това са сламени хора поставени като бушони, не случайно са подбирани невменяеми! Не виждаш ли каква политическа шизофрения е настанала, истинските собственици и господари на държавата я приключват и разпродават! Ваня протестърката с мегафона нищо не може да направи по въпроса, най много да се облажи, просто и липсват умствени качества и подготовка! Тези няма да пуснат кокала, или по скоро няма да пуснат гръкляна на българското добиче докато не го уморят, след което ще хванат по екзотичните дестинации!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 18:06ч.

    Абе, смешният вижда, всички виждаме и всичко виждаме. Денков туй, Кокорчо онуй, а Костадинов още по-онова. Няма да има нужда от тези гледки, ако Костадинов - твоят човек, поне си беше мълчал на 03.11.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:22ч.

    thenewone кажи честно, Ваня ли е твоят спасител, тя ли ще оправи държавата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    24 Ное 2023 18:25ч.

    Не Викторе. Цялата жълтопаветна сган беше 100% out. Предаде ни КК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 18:40ч.

    Ся. Винкелът е отговорил, а от себе си ще добавя, че бих бил щастлив, Ваня да е моят персонален спасител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:45ч.

    Добре те са аут(аутъфспейс) и сега, кво правим с Пеевски и ДПС и ОПГто ГРОБ?! Не виждаш ли че всичките изпълняват обща задача, и сглобката е наредена отвън!? Тези са креатури на Иван Кръстев и Прокопиев, тях как ще ги махнеш, Ваня ли ще ги махне? Нали ще кацне Джим О Браян и ще им нашока канчетата и на Ваня и Иван и на всичките ви надежди...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    24 Ное 2023 17:58ч.

    Варненското "ефе", което подведе доста Българи, да не прави изкуствено дишане на Родината. Чрез "арменският поп". Ако беше паднала днешна жълтопаветна София, Кокорчо и другия с " Опасен чар, нямаше да ги има. И той има вина вече, колкото двамата от каишката на" Магнитски", Еничарите от вън и местните агенти на Козяк. Не ще молитва вече, а мотика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:11ч.

    Как точно си представяш тези разбеснели се гьон сурати да пуснат властта? Ваня ще им крещи с мегафона ли, или ще се съберат българи да протестират, та това да не е БФС?! Тука се протестира само организирано и театрално, и агитки и полицаи протестъри всичките са в кюпа и на заплата и чакат само да бъдат активирани! Имаш ли представа колко предатели и мерзавци обитават туземната територия, те са развъждани от векове, сървайвъри готови на всичко за да вземат парите и да бягат! Предателството е националният бизнес, заедно с контрабандата и производството на оръжия, другото са палати за гости и перални за черни и кървави пари! Това е мафиотска ОПГ Държава в която всичко е фасада зад която се крие гнилоч и далавери, няма гнусотия в която България да няма участие...и всички принадлежат към мафията "мой човек"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    24 Ное 2023 18:20ч.

    Въпросът/ите Ви са риторични! Имаме История, с доста по-тежки моменти и винаги е излизал Лидер,........! Е има и саможертва, която не е типична за бройлерите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела на Виктор

    24 Ное 2023 18:28ч.

    Гледай Дачков в Поглед инфо. Нали го уважаваш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:39ч.

    "Епопея на ЗАБРАВЕНИТЕ"... Най лошото нещо тука да си лидер, всеки лидер трябва да си повтаря мантрата "направи добро, изяж лайно" и Ботев и Левски, това се е случило с всичките ни национални герои! Това е сбъркана верига, да се търси спасител и лидер и някой друг да бърка да вади кестените от огънят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смени мисленето

    24 Ное 2023 18:52ч.

    Да:Не, 1:0;1:0 и може и да разбереш, защо обущарят Кочо е сторил това, което е сторил. А лайното си е доказано твое. Луксозно, но лайно. Кой знае, може и със знак = ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжливото Коци с гегата

    24 Ное 2023 18:07ч.

    Ало, ? на кметския стол в Общината! И в министерството на финансите! И в министерството на отбраната! И в Министерския съвет!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 18:09ч.

    Що ми е да гледам украините. Над милион дк орна земя у нас са собственост на израелски инвестиционен фонд. Поне от десет години араби от емиратите изкупуват земя в Натура 2000 и по южната граница. Говорим за разпокъсани, частни парцели по няколко декара. На мен самият са ми правени предложения да посреднича. "Инвеститорите" излизат с номера , че имали пари бол, а очаквали възвръщаемост от "европрограми" по "екология". Но с тенденция да комасират територия. Сега изкарвал бивши ДЗС и пасбища с милиони декари... А инак съм проверявал-бизнесмодела е , в най-добрият случай, танто за кукуригу, инак тотална загуба. Но това ДАНС със сигурност го знаят-няма начин да са проспали последните петнайсет години в решаване на кръстословици, близане на шефски задници и доноси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 18:14ч.

    Ми тогава що се чудиш, кой ще си купува земя в Газа. Някъде мярнах 500 лв/дка. Че то има ли толко евтина селскостопанска земя?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    24 Ное 2023 18:10ч.

    Дават те!?! Циркаджии безподобни! Гледайте Дачков в Поглед Инфо. Показаха на ПосолствоТО, че на тях може да се разчита!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    24 Ное 2023 18:12ч.

    В следващия парламент, 50-то ОНС, ПП "Възраждане" ще влязат през крив макарон! Явно Коци отсега започва с предизборната кампания. Дано да успее. Ама надали след ТОТАЛНАТА ИЗДЪНКА в София. Свърши се тая ... възрожденската мелодия на годината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голяма болка за Григорова ей!

    24 Ное 2023 19:10ч.

    Синдикалист и то от Подкрепа! Без значение е кой ще управлява София, ама никакво значение няма. И кой изобщо го чете за грешка, че Костадинов не подкрепил Ванчето. Та тя не искаше подкрепа от никой, говореше с гражданите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало?

    24 Ное 2023 21:35ч.

    Въобще не ми дреме за Григорова! Дреме ми за Родината! А Коци свърши. Курса в политиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    24 Ное 2023 18:13ч.

    Наистина излязоха поредното Израждане, но много хира ги усетиха. Оттук... само надолу. Няма да видят даже мазната баница на ПП-тата. Освен някоя кинта за предателството в София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, и?

    24 Ное 2023 18:15ч.

    Кво джавкаш? Щом опря до Прокуратурата, политическия ти проект е causa perduta!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 18:31ч.

    Всъщност още може да се намери и под 500.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, приказките на Костадинов преди балотажа бяха гаф

    24 Ное 2023 18:37ч.

    Както казва thenewone, поне си беше мълчал , ама то и най-умният си е малко прост. Но аз Ви питам господа форумни заседатели, кой освен него в момента защитава поне в някаква степен българските национални интереси?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Ное 2023 18:49ч.

    Жалко, но за мен Коцето е политически труп. Пропусна златен шанс. И не е ясно поради глупост или поради други причини за които не ми се иска да е истина. Между другото не му е за пръв път. Съжалявам че навремето напуснах гъбарството и два пъти гласувах за Възраждане. Нищо ново под слънцето. Последният да дръпне шалтера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 18:49ч.

    Ся. "Гаф" е много, ама много меко, като пи*ките на жълтопаветниците, казано. А защитата на бълг. национални интереси ... Сериозно ли смятате, че те трябва да се защитават на парче - тук кръпка, там яма (кръпка)? То е като перпетуум-мобиле - вечно движение. Правиш "гаф" - после чудеса от "героизъм", пак "гаф" - пак "героизъм" и така до края на света. Перпетуум- мобилето е възможно в консервативни системи, каквито няма в природата, а подобни защити са възможни в системи, в които е валиден законът за всеобщата електорална глупост, каквито има в природата - нашето мило Отечество е такава система.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:51ч.

    Как кой, кака Ваня и Дидо дебелият! Видни българе, народни хора дето мислят за добруването на всичките...мутро чалгарите се чувстват репрезентирани а те са мнозинство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 18:54ч.

    Да уточня - за консервативните системи е в сила Законът за запазване на пълната механична енергия, а за нас - Законът за запазване на всеобщата електорална глупост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    24 Ное 2023 21:38ч.

    Абсолютно съм съгласен. Костадинов или е много ниска топка, или /което е почти сигурно/ е политически проект на ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 18:43ч.

    В следващото НС Възраждане може и да не влязат, но ще влязат клонингите им-други патреотари. Макар да сменяме и развенчаваме "водача" у нас политическите предпочитания са въпрос на "племе","клан". С което опровергаваме Маркс, с вулгарният му икономически детерминизъм, както и Вебер, въвел страстите, за да избегне класите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 19:01ч.

    "опровергаваме Маркс, с вулгарният му икономически детерминизъм" Тоз извод, малко като извода на оня биолог-откривател, дето открил, че органите на слуха са в краката - режеш краката, командваш "бегом", а индивидът не побягва. Извод - не чува, защото са му отрязани краката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 19:22ч.

    Пич, поп Гапон(агент на Охраната) е изключително популярен в Путиловският завод черносотник. Факт, преди евреите есеровци да го обесят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ф-ф

    24 Ное 2023 19:54ч.

    Маркс не теоретизира чрез икономически детерминизъм, това е характерно по-скоро за головодните му последователи и следовници от идеологията марксизъм-ленинизъм. Маркс е повече феноменолог-гещалтист, като Хегел, само че не на духа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 18:46ч.

    Стратификация, инак ИИ в случаят е прав. Всичко опира до страсти в Надежда за Българският Великден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В София едва сега се разкри Костадинов, във Варна отдавна

    24 Ное 2023 18:49ч.

    е известен с игрите си в общината, затова въобще не се изненадахме от решението му за изборите в София. Повече подробности може да чуете от Веска Томова при Ивелин Николов https://www.youtube.com/watch?v=1FCkUxHKS9U

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 18:54ч.

    Как ще обясниш днешната статия на Веска Томова по повод колко велик е пеевски? Нещо май прекалено се е отдала на мутробарока и черпеното с уиски, до степен да иска да влезе в пантофите на Мадам В, нали и тя е Веска, може тя да е новата мадам В! П.П Ахмед Доган е проклятието на България и българският преход, очаквам скоро той да ви стане новият спасител...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска Томова като я чух как хвали Пеевски, че мислел, че бил умен

    24 Ное 2023 19:04ч.

    Забрави! ....... Преди това се пенеше за Гешев, как щял да направи това, онова, пълни глупости! Реално тя прокарва нечии интереси, иначе коя е тя, че да има носачки на информация и то подбрана. Томова отдавна не е ориентир за истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега видях, писали сме за Томова почти едно и също

    24 Ное 2023 19:07ч.

    Значи и други са забелязали роболепнеченето пред Пеевски, човекът съсипал търговска банка, унищожил препитанието на десетки хиляди семейства с тютюна, жалкия му опит с кавките и изобщо след като не можеш да управляваш готови пари а само крадеш, какъв капацитет може да си изобщо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо прегледай фактите й за Варна

    24 Ное 2023 19:10ч.

    и прецени, а Пеевски е друга бира, не сравнявай ябълки с круши. Варна е видима за всички, Пеевски не е все още. В интерес на истината, Томова беше против пепетата още от самото им начало когато спечелиха изборите през 2021.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига сте мрънкали,

    24 Ное 2023 18:49ч.

    вярно е, че сбърка КК по време на изборите, и то много!, но сега да си трае ли заради това?? Добре, че предприема атака сега, макар и със закъснение, все е нещо, а другите си траят и сега, нали?? Те все си траят, щото ББ това му е маниера, бил обещал, но само когато му изнася лично на него...А когато се закваси млякото ще е пръв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Ное 2023 19:20ч.

    То хубаво ама Радев сбърка с Кирил Петков, Коцето със софийските избори. И кво сега да се бъркат и по нататък. А сглобката/некоалицията си управлява и в държавата и в София. Дали пък поради някакви неизвестни ни причини няма пак да сбъркат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генчо

    24 Ное 2023 18:50ч.

    Тъпанарите, с плоските и неадекватни коментари са силно активизирани да тролят, значи Костадинов е на правилния път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз си го помислих

    24 Ное 2023 19:01ч.

    А тролът е един/ една по-скоро и е много активна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганчо

    24 Ное 2023 22:17ч.

    Точно Коци плаща за тролене! А останалите се опитват да му кажат безплатно, че сгреши фатално! Не, той не сгреши, а просто изпълни поръчката на попечителите си! До следващата грешка ... ако има такива ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някои се пенят Терзиев или Григорова

    24 Ное 2023 19:00ч.

    От един дол дренки са всичките. След съществуването и функционирането на сглобката, май ще се включа към групата на негласуващите! ............ Още повече, изобщо не свързвам Терзиев с ПП-то, ама никак. Той им беше спуснат, въпросът е от кого.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 19:16ч.

    Още един мислител - естет! И по кво разбра, че и Григорова е от същия дол? Ъ? Щото Костадинов тъй ви каза? А и да е - ефектът от загубата на Терзиев, щеше да е друг - немаше да се налага Костадинов да ни "спасява" на парче. Опазил ме Бог от "спасяванията" на Костадиновци. А пък с туй "към групата на негласуващите!" - ноо наивно предаде четата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 19:28ч.

    Дори и БСП се разграничава от Григорова, каква е тази Жана ДАрк, кой и даде парите за кампанията, и кой я реализира на медийният пазар, въобще коя е групата около нея?! За тези, идеи и политика няма да питам, щото е смешно! Това че я виждаш като твоя перосонална спасителка, говори за не здрав нагон и някаква житейска фрустрация на най първично сексуално равнище, което е много грозно, защото политиката не е конкурс за мис хавайски тропик!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара канибала

    24 Ное 2023 20:04ч.

    Да, политиката е точно да похвалим "най-големия български политик" - Баце Банкянски, и то точно уплашени и ние от харизмата - и най-вече качествата - на Григорова. Мерсаж за такова кривене на душата от страна на любимата ти Коце, и то точно в сюблимния момент. Не казвам, че няма да им простя гафа, ако видя, че се коригират навреме и продължат съпротивата срещу натоффско-еврогейското котило по всички линии, но гафът си е гаф и той издава симптом, относно който с основание се съмнявах доста преди изборите... Ала така е, човек има възможност да се учи от грешките си (освен ако спонтанността му изначално не е окована от други, напр. милиционерски фактори), включително и в политиката...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 20:09ч.

    Мара, спомени едно качество или експертиза на Григорова и стига с тоя чар, че е гнусно! Ето виж днес например как громи Лена... докато унищожават държавата! Къде беше Ваня когато бяха протестите против зелените сертификати и медицинско фашистките мерки?! Беше по телевизията да пропагандира експерименталките, това са й качествата, придобити на стаж в отворено общество!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара (по-подробната) канибала

    24 Ное 2023 20:29ч.

    Пак избиваме на персонална неприязън, с което само демонстрираме политическа незрелост. Оня политически момент между двата тура няма да се повтори повече, а той бе зареден с политически потенциал, който многократно надскачаше конюнктурната неприязън към това или онова лице. Играта засягаше принципи и стратегически усет за подходящия момент, за да се удари болезнено по сглобката и най-вече да се разклатят опорите на гей-атлантическата мафия у нас. Уви, най-вероятно става дума за въпросната окована спонтанност като хипотеза от горния ми пост, която не позволява изобщо изхвърляне на наложената от поръчителя от посолствата шапка (въпросният дс-арски кмет при туй положение не се избира, а със сигурност се назначава, въпреки изборния маскарад). Ако е така, барем още един път разбрахме защо гъбарите от толкоз години не са се гъбаркали с вас - циркът е просто безнадежден и политиката е невъзможна, поради недопустимост на автентични политически играчи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 20:43ч.

    Ами на Боко тиквата му беше на сърце Ванчето, и я подкрепяше още от вторника, чак в петък Галя му нашока тиквата да подкрепи Ухото, и какво от това, да не би да е повлиял на мажоритарният вот, в последният момент? Подкрепящите Григорова са много яко напомпани с мРНК инокулат и болшевизъм...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало Викторчо!

    24 Ное 2023 22:24ч.

    Знаем, че си тролчо! На "автентичния" Коци! Без пари, нали? Не миришат, ама да знаеш че ще ти замирише на детско българско от ВСВ, понеже попечителите на твоя "политически идол" пускаха миризмата заедно с янките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 23:24ч.

    Кои сте вие и колко сте, дето знаете, и нямате име? Шизофренията и комунизмът са едно и също заболяване, раздвоение и на личността и обладаване от не чист дух ! Достоевски е написал цяла книга по въпросът, казва се Бесове... сто поста написа и един аргумент или нещо умно не каза! Много гнусни комунистически психари са се навъдили, безродни и безмозъчни! Да знаеш комунизмът е заразна болест и се предава по полов път(както си призна Кутето), най често такива като теб я прихващат от ходене по циганки...след това почвате да се държите така разпасано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че Кирчо и Кокорчо са заченати от Партията

    25 Ное 2023 0:47ч.

    И наистина са гнусни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво на Костадинов!

    24 Ное 2023 19:08ч.

    Оставка на финансовия министър Асен Василев и подвеждането му под съдебна отговорност за подготвяното национално предателство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За кое?

    24 Ное 2023 22:26ч.

    За Борован през Малорад, или за джафкането?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Гечев

    24 Ное 2023 19:11ч.

    Планиран икономически растеж от 3%, на фона на рецесия в Германия, е невъзможен https://www.youtube.com/watch?v=0Gk6C8-Fyws

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След дъжд качулка се казва театъра на Костадинов

    24 Ное 2023 19:16ч.

    сега като минаха изборите, може да се развихря с приказки на аба. Ама нали има будали да кълват на гол бастун, такива му ръкопляскат на номерата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сарафотурата

    24 Ное 2023 19:19ч.

    ПеПейкин и ВЪЗРАЖДАНЕ са патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анастасия Гешева

    24 Ное 2023 19:25ч.

    Този паун Костадин да вземе да си научи истинските уроци на народа, вместо да си измисля цели, каквито в родовото свидетелство на България не съществуват. Тук е заложено мирното общуване с всички нации и религии. Крайните десници на западна Европа не са само срещу мюсюлманските мигранти, те са против държавите като нашата и тяхната скрита цел е една, запишете си я. Тяхната цел е връщане на преди военното им господство над Европа и света. И като казвам преди военното, нямам предвид войната с демона им Путин, а двете световни войни, които те запалиха, за да попречат на други да посягат към залците им. https://www.youtube.com/watch?v=msrRVgc_HqU

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Ное 2023 19:28ч.

    На Костадинов - Спасителят в ръжта: Ако някой срещне Коце в цъфналата ръж и целуне този някой Коцето веднъж, то нима ще знае всякой де, кога веднъж някой е целувал Коце в цъфналата ръж?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не очаквах тролене от thenewone

    24 Ное 2023 21:06ч.

    Както и профанско омешване на Селинджър е Бърнс. Шопите по принцип имат здрав разум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 21:17ч.

    Той не е от София, ами от Ветово- русенско, просто му е мъчно за столицата защо няма да бъде управлявана от Ваня. Ако знаеш как играе кючек на "моя страна моя България", направо ще го разбереш, защо е толкова страстен спрямо неотразимата чаровна и конгениална спасителка Ваня и защо мрази предателите от Възраждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 19:30ч.

    Партиите(и партизаните им-оная зомбирана маса "фенове") са в най-добрият случай "инструмент", инак са тълпа...в която трябва да се стреля "на месо" преди да ти сложат хомота на следващ "спасител", "фюрер"," формален председател"....освен ако ти се живее в стадо. Но тогава ще те стрижат, доят по повелята на нает чобан, докато решат да те дерат или колят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 20:30ч.

    КК не сбърка по време на изборите, а майка му, кога го събра от килима с недооблизана лъжичка от кафето . Правилно баща му го разсипал по килима.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 20:33ч.

    Ма то целият ни "елит" са рециклирани чекии.(е ся Дачков да трие, ако и да изказването е в духа на традиционните ценности. Не ли?)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рециклирана чекия е абстрактно понятие,

    24 Ное 2023 21:09ч.

    но рециклиран цървул втора употреба е съвсем реално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 21:14ч.

    И тях ще забранят на жълтите павета, ако не са маркови и от аутлета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Ное 2023 21:15ч.

    Инак не ни е проблем да ходим и боси със сопи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВгъзРаждане Ghost

    24 Ное 2023 22:30ч.

    Това им е матката на тях! Бил му този албиносен холандски педал политически приятел. Тъпак! Щял да спасява ... Европа ... МОЛЯ?!?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    24 Ное 2023 22:40ч.

    Кво се молиш бе, тъпак, знаеш ли какво значи да се връща в първа държава от Шенген, на всеки мигрант? Значи, че всички ще бъдете подменени и на всеки български толераст ще бъде зачислен по един читак от близкият изток!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    24 Ное 2023 22:35ч.

    Браво Коци! Само така! Докато не те хванат. С фалшивия референдум срещу ???????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадин Костадинов

    24 Ное 2023 23:41ч.

    Леле, колко народ е писал за мен!То е защото съм най-великият!Някои нищожества си позволяват да се държат грубо с мен.Взел съм мерки да ги идентифицирам.Като вземем властта с Възраждане на следващите избори и стана премиер, ще ги изпратя в ТПО Белене, защото , както знаете, аз съм ви обещал да го открия отново.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • любопитен

    25 Ное 2023 0:18ч.

    Вие от " възраждане" няма повече да стъпите в парламента! мангала купили си Мерседес и къща ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да имаш къща по време на демокрация

    25 Ное 2023 0:50ч.

    Си е наистина успех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пророк

    25 Ное 2023 0:23ч.

    Рядък боклук се оказа коцето , рядък ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    25 Ное 2023 0:38ч.

    Като гледам какъв квич се е заформил тук и от жълтопаветниците, и от розовите леви станишевци-ванчегригоровци, и от разни отпаднали пишман патриотарски елементи, явно Възраждане дърпат нагоре в реалната социология. В онази другата - на цоциолозите и на изборите няма как да вдигнат, защото бигмаковете не дават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм за Костадинов

    25 Ное 2023 0:52ч.

    Но наистина е съмнителен тоя рев и ме карат да вземам негова страна. В края на краищата Григорова не е спасението на нацията, а и тя доста показателно показа отношението си към Възраждане още преди първия тур. Каквото повикало, такова отговорило.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неточен

    26 Ное 2023 4:28ч.

    Има защо! Ако това ти е проблем, значи си НАРЦИС! Ти си най-великия, умен и красив антисоросоид, обаче цялата страна не те оцени подобаващо, въпреки че не слезе от екрана на американските телевизии! Костадинов е ПОЛИТИЧЕСКО МЕНТЕ, ЛАЛАДЖИЯТА НА ПОСОЛСТВОТО, НАЗНАЧЕНА ОПОЗИЦИЯ. ps. Ама на братското посолство. Не е руското!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    25 Ное 2023 10:17ч.

    Не е за вярване колко помия се изля върху Костадинов в този форум. Изкараха го по-черен от Борисов, Петков и Пеевски, взети заедно. Той не е светец, такива на Земята няма. Но е успял да изгради партия без помощта на големите медии и посолствоТО. Не знам дали някой на форума се замисля какъв адски труд е да събереш 600 хил. подписа. Хората на "Възраждане " стояха на открито през най-студените месеци. На пишещите на форума, чието мнение не е платено, искам да припомня думите на Христос: "Който е безгрешен, нека пръв да хвърли камък".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    25 Ное 2023 10:47ч.

    Навремето Волен Сидеров също създаде партия, която увлече много хора - даже може би повече от Възраждане. И се задържа на сцената доста време. И ако използвам израза на Путин по адрес на Зеленски - "Велика честь для него, заниматься с ним", то и за Костадинов е велика чест, да се занимаваме с него. Ние се занимаваме с това, което би се случило, ако просто си беше мълчал. Иначе казано, ако не беше се изсрал на метеното. Едва ли ще се задържи по-дълго от Волен на сцената. При това, дума не казваме за редовите възрожденци - част от тях не се вслушаха в щуротиите на Костадинов и гласуваха по възрожденски. Те са възрожденците, а не групичката около Костадинов. Те не участват в сделки, не правят сглобки за служба, пост или друга благинка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайде стига едно и също: "ако просто си беше мълчал"

    25 Ное 2023 11:44ч.

    Имал е съображения или информация, че Терзийчето и Ваня са двете страни на една монета. Според анализите обаче 80% от привържениците му са гласували за Ваня. Ако си беше мълчал или ги беше призовал да гласуват за Ваня, колко повече щяха да гласуват за нея?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 8484

    25 Ное 2023 13:48ч.

    Няма значение какви съображения е имал той. Просто не трябваше да взема позиция, понякога и невземането на позиция е ясно изразена позиция и сигнал. А той не спря да плюе Григорова до балотожа. Освен това допусна и втора грешка, като определи Бойко Борисов за много добър политик. Това момче трябва да разбере, че изразявайки мнение - това не е негово лично, а на огромна част от българите. Само че този път той се обърка и забрави, че като лидер на партия, идея, перспективи за България, трябва да е в синхрон с неговите последователи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 4848

    26 Ное 2023 4:33ч.

    Истината е, че си направи политическо сепуко. Ритуално при това! Това е истината. Явно момчето е недорасъл за национално ниво и вовеки ще си остане САМО моряк в политиката. Не и капитан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов е нарцис, самовлюбен егоист

    25 Ное 2023 13:53ч.

    на такива последната им грижа са другите хора, хеле пък България като цяло. За съжаление, такива са немалка част от хората у нас защото времето е такова, че егоцентричността се лансира като нормалност присъща на капитализма. Така започна прехода и след изминалите десетилетия вече се напълнихме с егоцентрици, които правят всичко в името на себе си, каквото и да означава това, защото себе си те не познават, иначе щяха да се отвратят и променят. Подобно на психопатите, те се научават още от деца да хвърлят прах в очите на околните за да скрият антисоциалните си цели и да получат подкрепа за тях. В името на егоцентризма си са работливи, но само в общественото поле, индивидуалната работа не е за тях, защото там актьорското майсторство не помага. Това ги прави много скучни хора, защото за да напреднеш истински в нещо и в някаква работа трябва първо да забравиш себе си, да можеш да се принизиш, за да възвисиш после, но с баланса който ти дава спомена за принизяването. Християнството учи в този смисъл. но то западна като обществен идеал и прастарият български индивидуализъм вече няма предишния контрапункт да го балансира. Докъде води всичко това ни е известно до болка, но тя не ни лекува, а само ожесточава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям психолог се извъди

    25 Ное 2023 14:54ч.

    Добре, че от българските политици е само Костадинов е такъв, да се поупражняваш в разтягане на локуми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да учиш означава да се променяш

    25 Ное 2023 15:30ч.

    е казал Буда. Всеки може го да отчете тази промяна за себе си, тя е видимата изява на наученото от него, нещо което никой друг не може да направи за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смислов

    26 Ное 2023 4:40ч.

    Прав си. И прави ще се окажат онези които привиждат в КК - Болен Лидеров 2! Какво съвпадение, а? Засега само малкото "златно пръстче" в София, пък после ще видим ако от ПосолствоТо извадят кацата с меда. Както правилно е забелязал Дачков. В Погледа Инфо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    26 Ное 2023 5:33ч.

    ЪТЪКА - ПОБЕДА! Сега в Борован, след 4 години и в другите градове. ПАК бях пиян (и напушен) в студиото на БНТ. От ПосолствоТо плащат, за да ме изкарат пиян (и напушен) пред огромната зрителска аудитория на БНТ. Аз съм трезвеник. И вярващ православен християнин. И не само. Едно време бях авер на Илия Павлов, но това приключи. Е вярно, исках да стана студент. Посред нощ. В НАТФИЗ. Това бе детската ми мечта. Не се получи. Малко ме биха, но моите последователи повечко ще ги млатят, ако изобщо бият трупове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи