Вътрешният министър: Няма данни Сашко да е бил отвлечен

Вътрешният министър: Няма данни Сашко да е бил отвлечен

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

"Към момента няма данни 12-годишният Сашко да е бил отвлечен, но ще работим до пълното изясняване на всички факти, свързани с неговото изчезване", каза в Пловдив служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщава БНР.

По думите му, детето се намира в много добро състояние в „Пирогов“ и лекарите се грижат за него. "Не сме приключили работата си по този случай", добави той.

Демерджиев призова родителите на деца с аутизъм да се възползват от възможностите на модерните технологии. „Има джипиеси, които са вградени в дрешките на децата, нека ги ползват, нека бъдат внимателни, защото тук случаят завърши позитивно, но е твърде възможно обратното да се случи някой ден“.

Източник: БНР

 

 

Коментари

  • rusnak

    20 Ное 2022 12:33ч.

    Не че нещо, ама това дете ще да е някакъв киборг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    20 Ное 2022 12:41ч.

    Защо министърт предопределя резултата от разследването, което едва сега започва и прокуратурата работи по две версии? Управляващите, вкл. президентът, продъжават да считат народа са глупав, но жестоко се лъжат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прокуратурата направо да разследва защо след една определена година аутизмът е епидемия у нас

    20 Ное 2022 14:27ч.

    а в предишни времена, при други произход и доставки на детски ваксини, аутизъм изобщо нямаше. Геноцидът върху българите има ли начин да се спре !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • erkek

    20 Ное 2022 13:03ч.

    Може да са го дундуркали вълци като Маугли...Десетина дни и нощи...В района има ли вълци? ...Видим ли вълк да тича с чанта със сто бона в устата работата е ясна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • deq

    20 Ное 2022 13:13ч.

    Колко е паднало нивото,..положението за България е вече безнадеждно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демерджиев изплю КАМЪЧЕТО.

    20 Ное 2022 13:25ч.

    Той призова родителите на деца с аутизъм да се възползват от възможностите на модерните технологии. „Има джипиеси, които са вградени в дрешките на децата, нека ги ползват, нека бъдат внимателни, защото тук случаят завърши позитивно, но е твърде възможно обратното да се случи някой ден“. Но има една малка спънка: джипиесите може да са вградени в дрешките, но непослушните дечица могат да си съблекат и хвърлят дрешките с вградени джипиеси в тях и после — върви ги гони. Затова ние ще предложим нещо „по-убедително“. Ще предложим ИМПЛАНТИРАНЕ НА ЧИПОВЕ в съкровени места на тялото на „непослушното дете“. И понеже е много трудно да се прецени кое дете колко е непослушно, ще се наложи ДА ИМПЛАНТИРАМЕ джипиес-чипове на всички дечица, с което те ще ни станат контролируеми ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. Ех, това прекрасно бъдеще!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Amazonit

    20 Ное 2022 15:23ч.

    Поздравления за коментара, според мен именно това (маркирането на децата) е истинската цел на цялата постановка с изчезването/отвличането. Изобщо децата ни ги чака "радостно" дигитално бъдеще: https://trud.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BD/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма данни за някой да е разумен.

    20 Ное 2022 13:26ч.

    Следствието тече, някой поставя каруцата пред коня. Защо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само при Ромул и Рем няма данни за отвличане, дори напротив. Някои заповядал да бъдат умъртвени,

    20 Ное 2022 13:34ч.

    но изпълнителят на поръчката ги оставил на брега на Тибър, а речното божество направило така щото реката ги закачила на смокиново дърво, а от там ги отнесло на хълма Палатин, където ги откърмила една вълчица или жрица на богинята на вълците. Въпросът е коя Вълчица от пернишкия Палатин е кърмила Сашко цели 8 дни, докато го намериха космонавтите, пардон делтапланеристите в дерето на Червена могила?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така и не разбрахме, през всичките тези дни, през които се претърсваха горите, полицията проверявала ли е домове в околността и нелогично поведение на хора или не?

    20 Ное 2022 14:11ч.

    Очевидно че не, защото от самото начало точно полицията внушаваше ,че няма данни нито за престъпление, нито пък съмнения за отвличане.И колко изненадващо версията за отвличане се появи именно в деня на полиграфа, който и без това беше закъснял.Наложи го общественото мнение и шумът, който се вдигна от доброволците, че някой ги разиграва.И изведнъж-чудо детето се появи живо и здраво, но без розовото мече Маша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sensor

    20 Ное 2022 15:34ч.

    За гъби е било детето, отплеснало се е по красивите теменужки по брега на реката. И така минали неусетно 9 дни в игри и забавления.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи