Васил Терзиев: Румен Радев е безродник и нихилист. Той е мегафон на чужда държава

Васил Терзиев: Румен Радев е безродник и нихилист. Той е мегафон на чужда държава

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев във Фейсбук:

От няколко дни осмислям думите “безродник” и “нихилист”, произнесени именно от един човек, който за мен олицетворява и двете. Човек, който би трябвало да е обединител на нацията, а всъщност е мегафон на чужда държава. Той е и един от тези, които се опитват да заместят истинските просветителски инициативи и разбирането за модерен патриотизъм с евтин популизъм, бетониран в планините на България с над един милион лева (немалка част от тях държавни пари).

За перспектива: този един милион е сума, с която е възможно да бъдат направени четири игрища в училищни дворове, да се оборудват три СТЕМ центъра или да се ремонтират поне два покрива на български училища. Винаги съм вярвал, че постиженията на младите хора в науката, бизнеса и спорта, за които никога не се говори достатъчно, се издигат много по-високо от 111 метра пилон. И за чиито успехи е нужна много работа и инвестиции от всички нас.

Няма патриотизъм без борба, болка и саможертва. Няма никаква саможертва във фалшиви послания, кебапчета и ракийно-форумен патриотизъм. Патриотизъм за мен е да даваш личен пример с действията си и да работиш за бъдещето на нацията - за нейния икономически просперитет, за нейното просвещение, за въздигането на правилните идеали. Да даваш надежда, да градиш вяра в нашите способности. И да си готов лично да платиш накрая цената за едно по-добро бъдеще.

Нека не бъдем като безименния човек, а да изберем трудния и често нерадостен път на личния пример. И нека поколенията, които през годините са извървяли своя път в борбата с мрака, да не влизат днес в ненужни битки под претекст, че го дължат на децата си. Нека вече да оставят поколението на техните деца да реализира своите идеи и да градят своето бъдеще. Защото бъдещето е на тези, които ще живеят в него и то се създава СЕГА.

 

 

Коментари

  • Георги Димитров

    17 Юли 2023 13:38ч.

    Безродници и нихилисти в България са само натовските козяшки подлоги и евроджендърските содомити. Но аз Ви питам, господин кандидат-кмете, в коя държава тия утайки не са безродници и нихилисти, диваци и фашистки варвари?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А в Германия, САЩ, Полша, Италия, кои

    17 Юли 2023 15:33ч.

    Са безродниците, бе рубладжийски. Комунист и рубладжия е доживотно заболяване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямаш класа

    17 Юли 2023 16:20ч.

    А той има класа и стил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    17 Юли 2023 16:20ч.

    Да ! кРадев е синергетик на сащ също като комунягите от терзиевския клан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Учител

    17 Юли 2023 16:21ч.

    Освен, че няма класа е крайно неграмотен. Кухата му глава е натъпкана с клишета посредством фалос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пичове,

    17 Юли 2023 16:38ч.

    тоя пост не е за нас. Просто демонстрира вярност към посолството баш с клишетата, които то разбира. И, разбира се, трябва да се удари Радев, който напоследък не е пее правилно в хора. Нищо повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвр@т

    17 Юли 2023 16:44ч.

    Абе я се скрий, нахално комуне, дали ти някакви червени пари да правиш фирма и сега мислиш, че можеш от софийските пари да захлебваш! Аман от разни педереещи се псевдобизнесменчета. Прочетете отзивите за фирмата му като работодател, ще ви стане ясно какво представлява това същество!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Плагиат

    17 Юли 2023 16:48ч.

    "Просто е невероятно какъв уникално красив автогол си вкараха ПП-ДБ с тази какдидатура на човека , чиято цяла рода е била във висшите ешелони на ДС. Темата "ДС" а най-сакралната за СДС и неговите производни от 1989г насам. Не симпатизирам на Лили Вилков, но ще отвее Терзиев, кат куцо пиле домат."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев го ИЗБРАХМЕ ,

    17 Юли 2023 16:54ч.

    а за тебе г-Никои КОИ гласува , та да подменяш вота народен??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    17 Юли 2023 19:42ч.

    Това не е така . Комунист е наследствено генетично заболяване, и в тази връзка Васил Терзиев е наследствен комунист и доносник. Рублажия не е заболяване а чейндж. Рубли, кронилири ,долари , евро, каквото падне далавера да става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Skit

    17 Юли 2023 20:36ч.

    Я да видим, кои са безродниците? Кои се интересуват повече за украинците, вместо за българите, на които трябва да служат по конституция? Кои вземат решения в полза на "посолството", вместо в интерес на България? Кои бягат, когато някой от малкото останали истински журналисти им зададат въпроси, на които хората очакват отговори? Кои казват, че хората не могат да вземат решения и те трябва да решават вместо тях? Аааа, да, когато е да бъдат избирани за депутати, хората могат да мислят и да ги избират, но когато е да се прави референдум, хората са малоумни. Май така излиза. И стига с тези опорки за рубладжиите, че се изтъркаха! Прото има майцепродавци, които се дупят на САЩ и ЕУ и патриоти, които мислят за България. Това, че поставяш интересите на България на първо място не означава, че си зависим от Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя кмет ли иска да става или избива комплекси на тема ДС

    17 Юли 2023 13:42ч.

    Нещо да каже за София. Как мисли да я развива? Ще прави ли нов Общ градоустройствен план? Само лозунги: “Борба, болка, саможертва”. Тези пинизи не вършат работа! Вили Лилков не е от моята кръвна група, но трябва да му се признае, че познава проблемите и има решения за тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз съм от БСП, но ще гласувам за Лилков

    17 Юли 2023 13:44ч.

    Ваня много приказва, а аз приказки не слушам отдавна. Наслушал съм се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    17 Юли 2023 16:33ч.

    Ти ли бе жълтопаветни си от БСП? Аман от тролове, като тебе. Налазихтев и този сайт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този един милион е сума, с която е възможно да бъдат направени

    17 Юли 2023 13:44ч.

    поне два-три шарени прайда, поне един бар от категорията "Синя стрида" или поне половин филм за изгубената и отново намерена полова идентичност на Лео и Реми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    17 Юли 2023 13:46ч.

    фатална грешка не трябваше така да говори пак ниска изб активност защото няма за кого виждаме ги сега как се изхвърлят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Език твой, враг твой

    17 Юли 2023 13:48ч.

    Продължавай, терзиев! Предизвикваш все по-голямо отвращение. Всяка твоя дума може да бъде обърната срещу теб и ще е истина. Сякаш си описал себе си. А за личния пример, който си наследил от семейството си и който арогантно демонстрираш - трябва да си готов лично да платиш накрая неговата цена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    17 Юли 2023 13:49ч.

    Божем кандидата за окъ**ният фандъкски трон започна усилено да се надува... - Поредният еврогейски и атлантически шарен балон. Надувайте го бакалъм - та по-скоро да се спука. Козяшка имитация, манифактура - толкоз струва и толква става за нещо. Еднодневка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога ще ги стигнем американците?

    17 Юли 2023 13:51ч.

    Хулещите "Рожен" в ступор: САЩ издигат най-високия пилон със знаме в света https://blitz.bg/lyubopitno/khuleshchite-rozhen-v-stupor-sashch-izdigat-nay-visokiya-pilon-ss-zname-v-sveta_news964575.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде се слагате сред боговете, бе,

    17 Юли 2023 13:52ч.

    САЩ са Хегемон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, прав си

    17 Юли 2023 17:30ч.

    САЩ са господари на кървавите сражения, лъжите, изнудването, джендърството кражбите. Но боговете са тук по нашите земи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Skit

    17 Юли 2023 20:56ч.

    Ояе един гъзолизец... Пише без да знае значението на думите, като папагал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма по долно и отвратително нещо от ДБ/ПП подлога

    17 Юли 2023 13:51ч.

    Първо, безродници и нихилисти са били дедите на този суляк, които са слугували на КГБ и заради такива като тях десетки българи са избити по концлагерите. Тогава да обичаш България е било престъпление срещу комунистическия интернационализъм. Сега този, като виден представител на жълтопаветниците, е типичен пример за безродник и нихилист. Такъв, който мрази българите, които обичат страната си и са срещу фашисткия евроатлантизъм. Подлоги на чужди държави, които са на власт благодарение единствено на преврата, организиран от Посолството, които принудиха ГЕРБ доброволно да даде властта на тях, защото бяха наденали въжето на шията на Боко, и той вече само слушка и няма претенции. Съюзиха се с другите най-големи безродници от ДПС, които тридесет години слугуват на чужди интереси и работят срещу България. Затова е срамно той да използва такива думи. Като е толкова отворен, да направи едно участие в избори срещу Радев, да види какъв ще му е резултата. На хората у нас им се гади точно от подбони персони - олицетворение на най-отвратителното от миналия режим и в момента олицетворение от най-отвратителното от сегашния - но то е нормално, защото такива екземпляри не се променят с поколения, а само паразитират върху тялото на българската нация. Да се обединяват всички останали партии, коалиции, сдружения и изобщо граждани срещу това козяшко творение, докато не са почнали откритите репресии, и да се разкарват. Защото за тях схемата е ясна - те да живеят с далавери до гроб, народът да тъне в мизерия и да мре в чужди войни, а 5 000 армия на НАТО у нас да им пази властта, за да не ги помете народа. За тях това е "патриотизъм". ДА живее РОЖЕН на пук на всички национални предатели. Нека това знаме всеки ден боде очите им и разкъсва продажните им и предателски душици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има, дърт комунист,

    17 Юли 2023 15:35ч.

    Рубладжия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Терзиев

    17 Юли 2023 15:37ч.

    Да, баща ми беше такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има, дърт комунист,

    17 Юли 2023 16:51ч.

    Бойко Методиев Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д'артанян"

    17 Юли 2023 21:29ч.

    Ако имаш предвид Боко Тиквата,да,имаш право !? Той е трето поколение комунист,член на БКП още на осемнадесетгодишна възраст !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    17 Юли 2023 13:56ч.

    Това ПП-ДБ подлога да говори за патриотизъм е все едно Хитлер да говори за хуманизъм. Ще има шоу с разгрома на това ДС недоразумение на изборите.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Юли 2023 13:56ч.

    Пишлигар! Той се оправи с традиционния, демодирания патриотизъм и ще ни отваря очите за "модерния" патриотизъм. Добре е да си развие мислата, че да видим за кви педерастии ще ни приказва на тая тема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    17 Юли 2023 14:06ч.

    Интересно ще да е, дали "модерният патриотизъм" съдържа в себе си: 1. Отказът от национален и държавен суверинетет и политика; 2. отказът от армия, способна да осигури безопасността на държавата; 3. отказ от финансова независимост; 4. отказ от културните и исторически национални ценности; 4. отказ от национално-ориентирано образование; 5. отказ от развитие на култура и наука; 6. и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдържа ги, ако са в интерес на демокрацията.

    17 Юли 2023 14:09ч.

    Трябва да бъдат пожертвани и заклеймени. Ние сме лоялни и предвидими партньори и съюзници в НАТО и ЕС, и изповядваме еднакви ценности.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антон Сираков

    18 Юли 2023 1:37ч.

    Кои сте тези "ние"? Не се ли тревожите, че историята често се повтаря, а в България има чудесен пример за разправа с националните нихилисти - великият проф. Александър Цанков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво нещо е

    17 Юли 2023 13:58ч.

    да плюеш на суратите на собствената си фамилия. Жълтопаветната сган е съставена от подобни издънки като това парвеню

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няколко дни осмислям думите “безродник” и “нихилист”

    18 Юли 2023 11:57ч.

    а не си ли обмисли за това откъде произхождаш и какво наследство носиш от рода си? То бива гюьонсуратлък, но този пикльо счупи мивката. Комунист (васю) при комунист (ристю) отива, дето има една дума. А за предателство на Родината винаги е готов, като лайното (не бива да се пише така, но по-точна дума в нашия език няма) тургарев. Лустрация – какво е то и за кого е то? Какво цели – децата на крадците да бъдат оневинени – тъй ли? Как така, ами нали това бе и целта на прехода към капитализъм – онаследяване на разграбеното, под формата на демокрация и евроатлантически ценности. Ама той е започнал от нула и е носил бели ръкавици. Ай сиктир – на кого тези плоски номера. Иначе на 17 Юли 2023 17:36ч. добре е казано, също и 17 Юли 2023 11:06ч..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Архиплиткоумие

    17 Юли 2023 13:58ч.

    Ох, поредният неадекватник и плямпало... Едва ли може аргументирано да съотнесе “нихилист” с поведението на Радев, но явно иска да смае някаква аудиторийка с красноречие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    17 Юли 2023 14:00ч.

    Този ДС - арски милионер ще има тепърва да се пъчи и да се прави на по католик от папата, след като му казаха че става, ама за кмет от БСП . Ами има много хора с родители от ДС , аз също познавам такива- нормални пора, ама за такива дето цялата рода по всички линии да е от ДС - не съм чувал. И този се пъчи като кандидат на ПП / ДБ- тези които гонят хората които имат малко нещо общо с това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям град - големи хора, само веднъж да дойда, само туй мий зора.

    17 Юли 2023 14:01ч.

    Голям град - пълно със боклуци. Нищо, столичани искам да са мойте внуци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    17 Юли 2023 14:03ч.

    "истинските просветителски инициативи и разбирането за модерен патриотизъм" -- не разбрах, с извинение - това за стамбулската конвенция ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 143 г руско иго стигат

    17 Юли 2023 14:09ч.

    Скрийте го, скрийте тази долна червена семка, скрийте това арогантно ДС отроче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    17 Юли 2023 14:13ч.

    Страх ме хваща само като гледам досегашните двама кандидати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аман от модернизатори

    17 Юли 2023 14:14ч.

    Този съмнителен новобогаташ за пореден път доказва, че умните и красивите от жълтите павета на Ицо вечната съдебна реформа са представители и издънки на висшата червена номенклатура и неистово желаят да ни модернизират не само патриотизма, но и ценностната ни с-ма. Аман от модернизатори, които ни доведоха до това плачевно и унизително съществуване и направо оцеляване

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    17 Юли 2023 14:14ч.

    Предполагам, че ни предстои занимателно шоу: двамата благхородни и чистокръвни десни кандидати за кметското място ще се надплюват по адрес на президента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още, още доста Старание трябва...

    17 Юли 2023 14:18ч.

    Взимай пример от др. Денков - натегач номер 1 пред големите началници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Защото бъдещето е на тези, които ще живеят в него и то се създава СЕГА."

    17 Юли 2023 14:18ч.

    Това е директно от Писмото на др. Тодор Живков до ЦК на Комсомола по случай Десетия Конгрес. Какво да се чудим - референтите, които са писали писмата и тезисите на др. Живков, сега пишат доноси до Брюксел и до Вашингтон. Ако не лично, то най-малкото - в лицето на потомците си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    17 Юли 2023 14:20ч.

    ДС-отричето да продължава с плямпането, пък после да не се чуди що не е кмет на София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това нищожество

    17 Юли 2023 14:24ч.

    дори не се усеща как изглежда отстрани. Отцеругатели ще ни дават акъл за морал и патриотизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    17 Юли 2023 14:34ч.

    Същото като Кирчо и Кокорчо- нагло и лакомо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм, хм...

    17 Юли 2023 14:37ч.

    Такъв мръсен генофонд едва ли ще може да се изкупи с няколко плювни по президента! Доста жертвоприношения ще трябват.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма такъв човешки ген

    17 Юли 2023 18:58ч.

    И аз това се питам. Че ДБ и ПП са подлоги, национални предатели, корумпета, далавераджии, сменящи партии от БКП на ДБ само заради далаверата, кланящи се на всеки нов господар - да, така е, както пишат всички по-горе. Но като погледнеш цялата им визия, говорене, наглост, арогантност, цинизъм, простотия, неграмотност и омраза към България и българите, в същото време съчетани с огромни претенции, самомнение и назидателност над другите, вече действително почваш да се питаш: "Какъв е този изродски ген, дето носят тези". Не знам дали са някакви психични отклонения, дали нещо друго, но това вече надминава всичко познато и в него няма нищо човешко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    17 Юли 2023 14:39ч.

    Радев се яви на два мажоритарни избора на национално ниво и ги спечели. Ти ще се явиш само за София. Ще те видим колко са ти повярвали. Човек, който с лекота се отказа от семейството си дали може да обича родина, народ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павлик Морозов

    17 Юли 2023 14:40ч.

    ПовърнАх! Павлик Морозов ми преподава морал. ГнЪс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър и Павлик

    17 Юли 2023 14:49ч.

    Павлик Матросов хваща баща си и го хвърля на амбразурата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любомир Русев

    17 Юли 2023 14:42ч.

    Перфектен пример за кризисен PR. Сега ще има надпревара кой вдясно ще е по-анти Румен Радев за кметските избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добрев

    17 Юли 2023 14:53ч.

    Ниновица ги води с две обиколки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    17 Юли 2023 14:45ч.

    Не чувам нищо за липсващи велоалеи, детелини на северната тангента, улици за гетата Манастирски ливади и Витоша. Канализация. Чувам само за Радев, руснаци, украинци, ДС, комунисти, събаряне на паметници. Отивай си в музея на комунизма и се бори там с петолъчки, младеж объркан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    17 Юли 2023 14:45ч.

    Браво на пишещия в 10.51! Присъединявам се и подкрепям напълно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Марин

    17 Юли 2023 14:53ч.

    Василе мекере софийско,имах те за нормален млад човек,а ти си бил идиот,който за да се добере до кметския стол,говори като ненормален.Не споменавай гнидо президента Радев,най уважавания от българите човек. Теб те познават само роднините ти,за това няма кой да те подкрепи на изборите. Вили Лилков е моя,нашият човек,ти ще почакаш на спирката. Я дойде трамвай,я не дойде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    17 Юли 2023 14:54ч.

    Този, ако има задръжки, не би се показал и не би влизал в режим на обяснение! Вместо това, той препикава паметта на дедите си и се прави на демократ. Хората, живели преди и след така нар. демокрация, биха казали: " Боже, пази България от такива"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радко Руменов

    17 Юли 2023 14:55ч.

    А ти Васе си политически труп, още преди да си се родил като политик ! Алелуя Васко ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоз кога стана калайджия,

    17 Юли 2023 14:57ч.

    че му почерня феродото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитен

    17 Юли 2023 15:06ч.

    А този не беше ли племенник на последния соц миинстър председател Георги Атанасов?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички подлоги на копаня

    17 Юли 2023 15:07ч.

    на посолствоТО се хвърлиха дружно срещу президента. Колкото и да ми е мъчително да го призная, по сходен начин започна подготовката за майдана в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • четвъртият път

    17 Юли 2023 15:11ч.

    Бацилът на комунизма и Бацилът на фашизма са сроден ген и взаимозаменяеми в съсипването на държавата и народа. Александър Дугин обяснява рецептата за подходящо лечение. Сталин показа на практика правилния път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    17 Юли 2023 15:18ч.

    Бзродникът, отрекъл се от баща си и дядо си е НАГЪЛ. Никога за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Патриот е който

    17 Юли 2023 15:32ч.

    Целува миризливия руски ботуш - хахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Със сигурност си го целувал,

    17 Юли 2023 16:05ч.

    след като твърдиш, че е миризлив. Иначе откъде ще знаеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копо

    17 Юли 2023 16:01ч.

    Това все едно Караибрахим да вика на Манол безродник. Ама нормално - когато НАТО и Брюксел са ти родина, българите са ти безродници и нихилисти .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    17 Юли 2023 16:24ч.

    Ама защо се изумявате толкова, нима майката на Иво МОЧА-та не е работила цял живот в комунистическото контраразузнаване, където е ловила американски шпиони, докато синчето и стана агент на ДС, само и само да отиде да учи във великия СССР, а след това веднага да го пратят кореспондент в чужбина, където - доколкото си спомням, възхваляваше разни палестински въоръжени групировки, които днес сигурно смята за "терористични", и плюеше по "ционистите". А вижте го сега!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    17 Юли 2023 16:36ч.

    "Безродници" и "нихилисти" са онези, които милеят за чужди държави и им се кланят и слугуват; които слагат чужди флагове на ФБ профилите си и на реверите си; които са отделили повече пари за чуждите, отколкото за своите! Да напомням ли, например, за Карловското наводнение, DMS благотворителността, капачките за линейки и прочие гаври с българите... Та "безродници" и "нихилисти" са точно ПП-ДБ и другарят Терзиев. Първо, това не го е писал той, а някой ПР от ПП-ДБ, личи си по стила. Второ, лицето е милионер, но събира дарения за предизборната си кампания, вместо да я плати от своя джоб. Трето, щом ще правим елементарни сметки как другите харчат пари, да попитам "Какво може да се направи с парите, които ще бъдат изхарчени за лъскавата предизборна кампания на Терзиев?" Или "Колко Грипена можеше да си купим с парите за 16-те хартиени американски изтребителчета?" Или колко медицински хеликоптера? Колко детски болници можехме да построим? А ако не купувахме "четири пъти по-евтин американски газ", колко пари щяхме да спестим от посредници, и за какво друго можехме да ги похарчим? И прочие въпроси към съсипниците от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Да не захващам и темата с милионите безвъзмездна военна помощ, с която да се убиват човеци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hmmm

    17 Юли 2023 16:37ч.

    Давай ТЕРЗИ от де-се, с тебе сме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    17 Юли 2023 16:39ч.

    Терзиев, ти си мегафон на чужда държава и такива като теб! Знаеш ли на коя държава? Ако си образован със сигурност знаеш! Ти и такива като теб не милеят за Родината ми и помагат на укро фашистите и са безродници. Това е голям грях и ще плащаш за него, сега и в бъдешия живот! Запомни Бог забавя, но не забравя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иделист

    17 Юли 2023 16:51ч.

    Този е дал солидна сима на ДБ ПП с условието да го направят кмет и да може да изпере миналото си. Отвратителен лешояд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде съм АЗ, къде сте вий

    17 Юли 2023 17:06ч.

    Какви патриоти сте с да развивате едно знаме и да ядете кебапчета? Друго е да си го вееш електронно и да сесаможертвата, правейки сметка на чужди пари по ин хаус процедури. Колкото повече се поства, толкова по добре за тези които се колебаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еврозадругата

    17 Юли 2023 17:13ч.

    "Смърт на народните врагове“ иде някак си по убедитело. Терциев трябва да се ангажира по-активно и сред малцинствената младеж.? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Васил Терзиев във Фейсбук"

    17 Юли 2023 17:41ч.

    Няма как да го е писал сам. Моля журналистите да го помолят да напише нещо спонтанно пред камера, без чужда помощ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съществуването на евроатлантиците

    17 Юли 2023 17:49ч.

    е възможно само при наличието на противник. Ако го няма ще изгорят като метеорита край Видин. Макар и да не признават, най-големият враг за тях е народът. Изпитват неистова паника само при мисълта, че в един момент плебса може да се осъзнае. Затова предизвикват непрекъснато скандали, лъжи, измами. Използват думата обединител и обединение без да искат реалното им съществуване по българските земи. Лицемери!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментатор

    17 Юли 2023 17:56ч.

    Звучи много хубаво и примамливо "да се оборудват три СТЕМ центъра", но дали това е разковничето за образованието на българчетата. Ами, не. Защото колкото и СТЕМ центрове да има, ако няма добри учебни програми, добри учебници и добри учители, образованието няма да е добро. От около 7-8 години наблюдавам как българската образователна система и българското училище превръщат едни будни, умни и интелигентни дечица в кифли и тъпанари. Съжалявам за изказа, дано не ми изтрият коментара заради тези думи, но са точни, повярвайте ми! Резултатът от българското образование е: една малка част добре подготвени ученици с отлично ниво на владеене на английски език и една огромна маса, която уви, не може да се справи с предизвикателствата на новостите в образованието. И затъва в блатото. Вижте резултатите от матурите (НВО и ДЗИ) - много слаби резултати по математика, но има единици, които се справят отлично. Също - резултатите по английски език по-високи от тези по български. В последствие, малцината с високи резултати ще заминат за чужбина. Ами, да - какво да правят в тази бедна България, къде-къде е по-престижно да заминеш отвъд океана. А останалата маса - е, ще тъне в нищета тук или ще иде малко по-назапад да полага не-интелектуален труд за малко по-високо възнаграждение. С две думи - не искам да кажа да няма СТЕМ центрове, но при сегашната ситуация те основно ще способстват за обучението на една малка част от българчетата, на тези, които в последствие ще се реазлизират като специалисти в чужбина. Значи, давайки пари за СТЕМ центрове, спонсорираме чужда икономика. Ами, по-добре да ги дадем за знаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    17 Юли 2023 18:01ч.

    Имате ли усещането, че с този кандидат ПП-ДБ работят за ГЕРБ ? Аз започвам да се замислям все повече. А, доколкото мога да преценя момчето няма да остане "капо"- ще му върнат "ресто" за резила.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чичо Манчо

    17 Юли 2023 18:16ч.

    Този някога сваля ли микрофона от главата си? Тя тази глава явно е пълна с чипове, а мозъка е свързващ елемент, който предава импулсите чрез остра болка в главата му и по този начин прави връзка с вселената и с нас. Липсва му охлаждане на този нулев отпечатък - кандидата за кмет. И като се има предвид, че няколко дни е осмислял думи, които са се блъскали в интегралните схеми в главата му без смислен отговор за значението им в живия живот, като съвкупност от историческо минало и сбъркано настояще, то тежко ни и горко, ако този бъде избран. Този с микрофона, явно е решил, че президента по конституция е глобален синхронизатор на всичко живо що се движи в България и из евроатлантическата вселена и в тази му светлина с поверената му представителност не би следвало да петни безупречното име на онзи, който би унищожил цялата история на България заради хората от ДС, представляващи родословното му дърво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    17 Юли 2023 18:22ч.

    Аз не мога да разбера в коя нормална държава някакъв пeдeраст може да си позволява да нарича държавния глава "безродник и нихилист"? Не помня президента да си е позволявал подобни определения към опоненти. Нищoжество, тия пари са от ЧАСТНИ ДАРЕНИЯ, БЕ !!!! И аз дарих. Я кажи - колко държавни пари бяха похарчени за пeдeрастки паради и извратeнячески "културни прояви"? И то парад - на който имаше и ДЕТСКА програма, което е директно закононарушение според Наказателния кодекс - раздел Престъпления срещу младежта? Значи сборищата на неестествениците са по-важни от СТЕМ-центровете, игрищата и покривите на училищата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чоко

    17 Юли 2023 18:47ч.

    Този или е много нагъл или много тъп. Иначе е олицетворение на безродник- публично се отрече от рода си...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дръжте крадеца

    17 Юли 2023 19:10ч.

    Върха на пирамидата безродници и нихилисти са глобалистите евроатлантисти и поддържащите НАТО. Те не са за нищо българско включително не признават законите в България. Само ала бала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко

    17 Юли 2023 19:17ч.

    Отрека! Ти имаш сурат да напада Радев?! Радев сме го избрали пряко, с най-висок рейтинг и винаги ще го подкрепим! Наистина ти си безродник и продажник. Ще мечтаеш още малко за кметски стол и ще се отечеш в канала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако президентът заеме

    17 Юли 2023 19:20ч.

    някаква позиция, а тя не се харесва на някого или на определена социална или политическа група, то това е ДЕМОКРАТИЧНО право и на двете страни да не им съвпадат позициите. Няма как Радев да се притеснява, че ДБ не го одобряват. Това няма нужда от епитети. Прост факт. А най–жалкото от всичко е, че политически и идеологически ДБ, Терзиев и пр. се налага да защитават Киевския режим, за да бъдат себе си. Това положение със сигурност води до трайни личностни повреди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марги санд

    17 Юли 2023 19:28ч.

    Другарю галеник на съдбата, млад, умен, красив предприемачо, какви бяха твоите борби, болки и саможертви, за да седнеш върху милионите си, и отвисоко да ни даваш акъл? Кой ти даде успешния старт на бизнеса, или ти и без да бъдеш от котилото на ДС, щеше днес да си това, което си? Отричай се, колкото си искаш, на фалшиви сълзи България не вярва...Хора, служили беззаветно на съветския тоталитарен режим, днес са най-верните слуги на другия подобен режим-евроатлантическия! Такава е породата на тези хора-слуги и блюдолизци, “безродници” и “нихилисти”... Не съм фен на президента, моето "бъдеще" отдавна отмина и ме завари в разорена, жалка и ограбена държава, от подобните на ТЕБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    17 Юли 2023 19:38ч.

    Доносническото чедо изтрило ли си е фейсбука????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев, питай Chat GPT бе, защо се мъчиш да осмисляш думи, които ти не разбираш?!

    17 Юли 2023 19:44ч.

    Цитат Васил Терзиев: "От няколко дни осмислям думите “безродник” и “нихилист”, произнесени именно от един човек... " ............ Василе, питай, чат GPT да ти осмисли и да ти обясни, как може ти, един компютърен гений с над 20 години в хайтех бизнеса продал български открития на световно ниво на №1 американски бизнес, да се МЪЧИШ да ОСМИСЛЯШ думички, които не разбираш?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев, питай Chat GPT бе, защо се мъчиш да осмисляш думи,

    17 Юли 2023 19:46ч.

    които ти не разбираш? И няма да разбереш по две причини. ..... Първата е, че публично се отрече от рода си, късаш кръвната връзка, ДНК-то на рода си - такъв без/родник няма как да стане родолюбец Българин. Питай чат ЖПТ за потвърждение... .... Втората причина е, че дядо ти Васил, на когото си кръстен е работил за националната сигурност на България = същото, което е работил и бащата на президента Радев. Но Радев не се отрича от баща си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев, питай Chat GPT и на първата среща със софиянци да обясниш

    17 Юли 2023 19:48ч.

    И гледай важно е - на първата сбирка пред гражданите софиянци обясни г-н Терзиев - какво разбираш под НЕбезродник и НЕнихилист като кмет на над милион българи трябва обясниш - де е България за тебе. Ама питай все пак и чат ЖПТ, де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев, питай Chat GPT и виж отговора - пасва ти отлично

    17 Юли 2023 19:53ч.

    От частната американска енциклопедия четем: що е нихилизъм? "Нихилизъм е философската позиция, според която всичко в света, особено човешкото съществуване, човешкото минало и настояще, Е ЛИШЕНО от ОБЕКТИВНО ЗНАЧЕНИЕ, цел, познаваема истинност и реална ценност." Момче - разговорът с компютъра професионално не ти носи нищо позитивно към българите и народа, захванал си се с нещо, дето е пунта мара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заработва си кметското ала бала място

    17 Юли 2023 20:12ч.

    Не ми се вярва, да са толкова слепи наистина и да нямат и грам идея за световните събития.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    17 Юли 2023 20:17ч.

    Не е сериозно за медия да пуска статия съдържаща статус на еди кой си в социалните мрежи. Публикувайте негово интервю с журналист, примерно, кой го интересува, че не обичал мастика без айрян и копирал във фб, каквото са му написали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Камер

    17 Юли 2023 20:24ч.

    Този е точно на еволюционното стъпало, на което е и Кики Про100-то. Никава разлика, раждани са от един баща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политнекоректно

    17 Юли 2023 21:06ч.

    Един Бай Хой ги е правил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mihail Boshnakov

    17 Юли 2023 21:23ч.

    Дано Господ Бог прости на този ибрикчия,ние не .Подобни жалки продажници ще се появяват още малко време и тогава ще дойде времето за жътва,защото тези отрепки не заслужават съдебен процес.А дотогава да стискаме зъби ,да се подготвяме и да имаме още малко търпение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти да видиш

    17 Юли 2023 21:28ч.

    Що е то безродие, безродник... Ами ей го бре нагледен жив пример е новият избраник за кмет на фирмата ПП-ДБ за изчистване и избелване на бай0ня и Шиши... отказал се от мама, тате и рода... отказал се от Родината от това дето е създала, от 27 мото място в света... е те това е майцепродавец, родоостъпник... абе безродник на който никой не може да разчита и който може да предаде всеки и по всяко време!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една

    17 Юли 2023 22:39ч.

    Точно пък от човек, който познава само "на баницата мекото" при всички възможни преходи у нас, не приемам подобни изхвърляния! И аз не харесвам особено президента, който направи наред с всичко и непростимата грешка да смени Борисов с ПП( имам предвид имената на двете любими кучета от детството на Джералд Даръл Пик..о и По....о), но така или иначе няма начин някой си Паричко да нарича президента ни безродник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Червената Чума

    18 Юли 2023 3:24ч.

    Аз не знам дали има в човешката история по безродна от бившата българска червена номенклатура ! В това число включвам и облагодетените наследници като авторчето на тоя пасквил! С помощта на държавата те буквално ограбиха парите на милиони - не само куфарчета, тук влизат милиардите валути от чуждестранните дружества и разбира се използувани за 'купуване' и 'уреждане' на бизнеси като на това нищожество дето се мисли за предприемач! Тази същата държава отгоре на това в периода на мутренските години си затвори силно очите за масовия рекет плъзнал из България срещу всеки осмелил се и магазинче да отвори без такса! Същата бивша номенклатура пренаписа НК затова сега екскременти като оня внук Семерджиев и други ще погубва невинни животи по пътищата на България и ще се усмихва цинично в крайна сметка на почернените родители! Кажете ми има ли друг пример в историята на собствена власт и държава да се изправи срещу други българи?! Червената чума опска и изяде България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи