Васил Терзиев: Родителите ми бяха много ентусиазирани от 10-ти ноември, говореха за “перестройка”

Васил Терзиев: Родителите ми бяха много ентусиазирани от 10-ти ноември, говореха за “перестройка”

В семейството ми посрещнахме 10-ти ноември с голямо облекчение  и радост, много говорихме за перестройката.

Това заяви новият кмет на София Васил Терзиев пред БНТ в предаването Панорама в отговор на въпроса какво си спомня от тази дата.

Тогава той е бИл на 11 години, а цялата му фамилия са били висши кадри на Държавна сигурност.

"Имах среща с г-жа Фандъкова. Тя се отзова. Благодарен съм за това, защото обсъдихме належащите проблеми на столицата. Поговорихме си за доста неща, свързани с администрацията. Показах, че ние търсим надграждане. Ще търсим професионализма във всеки и ще дадем възможност, на всеки, който милее за София, да работи". 

Това заяви в "Панорама" по БНТ новоизбраният кмет на София Васил Терзиев.

"Не ни притеснява обжалването на изборите от страна на Ваня Григорова, фокусирани сме по подготовката да влезем в управление", коментира той.

По думите му някои от ключовите инфраструктурни проекти трябва да бъдат довършени до края на годината. 

Васил Терзиев поясни, че предизборната кампания е била трудна заради апатията на избирателите. 

"Хората отказват да гласуват и нямат доверие в политическата класа. Всичко се персонализира по махленски начин", коментира Терзиев. 

Той постави въпроса защо казусът с машините се е поставил точно в петъка преди изборите. 

"Трудно ми е да си представя г-н Божанов да е отправял заплахи към когото и да било. Бяхме фокусирани върху опазването на честността на вота. Прекалено много неща ни разделят, а за да решим големите проблеми на обществото, е необходимо съгласие", подчерта Васил Терзиев. 

Отбеляза, че първото, което ще направи като кмет, е да организира среща с директорите на дирекции. 

"Трябва рано да се започне работа по бюджета. Да се реши проблемът с преливащите кофи за боклук и да обявим война на графитите в града. Не може градът ни да изглежда като гето", каза още Васил Терзиев.

"Благодарен съм на всички 175 000 души, които гласуваха за мен и ме избраха, за да направя нещо добро за града. Имам ангажимент към всеки, който е гласувал за мен, а и за тези, които не са гласували за мен. Благодарен съм и за гласа на г-н Борисов", заяви новият кмет на столицата. 

"Политиката има нужда да стане доста по-градивна и положителна. Да намерим път към това, което ни събира, а не разделя. Оценявам хората по това как се държат в трудни ситуации и как се държат с хората, от които нямат какво да получат. Много оценявам критиката- Най-добрите ми приятели и партньори са много критични към мен", заяви още Терзиев.

По време на кампанията Терзиев получава критики от хората, защото не им дава напразни обещания. Причината е, че нито той, нито екипа му са от хората, които обещават нещо, което не могат да изпълнят. По думите му политиката има нужда да стане по-градивна и положителна. "Не съм неблагодарен на Борисов, все пак пусна глас за мен", уточни новоизбраният кмет на София Васил Терзиев.  

"Всички тези 175 хил. души спечелиха изборите. Благодаря, че ми дадоха шанс на мен и екипа ми да направи нещо добро за града. Имам ангажимент към всеки един човек, който е гласувал за мен и към всички софиянци. Кметът си е кмет на всички - гласували за мен или не", допълни Васил Терзиев. Той взе отношение и спрямо президента Румен Радев, който преди изборите каза за него: "Човек, който предава родителите си, ще предаде и родината си". 

"Не би трябвало държавният глава да се занимава с кандидат за кмет и да изкаже такъв коментар", бе категоричен Терзиев в студиото на "Панорама".  Още: Новият кмет на София даде ремонтите в София на европрокуратурата На въпрос на водещия Бойко Василев новоизбраният кмет на София обяви, че не би приел да е премиер. А споменът му за 10 ноември 1989 г. бил по-скоро неутрален, защото тогава бил само на 11 години. Но добре помнел, че родителите му били ентусиазирани - чувал думи като "перестройка", "промяна".

Той постави въпроса защо казусът с машините е бил повдигнат точно в петъка преди изборите. "Трудно ми е да си представя г-н Божанов да е отправял заплахи към когото и да било. Бяхме фокусирани върху опазването на честността на вота.

Прекалено много неща и разделят, а за да решим големите проблеми на обществото е необходимо съгласие", така Терзиев коментира казуса с подадения от Тошко Йорданов сигнал в прокуратурата, за това, че е оказван натиск на министъра на електронното управление Александър Йоловски от страна на Кирил Петков и Божидар Божанов.

Коментари

  • рукола Z

    11 Ное 2023 9:21ч.

    И какво ме интересува кое е радвало татко Карло? Пинокио, порасна ти носа с 10 санта ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Модмокрящо, досущ дете без майка

    11 Ное 2023 9:59ч.

    инфантилно , резилно подменен,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В семейството ми посрещнахме 10-ти ноември с голямо облекчение и радост, много говорихме за перестройката.

    11 Ное 2023 10:09ч.

    Ми, нормално, парите не миришат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пухльо Терзирадев

    11 Ное 2023 10:47ч.

    Това реверанс към реститутките ли е, с чиито гласове си избран? Не е ли перверзия софийски реститутки и техните деца да гласуват за отрочето на бившите партизани, които след 9ти септември ги изгониха от просторните им софийски апартаменти, за да си настанят в тях селската рода? И не е ли перверзно хора от кръга на тоя терзиев да напират да конфискуват свободни апартаменти (например на хора, които са в чужбина и се връщат в отпуската), за да настаняват в тях прииждащия от провинцията свеж офисен планктон? Въпросите са породени от конкретни наблюдения върху конкретни хора, не са хипотетични.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако го погледнем от смешната страна

    11 Ное 2023 11:26ч.

    това е висша справедливост. Рентиерите да бъдат опоскани от техния десен кандидат. Иначе важното беше - чий е Крим. Тук отпивам с кеф

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Летит

    11 Ное 2023 11:47ч.

    РЕПРЕСИВНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЕ РАДВА НА ИДВАЩАТА МЛАДА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. БОЖЕ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    11 Ное 2023 11:51ч.

    нека ги видим, как се нагаждат, все там, където са привилегиите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    11 Ное 2023 13:21ч.

    доцент Вацев говори за ала-терзиевата прослойка около 10 ноември в Консервите. намерете го в тубата. Терзиев казва истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Родителите ми бяха много ентусиазирани от 10-ти ноември, говореха за “перестройка”

    12 Ное 2023 11:13ч.

    А мойте не бяха много ентусиазирани. Казваха, че тия "демократи" и това СДС са обикновени реваншисти и фашаги. И се оказаха прави...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    11 Ное 2023 9:23ч.

    Естетвено, ме ще са ентусиазирани от възможността да капитализират позициите си...Историята показва, че са го направили перфектно, чрез отрочето си... Заграбени задгранични капитали са се върнали като закупуване на фирма "Токту" а.к.а. Телерик...аре нема нужда.. Комунстическо леке, син на престъпници и самият той ДС принц..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Ное 2023 9:23ч....аре нема нужда.. Комунстическо леке, син на престъпници и самият той ДС принц..

    11 Ное 2023 10:11ч.

    Аааааа, не така! Онова, което имаме на снимката е изборът на градското дясно, сиреч на приятелите на лустрацията, Адам Смит, Айн Ранд и турбо-капитализма. Хахахахаха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    11 Ное 2023 12:50ч.

    доста семпло момче ще се окаже. поне да си трае. в една древна дебела книжка на михаил восленски, "номенклатурата", която 99% от днешните пси.хосини не са чували, и 100% от тях не са чели, се питаше защо, след като имат всичката политическа власт, предшествениците на кметчето не вземат и икономическата. отговорът беше нещо от рода на: заради чувството за изключителност (не помня вече). объркАл се е малце восленски - алчността на изродилата се политическа класа взе връх. а балъците рипаха в транс по площадите, да ѝ помогнат "да вземе своето".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    11 Ное 2023 13:40ч.

    Поздравления и за трите коментара!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    11 Ное 2023 18:55ч.

    репликата на президента има ефект - " "човек, който се отрича от родителите си, ще се отрече и от държавата си", вече защитава родителите си, а на 11 години няма как да има отношение към промените, просто е ползвал привилегиите на децата на активните борци - специални детски градини и училища, за да не се смесва с плебса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    11 Ное 2023 9:23ч.

    Този пич е представителна извадка на понятието “Безгръбначно създание”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Печал

    11 Ное 2023 9:24ч.

    Тъжна гледка е този младеж

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    11 Ное 2023 21:44ч.

    Скоро и Софиянци ще гледат тъжно, за разлика от родата му радваща се на ДС- ти ноември, че може да си копне парите от задграничното дружество !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    11 Ное 2023 9:28ч.

    "Господа назначавам ви за милионери", реплика която неминуемо предизвиква ентусиазъм у бившите дрОгаре! А какво да говорим за тези по външно търговските направление, там е било направо шампанско и сълзи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    11 Ное 2023 10:07ч.

    Ти сигурно си бил там ,когато са я произнасяли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    11 Ное 2023 10:20ч.

    Ченгесар ??? Ти явно си малоумен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Перестройката

    11 Ное 2023 9:34ч.

    се оказа един балон за наивници. Стана любима дума на тези дето са отгоре. Ще се лъснем кай, и ще станем като нови. А за народа остава пак "Лучец яж, водица пий и дий коне, дий!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шаман

    11 Ное 2023 10:21ч.

    " лучуец ЕЖ... дий ВОЛЕ, дий..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярно,

    11 Ное 2023 11:24ч.

    вол май беше. Забравяме вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хронолог

    11 Ное 2023 9:35ч.

    Лево-резбованият запъртък на ДС си съчинява свободни съчинения. На 10-ти ноември родителите му няма как да са говорили за "Перестройка" , щото Перестройката на Петнистият предател започна в СССР през 1985 ! Почти пет години по-рано ! Родителите са си говорили за Перестройката преди 10-ти , доста преди... На 10-ти ноември вече са били "преустроени", с раздадени куфарчета, изнесени активи - и само са официализирали Новата Власт със свалянето на Тодор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    11 Ное 2023 13:58ч.

    ...точно така... малкият терзил леко размества времевите пластове...ама то от него кво друго да очакваш ... клишета и преиначена история...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хронолог

    11 Ное 2023 9:41ч.

    Братовчед на тъста ми, отдавна покойник, беше висш номенклатурчик. Финансова номенклатура на Партията. Той още В НАЧАЛОТО НА 80-те , при едно гостуване у жена ми разправяше "на уше" - ще настъпят големи промени ! Това което е сега /късният охолен соц/ въобще няма да се запази. Намекваше че ще има много частна собственост. И проч.... ТЕ ЗНАЕХА ! ТЯХ ги бяха информирали много от по-рано ! Те не си раздадоха куфарчетата на 9-ти ноември 1989 ! Трансформацията се извърши подмолно години преди тази дата, просто масата хора не го усети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой

    11 Ное 2023 9:43ч.

    Почна да се смоиьпира синчето на ДС. За перестройка говорели родителите му. Да, явно са знаели каква е схемата с куфарчетата, о са били в списъка за получаването им. Как няма да са били ентусиазирани? Това нищожество трябва да не се докосва до властта, че ще ревем от него. Особено негласувалите, дето по благовидни, но изключително тъпи причини, отидоха за гъби миналата неделя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    11 Ное 2023 9:44ч.

    Засега говори добре, намеренията му, особено за графитите - правилни. Но отдавна е речено: "По делата им ще ги познаете!" Сиреч: тепърва ще се види.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    11 Ное 2023 9:47ч.

    ште ме ръзсипе Тоъ. познавам хора отъ де-се. познавах много добре и децата им. децата им живеехъ въ несравним коНфорт сравнение съ нас. ето справка: завеждашт отделение в болницата беше към 200 и малко лв. главно ченге беше над 1000 лв до 1800 и това в провинцията. и нешто друго:разговорът с тях и децата беше много "обран":биеха през пръстите, ако се изпуснеш да мислиш. мен штяха да ме гонят отъ окръга,ако "приказвам". едно такова отроче на 12 години се кефеше да дразни сина ми с китара,струвашта 1200 лв,която башта му подари. бяха арогантни до брутални. по времето на живков те си бяха "кумунетъ" и го заявяваха предизвикателно. след 10 много отъ тях обърнаха омлета и за мен и приятелите ми не беще никаква изненада. като дойдат един ден тук китайците Ухото (Маслото) ште злътне, случаятъ с Него е чиста Шизофриния, както идиоти дъ ни го поднасят. пред мен Тоъ не преде. Тоъ не мое дъ издиша въздухъ дето е дишал въ ченгесарския апартамент.ниииикога. жялко за бългърете ,които ги вързъхъ на фльонгъ. (казах) .днес е Уйййкиндъ:такива сме:народ който евава мама и тате като Тоъ (гнус)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    11 Ное 2023 9:57ч.

    Големият проблем не е, че лъже на алангро, а че има критична маса хора, които му вярват на нелепите лъжи и благодарение на които ще му слушаме глупостите с години. Като на Кирчо. Реалността е, че е невъзможно висши държавни служители, и то от ДС, с големи облаги, да посрещнат държавен преврат с "голямо облекчение и радост", тъй като това застрашава собствения им жизнен стандарт, че и живота им, понеже биха могли да бъдат съдени от новите "демократи", които да поискат справедливост за жертвите на ДС отпреди 1989 г. Освен ако не са знаели кой е организирал преврата и колко лично те ще спечелят от "демокрацията". П.П. Родителите му, ако са се зарадвали на държавен преврат, са и клетвоотсъпници, тъй като са се клели в Конституцията и не са изпълнили дълга (клетвата) си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коньов

    11 Ное 2023 10:00ч.

    Да , абсолютно съгласен !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Ное 2023 9:57ч. Големият проблем не е, че лъже на алангро, а че има критична маса хора, които му вярват на нелепите лъжи и благодарение на които ще му слушаме глупостите с години. Като на Кирчо.

    11 Ное 2023 10:14ч.

    Ако масата вярващи бе критично достатъчна, то защо тогава се наложи да се включат изборните ротативки в играта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В тоталитарните държави

    11 Ное 2023 10:01ч.

    службите са безконтролни. Проформа уж не е така. Изтърван е контролът върху парите. Мисля, че оттам е трябвало да се започне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    11 Ное 2023 10:03ч.

    Каква наглост. През 50те Терзиевски заедно със съмишлениците си успяха да обезглавят българската интелигенция. През 60те наложиха презрение към всичко учено Нещо като в Камбоджа. През 70те подложиха на гонения всяко семейство чийто член избяга на Запад. През 90те ограбиха държавата. Сега са спокойни Нищо няма да пречи на наследника Васил и неговите протежета! Просто няма държава. Да живее ДС/държавна сигурност на социализма/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 10-ти ноември 1989

    11 Ное 2023 10:12ч.

    Посрещнах с изненада, озадачение, и смътна тревога. От една страна Бай Тошо беше писнал. От друга страна интуитивно усещах че идва нещо не-много добро. Медиите веднага започнаха да дънят за Икономическите Проблеми, за срива на индустрията, за външните задължения, за разпада на СИВ ... Още от първите дни след 10-ти ноември покрай радостните за хората балалайки за Гласност , Демокрация, Многопартийност ... почнаха да ни подготвят за това което стана - Първият Кошмар на 1990 ! Икономическото катурване, дефицитите, идването на Луканов и "лукановата зима" - ПРОКЛЕТ ДА Е ЛУКАНОВ !!! Душата му да се пърже все така в 10-ия кръг на АДА !!! После всички си спомнят следващите кошмари - "За Бога Братя, не купувайте" на охранения съдия Партиен назначенец за Министър Председател, ортодоксалният Жан, започнал обнадеждаващо и завършил катастрофално, огромният ОБИР от зимата на 1996/1997 , ухиленото лице на Мафията след това, Маварът узаконил Корупцията, Дедо който ни "оправи" за 800 ... и т.н. и т.н та чак до наши дни. Всичко това получихме на 10-ти ноември. Черна дата. Началото на Края на България. Или някой се съмнява в това, някой ще възрази че не е така ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъй е (11 Ное 2023 10:12ч.), но те бяха много ентусиазирани от 10-ти ноември

    12 Ное 2023 16:45ч.

    и ние, младите, също бяхме много ентусиазирани, за разлика от родителите ни (12 Ное 2023 11:13ч.). Ходихме на митинги и демонстрации, викахме „Се де се, се де се, се де се ….“ „Де мо кре ци я …. , Де мо кре ци я ….“. И какъв е резултата след 34 години? Те ни яхнаха отново, но този път в лапите на капитализма чрез наследниците си, под формата на демокрация. Ние – лапаме муй и се радваме на банани, децата ни отидоха да слугуват на нашите стратегически партньори, а грабителите разрушиха държавата – нея просто я няма и продадоха всичко. Айде да ни е честито на викащите + подскачащите. А този псевдобизнесмен да оди в сенс и да пие малцова боза, защото се знае как са направени големите бизнес ДС пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    11 Ное 2023 10:12ч.

    Който предава родителите си, той може да предаде (продаде) всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    11 Ное 2023 10:14ч.

    Мижав човек. Празен човек, с празни мисли. През цялата му ( УЖ "негова" ) кампания наистина имаше вид на човек, който БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ не може да си върже обувките на краката, а сега - четвъртия по власт в държавата. И, лафовете на тия МРЪшляци ( от ,,чуждата помощ" ), кЪв успешен "бизнесмен", ерго, кЪв Убав кмет ще е, т.н "помощници" да си ги заврът там, където слънце не огрява. Нека само лекинко се зачетът в историята на последните две години от така "успешната" IT фирма на тоя ,, ушко ", и последвалото й ТВЪРДЕ СТРАННО ( меко казано ) придобиване от американски капиталисти. Наистина е много прав един безкрайно умен професор за ДЕБИЛИТЕ в България. Е, ушкото в София стана кмет благодарение на гласуващите и НЕГЛАСУВАЩИТЕ дебили и нац.предатели. И, както се казва: ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ. А това са ВСИЧКИ граждани на Столицата. Като почне ушкото и най-паче ушковчетата около него, да ви СЪДИРАТ ДЕВЕТ КОЖИ с данъци, такси и ПРОбандитско градско управление, тогава си припомнете к'ва я свършихте ( или дебилно бездействахте ) на 05.11.2023 г. А, можеше Ваня да е разумния избор. Но, както се казва в историята няма ,,НО" и ,,МОЖЕШЕ".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    11 Ное 2023 10:15ч.

    Нюансите на инфантилност, май са "Содомо Гоморски"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • измислици

    11 Ное 2023 10:24ч.

    Като го слушах снощи в Панорама по БНТ за перестройката, веднага направих връзка с измислицата, която ни поднесе преди време едно друго недоразумение - Плевнелиев, който каза, че на 10 ноември е бил на първия свободен митинг, въпреки, че той се проведе на 18 ноември 1989 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не вярвам

    11 Ное 2023 10:29ч.

    да избута мандата тоя. Би било голям резил за умните шопи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ма пък

    11 Ное 2023 10:39ч.

    те си го "избраха". Бе опасността дебне отвсякъде. Ей на, диабет вилнее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    11 Ное 2023 10:39ч.

    PVC милиционер, който се пецка наопаки. Може ли да е по-зле? Тихо, не казвайте нищо, щото си мислих, че след самоковска селянка няма как да е по-зле.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Естествен ентусиазъм

    11 Ное 2023 11:46ч.

    Много ясно, че са посрещнали 10.11. с радост - та нали чичо Петър Младенов стана генсек. Този Плевнелиев v. 2.0 още не е разбрал, че е по-добре да приказва по-малко за миналото на, божем, ДиСидентската си рода от ченгета-перестройколюбители.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    11 Ное 2023 11:47ч.

    Да, а ние ядем доматите с колците. Лелиното, тия ги разправяй на на твоите изкукали гласоподаватели, белким ти се вържат. Те не само, че не помнят 1989-т, а не могат и да четат. Айде у лево!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дори да беше...

    11 Ное 2023 11:47ч.

    верен брътвежа на новия кмет и той да е бил само дете със златна лъжичка роден - не е достатъчна индулгенция. Обратното - измъкването на неизбираема фигура, но на всяка цена наложена от шайката и онуйТО и това, че е предател по ... нещо си, е достатъчно. Предава родителите си - това 1. Предава семейството си за да се закачи към извращенията на онуйТАТА - това 2. ... Четете какво се пише за "фирмата", това 3. - и порядките там... И на краят, при явни нарушения и алибали на мошениците Алабалисти - шайката и вчера отказ на съда да разгледа несъответствията при "избирането" му, е ясно без много приказки. Кой-Кой е, кому служи и какви ще ги прави! Едно нищожество като фандъкова стига, да не изреждам другите, но това тука - ще бие всички досегашни рекорди. Не защото е способен да извърши заплануваните и очаквани мерзости, а защото с тази предателска, престъпна банда начело, с власт и ресурси - резултатите ще са окончателното изтриване на народ, държава и дори територията - от реалността! Докретване до краят на новите 500 години, няма да има. Осъзнайте го, не, че нещо направихте или сте способни да направите. Дори едно официално, незабранено и безперспективно започнато и завършило с провал, гласуване, не успяхте да преодолеете! Липсва воля, липсва желание за живот, липсват всякакви добавки, за да има някакъв шанс за промяна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особено пък

    11 Ное 2023 12:00ч.

    ДС от всички бяха най-подготвени за думбалумбакрацията. Още като Горби дойде на власт тия започнаха да скриват и заграбват капиталите на задграничните дружества. Скрити от България,нооо съвсем ясни за САЩ. Американците с охота приемат всеки ренегат, колкото и тъмночервено минало да има... , особено пък ако има пари. А глофърците от СДС подскачаха по площадите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слаба работа

    11 Ное 2023 12:28ч.

    След половината на 25 минутно интервю гласът на Терзиев взе все повече да трепери, и то без да бъде притискан! Е как ще управлява така?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Терзиев: Родителите ми бяха много ентусиазирани от 10-ти ноември,

    11 Ное 2023 12:41ч.

    Васил Терзиев без да иска е признал , че ДеСе-ти ноември е е организиран от КДС. След първоначалния успех офицерите от ДС са били "ентусиазирани"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъченици брееее

    11 Ное 2023 12:47ч.

    40 години са се мъчели и накрая въздъхнали с облекчение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    11 Ное 2023 13:38ч.

    Ехааа! Колко смело! А ние с гайдите пак няма с какво да се похвалим! Сигурно сме треперели някой да не ни крои шапка за пореден път - бъзльовци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    11 Ное 2023 14:07ч.

    ...за графитите се оля жестоко... няма кмет в света, който да ги е преборил...това доказва, че подготовката ти за тази длъжност е нула... като начало можеш да обърнеш малко внимание на безбройните свастики, но те явно не те притесняват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има си пример

    11 Ное 2023 14:59ч.

    Няма графити в КНДР ! Никой не смее да драска там по стените. Нео-комунистът Терзиев явно ще въвежда северокорейския почин. Всичко Мара втаса, останаха графитите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    11 Ное 2023 15:04ч.

    Васко, инфантилно недоразумение , колкото повече намесваш .одата си в бръщолевенията, толкова по-отвратителен ставаш. Вярно е, че никой не избира родителите си, но поне може да ги опазиш(и себе си) от този обществен линч, предизвикан от дебелоочието ти. Всички има родители, много не споделят техните възгледи, но не ги развява като скъсани дрипи. Виж. Дългоноско - Христо Иванов и вземи пример. Колкото и гнусен да е този индивид, успява да не намесва родата в защита на позиционирането си в политическия вектор

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    11 Ное 2023 22:09ч.

    „В семейството ми посрещнахме 10-ти ноември с голямо облекчение и радост, много говорихме за перестройката.„ Горбачов с перестройката беше човек на англичаните. 92ра в Русия американците направиха Елцин беше човек на американците. Между другото Яков Кедми е водил израелският спецназ, пристигнали като туристи, за обстрел на Белия дом в Москва. Яков Кедми и до сега си е на московското телевидение. Така че, тук нашето момче заявява, че родителите му са били поддръжници на перестройката, т.е. на проанглийската линия в партията. Тази проанглийска линия е най вече на хора родом от западна България, поддържащи Тито. Спомням си думите на участник във форума на Сега, по повод продажбата фирмата на новият кмет.- М6 му помогнаха да нарави фирмата, те и му я изкупиха. Това че новият кмет на София е човек на англичаните не е тайна, и той с думите си по горе го декларира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    11 Ное 2023 22:12ч.

    Да се чете - 92ра в Русия американците направиха преврат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    12 Ное 2023 5:04ч.

    То бива гьон-суратлък, ама чак толкова не бива. Ами защо не вдигнаха един бунт, бе Вася? Или поне да си бяха дали оставките? Ама как щеше да се яви фирмата тогава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    12 Ное 2023 19:33ч.

    Защо ли на такива използвачи и нагаздачи не им вярвам за тях няма идея а само изгода. През комунизма първи кипри и драпащи за БКП книжки след десети първи хвърлиха тия книжки и станаха първи демократи. А щом интереса клати феса не чакайте интересчиите да мислят за народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи