Васил Терзиев: От ГЕРБ казаха за моята кандидатура, че София не е учебна кола, а издигнаха Хекимян. Аз имам доста по-голям управленски опит

Васил Терзиев: От ГЕРБ казаха за моята кандидатура, че София не е учебна кола, а издигнаха Хекимян. Аз имам доста по-голям управленски опит

"Опитите на журналистите да влизат в политиката - няма да цитирам имена, не са свършили добре", така кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев коментира кандидатурата на ГЕРБ. 

"Намирам кандидатурата за малко странна. Тя е в разрез на това, което и господин Борисов, и господин Георгиев казаха в последните седмици, когато описваха техния профил на кандидат. Георгиев каза, че "София не е учебна кола", когато коментираше моята кандидатура. В същото време те избират да заложат на човек, който буквално една седмица преди започването на кампанията решава да се занимава с проблемите на София", каза още Терзиев пред Нова нюз. 

По думите му Хекимян прави скок от медийния свят в политическия. 

"За да работи добре едно общество, трябва да има китайска стена между медиите и политиката. Резки скокове от едната в другата посока за мен лично са странни", коментира той.

"Опитите на журналисти да влизат в политиката не са свършили много добре и може би има причина за това нещо", смята Васил Терзиев. 

"Ние работим от месеци. Два пъти сме обиколили районите на София, за да се запознаем с проблемите. Тук стои въпросът относно подготовката за тази битка", каза той. 

По думите му решението на ГЕРБ със сигурност е нестандартно, но кандидатурата е трудно да бъде откъсната от образа на партията. 

Кандидатът на ПП-ДБ заяви, че не се притеснява от кандидатурата на Антон Хекимян. 

"Нито аз, нито екипът ми се притесняваме. За нас централното нещо в кампанията е било как да стигнем до гражданите и да ги спечелим с добрите ни идеи", поясни той. 

"Превъзхождам Хекимян със значително по-голям управленски опит и със значително по-голяма подготовка за конкретната задача. С много силен екип, който е екип, а не отделни хора, събрани в една листа", категоричен бе той. 

По думите му Хекимян може да се справи, но е по-различно, когато си отделил месеци на това. 

 

Коментари

 • Wagner

  25 Sep 2023 14:22ч.

  Имаш опит в ограбването на Оптикоелектрон. И то не ти, а ДС-тата ти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • борба

  25 Sep 2023 15:24ч.

  ВСИЧКИ СА ОТ ШАЙКАТА АНТИБЪЛГАРИ ПОДЛЕЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТАЙНА

  25 Sep 2023 19:05ч.

  САЩ искат да има гей бракосъчетания, първият ще е с кметът на София - Терзиев. Бойко се намесва и казва и аз слагам един обратен кандидат - Хекимян.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • блажеНи са вЕрващитЕ!!!

  25 Sep 2023 14:29ч.

  ТОЗ и ОНЗИ КАКТО И ДА ГИ ГЛЕДАШ ПРЕДИЗВИКВАТ О Т В Р А Щ Е Н И е!!!!от САМОЧуСТВуВАНЕ БЕз П о К Р И Т И Е!!!ЯВНО ВСИчКО Е купено-продадено!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кировец

  25 Sep 2023 14:32ч.

  Пореден страхотен политически ход на Борисов, с което доказва, че и нискокултурният човек в стандартния смисъл на думата може да е гений. Нискокултурните хора в по-нестандартния смисъл на думата от ПП обаче продължават да се държат като хора, които живеят в друга реалност. Терзиев удобно забравя, че един журналист е много по-близо до проблемите на хората и града, отколкото „меринджея“ в голяма компания като „Телерик“ и именно това ще му каже Хекимян на ПЪРВИЯ им дебат, като така ще му затвори устата. Хекимян, хъката-мъката, ама има управленски опит в доста по-сложна среда, отколкото е ИТ компанията на Терзиев, и представлява стандартно въплъщение на историята на самоусъвършенствалия се човек, който от стажантче в новините за 20 години е станал ШЕФ на новините, докато Терзиев от син на баща си и майка си, внук на дядо си си и племенник на чичо си, е станал шеф за няколко години. Тъй че който вярва в тия десни измишльотини, е по-редно да гласува за него, останалите ДеСни е ясно за кого и защо :) Най-големият плюс на кандидатурата на Хекимян е осигуряването на пълен медиен комфорт на кандидатурата му, с който досега се ползваше ексклузивно и само Терзиев. Журналистите, макар и да държат от време на време тлъст пръст върху пулса на народа, са доста примитивни в племенното си усещане, защото по същество 90 процента от тях са едни и същи по убеждения. И Хекмиян като тях е либерал, за разлика от единствения нелиберал в българската журналистика Волгин (макар че и затова може да се поспори), заради което само единица войнстващи хуммвейбини на ППДБГТ+ като Емилия Милчева и още неколцина списващи в „Свободна Европа“ и ДВ ще са склонни да му зададат нещо, наподобяващо неудобен въпрос. Но той ще се справи и с тях, защото им знае мръсните номера - все пак ги върти от 20 години. Интересна кампания ни чака. Най-интересното е да гледаме гърча на ППДБГТ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акаденков

  25 Sep 2023 15:32ч.

  ... нелош коментар... но защо хуММвейбини?...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дудуков

  25 Sep 2023 16:07ч.

  Хекимян е собственост на боко от времето, когато асистираше на Бареков и на двамцата се точеха лигите, като казваха "бойко".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  25 Sep 2023 14:36ч.

  Другият пластмасов плазмодий, без грам собствена мисъл и комуникиращ чрез клишета и опорки, се обади, за да клейми конкуренцията. смЕх!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъв

  25 Sep 2023 14:38ч.

  Какъв мениджърски опит може да има изклесавец на когото парите са му дадени наготово от ограбедата от Дсарите българска електронна промишленост?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаирсъзин

  25 Sep 2023 14:41ч.

  Василе, не се прай ! Ти се разбра с др. пеевски !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Югоагент

  25 Sep 2023 14:50ч.

  Взимал е трудни морални решения като управленец, така твърди той. Kакво разбира обаче под морален избор? Да няма хора ровещи в кофата или да чипираме гражданите на София?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Терзиев: "За да работи добре едно общество, трябва да има китайска стена между медиите и политиката."

  25 Sep 2023 15:07ч.

  Китайска стена между политиката и медиите иска Терзиев. Това ще да е някаква нова ценност на супер наследник на няколко Главни управления. Ашколсун. Терзае се още Терзиев, че той от месеци работи на терен, и има преднина с гражданите, а Хекимян още не е започнал. Дефицит г-н Терзиев, Хекимян е ПОЗНАТ не само на софиянци, но и на цяла България от 20 години, не от 2 часа. .... Жалка България превърната в територия за експлоатация на умните ни природно интелигентни българи с помощта на предците на Терзиев. Дано са горди и щастливи с милионите си тези "предци".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бъдещият кмет

  25 Sep 2023 15:18ч.

  По всичко изглежда, че бъдещият кмет на София ще се казва Ваня Григорова - умна и красива жена, трябва да й се даде шанс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От всичките ви опити

  25 Sep 2023 15:22ч.

  Най голям е сексуалния! Но за кмет се искат и други които нямате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акаденков

  25 Sep 2023 15:36ч.

  ...ако не си наясно КАК да стигнеш до гражданите, чий го дириш като кандидат-кмет... леке...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно?

  25 Sep 2023 15:42ч.

  Последно управлявах около 1000 човека. ..Направо съм за президент я на краварите, я на жобарите. За тъпа мухлясала насрана София да не говорим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  25 Sep 2023 15:44ч.

  Губим си времето да ги коментираме тези, и все пак трябва, тъй като има много простотия, която ги харесва...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ

  25 Sep 2023 15:52ч.

  няма да обиждам кандидатите, макар че те и партиите, които ги издигат са…. Най малкото са некомпетентни за кметова и то на столица. Пробутват ни сламени човечета, зад които скрилите се партийни лидери да крадат. Гласуването за който и да е от тях само ги легитимира. Да гласуваш с “не подкрепям никого” е най голямата измама. Запитайте се защо има такава опция. Еми за да се увеличи броя на гласувалите и да се каже че има голяма избирателна активност и от там легитимност. Не им се връзвайте.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радецки

  25 Sep 2023 16:00ч.

  Явно ще се наложи да гласувам за хекимяу на втори тур. Ще го направя с погнуса, но тоя ДС ръб кметска власт няма да види.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • haho

  25 Sep 2023 16:51ч.

  Аз досега никога не съм гласувал за ГЕРБ, но също на втория тур ще гласувам с отвращение за Хекимян срещу ухиленото нещо с най-много служители на ДС в семейството (издигнат от тези които щяха да утрепят всеки друг кандидат имащ нещо общо с ДС)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добри са двамцата кандидати

  25 Sep 2023 16:15ч.

  Хвани единия, удари другия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Инфантилен ти е лаят в русофобския хор

  25 Sep 2023 16:19ч.

  Учи се от Баце и Гаце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опит

  25 Sep 2023 16:25ч.

  Не е важно кметът да има опит, а кукловодите. А гербаджиите имат повечко опит от ППДБ-ерите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Вечерко

  25 Sep 2023 16:26ч.

  Този е двуцветен тапир (Tapirus indicus). Толкова. Аз съм "възрожденец", но пускам за Ваня Григорова - направете го и и вие. Един поне за нещо, да се обединим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Вечерко

  25 Sep 2023 16:28ч.

  ..."един път"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • haho

  25 Sep 2023 16:46ч.

  Ако това ухилено нещо от снимката спечели, сменям софийското гражданство и ставам селянин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  25 Sep 2023 17:04ч.

  Аз не съм от столицата, но от досега ''промотираните'' кандидати, мисля, че В. Лилков стои като сериозен кандидат. Не съм от партията му, а не съм им симпатизант, но Хекимян и Терзиев просто изглеждат нелепо. В. Григорова може би също има шанс за балотаж, времето ще покаже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  25 Sep 2023 18:26ч.

  Не искам да ви охлаждам ентусиазма, но другарят Лилков няма ресурса на тез двамцата, зад които седи солиден гръб, нито финансовия, нито медийния, за да спечели. А предизборните кампании все пак са ПР, маркетинг и реклама. За справка - Байдън, на когото медиите успяха да му изградят имидж на достатъчно достоен кандидат, прикривайки недостатъците и гафовете му. Дано да ни се размине, но има голяма вероятност софиянци пак да ядем дървото, ако спечели някое от тез две дървета Терзиев или Хекимян. Иначе от всички кандидати, за мен най-приемлив е Ваня Григорова, нищо че хич не симпатизирам на БСП. Може и Ивайло Вълчев, за по-забавно. :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  26 Sep 2023 0:05ч.

  Уважаеми Куци Коньов, от вас, софиянците зависи кой ще управлява столицата, ако разбира се не приложат ала-бала ''добрите сили''. Ние, в Русе имаме подобен проблем, особено с кандидата на Еконтий/ПП - адв.Р.Стефанова, осъдена на 3мес. условно и 3 год. изпитателен срок за ПТП в София, който тече в момента ??? Риторичен ?-вие бихте ли гласували за подобен човек-аз не! Циркът, отново е тук! :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  25 Sep 2023 18:20ч.

  Гледай сега какъв гей-парад ще направи "световната организация на ЛГБТ++++++++", ако т.н. софиянци изберат този за кмет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Johanes

  25 Sep 2023 18:52ч.

  Ваня Григорова е абсолютен фаворит. Добре образована, сериозна,делова и неуморна. Прави много добро впечатление... Тези двамата, както е споменато по горе ЛГ..и половин азбука! Трябва поне кмета на София да защитава интересите на българите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаирсъзин

  25 Sep 2023 19:32ч.

  Имат интерес от ниска активност. Хеки и терзиев, те са си тандем :) Идеята май е с рамо от дпс терзиев да стане. Щото той от сделки и мишмаш разбира ! А бонев ще тича да реве за "наследството" докато си делкат бюджета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи