Васил Терзиев: Не всяка структура на ДС е била мракобесна

Васил Терзиев: Не всяка структура на ДС е била мракобесна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Много има да говорим по тази тема какви са били тези служби, че не всички са били еднакви. Не всяка една структура е била мракобесна и не всеки се е занимавал с доносничество, мръсни поръчки, износ на каптагон и всякакви други неща, които слагаме под един знаменател. Много от тези хора, които са работили в тези структури, са се грижили за интересите на държавата по различен начин. Така отговори на въпрос, свързан с миналото на негови близки, работили в структурите на Държавна сигурност, кандидатът за столичен кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев. Въпросите бяха задавани в пряка връзка в Туитър и Ютюб от живеещия във Виена Емил Ценов.

Темата предизвика сериозен обществен интерес след като първият шеф на комисията по досиетата и бивш народен представител Методи Андреев оповести, че с Държавна сигурност са свръзани дядото на Терзиев по бащина линия, братът на дядо му, баща му и чичо му, а майка му години наред е разполагала с достьп до свръхсекретна информация.

"Всяка нормална държава от Бангладеж и Бурунди до най-развитите има такива структури и те се грижат за интересите на държавата по различен начин", обясни кандидат-кметът.

Той призна, че "ДС миналото" на близките му е било тема на разговор още при обсъждане на кандидатурата му, затова не е бил изненадан от атаките и е очаквал това да бъде основна "точка за атака".

По-късно той доразви темата с уточнението, че не се е запознавал с досиетата на роднините си, тъй като законът не му позволява достъп до тях. По тази причина и не може да направи информацията в тях общодостъпна.

Законът не ми позволява да дам достъп, докато има други живи наследници, тъй като това трябва да се случи с тяхно съгласие. Единствените, които имат достъп до тези документи, освен г-н Методи Андреев, който свобдно разполага с тяхното съдържание и знае неща, които аз не знам, са моите родители. Те не са ги гледали, не са се запознали, аз няма какво да направя лично, за да получа достъп. Ако те не искат да ги видят, аз няма как да ги видя.

Терзиев каза още, че темата за него не е чувствителна и е нормално да има обществен интерес.

Няма нищо чувствително. Нормално е, предвид на това колко много фалшиви истории има за службите - кой какво е правил, каква е разликата между техническо разузнаване, между външнополитическо и какво правят наистина мракобесните структури като 6-то управление; кой е организирал палежа на Партийния дом, кой е изнесъл досиетата. Това са едни други хора, които много често организират точно тези активни мероприятия в днешно време, допълни кандидат-кметът на ПП-ДБ.

Според него трябва да има Музей на престъпленията на комунистическия режим, на култа към личността и всякакви други музеи, свързани с този период от историята ни, които "да показват времето, каквото е било".

Един от проблемите на прехода е, че не сме запознати с истинските факти. Аз например много неща научих покрай филма на проф. Келбечева "Второто Освобождение". За да построим едно по-добро общество, трябва да разберем историята каквато е била, коментира той.

На въпрос за Паметника на съветската армия и улиците с руски имена Терзиев отговори, че за паметника вече има решение, а улиците, които носят имената на "доста спорни личности", трябва да се преименуват. "Надявам се да се научим да възхваляваме нашите герои", допълни той, но призна, че това не е първата тема, с която би се захванал.

Кандидатът за кмет беше запитан и за позицията му по войната в Украйна.

Моето лично отношение съм го изразявал неведнъж. Аз съм подслонявал украински бежанци в мой дом, плащал съм наемите на други, дарявал съм пари за всевъзможни кампании и на място, и в Украйна. Смятам, че това най-ясно изразява моята позиция за това какво е моето мнение, кой е агресорът, кой няма място на чужда територия. Всички протести и шествия, на които съм ходил в София, са с жълто-синьото знаме. Разбира се, за това не се знае, тъй като все още нямам рефлексите всяко нещо, което правя, да го документирам. Това, което съм правил през годините, съм правил по убеждение и не ми е трябвало въобще да го маркетирам, за да знае по-голямата част от обществото за него, но сега се налага да се доказва позиция, каза той и подчерта, че не бива да забравяме и проблемите на хората по нашето Черноморие и кой с каквото може да помогне.

Запитан каква е личната му мотивация да се включи в кампанията за кмет на София Васил Терзиев каза, че успелите хора трябва "да се ангажират с публична дейност, да връщат на обществото". Призна, че е имал и други предложения (но не от БСП) през годините, но този път ситуацията "беше по-различна и мога да дам нещо".

Първите три неща, които би направил като кмет

Най-важно е да продължим това, което сме обещали, свързано с прозрачността на Общината. Изключително важно е да не се гледа на Общината като външно тяло. Хората трябва да имат информация какво се случва. Имаме дългосрочни планове за подобряване на комуникацията и прозрачността, как да се ангажират гражданите по големите проекти. Втората стъпка е да разберем каква е реалната ситуация с одити на големите поръчки и договори, за да знаем къде и как ще запушваме дупките. Трето нещо е да променим процеса на проекто-планирането. Това е голям проблем, върши се работа, но без кой знае какъв резултат. Ще търсим малки бързи победи във всеки район, обясни Терзиев за целите си през първите 100 дни.

Според него в тази кампания темата за икономическото развитие награда не е централна, а би трябвало да бъде 
"Нужно е градът да се развива в посока Север – индустриални зони, технологични паркове. Да се интегрират областите около София, да се създадат по-добри транспортни връзки", каза той. Според него столицата не се брандира като достатъчно добър туристически продукт и именно в тази посока вижда потенциал.

Терзиев отговори и на въпроси за Топлофикация, мръсния въздух в столицата, сметосъбирането, паркирането и строителството. Сподели, че градът-пример за него е Сингапур като съвкупност от "модерност и зеленина". Декларира готовност да работи за достъпна среда за хората с увреждания и майките с детски колички. За лична кауза обяви изграждането на достатъчно детски градини в столицата.

На въпрос как би работил с Общински съвет, в който ПП-ДБ нямат мнозинство, той заяви:

Нашата амбиция е да имаме мнозинство, но всички ние сме дължни да защитаваме интереса на гражданите. При правилни комуникация и очаквания, независимо от конфигурацията, могат да се вземат правилни решения. Докато в бизнеса можеш да избираш с кого да работиш и да вземаш доста от решенията, в публичната администрация трябва да защитаваш интереса на всички и да има прозрачност, защото управляваш чужд ресурс, заключи Васил Терзиев.

Източник: OFFNews.bg

 

 

Коментари

  • Идеалист

    10 Sep 2023 23:13ч.

    А какво казва Атанас Атанасов ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    11 Sep 2023 17:10ч.

    НЕ СЕ НАИГРАХА,НАКРАДОХА И ДА СА БОЛНИ МОЗЪЦИ ОТ ЛЪЖИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скрий се вече бе, лайно

    10 Sep 2023 23:13ч.

    Аман от този бизродник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скрий се бе момче

    11 Sep 2023 1:29ч.

    Стига вече с тоази ДС, писна ми. 30 години само това слушам, (колко са добри, а пък ние ги мислим за лоши), айде разкарайте се вече! Добри, лоши, стига вече! Майната ви! Няма само с вас да се занимаваме! Айде, че ще кажа неща дето не са за казване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    10 Sep 2023 23:14ч.

    Да бе. Там където бяха мама, тати, баба, дядо всички бяха ЕВРОАТЛАНТИЦИ. Това мамино синче на първа линия на фронта в Окрайна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

    11 Sep 2023 0:22ч.

    Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта - ние сме на всеки километър и така - до края на света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Терзиев: Не всяка структура на ДС е била мракобесна

    10 Sep 2023 23:33ч.

    Ма, разбира се, тзм където е бачкала родата структурата е била светла, елфическа, но всички останали структури са били мракобесник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Събориш ли МОЧА

    10 Sep 2023 23:51ч.

    ще си бетонираш кметския пост за десетилетие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДС Кмет

    11 Sep 2023 0:08ч.

    С вашите пари, а и за моите печалби, ще стане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    11 Sep 2023 0:31ч.

    Както ПП-ДБ се бетонираха във властта, събаряйки Мутрата? Терзиев ще направи следизборна сглобка с МОЧА и комунистите, ако от това ще се бетонира на поста, за да източват и столичния бюджет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДС Кмет

    11 Sep 2023 1:26ч.

    Правилно сте ме разбрали, господине!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гестапов и Бригадиров

    10 Sep 2023 23:54ч.

    Това е кандидатът и на Корнелия Нинова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    10 Sep 2023 23:56ч.

    Този не осъзнава ли, че всяко негово отваряне на устата дава обратна реакция на това, което иска да постигне?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има една стара дума,

    10 Sep 2023 23:57ч.

    но много подходяща за въпросния - перекенде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-добре да мълчи

    11 Sep 2023 0:00ч.

    Иначе с всяка дума се вижда как го гони шизофренията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 10 Sep 2023 20:56ч. и 10 Sep 2023 21:00ч.

    11 Sep 2023 21:20ч.

    всяко негово отваряне на устата – показва колко е проЗ, като кирчотъпото и начина по който е забогатял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да живее

    11 Sep 2023 0:02ч.

    ДС-ти ноември, 89 година, мирния преход, който ни спретнаха и демокрацията, която ни построиха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    11 Sep 2023 0:13ч.

    ДС изиграха и играят/наследниците/ изключително подла антинародна и антидържавна дейност.Преди и след 10.10.1989г.Преди 1990г защото по-същество от70те си преследват тясно котерийни интереси.След 1990г защото вкупом и организирано минават на служба на САЩ.Ще Ви дам два ярки примера;Григор Лилов и Асен Агов.Питайте оня многознайко М.Андреев къде са им досиетата на двамцата именити журналисти.И как така стана че пропагандират като по команда диамиатрално противоположни тези преди 1990 и след 1990г.Всъщност за А.Агов не твърдя със сигурност,че е бил в ДС.Твърдя че на 2пъти се е опитвал да влезе.Първият път отхвърлен като слаб журналиствтори защото излъгал в автобиографията си.Голяма част от досиетата са в кръга ''Орион'' и Р.Петков.Твърде вероятно и Луканов да бе очистен заради това.Пресечна точка /Плевен/.Бившият ни премиер Петков пак произлиза от тия кръгове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям срам е за кукловодите

    11 Sep 2023 0:22ч.

    му, тази жълта човка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ееее, да!

    11 Sep 2023 0:28ч.

    Ясно беше, че и до това ще се стигне. Специално чтвърто главно, през осемдесетте години си беше чиста проба организирана престъпна група. Много голяма, държавноорганизирана от световно значение. Може би това е по-правдива квалификация от "мракобесна"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    11 Sep 2023 0:31ч.

    брат`чед - ти си смешен и жалък плазмодий!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За страната на Дебора,касапина ,паметниците ,евроценностите и у шенген

    11 Sep 2023 0:32ч.

    Толкова малка територия,шепичка изчезващо население, незначителна за световните дела, по зле от Нигерия , най бедна в т.н. ЕС,нищожна в геополитиката,без своя икономика и суверенитет, с подарена свобода, с разбити пътища,ежечасно изпълнена с криминални новини , историята и низ от срамни предателства и сплетни, а толкова много учени кретени - 99 процента дебилно проявени ,евроатланти и всякакви други все нови и нови от отъпени до още по отъпени артисти. ?! Жалко за хубавата природа и земя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по зле от Нигерия

    11 Sep 2023 1:25ч.

    Туй пък какво трябва да значи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    11 Sep 2023 0:35ч.

    Първо плюеш по комунистите и ДС, обявявайки ги за най-големите престъпници в българската история... после почваш да "изпираш" част от същите комунисти и ДС, с които всъщност сте от едно тесто и с общи интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на ВНИМАНИЕТО НА тЕрЕзиЕв(от Д.С.)

    11 Sep 2023 1:10ч.

    ЗА ТОВА ВРЕМЕ ДЕТО НИ ГО обЕсняваш и си се НАЮМРУЧИЛ ЩЕ ТИ КАЖА СЛЕДНОТО!!!ТГиВИ ПО ОНУ ВРЕМи(на баЯ ти тошУ) ВСИЧКО РАБОТЕШЕ!!!ЯКО,супЕр!!!ДОРИ И НИЙ сИГАНИТЕ РАБОТЕХМи!!!!Е ИМАШЕ И ТАРИКАТИ,такИви КАТО тЕбе,дЕдо ТИ,бАбА ти и ТАМ ОТ РОДАТА ТИ,които се ПРАВЕХА,ЧЕ НЕЩО ТАМ вършат!!!СЕГА уНИМАВАЙ!!!СЕГА,у СЕГАШНОТО ТИ ВРЕМи СИЧКО КРАДЕ!!!И сИГАНИТЕ СиЩО!!!АМА ВИЕ и они "ОТГОРЕ" МНОГО КРАДЕ!!!С ЧУВАЛИ,С КАШОНИ(Е,у ЕС например ПАЧКИТЕ бЕа У КАШОНИ)!!!АМА ТО Е ДО ВРЕМЕ!!ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО ВРЪЩАТЕ и ТО С ЛИХВИТЕ!!БЪДЕТЕ ГОТОВИ,ЗАЩОТО НАБЛИЖАВА!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 1:14ч.

    Ся, зависи колко дълбоко и широко си копал. После подпочвени води, структира на почва и фундиране също имат значение. Да приемем че дълбаеш яма на високо, размери 2х2 и 3 дълбоко в карнобатен чернозем е едно-дори дебелосерко от града трудно ще я препълни за десетилетие, друга тема е в дере, да копнеш метър в смолник и да удариш мергела- мързел, високи подпочвени води и още пролетес, кат се стопи снега един дребнопишковец ще го препълни. Изобщо- проектирането и изпълнението на селски нужник не бива да се оставя на селяндури, дето само с виждане си мислят че са схванали задачата. Ще прощавате отклонението в архитектурните проблеми, но все пак функцията определя формата, както е казал един велик американски архитект на модерна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гаднярче пар екселанс!

    11 Sep 2023 1:15ч.

    А ти като си си топнал човката в кадесарските пари, сега не те ли е срам да дрънкаш обратното? Малко от малко фасон нямаш ли? Що за боклук си? Кадесарите първо ти напълниха гушата, за да си спретнеш фирмичката, после те прехвърлиха на другите, за да ти купят недоносчето за много стотици милиони доларчета, дето и две пари не струва, а какво купуват всъщност? От куцо и сакато правиш програмисти. Като да вземеш куцото и сакатото, да ги сложиш на едно пиано и да ги учиш да свирят първия концерт на Чайковски с два пръста! Мислиш ли, че от това, дето го бълваш от Соофтунито ти, са програмисти? А на теб самият какво ри разбира тимбарицата от тая професия? Я си виж образованието, от софтуер хич хабер от понятие си нямаш! Прекекрасно са те избрали шефовете, учило-недоучило, ама амбициозно отроче на комунистически кадесари, дето им пълнят гушата с много $$$$$ да бълва сбъркани програмистчета, дето ги учиш как да лупат по клавиатурата, а теб, като успешен бизнесмен, да те инсталират там, дето можеш да направиш максимум щети на тая държава! Не те ли е срам, кадесарско изчадие? Повръща ми се от теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    11 Sep 2023 1:16ч.

    Както винаги истината е някъде по средата! Дейността на Държавна сигурност бе насочена към осигуряване на безпроблемния живот в България, най-общо казано. НО, откъде идваха опасностите за България в този период? От англосаксонците, същите които нямаха морални прегради да хвърлят бомби играчки с ясното съзнание, че вероятността да бъдат наранени са ДЕЦА! Е кажете ми как няма да имаш опасения, че същите държави от ерата на Студената война няма да прибегнат към методите си! Ето защо не бива да съдим на ангро всички служители на Държавна сигурност! След 10.11.1989 г. обаче сменихме господарите си и всички служители на Държавна сигурност станаха неудобни. За това бе нужно да бъдат заклеймени, че са врагове не е само на демокрацията в България, но и въобще! Тази ситуация накара служителите от бившата вече Държавна сигурност да се скрият и да прикрият дейността си независимо, че голяма част от тях са вярвали, че служат на Родината си срещу тези, които хвърляха бомби за ДЕЦА и няма гаранция, че ще го повторят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 1:22ч.

    Дейността на ДС няма връзка с истината че Терзиев е боклук. И че смята "електората" за тъпаци, или че едно пише за "вътрешна употреба", друго говори пред на Дойчо велето. Комплексар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обичам те, Васко! Ти си Моят Кмет!

    11 Sep 2023 1:27ч.

    Наско.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васко ,Наско

    11 Sep 2023 17:57ч.

    Не струвате и вие щом смятате да слугувате на тези изчадия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 1:30ч.

    Те това е графит. Банкси ще умре от яд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    11 Sep 2023 1:31ч.

    Един от проблемите на прехода е, че не сме запознати с истинските факти. Правилно. За ДС се говори единствено с лъжи и не се споменава за дейността им по опазване сигурността на страната. ДС в Русе иззе преди промените над 100 антични монети, които сега са в НИМ, иззе доста крадени в чужбина коли, които се предадоха в София, имаше изземване на наркотици, на разселено лице за дългогодишен разврат с малолетни и непълнолетни момичета, разкриване на контрабанди, изземване на оръжия и т.н, но за това се мълчи, защото не е изгодно на новите демократи. Истината за тази организация ще се изясни след 10-15г., когато нещата се успокоят и се разсекретят доста материали още- у нас и в чужбина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    11 Sep 2023 9:37ч.

    Може, ама хич не ми се верва това за истината, Стефчоу!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се споменава за дейността им по опазване сигурността на страната

    11 Sep 2023 10:58ч.

    И аз така мислех преди време...чурук теория ! Вижте какво стана със "сигурността на страната" след това ! Такава ще им е била работата, бездарна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, негуфти учинайки чичуфци сфакуфци и тетки

    11 Sep 2023 1:44ч.

    шса ут дубрити кадесерари пък той ходил на сяку укрусборищи. И пуръди туй ша доди най дубриа къндърмъдат зъ кмет. Ръзбрафти ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 1:47ч.

    Да припомня-става въпрос кой ще управлява София утре( според преброяването-четвърт от остатъчна България) , а свеждате дебата до оценка на КДС или отделение А на полицията...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без работеща Държавна сигурност, мракобесна или не..

    11 Sep 2023 1:56ч.

    Няма държава. Каквото е и положението на територията, понастоящем..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да има Държавна сигурност

    11 Sep 2023 2:02ч.

    Държавата трябва да има национални интереси. Ние нямаме, или имаме чужди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма спор

    11 Sep 2023 14:54ч.

    ЕС не толерира национални интереси..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 1:59ч.

    Ако направиш кратка справка в ДАНС ,ДАР и БОП в момента има повече заети в пъти. И се следи и подслушва тъй, както ДС не са и сънували

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    11 Sep 2023 2:29ч.

    Едно интересно видео - https://m.youtube.com/watch?v=IsKP6iIU9qc&t=30s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този плужек

    11 Sep 2023 3:03ч.

    разчита на "ала бала".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    11 Sep 2023 3:16ч.

    Само на ала, за бала даже не се и напъват с екипа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В името на истината

    11 Sep 2023 3:42ч.

    Днес у нас има култ към правителството на една държава и нейната военна организация, която изби милиони цивилни по света. Кога ще правим музей на тези престъпления?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В името на истината 11 Sep 2023 0:42ч. Днес у нас има култ към правителството на една държава и нейната военна организация, която изби милиони цивилни по света.

    11 Sep 2023 10:59ч.

    Верно е и милиони в Африка продължават все още да се освободят от колониалната си зависимост от тази или по-скоро тези държави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долу БКлептоП с ДС

    11 Sep 2023 4:54ч.

    БКП+ДС-терзията, с тази семейна обремененост и показаната от теб до сега номенклатурна наглост, управленска немощ и дори простотия, ще е най-добре да се самолустрираш и откажеш от кандидатурата за кмет и/или съветник! Защото заради тебе няма да гласувам за други по-стойностни кандидати! Вече няма да има "по-малкото зло", защото ти си достатъчно наследствено зло (задно с Бобо Станиш Бонев и компания), което не трябва да бъде допускано до какъвто и да е управленски държавен и общински пост! Метла!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    11 Sep 2023 9:24ч.

    Но всеки номенклатурчик си е крадец...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Sep 2023 6:24ч. Но всеки номенклатурчик си е крадец...

    11 Sep 2023 10:57ч.

    Дали?!? Говорило се, че най-големите гюведжари в днешни дни били меринджейчетата от евро-атлантическите фирми инвеститори в БГ-нужника /по Чорни/, верно ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васко прилича

    11 Sep 2023 11:04ч.

    На момче което е настъпило огромно кучешко ... на тротоара. Вместо да си извади крака и да се отдалечи, той все по-настървено върти крака в ....ото. Не питаме има ли там Пи-Ар-и и имиджмейкъри които да му обяснят, че така само засилва вонята около себе си . Но и сам Васко се оказва, че е по-тъп от предполагаемото в началото...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КРИЧО

    11 Sep 2023 11:28ч.

    Нищо лошо не виждам, че дете на тежка номенклатура на репресивния апарат се кандидатира за кмет на София от името на политическа сила, в която 99% са имено деца на бивши ченгета. Вижте Христо Иванов, неговия заместник, Кирчо и т.н. Това си е чиста проба БКП. Даже бих се учудил, ако не издигнат лице като Василев. НЕОКМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА С ПЪЛНА СИЛА. ДА БЛАГОДАРИМ НА БАЙДЪН

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тъп,ПО ТЪП И НАЙ ТЪП!!!,НЕ ,НЕЕ...

    11 Sep 2023 11:29ч.

    НАГЪЛ ,ПО НАГЪЛ,ЧЕ ЧАК ДО "НЕБЕСАТА"!!!НО НЯМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ!!ТОВА Е ВЪЗПИТАНИЕТО ,КОЕТО Е ПОЛУЧИЛ ТОЗ В ЕДНО семейство ОТ ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛМОЖИ ОТ онуй ВРЕМЕ!!!НА ТЯХ СЕ ДАВАШЕ ВСИЧКО!!ЗА "СЛУЖЕБНО" ПОЛЗуВАНЕ!!!ТО НЕ БЯХА автомобили,ТО НЕ БЯХА ЗАДГРАНИЧНИ(ЗАПАДНИ) КОМАНДИРОВКИ,кореКОМИ,СЛУЖЕБНИ КАРТИ НА СИНЖИРЧЕТА!!!НА ТОЗи И ЗАТВОРА МУ Е МАЛКО!!!!венЗеремУЗ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красив, но не жълтопаветник

    11 Sep 2023 11:34ч.

    БКП беше казала преди време, че властта са я взели с кръв и с кръв ще я дадат. Засега не виждам никой да е пролял една капка кръв, за да им отнеме властта от ръцете. Така че, нормално е да има наглеци като Василев, които да се показват по медиите, благодарение на заграбените милиони от народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    11 Sep 2023 12:24ч.

    ...и най-вече структурата, в която работиха близките ми роднини...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • извод

    11 Sep 2023 15:58ч.

    Така да се каже, не всеки Васил Терзиев е добър и свестен човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зеленски Олеся

    11 Sep 2023 18:28ч.

    Абе, Васко мамин убавецо! А когато дедото ти, баба.тати.мама и останалата ти рода ядохте кУфтетата- мълча тогаз

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Терзиев каза, че успелите хора трябва "да се ангажират с публична дейност, да връщат на обществото"

    11 Sep 2023 21:21ч.

    Зад успеха на този родоотстъпник е ясно кой стои. Ще връща, чак свят ще му се завие, защото Бог вижда и раздава справедливост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи