Върховният съд на Русия призна ЛГБТ движението за екстремистко

Върховният съд на Русия призна ЛГБТ движението за екстремистко

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Върховният съд на Русия призна днес ЛГБТ движението за екстремистко и забрани дейността му в страната, съобщи ТАСС. Решението бе взето по искане на министерство на правосъдието. То подлежи на незабавно изпълнение.

Заседанието на руския Върховен съд се проведе при закрити врата поради наличието на секретни материали по делото. Представители на ответника не се явиха в съда, посочва ТАСС.

На съда бяха необходими около четири часа, за да се запознае с представените от министерството на правосъдието доказателства.

В иска бе отбелязано, в дейността на движението на територията на Руската федерация са установени различни признаци и прояви на екстремистка насоченост, включително подбуждане към социални и религиозни раздори.

През 2013 г. Русия прие първия закон, ограничаващ правата на ЛГБТ+ общността, припомня Асошиейтед прес. Известен като "закон за гей пропагандата", той забранява всякакво публично одобрение пред непълнолетни на "нетрадиционни сексуални отношения". Конституционните реформи, прокарани през 2020 г. от президента Владимир Путин с цел удължаване на управлението му с още два мандата, включват и разпоредба за забрана на еднополовите бракове.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

  • Немирянович-Дачкенко

    30 Ное 2023 15:22ч.

    На обявения протест на Арбат в Москва се е явила само непълнолетната полуукраинка с многозначително име Анна Слива и е била обрулена от орган на реда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    30 Ное 2023 17:09ч.

    по време на " Кристалната нощ " Германия се справя с педалите поне до 1950 г , но сега там е многоцветно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    30 Ное 2023 15:24ч.

    Русия няма какво да я мисля. А у нас кога? Фалшивите народни представители от ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС не приеха забраната за въздействие на тази скверна общност върху дечицата. До кога ще ги търпим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Володин и Греф не са геи:)

    30 Ное 2023 15:40ч.

    Скритата (латентна) хомосексуалност често се изразява като хомофобия. Психиатрите казват, че войнственият хомофоб мрази гейовете толкова много, защото самият той е гей. Това предположение се подкрепя от популярната култура - тропите, наречени "ти си този, когото мразиш" и "гей в килера" могат лесно да се видят в American Beauty, и в "Power of the Dog", и в "Euphoria", и в книгите и статиите за "Сексуално възпитание". Тропите значително опростяват реалността и сексуалната идентичност на онези, които гласуват за хомофобски закони. Какво казват и правят публично е много по-важно от това с кого спят зад затворени врати на латентните, които са и овластени. Най-често в Русия Вячеслав Володин се обсъжда в този контекст: неговата хомосексуалност се предполага, че е публична тайна. Това "подозрение" съществува толкова дълго, колкото и лоялността на председателя на Държавната дума към Путин лично. За първи път руското хомосексуално политическо лоби започна да говори, че Володин е "един от тях" през 2002 г. ( https://web.archive.org/web/20020611044759/http://www.apn.ru/lenta/2002/4/23/16397 ). Тринадесет години по-късно в Москва се появиха банери "Володин и Греф не са гейове", сякаш затвърждавайки добре известен факт: в Русия има много гейове на власт и в големия бизнес, ето само двама от тях. И накрая, косвено потвърждение за хомосексуалността на Володин се твърди, че е новината, че председателят на Държавната дума е използвал услугите на сурогатна майка, популярен начин хомосексуалните мъже да станат биологични бащи. Неслучайно Русия скоро ще приеме законодателство, с което ще блокира достъпа на чужденци до руски сурогатни майки, заяви през октомври, на Деня на майката в Русия, председателят на Държавната дума (долната камара на руския парламент) Володин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    30 Ное 2023 16:41ч.

    Преди беше нормално като си нагъл и неадекватен на пътя да те нарекат педе.аст. Беше нормално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То пък психиатрите днес

    30 Ное 2023 16:41ч.

    Не са агресивни и не се считат за богове. Аман и от психолози между впрочем, дето на какво основание налагат своя начин на мислене на човека имащ нужда от помощ, елементарна човешка помощ. ......... Обикновено днес психолозите внушават пагубно поведение на базата на някакви книжки, написани кой знае от какви откачалки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    30 Ное 2023 18:49ч.

    Авторът на това дълго и претенциозно, но в същността си доста елементарно и клиширано антрефиле да започне да чете с осмисляне. Никой в Русия не осъжда хомосексуалността и на никой не му пука хомо ли е тоз и онзи политик или друг общественик. Същността е в това, че Русия не допуска идеологизирането, пропагандирането и институциолизирането на тази зараза, която вреди на обикновените хомосексуални и се разпространява с определени цели, вече видни за всеки нормален човек. Ненапразно у нас "нежни души" като Мариус Куркински и Евгени Минчев скочиха на тези лгбт, прайдове, драгове и прочие извращения, водещи директно към съдбата на Содом и Гомор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Ное 2023 18:54ч.

    Как беше? Преди време педерастията беше забранена, после я разрешиха, сега е препоръчителна, да се надяваме че няма да доживея когато ще е задължителна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 19:26ч.

    Първо - не са забранени педерастията и лезбийството. Второ - ЛГБТКю++ движението чрез избори ли е спечелило правото да представлява лезбийките, гейовете, двусексуалните (даже и двусексуалните признават, че има два пола), трансексуалните (и те се чувстват мъже или жени, то ест има два пола), фетишисти/ексхибиционисти и всеки деуг, който се закачи към тази компания? Трето - каква е сексуалността на Василев /Бонев/Терзиев и т.н. ми е все тая! Друго ме интересува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    30 Ное 2023 20:49ч.

    Само където не съществува ЛГБТК+ движение, но путинистите се "борят" срещу него:) Така е, путинизмът има необходимост от "ВРАГ", пък бил той и мек, който да обвинят за личните си провали:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 21:22ч.

    Не можеш да четеш "Върховният съд на Русия призна днес ЛГБТ движението за екстремистко и забрани дейността му в страната".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    30 Ное 2023 22:12ч.

    Кажи кое е това движение, като такова няма регистрирано:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв вид анстрактно ЛГБТ движение беше забранено от руския Върховен съд?

    30 Ное 2023 22:18ч.

    Няма "международно ЛГБТ социално движение", което по някакъв начин да "функционира" на територията на Руската федерация. "Няма такава организация, това движение не е регистрирано в Русия (и едва ли ще бъде регистрирано някъде по света). То няма устав или други документи, няма структура или други характеристики, които биха помогнали, поне на теория, да се идентифицира това движение като едно цяло", обяснява Валерия Ветошкина, юрист на проекта за правата на човека на Първо управление в РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена

    01 Дек 2023 7:12ч.

    Спрете да пишете глупотевини! От 10 години предупреждавам ЛГБ, че ако не изхвърлят извратеняците джендерасти и пед0фили ще бъдат гонени с камъни! Всички извратеняци - ВЪН ОТ ??НАШАТА?? БЪЛГАРИЯ! пед0филите от хАмериканската метастаза евроГейския пишман-съюз НЕ СА НАШИЯТ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    01 Дек 2023 8:23ч.

    Всички платени подлоги на глобалистката финансова мафия, които пропагандират АНТИчовешката идеология джендеризЪм - затвор до живот без право на замяна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    30 Ное 2023 15:41ч.

    а у нас, признаха ЛГБТ движението за логично...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Email

    30 Ное 2023 15:43ч.

    Браво! Решението е правилно! Такива трябва да бъдат екстрадирани и да заминават за родината на сатаната - сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като им се спрат парите

    30 Ное 2023 17:06ч.

    И те ще изчезнат от само себе си. На 99% като се изключат все пак съществуващите здравни отклонения, останалото е спонсорирано, бизнес, мода, целенасочено промиване на мозъка с лъжи,пропаганда, натрапване на противоествествено поведение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    30 Ное 2023 15:47ч.

    Борбата с джендърския тероризъм трябва да е безпощадна, просто защото той е АНТИЧОВЕШКИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    30 Ное 2023 15:56ч.

    Всеки може да бъде каквото пожелае, но в момента в който, започне да ти налага стереотипите си, при това нагло и агресивно, той се превръща в терорист. Просто е. Освен това, един от принципите на демокрацията е, че си свободен да правиш, каквото искаш, стига да не пречиш на околните и да спазваш закона, който впрочем е един за всички! Никой няма право на "ексклузивност", на "специално отношение" или на "привилегии". А ако ЛГБТ терористите посегнат на децата ни, тогава милост няма да има! Ако смятат, че защото те не могат да имат деца, то и ние, нормалните хора не трябва да имаме и да им ги преотстъпим за конвертиране, то тогава стигаме до простия и логичен избор - ТЕ или НИЕ! Резултатът е ясен. Естествен подбор се нарича... Дано не стигаме до там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    30 Ное 2023 16:02ч.

    Докато Човека е Доминиращо същество на Земята,това не трябва да се допуска по никакъв начин и за нищо на света. Борбата е за душите на Човечеството и ние НОРМАЛНИТЕ ХОМОСАПИЕНСИ НЯМА ДА СЕ ДАДЕМ.ТОВА Е БОЖИ ДАР ЗА ЧОВЕКА И ЗА ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doksan Dokuz

    30 Ное 2023 16:04ч.

    А междувременно тихомълком и внезапно се спомина от „инфаркт“ френската евродепутатка Мишел Ривази, която утре трябваше да представи пред Европарламента доклада си за разследването на ковид далаверите на Фон Лайняната. Преди 35 години, когато тръбеше за Чернобил, беше много популярна, а сега никой дори не спомена за подозрителната смърт на депутатката, която никога не се е оплаквала от сърце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е те това е въпрос

    30 Ное 2023 17:38ч.

    Жалко наистина, Европа не е това, което ни се иска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обратните са ненормални, душевно болни хора, които не могат да отговарят за постъпките си

    30 Ное 2023 16:13ч.

    Трябва да се лекуват на спокойствие, в изолация и под запрещение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    30 Ное 2023 16:18ч.

    Ами, що не го заявиш за Володин:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лъжата Буча

    30 Ное 2023 17:33ч.

    Стига повтаря като латерна една и съща опорка бре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    30 Ное 2023 18:14ч.

    какъв е пък тоя, щом ти го знаеш, мислиш че всички го знаем и че е някакъв авторитет

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как какъв е володин, най-овластения латентен гей след путьо

    30 Ное 2023 22:10ч.

    Вячеслав Володин е председател на руския парламент и един от водещите, ако не по-по-най от 390 съавтори на хомофобския законопроект срещу ЛГБТк+. Нещо като пеевски "евроатлантик", така и володин, "борец" срещу нетрадиционните семейни ценности:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена

    01 Дек 2023 7:29ч.

    Стига си писал глупости! Никой няма против обратните. А какви са "агресора путЛер"? и някакъв си дето не не го знаем хич не ни интересува! Всички извращения които пришиха на ЛГБ през последните години - джендеризЪм, пед0филия и още по-гнусни престъпления срещу Човечеството са отречени от всички нормални хора, включително и от обратните! Т_ЮЯ+ са АНТИчовешки извращения и тия ненормалници, които ги пропагандират, за да вземат пари от чужди частни организации ще бъдат вкарани по затворите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поручик Ржевски

    30 Ное 2023 16:16ч.

    Феминистките организации също, в някои отношения дори са по злобни, това си е култ на омразата, създаден, развиван и разпространяват от "прогресивния свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хилъри Клинтън работи с феминистките движения и ги е фашизирала направо

    30 Ное 2023 16:44ч.

    Много жени в Америка са направо болни на тема власт и подтискане на мъжа. Ужасно е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена

    01 Дек 2023 7:34ч.

    Те са едни и същи. През последния век "феминистките" организации преминаха в "гей" а сега в "Т_ЮЯ+" организации. Чудесно се вижда "Прозорецът на Овертон" в действие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • някой знае ли

    30 Ное 2023 16:25ч.

    как върви гладната стачка на Габриела пред Съдебната Палата в София? Бори се за равноправие момичето...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако това е вярно!

    30 Ное 2023 16:32ч.

    Евала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Откъдето и да се погледне,

    30 Ное 2023 17:18ч.

    решението е правилно! Това е единственият начин да се противостои на насилственото натрапване на тази идеология и посегателството върху душевното и физическото здраве на децата. Начин е да се противостои на престъпния трафик на деца, използвани за сексуални посегателства - лъснаха данни далеч не само за прословутия "остров на Епщайн". Т. нар. "смяна на пола" (впрочем, няма начин биологичният пол да бъде "сменен") се превръща в престъпен доходоносен "бизнес". За по-далечната цел на извратените глобалисти за депопулация да не говорим."Есктремизъм" е дори много мека формулировка за такива престъпления срещу децата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    30 Ное 2023 17:36ч.

    В една нига от американски автор , фантастика, за паралелните светове действието се развива на паралелната Земя където хората са безполови до един момент когато индивида приема белезите на единия пол докато се оплоди от друг като него и после пак стават безполови. Като резултат войната не е позната но от друга страна са силно назад в технологиите. Но това е фантастика. Науката сочи, че най-трудна е битката срещу педераст защото съчетава в себе си силата на мъжа и женската злоба. Както се казва и това ще мине.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубаво е, че някой го заявява в прав текст този факт

    30 Ное 2023 17:41ч.

    Тези агитки ги ползват като футболните агитки. Бутат ги в политиката, НПО-тата основно са такива, което значи, че се месят в управлението на държавата, в мирогледа на хората. В този смисъл, те най-малко са агресивни и затова и много опасни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо ново - преди 90 години в Райха, сега вече и в Русия на хуйло, защото си пада по хитлер и затова го копира 1:1

    30 Ное 2023 18:58ч.

    Режимът на Путин, обявявайки ЛГБТ хората за екстремизъм, отново повтаря режима на Хитлер. През 1935 г. Министерството на правосъдието на Райха разшири категорията "престъпни непристойни действия между мъже", за да включи всяко действие, което може да се ТЪЛКУВА като хомосексуалност. Съдилищата в Райха отиват още по-далеч. Те направиха присъди въз основа на МИСЪЛТА на подсъдимия. Да, да, точно така, рашистите ще ви обвинят в престъпление, не защото сте с различна хомосексуалност (която между другото се толерира в РФ на путьо), а защото сте критични към кремльовците и тяхната власт и ще ви припишат различна от традиционната сексуалност и като последствие ще ви обработят в наказателна психиатрия. И на това "българските" путинисти много се радват. "Честито" и дано близките ви попаднат под рашистката обработка, та да видите от къде ще ви огрее "слънцето" ви идол!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Guest

    30 Ное 2023 19:36ч.

    Марш на прайда да се забавляваш. Истинските хомосексуалисти никога не го афишират и са изключително интелигентни. Ти със сигурност не си такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    30 Ное 2023 19:39ч.

    Аре стига с тия пионерски приповдигнати трели!!! Я виж под кревата си да не би Путин да е там:) Да си ходил скоро в Русия? Не видях никакъв режим да има-освен сух:))) Оказва се, че руснациите пият по-малко от българите. Ние без режим сме по-зле от тях вече. И като на живот. И ставаме все по-бедни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 19:50ч.

    Лъжец сте! Съдът обявява движението за екстремистко, а не носителите на тези алтернации. Във Великобритания педерастията е престъпление доста години след Втората световна война (справка Албърт Тюринг). Британската Империя, во главе со Обединеното Кралство, е от най-яростните врагове на водената от Германската работническа националсоциалистическа партия Германия. Във Флорида, лекар препоръчващ терапия за смяна на пола на непълнолетно лице се лишава от лекарски права, лекар започнал терапия за смяна на пола на непълнолетно лице се вкарва в затвора, педофилите се инжектират смъртоносно или еликтрифицират по тяхно, на педофилите. желание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Ное 2023 20:01ч.

    Тия като "Нищо ново - преди 90 години в Райха" винаги са с генералната линия. Преди бяха с мигрантите на Меркел, сега са с прайдовете, утре ще са с педофилите, вдруги ден ще са със зоофилите. Каквото им каже радиоточката/фейсбук и т.н. Май Карлуково с хапчетата не им помага. Ще трябва оперативна намеса да се махне тумора в мозъка. Иначе те ще ни затрият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    30 Ное 2023 20:46ч.

    Лека провокация и веднага изкочиха латентните гейове путинисти да лаят настървени срещу... такива като тях:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 21:26ч.

    Който провокира на педерастка основа, обикновено е латентен педерас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена

    01 Дек 2023 8:20ч.

    Извратените пионки на глобалистката финансова мафия от евроГейския пишман-съюз ще бъдат изправени пред наРОДния съд в Държавите от ЦЯЛА Европа! За престъпления срещу Човечеството ! За налагане на АНТИчовешката идеология джендеризЪм, АНТИекологичната "зелена" сделка, АНТИнаучната нова религия КоВиДианство и принуда за участие в експеримент и УМИШЛЕНО УБИЙСТВО с инжекционни препарати в ТЕСТОВ ПЕРИОД на милиони човешки същества!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е стъпка към пълната ИРАНизация на Русия", кават политици, журналисти и правозащитници за решението на Върховния руски съд да забрани ЛГБТК

    30 Ное 2023 19:54ч.

    https://meduza.io/feature/2023/11/30/eto-shag-k-polnoy-iranizatsii-rossii

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 20:35ч.

    Сега в Русия, утре и в САЩ! Ако дойде Трумп на власт, ще има само два пола, край на расовите и др. привилегии, както и тежки финасови дни за троцкистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    01 Дек 2023 8:29ч.

    Всички платени подлоги на глобалистката финансова мафия, които пропагандират АНТИчовешката идеология джендеризЪм - затвор до живот без право на замяна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само така!

    30 Ное 2023 20:16ч.

    Тия от ЛГБТК+ саботират импотентния Путьо, който вчера нареди на рускините НЕМЕДЛЕНО да забременяват, а няма физиоогична въможност да прави деца, както и мужиците (щото са на фронта и там ги утилизира, но това друг въпрос). ??? Е, РПЦ намериха решение като агент Гудняев проповядва, че изнасилените жени трябва да родят, шото плодът от изнасилването има права да бъде роден. Така че, изнасилвайте русские женщини:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 20:41ч.

    Върховният съд на САЩ саботира потентния дедо Джо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако знаехте как изглежда официалното знаме на Еврейската автономна област в РФ на путьо, тогава как ще коментирате, че по този закон на геят володин този руски регион е екстремистки

    30 Ное 2023 20:59ч.

    https://t.me/polit1humor/1639

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврейската автономна област

    30 Ное 2023 21:17ч.

    е измислена преди педалската организация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма такава организация, но хомофобска съветска и днешна Русия преследва както хората с нетрадиционна сексуалност, така и от еврейския етнос, като ги ползва за мишена, "врагове", които обвинява за своите управленски грешки и немощ

    30 Ное 2023 21:50ч.

    Измислена, но от кого:) В края на 20-те години на Сталин му хрумва, че може да засели "трудещите се" евреи в Далекоизточния край и след няколко години Еврейската автономна област е факт. Причината е, че евреите в Съветска Русия (най-вече Украйна и Беларус) не са особено обичани и са обект на постоянни погроми. Включително и от неговия режим, и неуспеха да ги засели на п-ов Крим. Въпреки пропагандата, която докарва дори хора от други страни, еврейските училища и развитието на еврейската култура, трудностите са повече, разочарованието от условията на средата надделява и проектът съвсем залинява след сталинските чистки в края на 30-те и 40-те. В момента под 1% от 170-хилядното население са евреи. Според данни от преброяването на Руската федерация през 2010 г. етническият състав на Еврейската автономна област е следният: руснаци (90.73%), украинци (2.76%), евреи (0.92%), татари (0.50%), беларуси (0.41%), азербайджанци (0.37%), молдовани (0.25%), други (4.06%). Статутът на областта, единствената "автономна" в Руската федерация, също е мъгляв. Столицата се казва Биробиджан (кръстена на реките Бира и Биджан, притоци на Амур) и през нея минава Транссибирска магистрала, която всъщност е железопътна линия, свързваща Москва с Далечния изток - Тихоокеанското крайбрежие, Китай, Северна Корея. Флагът е приет през 1996 г., като наистина изобразява дъга. Броят на цветовете - седем - съответства на броя на свещите на менората и на Ноевите закони. Гербът е не по-малко интересен, защото изобразява сибирски тигър, очевидно най-внушителният представител на фауната в областта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    01 Дек 2023 8:28ч.

    Всички платени подлоги на глобалистката финансова мафия, които пропагандират АНТИчовешката идеология джендеризЪм - затвор до живот без право на замяна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • " Другари, победа!"

    30 Ное 2023 21:02ч.

    - Какво, най-накрая вехме Авдеевка? - Не, ЛГБТк+ хората бяха забранени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    30 Ное 2023 21:19ч.

    Лъжеш! Забранена е организацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    30 Ное 2023 21:31ч.

    Като няма такава организация, как ще я забранят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А целта на кремльовците е...

    30 Ное 2023 21:59ч.

    ... под фалшив предлог, че някой, който няма нищо общо с ЛГБТк+, но е критичен към корумпираното/развратно управление на руските властимащи да бъде канцелиран, изолиран, осъден, изпратен в каторга, така че да му се затвори устата и да не дава пример на други руснаци да го последват, да се обединяват и да свалят тоталитарната власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 111

    01 Дек 2023 8:40ч.

    Спрете да пропагандирате ненормалщините на глобалистката финансова мафия и започнете да работите ЗА Майка България! Всеки, който е бил на хранилка на ОКУПАТОРИТЕ фАЩ ще бъде изправен пред наРОДния съд съвсем скоро! Изпадналите германци му викат Нюрнбергски процес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    30 Ное 2023 21:05ч.

    В Русия отдавна бият педитата по улиците. Така че законът е закономерност. У нас кога ще наритат педерастите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анкета показва кой друг освен гейовете РФ може да обвини за екстремизъм

    30 Ное 2023 22:54ч.

    https://t.me/mozhemobyasnit/16629

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    01 Дек 2023 8:33ч.

    Всеки чужд агент, който е взел пари от чужди държавни и/или частни организации, за да пропадира античовешката идеология джендеризЪм, убиващата Енергетиката и Екологията на Европа "зелена" $делка и антинаучната религия КоВиДианство ще бъде изправен пред наРОДния съд съвсем скоро! Затвор до живот без право на замяна за всички, които са били на хранилка на ОКУПАТОРИТЕ фАЩ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Екатерина Дунцова, майка на три деца, кандидат президент на РФ: Хомофобия трябва да остане в миналото!

    30 Ное 2023 23:04ч.

    Върховният съд реши да признае несъществуващото "международно ЛГБТ движение" за екстремистко. След това решение съдилищата ще могат да пращат в затвора за много години всеки, когото органите на реда преценят. Това е опасно решение, което няма ясни критерии и може да доведе до преследване на всеки руски гражданин. Борбата за традиционните ценности често се оправдава с грижата за децата, но според мен това е само маскировка за хомофобия. В резултат на това тази необмислена загриженост може да доведе до преследване на самите деца, например за рисуване на дъга. Необходимо е да се зачитат правата на всеки човек и да се избягват действия, които могат да доведат до ограничаване на свободите и нарушаване на правата. >>> https://t.me/Duntsova/28

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 111

    01 Дек 2023 8:37ч.

    Всеки, който е взел пари от чужди държавни и/или частни организации и е участвал в метастазите на глобалистката финансова мафия за пропагандиране на АНТИчовешкия джендеризЪм ще бъде изправен пред наРОДния съд съвсем скоро! Влизайте в час и започвайте да работите за България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Решението за забрана беше взето от съдия Олег Нефедов

    30 Ное 2023 23:19ч.

    Той е от Уляновск, където има 134-метров апартамент на улица "Робеспиер". Нефедов притежава и 72-метров апартамент на ул. "Киров". Преди това той е работил в областния съд на Уляновск, където е получил около 1,4 милиона рубли. Във Върховния съд доходите му се увеличиха значително, както следва от изтичане на данни от Федералната данъчна служба. Той печели повече от 5,8 милиона годишно.Заслугата на Нефедов включва отказа на иска на Алексей Навални срещу Министерството на правосъдието, както и решението за ликвидация на партията ПАРНАС. "Всички участници в процеса бяха принудени да носят медицински маски, - съобщава кореспондент от Московска област от съдебната зала. - Служителите на Министерството на правосъдието дръпнаха маските върху целите си лица и се обърнаха към журналистите ." „ Те крият лицата си, сякаш са обвинени в най-срамното престъпление. Това означава, че разбират какво правят и кои са днес“, казва правозащитникът на ЛГБТ Игор Кочетков. >>> https://t.me/mozhemobyasnit/16622

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    01 Дек 2023 8:22ч.

    Всички платени подлоги на глобалистката финансова мафия, които пропагандират АНТИчовешката идеология джендеризЪм - затвор до живот без право на замяна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи