Върховният съд на Индия отказа да узакони еднополовите бракове

Върховният съд на Индия отказа да узакони еднополовите бракове

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Върховният съд на Индия отказа днес да узакони еднополовите бракове и остави въпроса да се реши от парламента, предаде Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че съдът се е съгласил с министър-председателя Нарендра Моди, че законодателната власт е подходящият форум, който да се произнесе по този спорен въпрос.

Единодушното решение на петчленния съдебен състав предизвика огромно разочарование за голямата ЛГБТ общност в държавата с най-многобройно население  в света, пет години след като съдът отмени забраната за хомосексуален секс, датираща от колониалната епоха.

Няма още отговор от страна на правителството относно съдебното решение, но администрацията на Индийската народна партия на Моди се е противопоставяла на петициите, подадени до съда по този въпрос, заявявайки, че еднополовите бракове не са "сравними с индийската концепция за семейна единица – съпруг, съпруга и деца".

Източник: novini.bg

 

 

Коментари

  • И как ще се задомяват евроатлантиците в Бхарат!?

    17 Окт 2023 16:12ч.

    Горките те

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    17 Окт 2023 20:09ч.

    Западна Европа ги чака с готовност за бързи сватби !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педерастията

    17 Окт 2023 16:45ч.

    Скъсява силно живота. Няма педераст столетник ! Педерастите боледуват много по-често и по тежко. Лигавицата на ректума не е създадена от Природата да бъде травмирана редовно от пениси, които да я блъскат и търкат. Това не е влагалищен многослоен епител ! Лигавицата на ректума също така не е създадена да бъде заливана редовно със сперма, последната е , образно казано, “корозивна течност” , в нея има много простагландини. А простагландините са медиатори на възпалението… Така педерастите , поради необичайните си сексуални предпочитания, са изложени в пъти повече от “хетерастите” на трансмисивни болести - ХИВ, хепатит, кондиломи…Страдат в пъти повече от психози, депресии, самоубиват се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    17 Окт 2023 18:45ч.

    Добре де! Обясни ми: не могат да се размножават, боледуват по- често и тежко, депресии, самоубиват се, а броят им непрекъснато расте. Как става тази работа?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    17 Окт 2023 19:21ч.

    Бхарата е смела държава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Психиатър замръзнал в 1973 г.

    17 Окт 2023 23:39ч.

    Педерастията , противно на твърденията на гей-общността, в 97 % е социално обусловено заболяване. Казвам това , което фигурираше официално в МКБ /Международния Класификатор на Болестите/ до 1973. До тогава педерастията си беше психическо заболяване, а после под натиска на гей-лобитата беше извадена от списъка, а днес вече е "ценност" и "стойност" ! Та, огромната част от педерастите става такива по време на живота си, подрастване, попадане в съответната среда, злоупотреба от по-възрастни педерасти, или днес ако имат злата участ да са осиновени от гей-двойка ! Това са нормални момчета, които стават педерасти заради обкръжението ! Мно-о-о-о-го малка част от гейовете , 2-3 % се раждат с предиспозиция за педерастия - хормонален дисбаланс, друго заболяване което препятства нормалното съзряване и половата функция, хромозомни аномалии. Тези 2-3 % имат медицинско оправдание да са гейове , и през десетилетията и вековете назад процентът им в обществата е бил неизменен. Константа. "Бумът" на педерастията последните едно -две десетилетия, и особено последните години след 2020 е ИНДУЦИРАН от тъмните сили /наречете ги сатанистите/ - медийно, образователно, пропагандно, финансово, с привилегии. Педерастията , и по-общо джендър идеологията, се явяват един от трите "стълба" на Новия Световен Ред в аджендата му за ДЕПОПУЛАЦИЯ на човешкото население. Заедно с пандемизма и зеления фашизъм / и производните му икономическо срутване и мизерия/ , както разбира се и договорените войни, педерастията служи за намаляне на населенията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До замръзналия психиатър

    18 Окт 2023 0:36ч.

    Подписвам се под всяка Ваша дума! Всичко написано от Вас е истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи