Ваня Григорова: Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и ако съдът потвърди избора му

Ваня Григорова: Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и ако съдът потвърди избора му

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Благодаря на всички, които гласуваха. Данните показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур. Това заяви на брифинг Ваня Григорова в коментар за резултата от вота в столицата, цитирана от NOVA.

"На първи тур се преборихме с едната коалиция от сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част на сглобката". Срещу нас беше впрегнат целият ресурс на ПП-ДБ, въпреки това водим в 13 от 24 района на София, коментира Григорова.

"Дадохме надежда на много хора, че София може да бъде различна, допълни тя. За нас всеки софиянец е важен, надеждата остава жива, свободата е на една ръка разстояние - между 3000 и 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и ако съдът реши, че тези резултати са законосъобразни", каза още Григорова.

Председателят на градския съвет на БСП Иван Таков коментира, че са върнали надеждата на непредставените граждани на София. "Нямаме право да спрем дотук и да се откажем, ще водим битка за всеки глас, както го правим през цялата компания. Ще използваме всички законови средства, заяви Таков. Извършваме проверка протокол по протокол, имаме достатъчно основания да оспорим крайния резултат на изборите, допълни Таков.

По думите му Васил Терзиев трябва да благодари на "Възраждане" за крайния резултат. "Очаквам с нетърпения в следващия Общински съвет техните съвместни действия", заяви Таков.

Бившият заместник-министър на електронното управление Благовест Кирилов заяви, че има и морален аргумент за оспорване на резултатите заради липсата на доверие към изборния процес. "Машините са удостоверени неправомерно", заяви Кирилов. Според него има нарушение на Изборния кодекс, тъй като няма генериран еднозначно хеш код, който да гарантира сигурността на машините.

Получихме сигнали за машини, които разпечатват разписка, но хешкодът е размазан, обясни Кирилов. Според него много хора са получили само една разписка, а не две, макар да са гласували два пъти. Успяха да сринат доверието в машините за много кратко време, каза той. 

По думите му няма контрол върху ръчното нанасяне на протоколите.  Той показа протокол, върху който на страницата за кандидатите няма нанесени резултати. Този протокол отива в ОИК за обработка, обясни Кирилов. 

Не е сложно да се променят цифрите в протоколите, показа Кирилов, като промени броя на гласуващите в произволен протокол, който отвори в сайта на ОИК.

Имаме седмица, в която може да обжалваме. Първо трябва да направим това, каза Григорова.  Дали ще бъде председател на Столичния общински съвет не е на дневен ред. Имаме наши цели и програма, която ще следваме, уточни кандидатът за кмет.

На дневен ред поставяме гарантиране на изборния ред, обясни Григорова. 

Още утре ще внесем всички доказателства за нередности, имаме 7 дни, за да аргументираме нашите опасения, каза още Ваня Григорова. 

Тези опасения дойдоха от страна на моите опасения,  каза тя на въпрос дали ще оглави БСП. Не съм член на БСП  и няма как да я оглавя, категорична бе Григорова. 

Източници: epicenter.bg, vesti.bg, "24 часа"

 

 

 

 

Коментари

  • Еврокомисар

    06 Ное 2023 15:53ч.

    Излъчва страх и отчаяние, много пари има да връща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нали гласуваха "Бонус срещу донос"

    06 Ное 2023 16:00ч.

    Ти ще се оправиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Излъчва хубост

    06 Ное 2023 16:54ч.

    А ти излъчваш еврокомисарска и еврогейска педалщина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    06 Ное 2023 17:02ч.

    в 15:53 допихме виното, открадмато от селските ни гробища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар,

    06 Ное 2023 17:18ч.

    палавнико, нещо си се замотал "открадмато", ако имаш запек и не си се изходила сутринта, вземи снимка на ухиления ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ и всичко ще стане пенливо, бурно и с вкиснато ухание. Да живей НАТО и ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ибреее

    06 Ное 2023 17:53ч.

    "еврокомисар " си само на сън. В реалния живот си едно голямо нищо. Тролиш всеки ден тука под различни никове, но стилът ти е един и същ- простащина и жлъч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И без работа остана

    06 Ное 2023 17:57ч.

    То гербавите гласове са повече от левите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Кой ще ни даде пари?!"

    06 Ное 2023 20:18ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    06 Ное 2023 15:57ч.

    Гледам по медиите са наскачали разните тролове на Възраждане, които обясняват колко лош кандидат била Григорова, как била соросоидка, джендърка и за ваксините. Толкова са елементарни, че забравят как сглобката остава. Остават и решенията им - разбиване на енергетиката, подаряване на реакторите на Украйна, закриване на ТЕЦ-овете, бясната цензура. За капак - Тагарев, който ще финализира милиардния борч за закупуване на старите американски бронирани машини. Честито!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Възраждане привържените гласуваха за Ваня Григорова

    06 Ное 2023 15:59ч.

    Възраждане нямат тролове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    06 Ное 2023 16:31ч.

    Всички от Възраждане са тролове, не мога да приема за нормален човек който вярва в кеймтрейлс..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярвай в Кирчо и Кокорчо

    06 Ное 2023 16:39ч.

    Слухти за бонус срещу донос, и си цвете за мирисане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    06 Ное 2023 16:50ч.

    Умнико знаеш ли какво е БЕЗОТОЧНО ЕЗЕРО? В света има доста такива. Е като вземат проби от подобни езера на територията където има Кем трейлс в тези езера се оказва че има разни токсични вещества. А също така е доказано че производства ползващи подобни вещества в близката "околия"(2000+ км) няма. Резонен въпрос от къде са се взели тези токсични вещества?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цончо Ганев: Над 80 % от избирателите на "Възраждане" са подкрепили Ваня Григорова

    06 Ное 2023 16:50ч.

    Диаграма: https://petel.bg/TSoncho-Ganev--Nad-80---ot-izbiratelite-na-Vazrazhdane-sa-podkrepili-Vanya-Grigorova__500694

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И срещу 5 джи

    06 Ное 2023 17:58ч.

    Ваксини, ковид и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    06 Ное 2023 18:10ч.

    През цялата кампания от "Възраждане" хвърляха кал върху Ваня Григорова. Не успяха да разберат, че не тя им е враг. След това взеха политическо решение да не я подкрепят, което автоматично означаваше подкрепа за Терзиев. Това е политическа позиция, довела до разочарование на тази част от избирателите на партията, която очакваше обединение на цялата опозиция срещу сглобката. Сега, каквито и данни да предоставят от "Възраждане" за незначителния ефект от това решение, няма да си върнат доверието на тези хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Можете ли изобщо да мислите?

    06 Ное 2023 19:09ч.

    Те нали точно затова я нападат? Понеже е пряка конкуренция за електората им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И Нинова също

    06 Ное 2023 20:16ч.

    Защото всичките са популисти, освен комунисти, а "топлите" властови места са ограничени :) Поне да спретнат кални борби и лотария кой коя ще пребори, за да забавляват тълпите им избиратели:) Копейкин и Кака Нинова няма ли да си пуснат дълги коси, за да са равностойни на мангалката:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    06 Ное 2023 21:17ч.

    "И Нинова..." , рядък тъпак си , хахаха .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    07 Ное 2023 3:25ч.

    Понеже знаят избирателите,че Ваня е човек на Станишев. Затова и хората бяха за гъби. Да гласуваш за Григорова само защото си против Терзиев и не си сигурен кой ще излезе по-малкото злое това е шизофренично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    06 Ное 2023 16:03ч.

    Протести и сваляне на Сглобката! Измамиха втори път с машините! Купиха и Коцето за шепа долари...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Докажи!

    06 Ное 2023 16:06ч.

    Доказателства имаш ли? Йок? Хай сиктир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Докажи!

    06 Ное 2023 17:14ч.

    На 29 Октомври 2023, в 11:45 писах: Деян Николов, човече, неизбираем си, голяма грешка направи, че не си заедно с Григорова. Разпиляваш гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината, пфу!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 19:03ч.

    За повечето столичани украинското знаме не е гадно. То е знаме на близка ни прекрасна страна, жертва като нас на руските скотове. Гадно е руското, което искат някои. Впрочем и мургавелката нямаше да го свали, защото само общинските съветници могат да го направят, а сред тях путиноидите са малко за радост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    06 Ное 2023 21:21ч.

    Какви "столичани" бе дяволе смотан. В "прекрасната" страна съм ходил поне 100 (сто) пъти. Това е боклука на славянството. По-гнусна нация няма и в Африка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Столичанин

    06 Ное 2023 21:54ч.

    Повечето столичани изобщо, ама изобщо не искат да се вее чуждо знаме върху сградите на българските институции. Повечето столичани не считат цялата тази болна русофобска обсесия за нормална. Повечето столичани могат да мислят самостоятелно, извън абсурдните клишета, които се опитват да им втълпяват. Очевидно е, че огромната част от столичаните не припознаха в този невзрачен, пластмасов човек, с тежкото си ДС наследство за техен представител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 23:07ч.

    Има. Руската.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    06 Ное 2023 23:41ч.

    Дяволчо , пак изкара пет лева, ще нахраниш чааветата. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софийска община

    06 Ное 2023 16:05ч.

    е в състояние да поеме разходите за мириканските бтр-и, па и скоро ще и са нужни за справяне с безредици. София дотам ще се докара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    06 Ное 2023 16:10ч.

    Няма нужда. Там във Факултето се поздравявайте с Бате Б. - той осигури този път извънредно много гласове, т.е. средства за тях. А ние ще издигнем знамена на Украйна на всяка държавна и общинска сграда в София ! Слава ЗСУ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    06 Ное 2023 16:18ч.

    Освен украинските не забравяйте и израелските. Те сега са по-актуални за посолството. Гледайте да намерите място и за българските знамена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    06 Ное 2023 16:44ч.

    Да, и Израелски. Прав сте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Укропските парцали

    06 Ное 2023 16:54ч.

    сега са много модерни големи гробищни цветя... Хироям Сало... Чугуний за Салобандерските хранителни добавки... Любими на червеите!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin, леваците мечтаят да се развяват знамената на диктатури като Рашата и на теокрации като тези на аятоляхите в Иран

    06 Ное 2023 17:32ч.

    А с вашите пари да се хранят и издържат разни малцинства, като напр. мигрантските, бягащи от войните и/или репресивните режими след сваляне на законно избрани правителства, които правят същите тези диктатури над мирно население на собствена и/или чужда територия. Неомарксистите обичат да ползват тези малцинства като инструмент за разделение, противопоставяне, всяване на страх над гражданите си с цел по-лесна манупулация и зависимости от тяхната политическа власт на управление. Така беше с потоците афганистанци, след това африканци, а скоро с палестинци, които ще подкарат към нас в ЕС. Преди това се пробваха с потоците протестни движения на феминистки, LGBTQ, "жълти жилетки' и т.н. Предполагам, че знаете за тази верижна реакция, с която леваците си мислят, че са скрили от нас намеренията си и са ни убедили в тяхата истина и заблудата, че те ни "освобождават" от проблеми, които самите те създават:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    06 Ное 2023 17:55ч.

    И зависи какво разбираме под “леви”. Разните комунюнгерски клонинги не са леви, а фашистки. Пример: новата партия на Фрау Вагенкнехт в Германия. Е България наред с БСП и Копейките има един куп подобни. Леви ( поне за мен ) са примерно лейбъристите в Англия, или SPD в Германия. Има такива в Нидерландия, в Швеция и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 17:32 се разплаках, бръкнаха ми!

    06 Ное 2023 18:08ч.

    Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал: „Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма „Ипон“ Бойко Методиев Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Атентатът е направен, за да сплаши човека от „Ипон“ - Бойко Методиев Борисов...“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    06 Ное 2023 16:20ч.

    Ех, Таков, Таков. Признайте си, че загубихте. Гледам в друга медия някои като Паскалев са се "превъзбудили". Някой вярва ли, че съдия в София ще отсъди срещу умнокрасивите? Таков, просто благодарете на този, който ви посочи В. Григорова за кандидат и толкова. Защото, ако не беше личният чар и сериозната и подготовка при общуване с медии и избиратели, щяхте да загубите катастрофално. Успехът на балотажа се дължи основно на протестен вот. Питам: колко ви са съветниците в СОС, колко районни кмета имате? Не се крийте зад едно женско рамо. Повтарям въпроса на Карбовски ( ако позволи): Гергов ли ви беше основният спонсор? Паскалев говори, че никой от "Позитано" не помагал след като "забранихте" на Нинова да се доближава до Григорова. Да не я "урочаса" както казва народа. Тази забрана важеше ли за другите лидери на подкрепящите я партии, като М. Манолова, Румен Петков, Татяна Дончева? Или след като те се осетиха, че са използвани в софийската червена аристокрация се оттеглиха и си мълчаха. Таков, ще подадеш ли оставка? Защото успеха на Ваня не може да скрие "успехите" на столичната БСП, нали? "A Star Is Born" го забравете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    06 Ное 2023 18:09ч.

    Украинките оклизмяват най-добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    06 Ное 2023 18:19ч.

    Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Имаме наши цели и програма, която ще следваме", уточни кандидатът за кмет

    06 Ное 2023 16:41ч.

    Да, знаем, програма нямате, имате манифест, напомнящ тържествено обръщение на съветската власт на пролетарската соц. диктатура към населението. И целите ви са ясни, когато кандидатурата ви издигат "червените" олигарси" Малинов, национален предател на грантове на Малофеев, СерГеят Станишев, Кирил Добрев, Георги Гергов Свинарят, Иван Таков, внук на Пеко Таков и син на Янчо Таков и прочие наследници на тоталитарната соц. власт и БКП от добре познатите соц. лозунги "Да приберем бързо хляба на народа!", "С всички сили - пет за четири!", "СССР - родина на всички безотечественици!". И за стремежа да се спрете и замените корпорациите със соц. кооперации - "Граждани, гответе се за отпадъци!", защото "Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две!":)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пич,/Мем/То,?

    06 Ное 2023 16:45ч.

    Пак ли са те изтървали от Карлуково?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В 16:41 пуснах хвърчило!

    06 Ное 2023 18:23ч.

    Накратко. Методиев не е с ума си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dobri Grig

    06 Ное 2023 16:41ч.

    ЩЕ СЕ СЪДИМ ДО ДУПКА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Данните показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур"

    06 Ное 2023 16:45ч.

    Ама, нямате нито един кмет. Факт! Това доказва, че хората не ви подкрепят, а гласуват с протестен вот от разочарование, срещу другия опонент, за да накажат ПП-ДБ, от които са разочаровани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Госпожата от 16:45 е права!

    06 Ное 2023 18:12ч.

    Ваксинираната Бетина Жотева е силно обезпокоена, че министърът на културата за пореден път я атакува! Бури и градушки вилнеят в Южна Германия и Швейцария - ваксинираните са с изпочупени стъкла на скъпите си автомобили - скоро ще ги транспортират за ваксинираните си братя в България, за по 50-100 000 евро! "Лудогорец" надцака "ЦСКА-София" за ваксиниран суринамец! Ваксинираната Шехерезада на Методиев спешно организира хореографска школа за ваксинирани! Предизборната кампания на ГЕРБ за ваксинирани върви нормално - пляскат, прегръщат се, снимат се с лидера, слушат и произнасят речи, хвалят се, надъхват се, слушат AC/DC на откриване и на закриване. Всичко е страхотно. Песен. Следва продължение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само 9% от "Възраждане" са гласували на балотажа за Васил Терзиев

    06 Ное 2023 16:53ч.

    Диаграма: https://petel.bg/TSoncho-Ganev--Nad-80---ot-izbiratelite-na-Vazrazhdane-sa-podkrepili-Vanya-Grigorova__500694

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    06 Ное 2023 17:06ч.

    Като малки деца! " На ти си куклите, дай си ми парцалите"! Няма порастване! Няма мъдрост и гълтане на Егото, когато трябва да се постигне цел, в полза Роду! От където дошли, там и си отишли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 18:39ч.

    Ха!! Че точно тия проценти донесоха победата на ДС-то!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Арни

    06 Ное 2023 17:05ч.

    На 29 Октомври 2023, в 11:45 писах: Деян Николов, човече, неизбираем си, голяма грешка направи, че не си заедно с Григорова. Разпиляваш гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината, пфу!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вие не разбирате ли колко сте жалки с тези призиви?!

    06 Ное 2023 17:47ч.

    Деян Николов и още повече Комитова могат да мислят, освен че имат и експертиза по управлението на един град за разлика от "парашутистката" Григорова. И поради тази причина щеше да е срам и позор да са заедно на всяка цена с това недоразумение. Още повече, че е аморално целта да оправдава средствата и не е имало случай нито Николов, нито Комитова да правят нещата на всяка цена, каквато е практиката на левите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вие не разбирате ли колко сте жалки с тези призиви?!

    06 Ное 2023 18:21ч.

    Изблиците на необосновано недоволство са причина за загубите ми в любовния живот...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "За нас всеки софиянец е важен, надеждата остава жива, свободата е на една ръка разстояние - между 3000 и 5000 гласа...", казва Григорова

    06 Ное 2023 17:10ч.

    За каква свобода бленува тази?! Комунистите да окрадат дружно бюджета на София, който е над 2 милиарда и да регламентират как да преджобват всеки софиянец, който е заработил малко повече от трудовата и интелектуалната си инициатива, защото, както знаем от историята, на комунистите никога не им стига да крадат другите?! Няма да дадем свободата си на тези ш*б*няци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всевишни,

    06 Ное 2023 17:12ч.

    прибери си " версиите"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За каква свобода бленува този?! Комунистите ...

    06 Ное 2023 17:23ч.

    Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча... всеки друг би бил по-компетентен от КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    06 Ное 2023 17:13ч.

    Умна жена, fuckable too! Защо и трябваше на дебата да скача на Д. Николов от Възраждане и да му държи сметка, колко апартамента (3 бр.) имал? Много троцкистко - болшевишки прозвуча. Не мисля, че 80% от Възраждане са гласували за нея. Най- много 30. А можеше по команда да отидат наистина 80-90. От друга страна Д. Николов с какъв акъл я атакува за НПО-тата. Всеки информиран знае, че тази дама имаше принципна и справедлива позиция, когато беше там. Затова я и напъдиха. Кво, не е ели способна според вас с този дум, ум и физика да се интергрира дълбоко в сосороидските грантове? Можеше и още как. Избра другото! Шоплука избра още от същото. Честито столичани (в повече)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • госпожа Винкела,

    06 Ное 2023 17:25ч.

    БЪЛГАРИ, да защитим братята от Украйна, обгърнете се със синьожълтото ЗНАМЕ НА ПОБЕДАТА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карлуково - спешното отделение

    06 Ное 2023 17:41ч.

    И кое е по-важно - апартаментите на оня или поразиите на сглобката, които ще бъдат направени отсега нататък, при положение, че още днес можеха да паднат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си

    06 Ное 2023 17:41ч.

    добър клоун? А Госпожа 17:25?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато си болшевик говориш по болшевишки

    06 Ное 2023 19:20ч.

    В това няма нищо чудно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бе режисьорите

    06 Ное 2023 17:17ч.

    си знаят работата. Та се сетих за Вапцарова: "... живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 18:45ч.

    Да, режисьорите са перфектни. Подмамиха лумпените, че боклукът григорова е по-добър от боклуците терзиев и хекимян, след като и тримата са от едно котило. А бе фактът, че 66% от софиянци не гласуваха и заявиха Вървете на майната си на всички, не ви ли говори за истината, та се дърлите кой боклук бил по-добър???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    06 Ное 2023 18:02ч.

    Голяма дунанма стана - не излезли софиянци да гласуват и на Ванчето не й стигат гласове. На негласувалите да се сърди, не на Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нейкова от ЦИК умишлено саботира машинния вот и/или участва в корупционна сделка с поръчването на нестандартна хартия за маините

    06 Ное 2023 18:02ч.

    CIELA Норма предупредиха за неподходящата хартия, за избора на която носи отгороност именно г-жа Нейкова от ЦИК: https://www.actualno.com/politics/veselin-todorov-siela-norma-problemite-s-mashinite-za-glasuvane-moje-bi-sa-umishleni-news_2091262.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Табор уходит в небо

    06 Ное 2023 18:16ч.

    Типичната гордост и силни чувства, като от филмът Табора отива на небето, много горда мангалетина! Кой знае как гледа на ръка, с чувство и познава всичко...а ако те прокълне не ти завиждам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • учете се да разпознавате духовете

    06 Ное 2023 18:38ч.

    Ще имаш големи проблеми с несправедливите си и недалновидни оценки и квалификации. Казвам ти го добронамерено, откажи се от думите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    06 Ное 2023 18:17ч.

    Колкото и да се опитвате да го оправдаете Коцето нямате шанс. Той просто просра доверието което му кредитираха гласоподователите. Ние все пак не падаме от небето. Има две обяснения - или не можа да надскочи егото си или взе едни пари. На мен ми се иска да вярвам че не е надскочил егото си и не е могъл да предвиди последствията на този негов ход. Дано да е така. Всъщност все е тая с Възраждане вече е свършено. Жалко. На последните парламентарни избори все пак си дадох гласа за Коцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-жа Helleborus от ГЕРБ-ЖЕНИ е права:

    06 Ное 2023 18:27ч.

    Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди. Когато инфлацията стигна 300 процента годишно. Когато търговците изпокриха всички стоки и хората се редяха по три часа на опашка за кутия цигари. Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладях страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? Защо сегашният министър-председател на републиката не ги помни ? … През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много ви се искаше

    06 Ное 2023 18:29ч.

    Да вкарате Възраждане, в поредната измама. Времето ще покаже всичко. Пак те са виновни. Винаги те са виновни за всичко. Нещо като парцал, да си изтривате мазните крака и ръце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    06 Ное 2023 19:19ч.

    Хубаво е все пак да разберем защо Коцето подари София на ПП-тата? Истината е такава. Жалко за адептите на Коцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейките не подаряват, а просто губят от невежество

    06 Ное 2023 20:07ч.

    Така става, когато с популизъм се бориш на местни избори - не само София, ами където и да е другаде по населени места губиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 18:53ч.

    Алоуу, феновете на триото буфосихронисти григорова, терзиев, хекимян, що не погледнете статистиката? 34,2% изборна активност. Няма победител и победен. Победители са нормалните 65,8% граждани, които за разлика от вас могат да разсъждават с мозъка, а не с простатата си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пяволът се казва дутин

    06 Ное 2023 19:26ч.

    ... т.е. победителите позволяват да бъдат управлявани от победените... мъдро...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 34,2% от колко?

    06 Ное 2023 20:11ч.

    Това число, което се приема като брой избиратели е грешно. След последното преброяване списъците с избиратели не се актуализира и поне трайно пребиваващите зад границата да се извадят, нищо че имат постоянен адрес на местоживеене, но не считат да проявят някаква гражданска отговорност да актуализират промените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо Танка

    06 Ное 2023 19:28ч.

    Глупави овце , и от гробището ще ви управляваме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 19:54ч.

    Огромен брой хора с радост чуха преди малко терзиев да казва, че ще съдейства за преместването на МОЧА. григорова никога няма да каже това. Тук е цивилизационата разлика между двамата кандидати. И заради нея все пак е хубаво, че той е кметът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скиора

    06 Ное 2023 20:00ч.

    Скапан центаджия . България неспасяемо умира , в плен на атлантизма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 23:15ч.

    Центът е милиони пъти за предпочитане пред копейката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    06 Ное 2023 20:05ч.

    Който иска да печели избори да си подсигури избиратели. Гласовете за Григорова, бяха гласове срещу Терзиев(ПП-ДБ). На парламентарни избори няма да изкара такъв резултат, а може и да не стигне до 4%. Бързо взеха да я спрягат като новата звезда в политиката, но тези избори нямат нищо общо с парламентарните

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    06 Ное 2023 23:06ч.

    Чии са били гласовете, си много ограничен да определяш. Аман от тъпоумни анаЛ изатори !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    06 Ное 2023 23:29ч.

    Нищо не определям, ами направо знам - на филанкишията са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    06 Ное 2023 23:50ч.

    “...глупостта, истинската тъпотия, е онова страховито интелектуално самодоволство, което не оставя никакво място за съмнението.”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз примерно,

    06 Ное 2023 20:13ч.

    ако съм на мястото на да кажем Костадинов, пет пари не давам за София. Той няма сулук и пари за такъв мащаб. София е тотално загнила и провинцията (по тяхната фашкийска терминология) няма грижа да им бърше гъза. Пардон! Докараха нещата дотам, всеки да се спасява както може. Време е на регионалните партии и никой от т.н. провинция да не гласува за шопските въдици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    06 Ное 2023 20:34ч.

    Едно от десетте неща, които най-малко интересуват Васил Телериг Терзиев е дали съдът ще потвърди избора му за софийски кмет и дали съперницата Ваня ще го поздрави. Васил отдавна е изкачил своята Джомолунгма и е получил най-голямата си и вкусна като мелба житейска награда. Той винаги ще помни този незабравим акт. Извършва са рано на 9 юни 1996 г. В този паметния ден Васил става на 18. В ранната утрин,преди още да пропеят трети петли, край леглото му застава неговият дядо генерал-лейтенант Васил. На него е кръстен Васил Телериг Терзиев. Дядото е облякъл любимата червена бархетна пижама, цялата окичена с безчет ордени. Старецът мълчаливо стои край креватчето на внука. Застал е мирно като като гвардеец пред мавзолея на Димитров. А деда се чудом чуди, милно му е да го буди, драго му е да го гледа. Радва се дядото на спонтанната младежка ерекция на внука. Спомени пърхат в побелялата му глава. Биваци из Родопите, потери, битки с жандармерията, нареждания от Москва, партизански скиталчества. Утрините в Родопите са тихи, напоени с хвойнови ухания. Въпреки планинския хлад всички в отряда се будят наспани и еректирали като наклонената кула в Пиза. А в този деликатен момент най-близкото женско същество до отряда е козичката на ятака Юсуф на цели двайсет километра. Клавдия, спомня си името й генерала, усмихва се закачливо и го връхлита позната мелодия: "Клавдия се казваше козлето, което със дискретност всеотдайна опазваше опасната ни тайна". Ех спомени, спомени. Дядото вномателно буди внучето. То пъргаво скача, застава мирно и отдава чест. Юнак на дядо - радва му се старият Васил и го взема на колене си. Целува го просълзен и тъй хортува: "Ти дядовото днес ставаш пълнолетник. Аз, старият партизанин генерал Терзиев, ти завещавам да помниш 9 юни и да пазшщ 9 септември. И партията, и аз на теб разчитаме. Само напред и нагоре - товане е пожелание, а незаповед! Време е да ти прадам моя партизански маузер. Без нужда не го вади, без чест него прибирай! А сега слушай внимателно, не записвай, само помни! Съобщавам ти вълшебната парола. Тя е "Телериг". Човекът комуто ще я съобщиш ако е от нашите ще каже лозинката "Токту". Това е! Ние истинските мъже сме пестеливи откъм думи. Ти вече си моята отмяна, ти ще спасиш България. Следва крепка мъжка прегръдка. Дядо Васил се жално нажали, с медян си кавал засвири, като си с кавал свиряши, сълзи му кавал убливат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво!

    06 Ное 2023 20:44ч.

    Класата си е класа. Да си жив и здрав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доцентът

    06 Ное 2023 20:54ч.

    има знания от академик нагоре. Даже аз му отстъпвам. С историята е на ти. Не знам как е с музиката, живописта и архитектурата. Ма му имам респекта всякак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бе Ванчето

    06 Ное 2023 20:49ч.

    си струваше да се заложи на нея. Ми ний и забавихме развитието, па и не можем видя какво би скопосала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми една разцъфнала жена

    06 Ное 2023 21:00ч.

    според мен не може да стори зло. Бе тя малко на Ева мяза, ама ... .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Липсва й европейският финес като напр. на прекрасната Джина Лолобриджина в Cingarella

    06 Ное 2023 21:20ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=28PPqlc39Qw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодаря!

    06 Ное 2023 21:48ч.

    Циганин не бива да се смята за обидна дума. Джина беше голяма жена. Ние мъжете сме май еднооки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е, ето напр. молдованката Светлана Тома в ролята на циганка в "Таборът отива на небето"

    06 Ное 2023 21:54ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=xvgVAbuNOww

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И едно много талантливо изпълнение на циганско дете в същия филм, което стана певицата Альона Бузильова

    06 Ное 2023 22:05ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=l2t6LXi5dHM

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    06 Ное 2023 21:00ч.

    sore loser

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глад

    06 Ное 2023 22:07ч.

    Заварих цели 83 мнения. Изтърколих ги относително бързо, тук-таме дори се зачетох. Впечателенията ми са доста полярни, но романи няма да пиша! Категорично се потвърждава едно отдавно подозирано явление. Очевидно е, че на козяк имат някакви рейтинги, отразяващи качеството на тролската гвардия. Чувствам се обиден, че се затвърждава убеждението, че тук са квартировани само тези, които са ТРЕТО КАЧЕСТВО! Умишлено дебна - нарочно и настойчиво, надявайки се да срещна поне едно мнение на автентичен либерал-глобалист и верен на ценностите и онези "правила" на автентичния атглосаксонски свят, което издава някакво човешко и поне ерудиционно присъствие, което условно има амбиция (поне) да заяви нещо, което е различно от примитивното, делничното, пейоративното! За аргументи и доказателства дори не смея да мечтая! За емоция и декларативна идеология не ми се говори въобще, те са извън радара! Няма, няма и няма! Простотия до простотия, до простотия! Какъв е изводът?! Някой умишлено подвежда г-н Мъртън за реалните стойности и разположение на силите в дигиталното пространство, той видимо следва една неподходяща политика, която драматично руши образа и имиджа на здравите, прогресивни и демократични сили. Индиректно това допълнително разболява и руинира България, поради което не ми е базразлично! Резултатите от изборите в София затвърждават този извод, има някакви наченки на осъзнаване, но вълната беше по-скоро недостатъчно силна за да помете тези гангренясали отлагания. Нещата отиват към продължаващо загниване! Твърде малко са "лястовиците" в това специфично дигитално пространство. Г.н Мъртън нервно си яде устните от яд, че излагацията им е пълна, но още отлага изпращане на едина ротационна, баталионна група от второ качество. Дайте ги насам, моля! Гладен съм! Гответе и "отличниците"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 23:25ч.

    Впечатлен съм от задълбоченото научно изследване, особено от извода, че евроатлантическите троли са само трето качество. Само да допълня, че путинските троли са още по-зле, поне седмо качество.Целият им реквизит се свежда до боготворене на богоравния и направо божествен Владимир Владимирич, за когото са готови да отрежат и двете си уши, както и до унищожително кълнене на англосаксите. Със сигурност една домашна котка е по-интелигентна от тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахах

    06 Ное 2023 23:39ч.

    Дяволчо , не се газирай, тъпичък си. Видно е за всички. Ти не си трето качвство, просто си за бракуване. Не трябва и да ти плащат даже, ти увеличаваш русофилите. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То в тъмното

    06 Ное 2023 22:26ч.

    може и на козел да налетиш. Аз Ванчето я харесвам. ама какво крие в куфалницата, не мога знам. Па и нали вече имат изпъчен кмет. Какво повече ви трябва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    06 Ное 2023 22:32ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=fKCwztBdxWU

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си чувствителен човек.

    06 Ное 2023 22:57ч.

    Малко останахме такива. Бъди здрав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Се молим Богу

    06 Ное 2023 23:00ч.

    да поумнее раята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    06 Ное 2023 23:44ч.

    Хайде лека нощ! Сънувайте как съдът определя Ваня за кмет, тя развърта метлата, сваля украинското знаме и го използва за изтривалка на обширното си имение, построено върху купена за без пари земя, овесва на негово място руското, изкрещява, че Крим е руски, какъв да е, и превръща НДК в музей на путин, след което облицова със злато МОЧА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    06 Ное 2023 23:55ч.

    Свърши ли ти работното време , тролчо малоумен ? Хаххахах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 0:42ч.

    Ей сега вече свърши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 0:41ч.

    И само да допълня. Путиноидката е използвала във ФБ ужасяващ речник, типичен за нейния електорат. Нарекла е критикуващите я "либерален лайномет". Това е истинското й лице.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ира

    07 Ное 2023 2:25ч.

    Газирал си се, защото си се разпознал, нали Дяволчо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    07 Ное 2023 6:57ч.

    Терзиев да поздрави Костадин Костадинов за победата! А Америка за България да отпусне още един грант на жена му за още по-яко ореваване на орталъка! Това е положението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    07 Ное 2023 7:14ч.

    И изобщо не ме интересува кой подкрепял Ваня Григорова! Може целият квартал "Христо Ботев" да я подкрепя без пари. Важното е, че тя бе по-стойнстния кандидат във всяко едно отношение. И че нямаше като банкянския паша и румелийски бейлербей да подари 3 000 000 000 наша пара през парламента на американците, за да си купи индулгенции. Със сигурност Григорова няма да зароби финансово общината като Терзиев към презокеанските му благодетели. И това е ГОЛЯМАТА ИСТИНА - Костадин Костадинов е също така проект на посолството. Само че британското. Възраждане - Лондон в Кюстендил. Браво Костя, браво Копейкин! Велик си, велик! Ама в Максуда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Във всеки случай е въпрос на кредит на доверие

    07 Ное 2023 11:15ч.

    "Би трябвало да ни притеснява, че един човек ще бъде внесен на кметското място, след като е дал няколко милиона, за да може да си го осигури. Важно е доколко тази кандидатура може да бъде самостоятелна или не...", казва Григорова. Би трябвало всеки, който твърди, че се ангажира с управлението на някой и/или нещо да УЧАСТВА ЛИЧНО СЪС СОБСТВЕНИ ФИНАНСИ, за да покаже, че има сериозни намерения и не е демагог. Същата аналогия напр. има в банките, където ни отпускат кредит, като участваме с процент лични средства. Въпрос на кредит на доверие. Във всеки случай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    07 Ное 2023 11:20ч.

    Тодор Живков: "Ти нЕмаш пари, не може да решаваш! Може да решава тоя, който има пари, бе. Щом нЕмаш пари, какво ще решиш ти?! Ти нЕмаш право да решаваш. Ами това е поверено от хората. Носиш отговорност за всичко това. То е и съдебна отговорност. А ти ще отидеш да взимаш решение, а нЕмаш пари?! Ами ще се измъкнеш след това". ---> https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи