Ваня Григорова по бТВ: Когато мяташ лайна, ти си лайномет

Ваня Григорова по бТВ: Когато мяташ лайна, ти си лайномет

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен и затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство. Това каза по Би Ти Ви загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова. 

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова. 

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата Мария Цънцарова обаче я поправи, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова. 

Снощи претендентката написа във фейсбук пост, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя. 

На забележката на водещите, че тя също се е занимавала примерно с часовника на кандидата на "Възраждане", Григорова отвърна, че това е станало в момент, в който той я нападал словесно. "Тези хора буквално в изборния ден публикуват неща, които целят да накарат хората да не гласуват. Когато аз печеля в 13 столични района, а те публикуват съобщения, че Ваня Григорова печели в ромските махали, това е нарушение", каза претендентката. 

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали. 

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката. 

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София. 

 

Коментари

  • жорката

    07 Ное 2023 8:55ч.

    Честно казано, по-добре че Ваня не стана кметица. Че как се работи с Общински съвет доминиран от сглобката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо

    07 Ное 2023 9:22ч.

    Не е лесно, но поне кмета има цялата власт да им показва мушенгиите, а ся шъ си гепят на воля. Оная мижитурка "възрожденеца" въобще не е за коментар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеон

    07 Ное 2023 14:17ч.

    ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ КОЙ ОТ КОЙ ПО ЦВЕТУЩ. ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРАВИТЕЛСТВАТА , ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ НЕМОТИЯТА , ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА , КОЯТО СИ ИЗБИРАТЕ - ЗА ВАС И ДЕЦАТА ВИ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трагедия

    07 Ное 2023 16:40ч.

    Що за гнусни приказки ? Какъв е този речник ? Безнравствена , улична словесност ,изказ , простотия и агресия . Да се гласува за подобни е оскърбително , обидно и неморално към самия себе си. А освен това рискуваш някой полуграмотен председател на комисия ,да се гаври не само с гласа ти, но и със наивната ти съвест и вяра, че имаш работа с човеци а не с маймуни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    07 Ное 2023 8:56ч.

    Гледах готината Ваня. Беше брилянтна в интервюто. Въпреки истериите на цънцаровия и хасковскиия лайномети от студиото на bTV.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е много елегантна лексиката, но да не забравяме, че това е фейсбук-реплика

    07 Ное 2023 10:38ч.

    развяна като лайнян вестник от бТВ хорицата. Сред които 100% има копрофили...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАК ДА Е ЕЛЕГАНТНА ЛЕКСИКАТА, КОГАТО БЕЗ ДА ОБИДИШ НИКОГО, ВЪРХУ ТЕБ ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗЛИВА ПОМИЯ?! Ще преглътнете ли, помията?

    07 Ное 2023 12:48ч.

    Как ще се почувства всеки на мястото на Григорова? Ще поглъщате помията = ЛЪЖАТА, която се излива върху вас ли?! А и какъв груб език е това - на непочтени действия срещу честта и достойнството на човек, който няма кой да защити? Трябва да преглътне лъжата ли?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    07 Ное 2023 14:56ч.

    виж сега, ако тези думи ги няма в речника ти, няма как да ги използваш, така че няма никакво оправдание

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А на мен ми харесва, че се е опънала относно резултатите

    07 Ное 2023 8:59ч.

    Показва характер. ............ Чудех се, как Терзиев и компания ще се оправдаят за Exit poll и гледам вече Терзиев се е изокал, че го смущават Exit poll-oвете, че имат голяма разлика с реалните резултати, намеквайки, че реалните резултати не са верни. Горкият даже спомена, как са му изчезнали някъде си 120 гласа. ............. На първия тур разликата от 20% се стопи като сняг, на майтап, от нищото. ....... Та Exit poll си е чиста проба фалшификация. Никога не ми е било понятно, как така уж в деня на размисъл и после в деня на гласуването, съществува Exit poll. .......... Та давайте само с Exit poll да се работи, за какво са ни бюлетини, че и машини!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Та давайте само с Exit poll да се работи, за какво са ни бюлетини, че и машини!"

    07 Ное 2023 9:04ч.

    Алегорично казано, США тъй работят със света повече от 200 г., та и затуй са хегемон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво говори това, че и на първия тур, и на балотажа екзит пола на всички агенции САМО за Терзиев-Григорова показваше разлика от 6-1-15%

    07 Ное 2023 11:44ч.

    Ако агенциите се опитват да манипулират и/или имат грешен алгоритъм, то защо тогава никъде в страната не показаха такава фрапираща разлика?! Явно, разликата идва от фалшификация и манипулация на вота. Няма другио обяснение, но има доста аргументи в полза на тази хипотеза. ЦИК умишлено не закупи препоръчаният стандарт хартия за машините, за да блокират и да не могат хората да упражнят вота си с машини, а с хартия, където видяхме и виждаме 15 до 20% недействителни бюлетини и много, много несанкционирана подмяна на вота на избирателите. Освен това хартията беше и химизирана и ако избирателят си постави бюлетините една върху друга преди да драсне хикса и/или "чавка", то това се отбеляваше на следващта, която става невалидна. Освен това Бойко първоначално си призна и призова да се гласува за Григорова, а след това замаза, че уж щял да гласува за Терзиев с отвращение. А междувременно преля за балотажа фалшифицирания купен цигански вот от Хекимян към Григорова, което ясно се вижда от протоколите на СИК в циганските махали. И т.н. и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посетител

    07 Ное 2023 13:25ч.

    Още в нощта на изборите, мисля че Първан Симеонов го каза пределно ясно: На екзит-половете няма как да се провери, дали спрелият се при анкетьорите говори истината! Той може нарочно да даде неверни данни за гласуването си и коренно да изкриви тези предварителни резултати! Единствено достоверни данни идват от паралелното преброяване, защото това са извлечения от протоколите, дадени от СИК-овете по места. Позоваването на екзит-половете не е... много правилно... Единствено, могат да повлияят на гласуващите и да им внушат, че вече няма смисъл да се гласува - резултата е предопределен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    07 Ное 2023 14:01ч.

    Обяснението на Първан Симеонов важи по принцип за всички екзит полове, в цялата страна. Това не обяснява защо в София САМО и САМО за Терзиев екзит половете са с такава драстична разлика. Явно машината за фалшификации е планирана и задействане срещу вота на Терзиев. И това обяснява защо мафията/ДАНС спретна скандала с машините и Делян Пеевски нареди да се премахне гласуването с машини, Росен Желязков в закононарушение свика Парламента в извънреден председателски съвет, Тошко Йорданов/Слави Трифонов, Копейкин и някои други политици преекспонираха аферата "Костинброд" 2, като и се опитаха да се възползват, като притиснаха, изнудиха ЦИК да побърза да забрани машинен вот и всяха недоверие в избирателите дагласуват само с хартия, където са се подготвили да фалшифицират хартиени бюлетини с купени СИК, купен и корпоративен вот. 20% недействителни ХАРТИЕНИ бюлетини! И така "избрахме", пардон избраха ни общинските съветници за следващия 4-годишен мандат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Ное 2023 9:02ч.

    ваня сдъвка хиените на би-ти-въ. отново да прибягна тук до Бекет:"затънали до шия в лайна и бодри песни пеят"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Босът дебеловрат, много гьон-сурат

    07 Ное 2023 9:10ч.

    Оригинал: Бос е и дебеловрат, но е много гьон-сурат…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама тая

    07 Ное 2023 9:11ч.

    верно била циганка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свивай лайномета или обливайй у вас си

    07 Ное 2023 9:18ч.

    Не е верно. Тука е форум, а не тоалетна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към устата

    07 Ное 2023 9:22ч.

    ромка ли се обръщаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ромка" означава човек от женски пол

    07 Ное 2023 9:41ч.

    А тези, които я наричат "ромка", по пътя на елементарната логика, не са човеци, не са хора. Въпросът е, какви са тогава? Тикви ли са, кратунки ли са, животни ли са? Уловката с измислената от западната българофобска и расистка мисъл думичка "ром" е точно тази - казваш на някого, че е ром (човек) и косвено се принизяваш до нещо различно от човек. Разбира се, че вярната думичка е циганин/циганка, но Ванчето е повече българска от безмозъчните индивиди (не-хора), които я наричат "ромка". От всички видове ром най-много ми харесва "Хавана клуб"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никаква ромка не е тая

    07 Ное 2023 9:45ч.

    Чиста циганка си е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А американската посланичка

    07 Ное 2023 9:47ч.

    Дето наскоро си замина? Тя американка ли беше?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човешкия Син може да спасява, ала и може да наказва

    07 Ное 2023 9:48ч.

    Това от нея лично ли го чу или ти си го измисли сам? Липсата на аргументи води до гнусни расистки обиди, основани на незначителни фатки и отклонения, а не на реална стойност и съдържание на личността. В следващия си живот ще се родиш негър, за да си научиш урока, плебей.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миглена

    07 Ное 2023 10:17ч.

    Това са българите , търсят под вола теле. Като не ви харесва една почтена жена политик , радвайте се на гейското кметско управление. Може би за това ги и избрахте , заради шарените им знамена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    07 Ное 2023 10:24ч.

    "Никаква ромка не е тая Чиста циганка си е." -- какво доказваш с това? или, наредили са ти да включиш лай.номета, включил си го. семпли създания сте, да ге.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В интерес на истината това е самоназванието на циганите.

    07 Ное 2023 10:30ч.

    Ром = човек, т.е хора са те, не и другите. Думата за българин е "дас", което означава роб и не е далеч от историческата истина.За турчин названието съм забравил, но означаваще нещо от рода на въоръжен, който носи сабя... Църква на цигански е кхангери - буквално сграда, къща, в която вони. Тамянът за нашите мургави братя е нещо вонещо. Такива ми ти работи. ПС - Ододбрявам Григорова, бих гласувал за нея, ако не ми беше постоянния адрес доста далеч :) и ако е "ромка" - дай Боже повече такива ромки, различни по убеждения от Драгалевския мангалин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Човешкия Син

    07 Ное 2023 10:34ч.

    Точно казано. Вероятно е късогледи и нагли дебили от категорията на този да са причина да сме на това дередже. Според тяхната дебилна ценностна система не е важно как ще се управлява окрадената столица, а как изглежда бъдещият кмет. Питам се, дали ако им се наложи да бъдат оперирани от хирург като Чирков, биха казали: А, ама ти приличаш на циганин?.... Да не говорим как лайнометите-водещи принизиха и опорочиха разговора до абсолютното дъно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мето

    07 Ное 2023 11:45ч.

    Също като любимият ти Костов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От всички видове ром най-много ми харесва "Хавана клуб"!

    07 Ное 2023 12:57ч.

    Професор Чирков, Бог да го прости, си беше циганин. Не ми е известно да се е обиждал, че се е родил циганин. В Африка също не се обиждат, че се раждат негри. Друг е проблемът в САЩ, където цари обратен расизъм. В САЩ още от 90-е години на 20- век цари расизъм на черните над белите хора и не си измислям, защото го изпитах през средата на 90-те години. Циганин е названието, което римляните от Източната Римска империя са дали на племето от полудравиди и полуарийци при заселването им в рамкита на империята, някъде през 11-и век. Тоест, циганин не е обида а название на индивид от племето цигани. Няма и никога не е имало племе "роми". Ваня е полуциганка по произход и с добра българска култура. Впрочем, гласувах за нея. Дано да не съм сбъркал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дрънцарова

    07 Ное 2023 13:24ч.

    Колкото Цънцарова и коуегата й са журналисти, толкова и Ваня е циганка! Некъв разправяше в друг матриал у тоз сайт, че била глупава. И къде видя таз глупост, бе Айнщайне? Колкото до Марето Цънцарова, язък! Друга беше едно време, други надежди даваше! И доста глупаво се държа на това интервю, все недоразбрала...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Ное 2023 14:11ч.

    и говори изящен бг език, мозъчен г-не

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов

    07 Ное 2023 9:11ч.

    Личи си липсата на възпитание от първите 7 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друго си е Кирчо с разкопчания дюкан

    07 Ное 2023 9:18ч.

    Пожелавам на Гриорова успех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посмали, манго!

    07 Ное 2023 9:18ч.

    Гледай себе си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    07 Ное 2023 10:18ч.

    Костов май мечтаеш за драг кралица

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    07 Ное 2023 9:16ч.

    Изнерви се горката. Аз подозирах, че ще и скроят номер. Нека нашият справедлив съд се заеме и поработи малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 16:12ч.

    Абсолютно нищо не може да оправдае използването на тоя речник и никой уважаващ себе си политик няма да го използва. А още по-жалкото е, че примитивните й лумпенизирани фенове я възхваляват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    07 Ное 2023 20:30ч.

    Има и продължение : не от всяко лайно се получава демократ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Ное 2023 9:19ч.

    Ако Сглобкаджиите (да не се правят, че се мразят и имат противоречия, един дол дренки са) си мислят, че нещата приключват дотук, жестоко се лъжат. Купонът тепърва започва. Да обърнем другия тефтер! А т.нар. водещи верно са голям резил, що не ги подбират поне да си подхождат по външност - Крачун и Малчо. Баси и цирка са тия двамата от битиви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Григорова има основание да иска от ЦИК

    07 Ное 2023 9:19ч.

    касиране на балотажа. Пренебрегнати бяха доклада на ДАНС и законовите компетенции на ЦИК да анулира машинен вот. Върховният орган на властта Народно събрание е в процес на изграждане на своя позиция относно използването на машини в изборния процес, което обективно не може да стане без пълен одит на Информационно Обслужване. Правителството носи тази отговорност, ако не може да я носи - подава оставка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кольо албанеца

    07 Ное 2023 9:20ч.

    "и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин"... а???? това остаря ма, вече са Хамас виновни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2023 10:06ч.

    Ами ако едната война е провокирана само, за да подготви другата? Подготовка в ума на хората, които привикват към новини за ужаси и невинни жертви, а също изтощаване на силите на онези, които биха подкрепили врага ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами ако едната война е провокирана само, за да подготви другата? ... Фактите:

    07 Ное 2023 10:27ч.

    2015 г. Дж.Фридман: Аз мисля, че ние не искаме да унищожим Русия, а само малко да я нараним, да ѝ нанесем ВРЕДИ! И ето реалността. Година след 2022 г. по-късно нов фронт в Близкия Изток, край чиито брегове са открити големи находища на газ! Включително край Ивицата Газа. .... Вредата за Русия е, да се намести в доставките на 40% руски газ за ЕС, нов голям играч Израел. ТЕ САМИ СИ СЕ ХВАЛЯТ, ето тук: .... https://offnews.bg/sviat/izrael-shte-stane-osnoven-dostavchik-na-gaz-za-evropa-obiavi-premiera-788016.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    07 Ное 2023 9:21ч.

    P.S: За сведение и малко образоване на цънцаровия лайномет: В наказателното право има една ОСНОВОПОЛАГАЩА ПРЕЗУМПЦИЯ- тази за НЕВИНОВНОСТ !!!! Когато твърдиш, че някой е "шпионин", това трябва да е доказано с влязло в сила осъдително съдебно решение. Дотогава той е НЕВИНЕН !!! В случая с председателя на Русофилите ВЕЧЕ от ГОДИНИ т.н "шпионско" ДОСЪДЕБНО производство е без движение в ,,Следствието", щото просто няма престъпление в правото на някой да обича руския народ, култура и християнски църковни традиции. Просто тогава КАСКЕТарския лайномет се осра в опитите да се подмазва на ПОСОЛСТВОТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    07 Ное 2023 9:46ч.

    При все че е формално така, съдът също може да греши. Не можеш да зачеркнеш възгледите на 80% от българите, които са русофили и повечето от тях се припознават в движението на Малинов. Това е изнасилване на реалността от страна на мисирките, повтарящи опорките на колониалната първа, втора и трета власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "следователно с помощта на Путин"

    07 Ное 2023 9:23ч.

    Тука вече ме загуби! Пролича си, че наистина си соросоидка. Щом опря до Путин за оправдания...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сарказъм, брато!

    07 Ное 2023 9:25ч.

    Сарказъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин ли?

    07 Ное 2023 10:14ч.

    Не е ли оня смотаняк резидента Плевнелиев изпуснал и тази простотия, опорка на шайката пладнешки разбойници ППта, ДБта и тартора - посолствоТО? Така, че артикулиране и изобличаване с прилагателното "путин" и вариантите, е повече от легитимно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    07 Ное 2023 10:18ч.

    Щом като опонентите и могат я обвиняват за въображаема подкрепа от Путин, значи може и тя да ги обвинява. "Каквото залепне." //цитат на правило на ЦРУ, светлина на демокрацията

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе аз уж го гледах и в този откъс не чух нищо за Путин

    07 Ное 2023 11:32ч.

    говоря само за края, не съм гледал изцяло всичко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой ги провежда тия Exit poll-е?

    07 Ное 2023 9:23ч.

    Та това не е ли нарушение на закона да не се извършва агитация по време на избора. За какво ни е ден на размисъл, след като в деня на гласуването ти продънват ушите с агитация. Тия ехитполове окуражават или обезкуражават. Слушаш, че противника води с десет процента и си викаш, а, няма да стане, за какво да ходя! .......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подхващайки фекалната реторика,

    07 Ное 2023 9:25ч.

    Ваня се изсра на метеното. Жалко за кариерата й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От една страна вярно, но от друга

    07 Ное 2023 9:30ч.

    Аман от чисти джендърчета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Ное 2023 9:34ч.

    На метеното се изсраха противниците ѝ. И да не отваряме дума за риториката, че положението ви много ще се сговни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Ное 2023 14:10ч.

    Сартър пише,че с циниците, глупавите,вулгарните,простаците, мръдналите се бори човек с тяхните куршуми. крайно време беше някой да ги назове нещата,каквито са и това е умната позиция.помним какво казваше бааааааааааааааатеНибойку:"лайно в целофан" и какви ли не други. даже лайномети е малко. те са глуууууууууупаци и точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колко гласа има за Терзиев на първия тур и колко на втория?

    07 Ное 2023 9:28ч.

    Щом Терзиев реве, че реално ГЕРБ са подкрепили Григорова, тогава отде събра тия гласове? Със сигурност и на Възраждане са гласували за Григорова, защото срещу Костадинов имаше доста негативизъм от неговите хора заради отказа за подкрепа. Значи кого са подкрепили реално? Григорова. Терзиев е сам на втория тур!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова е казала на Ванчето,

    07 Ное 2023 9:31ч.

    че няма повече нужда от услугите й. Затова кандидатката така се е фрустрирала и подхвана езика, усвоен в махалата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Ное 2023 9:37ч.

    Тоа па! Кви услуги и кой на кого? Ваня дигна рейтинга на БСП, а не обратното,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не намесвайте Нинова

    07 Ное 2023 9:38ч.

    Друг мъти там водата. Защо не с един куршум два заека.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    07 Ное 2023 9:31ч.

    Гласувах за тази жена без някакви очаквания. За първи път я слушам какво и как говори. Определено не съм я подценил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    07 Ное 2023 9:31ч.

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Будала ТВ

    07 Ное 2023 9:32ч.

    Ами как няма да спечели в ромските махали като разтръбихте, опитвайки се да и навредите, че е от ромски произход. Кампанията беше не просто опорочена, а долна. С глупавото си и злобно истерично поведение може и президент да я направите. Поне едно добро дело.... като гледам останалите потенциални мераклии..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя не е спечелила циганите

    07 Ное 2023 12:41ч.

    Защото циганските махали първия тур на изборите бяха купени от ГЕРБ за Хекимян, а на балотажа Бойко преля този купен цигански вот към Ваня Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изгледах го...

    07 Ное 2023 9:35ч.

    Доста добро, цялото интервю бяха непрекъснати атаки срещу нея, които тя не само отби, но и върна обратно. "Надявам се, че всички тези въпроси ще бъдат зададени и на моя опонент". И ние също!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терзиев вярва на Exit poll, не на машините и не на бюлетините

    07 Ное 2023 9:41ч.

    Що за избори бяха, с машини, без машини, а Денков гласува с бюлетина, щото машината точно пред него се развали! Какво се правят на улави! Айде пак на избори, без машини обаче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои са БТВ, че да поръчват Exit poll?

    07 Ное 2023 9:45ч.

    Терзиев бяга от дебат с Григорова, после сменя терена, нали така обича да казва, в някакво радио я покани, и считате че тоя човек е читав?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това трябва да се прочете!

    07 Ное 2023 9:46ч.

    https://www.facebook.com/vassil.zhechev/posts/pfbid0EeoffMFfP1RefN74pBhL59bZQbys3micBVWBJ1T6NmXt5NkUvYPfNPqTHHiFjqiVl

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    07 Ное 2023 10:22ч.

    С уговорката, че не съм влюбен в Григорова и нямам отношение към нейната персона, ще отбележа един прост извод, който определено се набива в очи в тази публикация, на този безизвестен човек, от приложения линк. Толкова много думи, зад които определено прозира ЛИЧНА неприязън и направо омраза към Вана Григорова... Въпросът е защо? Прекалено целенасочена и таргетирана тирада... Някой на някого не е пуснал декиш или какво?... Не може да се приема за чиста монета субективното мнение на някой, който явно има натрупани чувства и лични мотиви... Прекалено очеВАДно е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямаме фасебоок

    07 Ное 2023 10:23ч.

    копирай го някъде

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чете се

    07 Ное 2023 12:31ч.

    Като копираш линка и кликнеш "Х" горе, в дясно, се чете текстът. А ето и заключението: "Та така, жалко за нас. Жалко, че енергията на толкова много хора, които искаха промяна. ще бъде открадната... Толкова е тъжно! Решение няма, да не реши някой, че агитирам за Терзиев, те двамата са функция на едно и също. Няма разлика! Въпросът е друг, че не намирам за редно да подкрепям нещо, което виждам, че не е добро. Тази цялата игра на политика, с избора на по-малкото зло, ни доведе до тук." И аз гласувах за Ваня, първо, за РАЗГЛОБКА и второ от отвращение от ДС-синчето, внучето и племенника на ДС-БКП, което се отказа от родата си, за да ни предава на американците, така, както чичо му Пешо-танкиста ни предаде на перестройкаджийте, които начело с Горби работеха пак за американците. А ДС чрез задграничните държавни дружества за Научно техническа революция (разбирай конвергенция, т.е. сливане със запада и пускане на вълците в кошарата с овцете), отмъкна един милиард долара, с които беше създаден проектът Борисов. Е, ако партийните идиоти Младенов, Луканов, Джуров... не бяха бутнали Живков, щеше да има друга контрареволюция - по-плавна. Но контрареволюцията беше започнала вече и то в СССР. Днес проблемът на БСП е, че е ялова партия на работническата класа, а в по-широк план - на труда. Нинова е пасивна и не е сигурно дали знае що е то социализъм и дали разбира, че приватизацията е еманация на новия паразитен капитализъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    07 Ное 2023 9:51ч.

    Ванче, потъваш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    07 Ное 2023 10:53ч.

    А ти ще изплуваш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха!

    07 Ное 2023 9:54ч.

    Ще бъде отново конфузия в лагера на ПП_ДБ - ДС, ако започне истинско повторно преброяване на бюлетините в чувалите. Току виж на ДС-избраникът на жълто-сините му се наложи да скоропостижно да оваканти кметския стол, на който се кани да седне. Ще бъде екстремно преживяване за жълтопаветните зомбита..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    07 Ное 2023 9:55ч.

    Не прави чест на БТВ, особено в лицето на тази неприятна муха Цънцорова, толкова явно да демонстрират, кой им дърпа конците и чии задници лижат... Цънцарова, като съскаща усойница, непрекъснато хвърляше тенденциозни и провокативни въпроси, които звучаха, като директни обвинения на прокурор в съда. Добре, че Ваня Григорова не остана длъжна на обвинителите, пардон "интервюиращите"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    07 Ное 2023 9:56ч.

    Доста надъхана, ербап жена, но дотук. Няма качества за кмет или управленец, но има качества за синдикалист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е, споко...

    07 Ное 2023 10:24ч.

    Нали Терзийски спечели, той е мнооого "подготвен"! Цял живот само с управление на общини се е занимавал! Ай сиктир от демагози и лайномети, наистина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    07 Ное 2023 10:40ч.

    Спокойно, че ще вдигнеш кръвно. Терзиев си е много зле, Григорова е по-добра от него. Обаче това няма значение, защото Терзиев и Григорова са синджир марка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    07 Ное 2023 9:59ч.

    Кметът на столицата трябва да бъде човек роден на паветата със сребърна лъжичка в устата, а не цървул от нищото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • WTF??

    07 Ное 2023 10:26ч.

    Е, имаш го! Друго си е, да те клати някой "позлатен" член, нали?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виж историята, кои са били кметове на София

    07 Ное 2023 10:32ч.

    Инж. Иван Иванов, кмет на София с около десет години кметуване. Роднина на Хаджи Димитър по майчина линия, сливналия, кмет на София, един от най-успешните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

    07 Ное 2023 10:35ч.

    В Уикипедията вече Терзиев е посочен за действащ кмет на София, търсете просто "кметове на София" и ще ви излезе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъкмо щях и аз да го поправя

    07 Ное 2023 10:35ч.

    роден с нещо, ама не в устата и не точно лъжичка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В уикипедия страница по страница отварях да видя кои и откъде са били кметовете на София

    07 Ное 2023 10:58ч.

    Много интересно, има кмет на София бесарабски българин. Има родени точно в села, не град, столица, а село. Къде са тръгнали днешните софиянци за лъжички да ми говорят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    07 Ное 2023 12:04ч.

    Иван Иванов е с германско инженерно образование в областта на ВиК. С фашистки убеждения , за които е вкаран в затвора след Девети и изваден и избран за кмет на София с цел решаване на въпроса с водоснабдяването на града. Справя се блестящо със комунистическата задача с построяването на яз. Искър и състемата язовири и ВЕЦ по пътя на водата, както и пречиствателна станция в Панчарево. Янчулев, професор по ВиК и кмет на София , изпразни язовирите и вкара София във воден режим. Все пак и той има важна заслуга- построи пречиствателна станция за Самоков, преди водите да дойдат в яз. Искър. Нищо в тоя свят не е еднозначно- само черно и само бяло. Все пак да честитя на всички днешния празник- 07.11. , Денят на ВОСР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • инж. Иван Иванов не е сфашистки убеждения, а е нарочен за такъв.

    07 Ное 2023 13:04ч.

    Прегледали са специално стари записи с негови мнения и подписи и се установява, че даже е защитавал народа на София от призивите на фашитски организации, каквито и да са били те тогава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    07 Ное 2023 10:04ч.

    Ако в София избираха кмет, правилния избор беше Комитова. Получи се така, че в България се проведоха местни избори, а в София - парламентарни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От ПосолствоТо

    07 Ное 2023 10:09ч.

    Браво Костя, браво Копейкин! МълчаниеТо е злато. Нали? И после златния пръст а ла Волен Сидеров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jaro

    07 Ное 2023 10:10ч.

    Нищо против циганите ама, като уточнявате произход журналестката с фамилия Цънцарова от кой етнос .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изгледах интервюто

    07 Ное 2023 10:12ч.

    Поздравления за В. Григорова! Много точна и със здрави нерви. Тая жена има бъдеще. Червеите дето се заяждат с нея са жалки. Чакаме съдът с позволение на губернатора да реши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за бога братя, гласувайте

    07 Ное 2023 10:21ч.

    Започна се със зам. министър с флашката. "Машинната коалиция" отвърна с ежедневна кампания с подбрани видеа за манипулации от маловажни изборни секции. В същото време в София имаше само 1.6% невалидни бюлетини на първи тур. Мина процедурата по удостоверяване на "машините". Разочарованите от видеата се довериха на държавата и избраха машина, но удобно се премълча от медиите, че държавата провери и гарантира за 8 от 5900 машини. За другите - декларацията на Вносителя. При хартията контрола с отрязъци и печати е по-сериозаен. При машината единствената защита е специалната хартия и тя е въведена от тези избори. Изборният процес е ненужно усложнен. Възможни са и се правят манипулации. Това обезсърчава гласоподавателя. Това е и целта. С по-малко разходи да се докопаш до власт. Важното е да държиш под контрол твоето ядро избиратели. При масово гласуване ще трябват много пари за купуване на гласове и после инвеститорите ще ти потърсят сметка. И започнаха да ни обясняват как е нормално да няма избор и затова по-добре да не гласуваме. Ако нямате избор гласувайте с "не подкрепям никого". Това може да бъде аргумент да се въведе изборен праг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина в Уикипедия Терзиев има снимка като действащ кмет на София

    07 Ное 2023 10:38ч.

    Обявен ли е за кмет вече?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Григорова показа и в кампанията, и днес по ТВ, КАК СЕ ПЕЧЕЛИ И ИГРАЕ ЧЕСТНО ПОЧТЕНО чрез способности, знания и умения!

    07 Ное 2023 10:38ч.

    Разкриха с въпросите си биоединиците (по д-р Цв.Гълъбова) водещи. Григорова показа уважение към Законите и морала. Каквито отсъстваха тотално в последните избори в България и национални и местни. Пълна АНАРХИЯ неуважение към законите, пълна безпардонност към почтеност и честност, пълна политпорнография демонстрираха "младите от промяната". Егати промяната, водеща към тотален ДУХОВЕН УПАДЪК, чрез ЛЪЖА и дезинформация, манипулации, позор за човеците! Обаче на лъжата краката се къси и далече не се стига. .... За оспорването на резултатите достатъчно ще е да се докаже мърльотия в няколко секции в полза на "избрания" нов кмет на София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Ное 2023 10:40ч.

    Един от най-добрите български кардиолози, който си даде душата за България въпреки хилядите други възможности, проф. Чирков, не беше ли и той от ромски произход. Много важно какъв ти е етносът, важно е какъв си. През последните 20 години все българи крадат българи, готино, а....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чирков не е циганин

    07 Ное 2023 10:49ч.

    Има толкова много хора с по-мургава кожа, които кой знае всеки набеждава за циганин. На времето у нас цигани са наричали всички безимотни хора, които са работели сезонно по полята. У нас има хора от земите на Казахстан, на Чечня, всички републики са представени у нас Един Велко Кънев с тоя нос какъв мислите е? Като се проследят родните ни артисти и ей ти палитра на всички възможни етноси. Само жълата раса не е представена ярко. А Йорданка Христова? ..... Много е глупаво да се обижда на циганин. Единствено тия циганки по софийските улици дето гледат на ръка ме ядосват. Но те са от определен клан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Ваня Григорова са гласували 170 258 софиянци - тя трябва да бъде Председател на Общинския съвет на София!

    07 Ное 2023 10:49ч.

    Борис Бонев снощи се самоизтъкна, че трябва да Председател на ОбС-София, защото имал 25 000 гласа от преференциалния вот, най-много в България. Предложен е от някой си Зографски българо-северомакедонец. ... По логиката на Бонев-Зографски г-жа Ваня Григорова с нейните 170 258 преференциални гласа ще е новият Председател на ОбСъвет! Реалността и справедливостта го изискват. Трябват й 31 гласа подкрепа от съветниците. ППДБ имат 21 съветника, ще я подкрепят ли по логиката на Бонев за най-много преференции ... 25 000 гласа за Бонев срещу 170 000 за Григорова - това е ДОВЕРИЕТО на гражданите на София! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те тоя Бонев ми е много противен

    07 Ное 2023 10:52ч.

    Прост и елементарен до полуда! Той може да се каже, че е от "боята", ако ще трябва да обиждаме на циганин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има и един журналист, колко минути беше?

    07 Ное 2023 10:53ч.

    Та той си е баш индиец, не ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубава жена

    07 Ное 2023 10:57ч.

    Майка му е лекар кардиолог и вместо да посреща две снахи жени по биологичен пол и да се радва на поне 3-4 внучета, тази мила майка получава двама млади наследника мъже смучещи мъжки близалки. Толкова за гнусотията, каквото и да правят за да се правят на ... нормални. Анатема, срам и позор за фамилията му, за столицата и за България. Ето тук можете да я видите .... https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/boris-bonev-za-semejstvoto-ambiciite-i-spasi-sofija.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Ное 2023 14:20ч.

    по черепа е ниандертълецъ (загледайте се):(както викъ жълтопаветнтъ мислъ:нямъ лошу)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сивопаветник

    07 Ное 2023 11:04ч.

    Какво искате да кажете под „лайномет“, попитаха водещите, след което изстреляха литри словесна дрисня с въпроси колко ви струва висулката на врата, откъде имате една мижава сума за ипотечен кредит, защо ви подкрепя еди-кой-си, колко ви струва кампанията, защо печелите в циганските квартали и куп друга рядка фекална маса. В жалък опит да спазят журналиситчески стандарт, не задават истинските въпроси, които искат да зададат, а само ги инсинуират. А те искат да зададат именно лайнометните опорки - Гергов ли ви купи висулката на врата? Със заменки ли се сдобихте с имот на путка си лелина? Путин ли ви подкрепя чрез Малинов? Колко пари дадохте за купени гласове? Циганка ли сте и защо не се скриете в гетото тогава? Това искаха да попитат водещите, но подобно на останалите либерални фекални гаубици, се крият под маската на имитацията на журналистическа етика и вместо реалните въпроси, питат със скрит и неизречим подтекст. Каква либерална жена, за каквато Цънцарова със сигурност се има, повдига въпрос към друга жена кой какво ѝ е подарил? Как евроатлантиците и либералстващите посмяха да направят проблем на една жена колко ѝ е дълбоко деколтето, когато се появява по телевизията (без то да е такова), колко са ѝ къси ръкавите (без това да е проблем от памтивека), и какъв цвят са ѝ венците, сякаш би имало значение, ако беше циганка? Ето това е лайномет, Цънцарова и Йовчев, гнусари такива. Ще питаме и Васил Терзиев колко му струва кампанията, стига да се отзове на поканата ни, казаха водещите, чиято колежка Ризова вчера говори с него 20 минути, без да му зададе нито един такъв въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2023 11:12ч.

    Сао ромален пучела, Бубамара сосе ачела? Девла Двла, вачер ле, Бубамара кока починел! Ей Ромален ашунен Ей чаворен гугле зурален, Бубамара чайори, Баро Гърга вой си о джили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лингур

    07 Ное 2023 11:36ч.

    Внимавай, защото има и бели цигани (не говорим обезателно за поляците). Май си от тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евроатлантик

    07 Ное 2023 11:13ч.

    Някои "либерали" не само мятат лайна, но с охота ги ядат. За водещите на бТВ - това се нарича "копрофагия"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добър виц

    07 Ное 2023 11:25ч.

    Според Иванушка Бойко бил изнасилен, а Копейкин - пасивен:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спомням си

    07 Ное 2023 11:32ч.

    един Бонев от службата в Ардино. Тодор май беше, от Димитровград. Прагматик. И един от Лом си спомням покрай кратката ми работа в Ботевград. Също прагматик, имаше усет към слабите места на жените. Забравих му името.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво показва това, че Григорова не се интерсува кои са дарителите й и колко й струва кампанията

    07 Ное 2023 11:32ч.

    Отношението към дарители й е чиста неблагодарност в резултат на дефицит на елементарно възпитание. Последното вече многократно Григорова го показа - с вулгарните изрази, които пише и изрича. А с факта, че не е вложила дори копейка, камо ли някой и друг пендар, показва, че не е сериозна, не се ангажира ЛИЧНО и предпочита да рискува и пилее парите на другите, а не своите в това начинание. Показва и, че е способна да пилее чуждите пари (като всеки с ляв мироглед и практика). Все пак бюджетът на столицата не е никак малък, че да го подариме на на такава прахосничка да пропилее поради невежа ЛИЧНА безотговорност и/или открадне 2.5 милиарда лева. Показва и че е ЗАВИСИМА и подкупна. Ако не за малко, за много пари. Въпрос на цена е колко струва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • клюкарстване

    07 Ное 2023 11:39ч.

    Порой голословни клевети от озлобена особа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГРУБА ЛЕКСИКА ЗА ЕДНА ЖЕНА, НО С ТОВА ДАВА СИЛНА ЗАЯВКА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ХИЕНИТЕ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ!

    07 Ное 2023 11:41ч.

    Отиването в забравените от всички квартали е основната нишка в нейната политическа култура. Това е обещаващо начало и показва човечност - за мен, най-ценното нещо днес, в този дехиманизиращ се свят. За останалите неща ида добри съветници и експерти. Човекът в един управляващ е най-важното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    07 Ное 2023 11:42ч.

    Изключително груба, цинична и първосигнална се оказа тази жена. Не може 2 минути да говориш за лайна, лайномети и бельо. За бельото си впрочем говори през цялото предаване. Без да се съобразява дори, че това го слушат и деца, други хора се хранят. Абе, ниска топка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бельо пише на табели на магазините, какво смущаващо има, а Маноле

    07 Ное 2023 12:00ч.

    И да - хайде Кехаята да не се обажда и да не ни дава акъл как да говорим и как да живеем в собствената си България. За кехаите има друго място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    07 Ное 2023 12:08ч.

    Аз си изказвам мнението, или ти се опитваш да ми забраниш. И тук не говорим за магазини за бельо, а това че една жена говори за собственото си долно бельо. За лайната да не говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти как разбра, че говори за собственото си бельо, имаш извратено подсъзнание

    07 Ное 2023 12:13ч.

    Нищо не ти забранявам - изказвай си мнението, обаче когато НЕ СИ Кехая щастлив

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Ное 2023 11:42ч. Изключително груба, цинична и първосигнална се оказа тази жена.

    07 Ное 2023 12:20ч.

    Животът не е школа за изтънчено поведение. Всеки си говори така, както може. Церемониал-майсторът д-р Гут не говори като кръчмаря Паливец от „При чашата“ и тоя роман не е ръководство за салонни обноски или научна книга, в която да намерите упътване с кои изрази можете да си служите в обществото. Той е само историческа картина на една определена епоха. Ако е необходимо да се употреби някой силен израз, който действително е бил казан, аз не се двоумя да предам всичко така, както се е случило. Да описвам или да замествам някои думи с многоточия, смятам за най-идиотско лицемерие. Тия думи се употребяват и в парламентите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хашек 2

    07 Ное 2023 12:21ч.

    Много правилно бе казано по някакъв случай, че добре възпитаният човек може да чете всичко. От това, което е естествено, се отвращават само най-големите мръсници и рафинирани простаци, които със своя най-жалък лъжеморал не виждат съдържанието, а се нахвърлят с възмущение срещу отделни думи. Преди години четох рецензия за някаква новела, в която критикът се възмущаваше от обстоятелството, че авторът писал: „Той се изсекна и избърса носа си.“ Това било в противоречие с всичко естетическо и възвишено, което литературата трябвало да даде на народа. Това е само един малък пример какви говеда се раждат под слънцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хашек 3

    07 Ное 2023 12:23ч.

    дат под слънцето. Хората, които осъждат силните изрази, са страхливци — действителният живот ги изненадва неподготвени, и именно такива, слаби хора са най-големите вредители на културата и човешкия характер. Те биха превърнали народа в една групичка изнежени хорица, мастурбанти на фалшивата култура от типа на свети Алоис, за когото в книгата на монаха Евстах се разказва следното: „Когато свети Алоис чул един мъж да изпуща газовете си с гръмотевичен трясък, избухнал в плач и само молитвата го успокоила.“ Подобни хора изразяват публично възмущението си, а всъщност с необикновено удоволствие обикалят уличните клозети и четат неприличните надписи по стените им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хашек 4

    07 Ное 2023 12:24ч.

    гото как се говори в действителност. Не можем да искаме от кръчмаря Палавец да говори така фино като госпожа Лаудова, д-р Гут[1], госпожа Олга Фастрова[2] и редица други, които биха искали да превърнат цялата чехословашка република в голям паркетиран салон, където хората да се движат във фракове, с ръкавици и да говорят изискано, където биха се култивирали изтънчени салонни нрави, под чието було именно салонните лъвове се отдават на най-долни пороци и ексцеси. По тоя случай искам да отбележа, че кръчмарят Паливец е жив. Той дочака освобождението, след като прекара цялата война в затвора, и си остана същият, какъвто беше по време на аферата с портрета на император Франц Йосиф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Манол Кехая

    07 Ное 2023 12:40ч.

    Маноле, Маноле, ако не беше такъв залухан кон с капаци, може би щеше да забележиш кой непрекъснато тласкаше разговора в посоката, от която ти самият се жалваш. Хубаво би било сам да се поставиш на мястото на Григорова и да осъзнаеш колко сдържаност всъщност трябва, когато две лекета не спират да се опитват да те олекьосат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    07 Ное 2023 12:52ч.

    Ами гледай интервюто, не само да се правиш на интересен, когато нямаш аргументи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • естетиката е за фините натури; ваша милост не е от тях

    07 Ное 2023 13:17ч.

    Точно такива като тебе не се нуждаят от интелигентни обяснения (е, опитахме!), а от наритване (на зла круша, зъл прът!). Защото в калпавата си некадърна омраза и завист си кривите душата и за вас животът е само черно-бял!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отлично представяне, перфектна защита - сама малката голяма Ваня Григорова

    07 Ное 2023 12:05ч.

    Всички бяха много уплашени от нарастващото внимание и влияние на тази 45-годишна жена. И побързаха да пуснат лайнометите, факт. Лайномети пускат страхливците, такива има изкачили до върховете на властта, такива има и сред коментиращи по сайтовете. Страх тресе братята и сестрите, и меткат обиди и злостност по Григорова, по мненията им ще ги разпознаете. ..... п.с. Костадин Костадинов се разкри като най-големият страхливец и комплексар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълен провал се оказаха местните избори за Възраждане

    07 Ное 2023 12:08ч.

    И вината е на Костадинов, който не издигна нито една обществено-значима личност по места, все членове подчинени да са на Костадинов, да не би някой да засенчи .. измамното му говорене и обещания лъжливи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    07 Ное 2023 13:38ч.

    Костадинов се провали. Добре е, че го разбрахме навреме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига приказки, Ванчето е убедена, че всеки от вас да се ваксинира

    07 Ное 2023 12:06ч.

    https://www.youtube.com/shorts/YE5_2ZA5uag

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, то медицински капацитети убеждаваха да се ваксинират хората

    07 Ное 2023 12:11ч.

    с конкретни примери за полезността им. Ако е призовавала хората да се ваксинират Григорова е правила по медицински официални указания. Това престъпление ли е? Ей, сега като въведат електронните здравни паспорти твоите жълтопаветници, ще те питам къде ти е свободата и свободната ти човешка воля. Ай сиктир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде има циганка, там има и "дар слово"

    07 Ное 2023 12:19ч.

    "Гласувахме БСП, х*я ми да яде" ---> https://www.youtube.com/watch?v=cIItlz3ZAqw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова е мюре

    07 Ное 2023 12:21ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=vNfHNaueHug

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо чудно

    07 Ное 2023 18:39ч.

    То вече читави в политиката останаха ли? Притеснява ме обаче, че освен другите мюрета от рода на Гоце Седефчов, хазар Станишев, триморец Радев, прасето Шиши, Боко тиквата, кака Корни и тем подобни, мюре се оказва и варненското Коце, на което фалшиво му викат Копейкин. А трябва да му викат Центов! Сглобка явна и с тайни помощници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BSG

    07 Ное 2023 12:25ч.

    Аз пък се интересувам от имотите на Васил Т. Кога ще го питат?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Андропла Калинова

    07 Ное 2023 12:29ч.

    Ама как я наредих Ванчето във фъсбук! Цялата я омазах в л-йна, заприлича досущ на мене!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В. Григорова

    07 Ное 2023 12:30ч.

    е едно богатство на нацията и трябва да и се дадеш шанс. Сумсукът нека се кипри. Аз мисля, че Иванка удари балтията на КК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BSG

    07 Ное 2023 12:33ч.

    "Циганин" не е обидна дума и означава "мъж, човек".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивано,

    07 Ное 2023 12:36ч.

    дръж се! Че ченгетата работят на 3 смени с бутилка чивас. Ние сме с теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв груб език? ЗНАЧИ ТИ ВОДИШ ПОЧТЕНА КАМПАНИЯ, ДЪРЖИШ СЕ ВЪЗПИТАНО НЕ ОБИЖДАШ НИКОГО и в един момент върху теб започва да се излива помия, ТИ КАК ЩЕ РЕАГИРАШ?

    07 Ное 2023 12:43ч.

    Питаме всички тук, които се "възмущават", че видяли "груб език" на една жена. ВСИЧКИ ОБВИНЯВАЩИ ВАНЯ - КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ, АКО СТЕ НА НЕЙНО МЯСТО. Пак повтаряме не обиждате никого, водите диалог с избирателите и с опонентите пак за избирателите, чиито живот искате да подобрите, и в един момент върху вас започват да се сипе лайна = лъжа след лъжа! Как ще се почувствате вие юначагите тук дето критикуват Ваня и виждат някакъв "груб език"? Щастливи радостни ще преглъщате помията ли?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква помия видя

    07 Ное 2023 13:15ч.

    Добре, не е груб, а вулгарен, циничен и кръчмарски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова няма нищо против вноса на мигранти от цяла Африка и Азия, по всяко време и без контрол

    07 Ное 2023 13:25ч.

    Да заповядат, това е идеологията на Ваня, на нея не й пречат. Пречат й другите, които се притесняват от това. ---> https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147758749585&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова е и за Истанбулската конвенция

    07 Ное 2023 13:26ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147759269598&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дневникарче ,

    07 Ное 2023 15:30ч.

    Дневникарче , прибирай си лайномета в лайняния Дневник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня порокарва най-яростните либерални тези, свързани с колонизацията на Европа, като ползва образи на страданието

    07 Ное 2023 13:28ч.

    Виктимизира икономическите мигранти. Освен това и превръща в злодеи хората, които работят в заводи. Изобщо хубава синдикалистка, няма що. ---> https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147963394701&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По въпросите за джендър идеологията, вижте НПО-ти й "Солидарна България" и лидерката, подкрепящи каузата

    07 Ное 2023 13:29ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147759109594&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не знаете според Ваня, ние сме виновни за бежанците, затова ще търпим идването им тук

    07 Ное 2023 13:30ч.

    Задължени сме. Изобщо Ваня порокарва най-яростните либерални тези, свързани с колонизацията на Европа. ---> https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147963354700&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тук е права, а ти погрешно интерпретираш

    07 Ное 2023 15:47ч.

    Ръцете на работниците във военните заводи в Казанлък лепнат от кръвта на децата на Сирия и на Донбас по тях. Нямат морално право да протестират срещу бежанците от Сирия, които техните снаряди, ракети и гранатомети докараха в България. Все пак сме щастливи в нещастието, защото не сме част от Шенгенската зона. Иначе ще ни ги зачисляват за български граждани. Да бегат в Нидерландия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вижте по нейните думи, че Ваня Григорова е работила като соросоидка, пардон стипендиантка за "Отворено общество" и е била член на БСП

    07 Ное 2023 13:34ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147977195046&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дневникарче ,

    07 Ное 2023 15:51ч.

    Дневникарче , прибирай си лайномета в лайняния Дневник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето я фиксацията сред кръга на Ваня да квалифицират всички, които споменат род, държава, народност фашисти и "класов враг"

    07 Ное 2023 13:37ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225147999955615&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванка

    07 Ное 2023 13:47ч.

    до тук няма грешка. Дръж се , жено! Та се сетих за жирафа. Колко е несправедлива съдбата! Уж са три там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според Ваня Григорова понятието "суверенитет" има необщоприетия смисъл - държавен, а класов

    07 Ное 2023 13:41ч.

    И това не е шега, макар и да изглежда безобидно, левичарите от този тип крайни либерални структури, които са били на обучение навън, развиват тази теза. Понеже при тях се оперира, буквално се изважда института "национална идентичност", се развива концепцията, че все пак по класови критерии някакси хората имат някаква обща характеристика. ---> https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225148059077093&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубаво, г-н Жечев или еди кой си,

    07 Ное 2023 16:52ч.

    но в поста на Ваня прочетох, че тя е събрала 32000 подписа срещу ТПТИ(Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции) между ЕС и САЩ, което беше отхвърлено от Тръмп; протестирала е и срещу АКТА ( Anti-Counterfeiting Trade Agreement); срещу добива на шистов газ в България... т.е. срещу поробването на българите и европейците от транснационалните корпорации. Това е добро! Накрая Ваня споменава РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ - това е темата над темите - аз ще допълня - РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ВЛАДЕЯТ СВЕТОВНИЯ МОНОПОЛЕН, КОРПОРАТИВЕН, ФИНАНСОВ, ПРОИЗВОДСТВЕН И ИНФОРМАЦИОНЕН КАПИТАЛ. ТЕ ЗАРОБВАТ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ ПРЕЗ МАРИОНЕТНИ ПРАВИТЕЛСТАВА КАТО БЪЛГАРСКАТА СГЛОБКА НА ППДБ-ГЕРБ-ДПС И ТАКА ПОРОБВАТ НАРОДИТЕ. НЯМА НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е ПОРОБЕНА ОТ НОВИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ - КАПИТАЛИСТИТЕ-САТАНИСТИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА БОЖИ КРАВИЧКИ КАТО СОРОС И КОИТО НЕОБРАЗОВАНИТЕ РОБИ НАРИЧАТ "КОМУНИСТИ" Самата Конституция на Р. България от фаталния 13.07.1991 г., подчинява българското законодателство на мецдународното законодателство. Не така е предполагат конституциите на такива държави като САЩ, Израел а от 2021 г. и на Русия. Най-демократичната българска конституция - Конституцията на Народна република България от 1947 г. - поставяше властта на българския народ над всяка друга власт, т.е. НР България беше суверенна държава и суверенът беше българския народ. Антикомунистическата контрареволюция от 1990 г. докара анти-комунистическите нещастници на власт. Защо анти-комунистите са нещастници? - Защото си обичат робството и новите робовладелци - свръх-богатите капиталисти-сатанисти, които издълбаха в гранита на Georgia Guidestones Monument в щата Джорджия, САЩ, своите 10 сатанински заповеди още през 1980 г. и неотклонно ги следват. Залената истерия (сделка с дявола), пландемията Ковид-19, мрежовата Трета световна война, която тече в момента, са точ в точ действия по сатанинския план, по-горе, за ликвидация на човечеството и докарването му до състояние на биороботи, но не повече от 500 милиона. Това означава, че 7500 милиона (7,5 млрд) души е планирано ба бъдат унищожени с болести, глад и войни. Тоест, за всеки 100 души от планетата, планът на най-богатите 400 семейства от свръх-богати капиталисти-сатанисти - НОВИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ, - е да останат живи не повече от 6 (шест) биоробота. Който разбрал - разбрал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още за подкрепата й за Истанбулската конвенция

    07 Ное 2023 13:44ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225148981820161&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепила - съгрешила

    07 Ное 2023 19:23ч.

    дано да се поправи и децата и да не влизат в половите (джендър) роли на педераст/лесбийка/бисексуални/транссексуални/интерсексуални/самозадоволяващи се/зоофили (с кучета, кози/козли...магарета и магарици)/лайнофили - обичат да серат върху тях/ некрофили ( в морги, на бойното поле...)/ садисти/мазохисти и т.н. и т.н., защото няма трети пол - джендър половете са толкова, в колкото джендър роли могат да влизат, да излизат и да парадират по гей-парадите. Във всеки случай един германски депутат ги изброяваше в продължение на около 1/2 час и са над 100, а могат да минат и 1000. Зависи от покварата на фантазията и от сведената от робовладелците сводоба за робите да ги ползват, за да не се размножават. ЗАТОВА Е ФАЛШИВ СерГей Станишев, който е и ментор на Ваня и ратифицира Истанбулската конвенция за налагане в ЕС на Содом и Гомор, когато дрънка кухи приказки за "демография". Последното нещо, което иска хазар СерГей е да се запази европейското население на Европа, а още по-малко това на България. Ваня Григорова трябва да си сложи една оловна обица на лявото ухо, за да не се подлъже отново да работи за робовладелците на децата си. Още повече, че Истанбулската конвенция вече създаде в Брюксел НАДНАЦИОНАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ДЖЕНДЪР-ПОЛИЦИЯ ЗА РАЗПРАВА С НОРМАЛНИТЕ ПОЛОВЕ - МЪЖ И ЖЕНА - НОВОТО ГЕСТАПО. GREVIO = НОВОТО ГЕСТАПО на ЕС, на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ХОРАТА. И запомнете: Докато на Р. България й е забранено от Конституционния съд да ратифицира сатанинската Истанбулска конвенция, НОВОТО ГЕСТАПО на ЕС = GREVIO не може пряко да вилнее и да отнема деца от родители в България!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сарказъм от Ваня Григорова след като Конституционният съд отхвърли приемането на ИК

    07 Ное 2023 13:45ч.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225148981780160&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манталитет и "култура" от Ваня Григорова

    07 Ное 2023 13:49ч.

    Вижте й манталитета на Ваня, която нарича Иво Христов "фашизоидно лайно" (не този, който й отстъпи председателското шефско място на "Солидарна България" и стана евродепутат, а другият, който тогава беше доцент, а днес е професор). ---> https://www.facebook.com/photo?fbid=10225147757869563&set=pcb.10225148161519654

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Ное 2023 14:00ч.

    Ако аз трябва да определя фразата "здравият социален механизъм (дотук нищо лошо), абсорбира (нищо лошо), микроби като циганската общност" - то, това не е фашизоидност, а чист, 24 каратов фашизъм. Участниците в разговор с такива категории, са диваци и варвари - не щете да си спомняте Георги Димитров, но ще се наложи. Ваня се е изразила меко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Ное 2023 14:38ч.

    Ти май не разбра, тва което си постнал по-горе. Кво стана - пратиха ти го и ти наредиха: "пускай го!"? Ваня се изразила меко. Когато фашизоиди имат претенциите, като теб, за джентълменско поведение на хората, които замервате с лайна, радвайте се, че само ви е обозначила. Ако разговорът с нея е на живо, не съм уверен, че няма да ви изплющи по един здрав шамар. Много ще ви отива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към thenewone

    07 Ное 2023 15:33ч.

    Момченце, служи си с аргументи, без да обиждаш и да джавкаш срещу опонентите си. Сега, разбирам че те е яд, че твойта кандидатка си показа рогата и възпитанието. Но, карай го по-спокойно без нерви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    07 Ное 2023 17:46ч.

    Къв опонент си ми ти бе, пишлигар! Цитирах те, самия теб - тва е аргумент, ако знаеш смисъла на това понятие. Много хляб трябва да изядеш, за да почнеш да ми опонираш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към 13:25; 13:26; 13:28; 13:29; 13:30; 13:34; 13:37; 13:13:41; 13:44; 13:45; 13:49 - хей, ами ТОВА СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!

    07 Ное 2023 14:13ч.

    Браво за усърдието да извадиш всичко, което си могъл да откриеш като "компромати" срещу Ваня Григорова. Ама нещо тотално си се объркал. ТОВА СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ! Те са лоши ли, това ли ни казваш?! ........ п.с. А скъпият ни Евросъюз НАЛОЖИ СИЛОВО Истанбулската конвенция. Прав е Борисов вие, сте "коалицията на Путин". Ха-ха-ха, срам..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe 07 Ное 2023 13:54ч.

    07 Ное 2023 14:14ч.

    Много точно го казахте за безхарактерните ни политици, направо от няколко дена са в ступор от волята и хъса й... и -досущ като хидрата - си изяждат та*аците от яд. Това, впрочем, се отнася и за част от братството на четвъртата власт - мисирките...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Ное 2023 14:16ч.

    дневник нахлу тук и терена се зацапъ. междувпрочем това е добре, зъ дъ св види зашто бг няколко пъти катастрофиръ световно: и дъ не съм от градските сф селееене да се обаждът пескливо за Белене и как са хранели съ чоеци прасетатъ. няма да позволя на шизофриниц тук да си серат мозъците. (казах) на кого е Крим!!!!!! на баба ви,жълтопаветни дрисни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бтв

    07 Ное 2023 15:28ч.

    да се закрие, цялата му паплач да се екстрадира , а сметките и имотите да им се конфискуват !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НОВА тв

    07 Ное 2023 15:50ч.

    НОВА тв - също !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    07 Ное 2023 15:34ч.

    добре е да се види, отде дошли тез милиони. Танцьорите от ДАНС знаят всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    07 Ное 2023 15:49ч.

    ДАНС знаят, че милионите на КДС Терзиев са от източените сметки на българите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне се разбра,

    07 Ное 2023 15:53ч.

    че всеки трети е ченге. В софия всеки втори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2023 15:54ч.

    као башно евалата дашно. Леле како цигара мангара тактика као башно евалата дашно. Oф оф оф оооф мамамамамамааа оф оф оф оооф еййй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    07 Ное 2023 15:54ч.

    Вижда се че я боли, че й отмъкнаха кокала. По темата за спонсорите и парите, здраво я разклатиха и цялата самоувереност на Григорова се спихна. За добро или за лошо все пак я заковаха, а Григорова бяга от въпроси за спонсорството.Терзиев или Григорова - единия го командват, а другия иска и мисли, че може да командва. Пак ви мятат на черешата, да си знаете

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма как

    07 Ное 2023 16:13ч.

    да не я боли, на една педя от победата. И при такъв съперник, и при тая каша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 16:26ч.

    Изчитайки цялата тая логорея, се убеждавам колко са прави тия 66% софиянци, които не гласуваха, защото да гласуваш за тая мургавата значи, че си кретен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    07 Ное 2023 16:34ч.

    Трябва да си призная, че е точно така, гони ме параноя като ген.Атанасов, че тази циганьорка е била отмъщение на руснаците- хибридно! Има два начина да се превърне София в катун, единият е с бомби, другият е с Ваня, просто единият е по бавен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дневникарски трол,

    07 Ное 2023 16:34ч.

    Заври си Дневникарския лайномет в устичката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 16:43ч.

    Мда, ето типичен гласоподавател на мургавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко, про и анти!

    07 Ное 2023 18:54ч.

    Васко ДС-то, на Галя от посолствоТО мюрето, то ще ви оправи! Но победи ли Путин, а той ще победи, Васко ДС-то пак ще потвърди, че Крим е руски! Е, какъв да бъде!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    07 Ное 2023 16:40ч.

    Питам яростните фенове на григорова, които са готови да се бият до смърт за нея и я изкарват някаква жана дАрк с по-мургавата тен. Ако беше такава велика и изключителна, защо не излезе цяла София да я подкрепи, защо активността не беше поне 70%?От една трета гласували половината са я избрали, това са една шепа хора, очевидно и от тая дандания тук - най-тъпите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбираемо е защо

    07 Ное 2023 16:55ч.

    хората харесват Ваня. В това блато от лъжи, лицемерие, инсинуации, подлост, притворство българите искат да стъпят на твърда земя, на която животът е истински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по-долу сте и от кал

    07 Ное 2023 16:59ч.

    Към края къде организираната, къде все още спонтанна помия на помиярите потече като порой. Това е то не само да си лаик, но даже и наритано куче в живота. После да не пищите, че някой отвън ви бил проклел - вие сами се проклехте, показвайки си халтурата на типични антибългари и античовеци. Мъка ми е за вас, омаскарители!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    07 Ное 2023 17:03ч.

    Баси журналистическата етика, баси жулналистическия стандарт, баси професионализма на Цънцарова и забравих му името. Не крият политическите си пристрастия, дори напротив. Очевидно още се учат да задават въпроси, а това изкуство не е за всеки. Сложно е. Очевидно не можаха да изпълнят поръчката, защото нямат необходимите качества. На този фон Ваня Григорова се справи прилично, дори много добре. п.с. Когато си телевизионен журналист, трябва да умееш да владееш не само езика си, но и мимиките и жестовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цънцарова

    07 Ное 2023 17:16ч.

    Цънцарова е баш лайномет !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • alienvv

    07 Ное 2023 17:06ч.

    "Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", Браво на Ваня григорова - Има силна гражданска позиция, а има и богат речник - ползва думите съответно нивото на присъстващите, (тоест не е политически коректна) ! Тъпо, че Костадинов не я подкрепи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    07 Ное 2023 19:47ч.

    Преди или след като не получи подкрепата на Възраждане, Григорова установи, че това е като да искаш подкрепа от Путин? Значи като я искаше, не знаеше, че е на Путин, но като не я получи, изведнъж узна. Е, може ли да пикаеш там откъдето искаше да пиеш? Силна и умна гражданска позия, да :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • alienvv

    07 Ное 2023 22:38ч.

    сарказъм ма сестро - в цитата от изказването на Григорова има сарказъм...в игрите нямате ли нещо такова...или само ла.на си мятате там..Иначе Терзиев не само пика там, от където е пил цял живот...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалки са разсъжденията около

    07 Ное 2023 17:08ч.

    етноса на Ваня. Повечето са от ревностни американофили или самообявили се за демократи. Господа, Вие сте най-обикновени расисти и всичко демократично ви е безкрайно чуждо и неразбираемо. Между другото имам познати стопроцентови българи, които живеят в Христо Ботев и Факултета. Оказва се, че местоживеенето определя етноса, така ли? По елементарно съждение от това няма и не може да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антоанета Иброва Яшарова

    07 Ное 2023 17:21ч.

    Абе мойто Ванче си е чиста българка! А господина млад меринджей Терзив и отмъкна кметското място, а хъй...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Георгиев Панайотов

    07 Ное 2023 18:19ч.

    Когато не можеш да ги или с достойнство изборите , не ти прави чест Ваня Григорова не може да приеме факта , че я биха справедливо и сега търси под волът теле , не и прави чест , но тя нищо не може да направи, защото така или иначе Васил Терзиев е новият кмет на София , честито на Васил Терзиев и да започва да работи по благоустройството и развитието на София

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    07 Ное 2023 18:44ч.

    Преди "благоустройство", трябва да започне по градоустройството. Ако може. За "развитието на града" няма какво да се добави:D Според мен обаче ще започне от ЗОП и обществените поръчки)))) п.с. За разликата от 1%, на жълтопаветните олигофрени им е забранено да говорят. За касиране, още по-малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    07 Ное 2023 20:17ч.

    Фейсбук не е никаква социална медия. Служи на ЦРУ и ФБР да наблюдават хората и да ги контролират и провокират. Не си губете времето с тази измислица на гадните служби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Учуден

    08 Ное 2023 1:08ч.

    По History върви поредица за ВСВ. С учудване научих че Чърчил (премиер на Великобритания) е бил с войските, които преминават през Рейн в последната фаза на войната. По средата на знаковата германска река премиерът е спрял кортежа и от временния понтонен мост се е ИЗПИШКАЛ в реката, познайте защо? Та така с лайнометите в ефира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи