Ваня Григорова: Хората, които са се напрегнали на "Позитано", да пият един чай и да се успокоят

Ваня Григорова: Хората, които са се напрегнали на "Позитано", да пият един чай и да се успокоят

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите, заяви в студиото на "Събуди се" по NOVA Ваня Григорова.

Тя коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията „аз", защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете си.

„Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ. Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват", каза Григорова. Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

„Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Не съм ничий конкурент - не мога да съм председател, нито да съм част от ръководството на партията където и да е било. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано", да пият един чай и да се успокоят, каза още тя.

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред. „Ползотворно и ефективно е да има ляво обединение. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа", добави Григорова.

Като неин приоритет в София тя определи  запазването на собствеността, доколкото я има, и връщането й в ръцете на общината. "Предпочитам да работим, а не да си благодарим", подчерта тя и уточни, че за на общинско ниво е добре да се следва модела "Троян".

Източник: NOVA

 

 

 

Коментари

  • thenewone

    12 Ное 2023 10:19ч.

    "кандидата на БСП-София" - важно уточнение! И аз пишех, че тя е издигната от Софийската организация, а не от "централното ръководство". А софийската организация и "централното ръководство" не са първи дружки. Но Нинова иска и на службата лекото и на хляба мекото. Ако използваме метафората на Андрей Райчев - свекървата иска снахата да ѝ стои диван чапраз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    12 Ное 2023 10:44ч.

    апцалутно. не виждам нищо грешно от казаното от ваня. тя очевидно не споделя пристрастията на корнела относно пу-пу и присъдружни, както и фиксирането й върху бацю. ясно е, че част от върхушката на бсп тегли към "ония" ценности, но е и ясно, според мен, че сегашното поведение на партията я маргинализира. не на последно място именно, именно заради правоверния ойроатлантизъм на корнела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • -_-

    12 Ное 2023 11:54ч.

    Малка баница, много вожд и всеки дърпа тавата към него си. А сега за капак и още един вожд....... Борба за кокал (електорат) вместо консолидация на идейна основа. Тъй ше е тя. Лявото само се погребва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига с тия простотии!

    12 Ное 2023 13:56ч.

    Щеше да е чудо, ако някой издигнат от БСП за висок пост в държавата или евродепутат, не се обърне срещу нея (БСП). До сега винаги е било така. Примери много: Първанов, Станишев, Елена Йончева, Ивайло Калфин, Сашо Томов, Александър Маринов, Румен Радев,…..ох, стига толкова, другите ще ги прескоча. Ами имайте малко уважение към хората които са дали гласа си за вас. Изберат ги и започват да плюят. Тая даже не я избраха и пак не мирясва. За международното положение дежурен виновен Путин, за тукашното дередже - Нинова. Айде стига вече, досадни сте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са те избрали, мирясай най после, не свършва света

    12 Ное 2023 14:00ч.

    То не бяха “лайномети”, и чудо. Дай сега Нинова да е виновна. Ако може малко по-смирено. Така не се става “новия лидер в лявото”. Това е най-бързия начин да съсипеш всичко което си постигнал до сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    12 Ное 2023 14:26ч.

    за Радев не си прав, нападаше го нинова и обкръжението ѝ, той винаги е проявявал лоялност към БСП, дори им даде на два пъти мандат като пренебрегна партиите с по-висок резултат, от останалите изброени всички са отцепници, само станишев е в БСП

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова е умна жена и се държи коректно, добре е да не се разстройва много от злобни подмятания

    12 Ное 2023 15:05ч.

    Корнелия Нинова следва да обърне внимание повече на идеите и на историята, да не говори само за пари. Румен Радев наистина уволни много кадри на БСП без основателна причина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм прав ли?

    12 Ное 2023 15:12ч.

    Ина ти къде живееш, на Марс ли? Даде два пъти мандат на БСП, който предварително се знае, че не могат да изпълнят, за да ги унижи публично. Това граничи със перверзия! Хайде не уважава Нинова, но защо се гаври с тези, които го избраха? Отвратително и подло!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оооооо, я стига!

    12 Ное 2023 15:15ч.

    Никога повече няма да гласувам за човек издигнат от БСП за каквото и да било. Още преди да са ясни резултатите, той вече плюе БСП на макс и се разграничава. Като е така, издигайте се сами, не ни търсете за нищо, и без това знаем, че не ви трябваме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колко познато

    12 Ное 2023 15:25ч.

    Сеирджии и палят фитила. “Новият лидер на лявото”! Айде холан! Това го играха и други играчи, Първанов, Румен Петков, Таня Дончева, Мая Манолова… и какво? В БСП лидери да искаш, с лопата да ги ринеш. Там всеки е “лидер” на себе си. Като измрат бабичките, остават “лидерите”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЛУПАВА ПОЛИТКА НА ЛЕВИЦАТА В ИНТЕРЕС НА САЩ

    12 Ное 2023 15:38ч.

    Ако някой си мисли, че Григорова щеше да има този резултат без редовите бесепари, е много наивен. Ако някой си мисли, че тези хора сега ще се разсърдят на Нинова и ще отидат при Григорова или при Костадинов, е направо луд. Резултатът ще бъде отново разтурване на потенциала на левия сектор и още по-ниска избирателна активност. Кого обслужва това? ДПС, което бива готвено от посолството за водеща сила на следващите избори? Кой е виновен? Безхаберните българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И друг път съм го казвал

    12 Ное 2023 17:02ч.

    И сега ще го повторя. БСП трябва да се откажат от това да предлагат на избори хора от т.н. “гражданска квота”, които след като загубят се оправдават с БСП, а ако спечелят, още на другия ден се разграничават от БСП. Тая екзотика с натовски генерали и подкрепаджийски активисти е пълна загуба на политическо време. БСП трябва да престане да се явява на избори с тези псевдокоалиции тип “орел, рак и щука, земеделец, циганин и комунист”. Това е обида за членовете и симпатизантите на БСП и няма никакъв политически ефект. Земеделецът напуска първи парламентарната група още щом се закълне в парламента, комуниста го хващат по бели гащи в договорки с Васил Божковците, а прокуратурата дебне циганина да му вземе имунитета, защото бил кучето на друг мангал и завлякъл някого с нещо. Като няма годни собствени кандидати, да се разпуска и да рахатясаме вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    12 Ное 2023 10:20ч.

    Бих препоръчал на Григорова да не влиза в тона на тези от Позитано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоян

    12 Ное 2023 11:14ч.

    Единственото решение за премахване на всички сглобкаджии в Народното събрание - ПП ДБ , ГЕРБ , ДПС , в частност Възраждане и малкото ДПС т.е. ИМТ е обединяване на лявото пространство , каквото е и желанието на болшинството българи за едно нормално съществуване на страната и народа ни. Но и там проблемът е ВСЯКО РЕКЛО АЗ СЪМ , както казваше баба ми . Съмнява ме разумът да надделее над егото...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво ти его,

    12 Ное 2023 14:03ч.

    едни големи спонсорски и бандитски пари се раздават и разпределят и един бандитски натиск се оказва, а всичките лидерчета са зависими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Ное 2023 10:23ч.

    Хората от Позитано ти намазаха ските.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А бе серсемино

    12 Ное 2023 18:15ч.

    Нали “хората от Позитано” я направиха кандидат. Да се беше явила като независим кандидат като е толкова голяма. Ай сиктир, без никакво извинение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    12 Ное 2023 10:26ч.

    храни куче да те лае

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То и кучетата побесняват

    12 Ное 2023 10:34ч.

    Добре е, че има ваксини. Аз разбирам, защо кадър на Подкрепа не е една угода на Нинова. Тренчев, ...... айде хората с памет да се сетят, що за среда е това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    12 Ное 2023 11:16ч.

    Храни куче да те ласкае , казваше Ралин ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Храни куче да те лае

    13 Ное 2023 9:35ч.

    Е народна поговорка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не харесвам Терзиев

    12 Ное 2023 10:27ч.

    Не харесвам и Подкрепа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя си е е*ала майката

    12 Ное 2023 10:41ч.

    Направи си една "злобарка". Ще те отпусне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигурно така се прави

    12 Ное 2023 10:29ч.

    Ама много лозунги, много честност! Отблъсква!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех, бързачке,

    12 Ное 2023 10:30ч.

    а ти коя си?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    12 Ное 2023 10:34ч.

    Истина е, че ръководството на БСП не работи за победата на Григорова! Привържениците на партията работиха, но ръководството не работи, а сега усърдно я критикуват! И не само Зафиров има и други от обкръжението на Нинова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 10:42ч.

    Проекта Ваня почна да удря жестоко по опозицията, което ясно показва, от кое посолство са я изровили! Тепърва ще я помпат и всеки ден ще я размахват по големите телевизии(както и до сега), изключително удобна е и много отвратителна! Важно е обаче, че ще се яви очистител на опозицията, най вече от подмолни амбреажи и комунисти които нямат нищо общо с консервативната борба срещу новото нормално и соросовите въжделение да превърне всичко в шарен катун и гейски кибуц! Ваня да каже дали не е пила чай скоро с Галя от посолството, щото тя ще е новата американска звезда, от Боливут, прекрасна с мургава кожа и птичи мозък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 10:48ч.

    "Проекта Ваня почна да удря жестоко по опозицията, което ясно показва, от кое посолство са я изровили! " Ваня, а не "проекта" (защо не е членувано - балимааму), удря по опозицията, защото тя, опозицията е посолствено изровена, а не Ваня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор си, ама не можеш да бъдеш Орбан

    12 Ное 2023 10:54ч.

    Каква опозиция и какви управляващи бе, утописте, всичко е назначенци и се държи изкъсо от службите за сигурност. Айде стига си ни занимавал с антипатиите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 11:02ч.

    Ами ако всичко се държи от службите, вземи се гръмни! Коце поне говори смислено, затова го мразят Спри да коментираш без да изказваш мнение, не те знам кой си, нито имаш теза, по зле си и от компютърен бот, ти си нищожество!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Сам Продъкшън

    12 Ное 2023 11:20ч.

    Ванчето е нещо средно между AOC и Мелони. За жалост импонира на загорелите бумъри с ляв уклон. Чиста продукция от чичо сам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 11:39ч.

    Респект за горното мнение, по точно ясно и кратко не може да се напише! И образно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • расистка отрепка

    12 Ное 2023 11:40ч.

    Ти му казваш относно излизащите на политическата авансцена "всичко е назначенци", той утопично продължава да се самоутешава, че "Коце говори смислено, затова го мразят". Ами кажи същото и за Ваня, защо си стискаш душицата?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Виктор

    12 Ное 2023 12:00ч.

    И виж, като не им изнася викат че си расист! Да ти е познато от някъде? хехе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 12:34ч.

    точно този ефект търся за да проследя метода по индоктринация и инсталиране на DIE в съзнанието на и без това безкрайно толерантните българи! Толкова са толерантни и заспали, че дори не разбират от къде им идва, и какво цветно безобразие и гавра с белите хора се случва на запад! Тука и до сега е бил гавра и български робски толеранс(към Доган), но новото нормално ми идва повече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 12:37ч.

    DEI е абревиатурата, която означава: Diversity, equity, and inclusion! Equity, значи уравниловка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не става ТУЙ МОМЧЕ КОЦЕ, дребничко е

    12 Ное 2023 14:11ч.

    затова Ваня го задмина с много и го конкурира в онуй, набедено за ляво пространство, а влюбените му фенове я маскарят с една дребнава злоба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Ное 2023 10:42ч.

    Шопите го поеха на два ката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кожа Остря

    12 Ное 2023 10:45ч.

    Благодарение на: КУРнелия, Костя, Тиквун и заспалото скотонаселение от Шоплука. И Галя разбира се, която организира първите трима капути.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    12 Ное 2023 10:47ч.

    Всички честни хора искат обединение вляво. Гласувах за Вас, но наблюдавам изявите ви в последните седмици и има неща, които не харесвам - лексиката, изпускането на нерви, назидаването на ръководството на "Позитано" и т.н. Опитвам се да Ви разбера, но това не означава, че приемам публичното ви говорене. Не слушайте добреви съвети, защото той и компанията му търсят личен реванш - нищо повече. Не се заблуждавайте, че обединение може да се получи без БСП. Що се отнася до ръководството й - то се избира от конгрес и не може да се харесва на всички, особено на абонираните за привилегии. Ако се харесва на всички, означава, че нещо при него не е наред!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 10:52ч.

    " назидаването на ръководството на "Позитано"" Какъв ужас! Ма как! Червените бонзи са недосегаеми и непогрешими!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 10:54ч.

    И лексиката ѝ! Наистина! Изобщо не е правилната - еврокоректна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смела силна жена, няма нужда от мъж

    12 Ное 2023 10:55ч.

    Виж и мненията за истанбулската джендър конвенция от преди кампанията, и интервютата за феминистки сайтове, и ще ти стане ясно коя е ванчето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    12 Ное 2023 11:19ч.

    Ванчето да не се окаже скрита лимонка с тези истанбулски врътки ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Мина

    12 Ное 2023 11:31ч.

    Признавам не следих кампанията за София. Нямам ляв уклон, затова не следих изявите на Ваня. Само си мислех че е анти-сглобката, следователно добър избор. Като чух Костадинов, първо помислих че е луд, купен или оглупял. Но после видях с очите си постовете и във facebook и някои интервюта и разбрах... Не може да се подиграваш на хората че ги е 'страх да не станат джендъри' в един момент, после изведнъж да се преродиш в националист консерватор. А като изключим че тя 'не знае' чий е Крим, каквото и да означава това, идеологията и е комфортно близка до AOC или Берни Сандърс, или дори байден който си прави кампанията по профсъюзните сбирки...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • още един двугънков буратино от посолството

    12 Ное 2023 11:38ч.

    Какво трябва да "знае" относно чий е Крим, защо не ни разкри докрай опорката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    12 Ное 2023 10:50ч.

    а що не кафе, българите пием предимно кафе, а григорова е божанков в рокля, край на политическата ѝ кариера, ще излиза да се изказва против БСП и дотам, можеше да има успех само в БСП, а тя започна да се конфронтира не само с нинова, с всички наред

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 10:53ч.

    Защото кафето превъзбужда, а не успокоява. Едно уиски (водка) могат да цапнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 10:59ч.

    " можеше да има успех само в БСП" БСП с Нинова, за успешна партия ли я броим? Беше втора сила с мераци за първа. Коя поред е сега? Пета- шеста? Има прираст на гласове, но отрицателен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    12 Ное 2023 11:34ч.

    само билковият чай успокоява, зеленият и черният дори са по-силни от кафето, БСП ще си остане и след нинова, григорова да върви в левицата, при мая и останалите напуснали БСП, тя самата се чувства като част от тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 10:59

    12 Ное 2023 16:01ч.

    Така е. Ама оцелява. За съжаление на много хора Няма друга партия като БСП ( по света и у нас) която с такъв мазохизъм да се самоизяжда. На БСП противници не й трябват. Тя в самоунищожение се си е самосостатъчна. Е, една персона повече или по-малко не е от значение По горе имаше коментар за неблагодарниците, получили значимост на гърба на БСП- Зарков, Йончева, Манолова, Радев, кмето на Перник та дори Божанката и др.и др. Много се надявам Григорова да не се окаже от това котило. А дано, ама надали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледам

    12 Ное 2023 10:53ч.

    Мая Манолова хванала тен и се подмладила! Същите ербап лафове и шегички. Така започва, като нея и ще свърши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    12 Ное 2023 10:53ч.

    С този плам Григорова да не вземе като ментора си Тренчев да палне Партийния дом, този път на Позитано )) Доста грозно отношение към издигналата я партия и нездраво самочувствие при положение, че на последните европейски избори като независим кандидат взе под половин процент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    12 Ное 2023 11:11ч.

    Три дни разпъвахте на кръст Коцето, щото бил казал, че Ваня е проект точно като Василчо и в София всъщност няма избор. Накрая да не вземете да му искате извинение?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Ала бала

    12 Ное 2023 11:16ч.

    Така става като прогледеш отвъд желанията и осъзнаеш , че мечтаното е далеч от реалното ? Искаха ваня да бори сглобката а че е кон на сглобката никой не го мисли , общество от инфантили

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крум

    12 Ное 2023 11:23ч.

    Извинение към нарциса Костадинов от партията НИЕ ВРАБЧЕТАТА / на Врабевски/ никога !!! Първо да се приземи !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до баламите

    12 Ное 2023 11:14ч.

    Поредно доказателство , че ваня е проект на краварите . Дори партията не може да я трае . Така преди време тиквата ги застави да издигнат Радев а той извади куция кон Цецка , сега същото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 11:16ч.

    Умнико, не партията, а "централното ръководство". Партията я трае и я харесва, затова са тези вопли от Позитанци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до баламите

    12 Ное 2023 11:18ч.

    Че кое е партията ? Именно ръководството , електората е тъп и сляп . Бъркат желаното с реалното . Който не е разбрал , че тая е проект на краварите е завършен идиот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 11:14ч.

    Докато БСП, с Нинова, без Нинова - се тая, не дадат ясна политическа оценка на конгрес, на управлението на Жан Виденов, с анализ и имена, това не е партия, а сбирщина от интересчии и далавераджии, търтеи, обогатяващи се на гърба на честния си електорат. По-мек вариант на ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славян

    12 Ное 2023 11:27ч.

    Как се пощят нашите политикани за НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ само ? За кого да гласуваш като всички са маскари !!! Не питат лесно ли ни е на нас МАТРИЯЛА !?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 11:28ч.

    Най-същественият извод, следващ от тези 4 800 гласа разлика, че всичко беше в ръцете на софиянци. На хората. Никакви посолства, служби, Гали, щяха да помогнат! И не само "беше", а е и "е". Ние нека да гласуваме, пък да ги видим службите! Това е изводът! Неясно защо на доста хора и тук, това никак не се харесва! Защо бе?! Нали сте големи българи, патриоти и възрожденци!? Или като Костадинов, таман ви се е наредил пасиансът, защо да го разваляте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма значение

    12 Ное 2023 11:33ч.

    За сглобката и нейната (не)стабилност няма никакво реално значение дали ваня печели или губи с 5000 гласа. Електоралната немощ на ПП е факт, и ако имаше политическа логика правителството щеше да падне така или иначе при тези резултати. Но посолството разбира се на позволява. Няма причини да се мисли, че щеше да позволи и ако резултата беше 5000 гласа по-различен....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Привидности и реалности

    12 Ное 2023 12:09ч.

    Един приятел обича да казва: Ти искаш да се доверя на Х, ама аз, сам като се погледна "отстрани", на себе си не вярвам! Въпреки ангажираното ми пледиране в полза на Ваня, винаги съм изтъквал, че ГАРАНЦИИ НЯМА. Все пак, не може релативизмът, неверието и подозрението да доминират всичко в живота ни. Човек трябва да прави избори в живота си, дори при наличието на реалистична хипотеза да сбърка. Да, могат да ни излъжат, но достатъчно дълго във времето, смисълът и истината винаги си пробиват път. Слушайте здравия разум, свяст и смисъл! Естественият избор беше Ваня Григорова! Да, тя понякога не реагира префинено, речникът е на моменти е спорен, гримасниченето и на моменти преминава граници, мен лично направо ме дразни, твърде реактивна е, дори в известен смисъл първосигнална (е, това беше кампания все пак). Това не е аристократична принцеса, обучавана в социално битуване по най-високи стандарти. Спомнете си за произхода и! И въпреки всичко това!!! Накрая имахме задача да изберем между двама. Терзиев много, ама много, НЕ СТАВА! Ама, видите ли, Ваня е била пътьом прихваната от Посолството, пратена тайно на обучение в Ленгли, там са я подлагали на всякакви мъчения - като се почне от подкупуването и, та се стигне до уотърбординг, че да играела като резервен кон, който програмирано губи, но създава усещане за автентичност на процеса. И всичко това станало в последния момент, като за повече убедителност пратили цялата Софийска организация в Вирджиния, където след мъчения ги принудили да играят театър, срещу Нинова и ръководството, които са пак прикрито техни (така се говори). Смахната лабота, хора! За още по-голяма убедителност пускаме номинирания за първи евроатлантик (явен и настървен) от БСП - Зафиров, да я хапе и ръфа. И то - след като всичко е свършило! Да, свърши! В прифронтова държава, която може да мине в някаква форма на извънредно положение, съдът щял да отсъди утре за Ваня?? Я, по-сериозно, моля! Припомняме с треперещ от възмущение глас, къде била работила, какво била казала за ИК. Ей, хора! Човеците, дори най-качествените, хуманните, честните, демократичните не са еднопластово и целево програмирани машини, заредени с данни. Хората са сложни същества! Според ситуация, контекст, възраст и още много дурги фактори, хората могат да са противоречиви, объркани, грешащи, после творящи, а накрая и разрушителни. Имат право на катарзис, покаяние и прошка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да стъпим на здраво

    12 Ное 2023 12:16ч.

    Нека поне за едно да се разберем! Ваня не е мъжемразка, не е лезбийка, не е комунистка, не е фашистка, не е войнстваща либералка! Етнически и културно е много повече българка, отколкото всичко възможно друго (в страна, в която повече от 95 % от хората не са в състояние да посочат дори имената на прадядовци и баби, това е важно уточнение).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стъпваме

    12 Ное 2023 12:30ч.

    Всичко това щеше да е прекрасно, ако беше вярно. Но как да си обясним подкрепата и за истанбулската конвенция, сътрудничеството с отворено общество, подигравките към хората притеснени от джендърията. Искам да повярвам, но нека първо да излезе и публично да отговори на тези въпроси, да си признае че е сгрешила и да се извини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нереализиран стипендиант

    12 Ное 2023 12:38ч.

    Стъпващ, 12:30! Не четеш, а пишеш! Чукчата, той също! Моля, първо отговори - е ли Ваня ялова лезбийка и циганка? С тези атаки започнахте след внезапната и поява. После минахте към предполагаемата соросоидщина и джендърия. Ама това ще го коментираме после! Ти знаеш, че Орбан, който изгони Сорос от Унгария, е бил в младостта си негов стипендиант? Това на какво ти прилича? Сигурен съм, че ще кажеш пламенно: Виктор е един долен неблагодарник! Теоретично има и такъв прочит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 12:46ч.

    Адаша Виктор Орбан е цигански и еврейски произход, което го прави нещо като крал в световната политика, от там му идва силата и самочувствието! Но Орбан не е Ваня, изключителен политически ум и стратегическо мислене за доброто на всички унгарци, Това е Държавник от калибърът на Бисмарк и начина по който мисли и расъждава, просто правят опонента му безсилен, той като пораснъл човек в детска градина! При него расизъм не важи, просто интелекта му е смазващ, за разлика от витиеватата и простовата Ваня, която говори само с намеци и емоция, сякаш е на поетично представление, не казва нищо директно и конкретно, изключително подличка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не е същото

    12 Ное 2023 12:47ч.

    Нямам представа дали е лесбийка, и не ме интересува особено. Доколкото разбирам е факт че има цигански корен в родословието, и какво от това. Но за конвенцията и отворено общество (и то по циганска линия) също са факти, с очите си видях постовете и за истанбулската конвенция и ужасно ме разочарова. За отворено общество да, възможно е да не е знаела, или да е било съвпадение. Но за истанбулската конвенция и джендърията? Това показва напълно несъвместима морална координатна система. Хората се променят, но не чак толкова, и на такава зряла възраст. Не мога да подкрепя човек с такъв мироглед, съжалявам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    12 Ное 2023 12:53ч.

    Бивша София-разделена на бивши от преди девети, и бивши от преди десети, предпочита Червеният принц пред Самосъздала се жена. Гнусливи аристократи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 12:57ч.

    Към апологета на Ваня, би ли казал какво и е отношението към мигрантите и миграционната вълна към Европа?! Защото имаш наглостта да споменаваш Орбан и тънко да пускаш расистки намеци, което показва че си подсъзнателен латентен расист, точно като западните толерасти! Орбан е проверен на дела и думи, кован във война от години, и защитник на Християнските ценности и облик на стара Европа! Нещо което Ваня никога няма да бъде, тази езичница вярва в хороскопи и според мен се занимава с чародейство, защото омагьоса всичките мъже пенсионери, да се влюбят в нея, толкова са прости че биха си хвърлили пенсията през балкона! Съветвам Ваня да иде под балкона на Андрей Райчев и да види какъв пакет ще получи, само защото много хубава и очарователна, според него....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Ное 2023 14:01ч.

    На теб квото и да ти се казва - файда йок.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    12 Ное 2023 13:01ч.

    Що се отнася до обвиненията във деминизъм-мачизъм ли чакате от Григорова? Е туй ще си е дюс "джендър" в стила на "събудени" "канселиращи" #МеТоо-та, не и феминизъм YPG Рижава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За жалост,

    12 Ное 2023 13:26ч.

    ние българите, сме като добиче, отведено за клане, ударено по главата да не се съпротивлява, и не знам дали ще успеем да се осъзнаем...И тия неразбории между годните да сторят това, май нарочно са запланувани и провеждането им става все по-усърдно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    12 Ное 2023 13:27ч.

    Няма спор-Хаджийски, комуниста, е точно на място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    12 Ное 2023 13:31ч.

    Трябва да ги яде тихо, не да ги връща обратно? Да, липсва и правилното възпитание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откровени човешки отпадъци са в случая хората с расистки подбуди

    12 Ное 2023 13:41ч.

    Ваня Григорова е като селския цар Ивайло, понеже уж родната ни аристокрация, а днес - разбирай елит, е (била) недъгава и продажна (на визатийците, а днес на англоамериканците, но и на кого ли не?) Бог никога не си избира за свои от контингента на съглашателите сред хората, и не обича беличките и пухкавичките (като варосани гробници, както е рекъл в Писанието), а винаги някой нароченик от хората, защото който понася и обича човешкото следвайки конюнктура и идоли, не може да вижда необозримото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    12 Ное 2023 16:49ч.

    Госпожа, ти си поредния похабен проект на другаря Тимерманс... ходи да пиеш една студена вода и си приеми съдбата! Всеки който работи по унищожаването на българските деца, получава тази съдба! Бай шоршо умря!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    12 Ное 2023 16:52ч.

    За пореден път нападнах "Възраждане" без основание, тази мандолина е проект на най-мръсното от мръсното, в случая Василчо е по-доброто!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дразнещото е, че върхушката на БСП

    12 Ное 2023 17:45ч.

    сега приписва всички гласове за В. Григорова на себе си. При положение, че не се престара с подкрепата. Нинова трябва да се разкара. Не играе честно. Поздравления за В. Фригорова, държа се мъжки. Искарват и кусур сега , че реагирала на някои ухапвания. Да бяха сложили свой партиен другар за кандидат на БСП, кплкп ли гласа биха получили и дали биха стигнали до балотаж? Подиграха се с В. Григорова й си направиха автогол. Ще го усетят скоро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1234

    12 Ное 2023 20:30ч.

    Тази няма повече какво да се коментира. Лексиката и е като на служителка в Нощен бар. Бита карта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо я питаха за Крим

    13 Ное 2023 9:40ч.

    А не я питаха за Истанбулската конвенция?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи