Ваня Григорова: Аз мога да дебатирам и с Терзиев, и с Хекимян. Те не могат с мен

Ваня Григорова: Аз мога да дебатирам и с Терзиев, и с Хекимян. Те не могат с мен

Четири месеца ме чакаха да отговоря на поканата да бъда кандидат за кмет на София. Не бих определила това като покана насила или че съм кандидат насила. На градската конференция на БСП-София единодушно бях подкрепена. Това коментира кандидатът на обединената левица Ваня Григорова.  

„Ако някой използва тези местни избори за трамплин, то той може да бъде само кандидатът, който не е водач на листата си. Знаете кой е той. Това, че аз съм водач, означава, че ще бъда част от общинския съвет и ще се боря за това, за което настоявам”, увери Григорова.

На въпрос дали подкрепата от страна на БСП към нея е половинчата, общува ли с Корнелия Нинова по време на предизборната кампания и коментира ли се представянето ѝ, кандидатът за кмет каза: „Оценка очаквам от хората, с които говоря ежедневно на улицата. Нинова си има цялата страна, в която трябва да следи местните избори. В София е наша работа как да стигнем до хората”.

„Работа на Нинова е да си наблюдава партията. Аз съм част от обединена коалиция, в която не е само БСП. Там са още няколко формации – „Левицата”, „Неутрална България”, „Алтернативата на гражданите” и неправителствени организации, които ни подкрепят”, допълни тя.

Григорова посочи, че основният ѝ опонент в битката за София е „този начин на управление и управлението сега”. „Васил Терзиев и Антон Хекимян са в управление заедно – искат или не, тъй като са представители на двете формации, които в момента заедно управляват страната”, коментира кандидатът за кмет.

Според нея двамата ѝ опоненти не искат да говорят по същество за местните избори и местните проблеми. „Паметникът на Съветската армия не е тема на местни избори. Те я изтикаха на първо място, за да не говорим за това, което двете формации, чиито представители са Терзиев и Хекимян, правят от 30 години насам в столицата”, е мнението ѝ.

Григорова каза, че има изследвания, според които ще бъде на балотаж. „Има и изследвания на опонентите, които те не искат да публикуват. ГЕРБ и ПП-ДБ нека крият своите. Аз мога да дебатирам и с двамата – Терзиев и Хекимян, те не могат да дебатират с мен”, категорична е тя.

Коментари

  • Терзиев е учудващо с беден речник

    09 Окт 2023 8:37ч.

    Много прилича на Киртил Петков, що ли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова: Аз мога да дебатирам и с Терзиев, и с Хекимян. Те не могат с мен

    09 Окт 2023 12:14ч.

    Браво на жената!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Успех, Ваня.

    09 Окт 2023 8:39ч.

    С теб сме. Съхранете Паметника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    09 Окт 2023 10:15ч.

    Само братушките на Дунав могат да го съхранят ако се появят на 29.10, иначе никакъв шанс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нова Кметица

    09 Окт 2023 10:28ч.

    Ваня няма да предаде паметника на поругание и срутване. А ти стягай мешката за острова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изчезни

    09 Окт 2023 11:36ч.

    ... грантаджийска соросоидна жълтопаветна подлого!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДС-кмет

    09 Окт 2023 12:12ч.

    Реститутките, да не забравите да глсувате за мен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    09 Окт 2023 8:40ч.

    Успех на симпатичната госпожа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    09 Окт 2023 9:24ч.

    По принцип е така, ти си жена , те са неизвестно полови.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на хахавелника от 13:36

    09 Окт 2023 16:18ч.

    "Само Терзиев е нормален сред тази тройка" Терзиев е нормален само в тройка с Хекимян и Асенча Василева

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • етикет

    09 Окт 2023 9:45ч.

    Тази жена има безспорни качества да е министър-председател, ала в едни други, истински демократични времена, когато на проамерикански дебили ще бъде забранено да припарват до властта. Засега й пожелавам, след като стане кмет на Сф, много да се пази, защото тайните служби на сатанистите пред нищо не се спират, за да злепоставят или наркоманизират (даже без да го подозира) обекта на експериментите си. Винаги печалният пример с италианската минпред-ка Джорджа Мелони трябва да държи буден скептицизма пък на нас, избирателите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отварянето на мега-дебата

    09 Окт 2023 9:46ч.

    за качеството на лицата от новолибералната вълна е печеливша карта не само за Ваня, но и за България. Също така и избягване от досадното дребнотемие на българския мегаполис. Името ВТ вече е написано на салфетката от молитвената закуска. Ваня трябва да продължи пътя си към голямата политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ваксиниран веган

    09 Окт 2023 10:28ч.

    Хубава, интелигентна, принципна и с дар-слово. За съжалиние на нашия политически "елит" (разб. боклук) такива единици не му трябват. Дано все пак да се пребори! Успех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    09 Окт 2023 10:49ч.

    ...ваксиниран веган 09 Окт 2023 10:28ч. - Точно!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диспут ли!?

    09 Окт 2023 11:15ч.

    Само опитайте да си представите полето на компетентност на един истински подготвен кмет на наистина голям град! Това е море! Съвсем неизчерпателен (нещо като) списък: Архитектура, в т.ч. Градоустройство, в т.ч. Строителство, в т.ч. Обществен транспорт, Екология, Здравеопазване, Образование, Демография, Трудови ресурси, Бюджет и Финанси, Макроикономика, Енергетика, Обществени поръчки, Търговия, Право, Счетоводство, Връзки с обществеността и много др. От всички тези дисциплини ХЕКИМЯН НЯМА дори БЕГЛА ПРЕДСТАВА, Терзиев има частично МЪГЛЯВИ ПРЕДСТАВИ. В отделни области Ваня може да се счита за безспорен експерт, до другата група се е докосвала в дълъг период от време по силата на служебни ангажименти. Напълно бели петна почти няма! При това положение, защо трябва да се изненадваме, че двамата бягат от нея. Предпочитат да си говорят алабализми и популизми в защитена и контролирана среда на подобен тях (К. Вълков от Дарик)! Издържах техния "диспут" точно 5 минути. Заучени кухи фрази, подадени от някого в щабовете, от които гарантирано не разбират! Обаче, произнесени с апломб! Бесен, бесъдържателен популизъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан д-р Чолаков

    09 Окт 2023 11:21ч.

    Ваня е голяма хубавица ! Ще гласувам за нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    09 Окт 2023 11:25ч.

    Браво, Ваня! На провокацията ( за отношенията и с Нинова ) направо им извъртя звъчен шамар. Тя не е само кандидат на БСП, а на всички леви столичани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Играта на леля

    09 Окт 2023 11:49ч.

    И все пак! Остави крайно неблагоприятно впечателние категоричното убеждение, че Нинова и Григорова не се обичат по някаква причина. Ама, хич не се обичат! Да, направи впечатление, че въпреки ясното решение на софийската организация, което беше в полза на Ваня, Нинова до последно прави опити чрез апаратни игри да бламира тази кандидатура. Не успя, а сега излъчва ясни сигнали, че не я приема! Дава де се разбере, че е направила тежък, личен компромис! Какво чак толкова се е случило между двете! Нещо има! Не съм чул за алтернативен (ниновски) кандидат! Ако някой има повече данни, моля да сподели! Подобен род поведение е човешки понятно, но е политически напълно неприемливо и направо отвратително! Какви сигнали се изпращат на гражданството! Пореден (вероятен) случа, при който Нинова, заради едната лична неприязън, подлива вода на собствената си партия и на много сериозен процен от гражданите на града. Позволявам си да твърдя, че случаят е пореден, защото другият е аксиоматичен - това е самият президент на страната, към когото Нинова демонстрира открита неприязън! Лельо, тази игра не се играе така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 09 Окт 2023 11:49ч. И все пак! Остави крайно неблагоприятно впечателние категоричното убеждение, че Нинова и Григорова не се обичат по някаква причина. Ама, хич не се обичат!

    09 Окт 2023 12:27ч.

    Обичат, необичат това няма значение, защото и двете имат делови качества, но виж Терзиев да обича Хекимян и обратното е задължително, че то друго си нямат, не ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова работи по указ на работодателия на отрочето

    09 Окт 2023 12:27ч.

    И няма как да е другояче - посоченият от Козяк требе да спечели. А Ваня Григорова е силен състезател - високо расова кобилка Победителка! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    09 Окт 2023 13:10ч.

    Според мен Нинова разгонва всеки един, който би могъл да застраши лидерство й, а тази жена определено има качества!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво мацка - и хубава, и интелигентна!

    09 Окт 2023 11:42ч.

    И ние така смятаме - Ваня Григорова може да дебатира с А.Хемикян и В.Терзиев, но те с нея - не могат! Защото Ваня Григорова защитава Истината и Справедливостта за българската нация и за България! Докато двамата фалшиви герои - защитават частно-корпоративни интереси и чужди НЕбългарски интереси. (тези, които са изпрали взетите богатства от народа, днес изнудват държавата, фактите пред очите ни, ама ние сме дебили)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шегите на живота

    09 Окт 2023 14:45ч.

    Препредавателю, в мнението ти има заровено куче, да знаеш! Днес Ваня беше на гости в Нова (да и се чуди човек). Онази, ... Мирослава май беше и зададе въпрос за нейно трайно влизане в политиката и евентуално амбиции да оглави лявото - ерго, да вземе мястото на Корнела. Ваня се измъкна ловко по тъча, вероятно беше подготвена за такъв въпрос. Директно заяви, че освен кандидат за кмет, тя води и общинската листа, в момента я интересувала София и без оглед на резултата от избора, тя отива на работа в общината. Бравя, Ваня! Той, апропо, БХ също ги приказваше такива едно време. Междувревенно Посолството (с помощта на германските фондации) вече му е павирало пътя към МС. А пък мнозинството самотни лелички си мислеха, че той е просто един симпатяга, който освен да навестява сънищата им, ще се "разправи" с лошите! Животът често си прави шеги с невинните! Всъщност, не само с тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи