Вагон дерайлира на Централна гара в София, спрени са всички композиции

Вагон дерайлира на Централна гара в София, спрени са всички композиции

Днес, в 05.40 ч., пътническа влакова композиция, пътуваща от Бургас за София, навлиза в Централна гара София и дерайлира трети вагон със задна талига, който бута стълб и прекъсва напрежението в контактната мрежа на гарата. Това съобщиха от пресцентъра на  ДП Национална компания „Железопътна инфраструктура". 

Няма пострадали пътници. Води се разследване, което ще установи причините, довели до инцидента. Създадена е организация по превозването на всички пътници по други направления.

Източник: БТА

 

Коментари

  • Има нещо гнило в Дания

    26 Дек 2022 10:45ч.

    Случайно съвпадение ли е, че по същото време се случва и тежка авария с товарен влак в Сърбия, натоварен с амоняк, а композицията идвала от България? Когато се случват такива трагични съвпадения Господ дава знаци, че някой е сгазил лука. Предателство има, дами и господа. Поредно предателство. Скоро ще научим. Но доколкото инцидентите се случват след Рождество Христово то със сигурност можем да кажем, от чий казан идва отровния амоняк и защо влаковете излизат от релсите си. Логично е да си здадем въпроса, кой кара влака на България и накъде го кара?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • напълно нормално робско битие е

    26 Дек 2022 11:30ч.

    антибългарския колониално-административен режим у нас да отвлече внимание, инжектира страх, упражни превантивно насилие върху населението, за да му покаже къде му е мястото в обора и да задави още на стадий сънен блян дори и най-мимолетнотото хрумване за правда и свобода.Пред очите ни се осъществяват управленски мерки на директно рушене на българската държава - анихилиране на конституционния ред,закриване и затваряне на енергийните мощности на страната с последващо пълно затваряне на всички индустрии,въвличане на страната в дългова спирала и унищожаване на лева с последваща тотална външна финансово-банкова зависимост.Интересно, остатъкът от население с какво и как ще отговори,може би като увеличи темповете на изселване и измиране. Или ще се намерят истински българи, които ще препрочетат тефтерчето на Левски !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красота!

    26 Дек 2022 12:21ч.

    Не можаха ли още малко да ги поизрисуват тези вагони, та хептем да заприличаме на африканска държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    26 Дек 2022 12:50ч.

    Тия вагони са от времето на социализма.Някой тогава е инвестирал в инфраструктура.Намерете данни какво е имало 1950 и какво 1989- като локомотиви,релсови пътища,вагони,депа за ремонт и какво 2022.Пълна трагедия.А ако почнете да сравнявате и останалите показатели отчаянието е тотално.Не отричам че имаше дефицит на Черна и бяла техника и леки коли преди 1989 но основните структури на държавата бяха на висота.Сега може да има 100 вида перални но са внос, хора ровят в кофите и спят в картони,деца си лягат гладни и на студено.И това 2022. Това ли ви е социалната държава гадове? Да пукнете до един колониални еничари.Емиграция 2023.Да буренясва тая гадна колония.Тия колониални мижитурки не заслужават народът си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи