В Търново посрещнаха Борисов с плакати "Добре дошъл в Цветановград"

В Търново посрещнаха Борисов с плакати "Добре дошъл в Цветановград"
Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с плакати "Добре дошъл в Цветановград" по време на вчерашното му посещение във Велико Търново. На входа на града го посрещнаха група активисти на БСП, недеволни от управлението на града. Борисов посети старата столица, за да присъства на клетвата на курсантите във военното училище. Той трябваше да открие и ремонтирана улица в града, но при вида на недоволните порещачи, церемонията беше отменена.


 

Бойко Борисов не беше посрещнат с почести в старата столица. Входната табела на Велико Търново беше облепена с надпис „Цветановград“. Подобни трансперанти бяха издигнати и на една от новоизградените улици в града. Именно от там премина Бойко Борисов, който забави кортежа, за да прочете какво пише на плакатите, след което прецени, че е по-добре да не спира.

 

 

„А вместо Бойко Борисов днес да бъде където му е мястото в парламента и да отговаря на питанията, той дойде да прави предизборна кампания, заедно с кандидатите на ГЕРБ във Военния университет, което е абсолютно нарушение на закона“, заяви Петко Тюфекчиев- областен председател на БСП.

 

Той посочи, че новоизградената улица е финансирана по „Бедствия и аварии“ и има само една отводнителна шахта".

 

„Той дори не слезе от колата си и не можа да види вкопаните гаражи, които чакат 30 години да имат подход към гаражите си и при всеки по-голям дъжд мазите им се напълват с вода“, коментира Валерия Дончева- БСП.

 

„1 800 000 са похарчени публичен ресурс само с възлагателно писмо от бившия кмет и той трябва да отговаря за това и не само за това“, заяви Стоян Витанов-БСП.

 

„Ако някой се гордее днес, че живее в Цветановград с всичките недомислия, които се вършат и всичките лъжи, които се изричат, претоплени проекти, за мен това е възмутително“, допълни Стоян Витанов.

 

 

По първоначална информация Бойко Борисов трябваше да открие новоизградената улица, но до такава церемония не се стигна. Той продължи обиколката си в друга посока.

 

 
 
Остри реакции в социалните мрежи предизвика и снимка от откриването на кампанията на ГЕРБ в Копривщица.
Местната партийна организация се престара в дейността си, като на представянето на листата за местните избори подари на всеки от присъстващите фланелка с лика на Бойко Борисов. Рекламните "материали" бяха чинно наредени върху облегалките на столовете в залата на местното читалище "Хаджи Ненчо Палавеев". Атмосферата в залата напомни за времената на "култа към личността".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Коментари

 • MrBean

  12 Окт 2019 8:41ч.

  Само не разбирам защо Цветановград. Но ясно разбирам че раздялата в Герб не е толкова гладка и явно на Тиквун му се гади само от името на ЦЦ,това за нас е добре сякаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отбили са номера и са се прибрали

  12 Окт 2019 8:51ч.

  да гледат мача на националите с търновеца Балъков начело.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е , И....

  12 Окт 2019 9:13ч.

  1.Незаконна предизборна агитация на държавен орган , с държавни средства, в предизборен период ,НЕ МУ ПУКА ! 2. Неизпълени не само обещания , но и задължения, НЕ МУ ПУКА ! Бягство от работа в МС и от отговори в НС ! НЕ МУ ПУКА ! А И КОМУ ПУКА, ЧЕ. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, А ИМА САДЕ ТЕРИТОРИЯ ! ДАЖЕ И НА "НЕГО" НЕ МУ ПУКА ! ДА ЖИВЕЕ КОМШУЛУКА !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БАЙ ХОЙ

  12 Окт 2019 9:24ч.

  Mr. Bean, защото Цвинокио е винаги водач на листата в Търново

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джо

  12 Окт 2019 10:38ч.

  БАЙ ХОЙ, не само е водач на листата в Търново, назначил е свои хора на всички ключови постове, на практика градът е негов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кака Мара

  12 Окт 2019 11:23ч.

  Вчера цял ден бях В.Т. дори два пъти минах покрай отцепения район, но подобни плакати не видях никъде дори на табелите . Снимчички за създаване на фалшиви новини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Новият МАЙК ПОМПЕО?

  12 Окт 2019 12:20ч.

  "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (11-10-2019), гост: доц. д-р Валентин Вацев БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ https://www.youtube.com/watch?v=M-KtdHyePwc БСТВ на живо - "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ Велизар Енчев Гост: доц. д-р Валентин Вацев –политически анализатор Тема: ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЦИНИЗЪМ ПО СВЕТА И У НАС: ПРЕДАТЕЛСТВАТА НА ГОСПОДАРИТЕ И НА ВАСАЛИТЕ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Како Маро, снимчичките са правени

  12 Окт 2019 15:44ч.

  на току-що ремонтирана улица - отстрани се виждат неприбрани строителни отпадъци. Подозирам, че е улицата, която Той е трябвало да открие. Следващия път се пиши в антуража Му, за да събираш пичатления от първа ръка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гочо

  13 Окт 2019 11:42ч.

  Нямат граница наглоста и лъжите на управляващите!?!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи