В Афганистан Хари убил 25 талибани - не ги приемал за хора, а за шахматни фигури

В Афганистан Хари убил 25 талибани - не ги приемал за хора, а за шахматни фигури

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Принц Хари е убил 25 талибански бойци, докато е бил на мисия в Афганистан като част от британската армия. Това стана ясно от мемоарите му Spare, които погрешно излязоха по-рано в Испания.

“Това не беше статистика, която ме изпълни с гордост, но и не ме накара да се засрамя. Когато се оказах потопен в горещината и объркването на битката, не мислех за тези 25 като за хора. Те бяха шахматни фигури, премахнати от дъската. Лошите хора бяха елиминирани, преди да успеят да убият добри”, пише по-малкият син на крал Чарлз III.

Няколко ветерани, с които той е служил в Афганистан, обаче остро го разкритикуваха за направеното твърдение. Бившият офицер от армията полковник Ричард Кемп каза пред Би Би Си, че коментарите му са “зле преценени”, тъй като никой в британската армия не е обучаван да гледа на врага като на по-малко човек. Освен това изнасянето на данни за извършени убийства може да подкопае сигурността на Хари и да провокира хората да искат да отмъстят за стореното от него.

Според бившия кралски командос Бен Макбийн принцът е нарушил неписано правило да се мълчи за военни мисии в чужди държави и по този начин е изгубил репутацията си сред военните. Той даже го призова в социалните мрежи да млъкне по въпроса и просто да продължи да живее живота, който си е избрал в САЩ.

Представител на талибаните пък коментира пред в. “Дейли мейл”, че Хари е голям неудачник, който се опитва да привлече вниманието, и фактът, че “шахматните фигури” управляват в Афганистан, докато той се бори за място в кралското семейство, е красноречив.

В книгата Хари разкрива, че е загубил девствеността си на 17 г. с по-възрастна от него жена в поле зад много оживена кръчма, а въпросната дама се отнасяла с него като с “млад жребец”.

“Аз я възседнах бързо, след което тя ме плесна по задника и ме отпрати. Една от многото грешки, които допуснах, бе, че това се случи в полето, точно зад един доста оживен пъб. Без съмнение някой ни е видял”, пише принцът. След случката той е посетен в колежа, където учи, от бодигард от двореца. Оказва се обаче, че причината е друга - пресслужбата на Чарлз била информирана за предстояща публикация, че Хари приема наркотици, което по думите му било лъжа. Все пак той признава, че на няколко пъти е вземал кокаин и пушил канабис, също така халюцинирал, че боклукчийско кошче му говори, след като ял магически гъби.

В мемоарите си принцът определя като грешка, че е търсил онлайн секссцени с бъдещата си съпруга Меган от нейни филми, когато двамата започват да излизат. Шегува се, че се нуждаел от “терапия с електрически шок”, за да заличи видяното.

Хари хвърля светлина и какво е довело до скандала между Мегън и жената на брат му. Кейт направила физиономия на отвращение, когато Мегън я помолила да ѝ услужи с гланц за устни на събитие, на което отивали заедно. След това се засегнала, когато пък ѝ подхвърлила, че има “бебешки мозък”, тъй като все още хормоните ѝ бушуват след раждането на третото ѝ дете. Тогава дори принц Уилям се намесил в защита на жена си, казвайки, че е прекалено грубо. Мегън пък му отвърнала да не размахва пръст пред лицето ѝ.

Мемоарите Spare трябва да бъдат пуснати във вторник, но преди това се очаква да излязат няколко интервюта с Хари за американски и английски телевизии, в които той да рекламира книгата си. Тя вече предизвиква най-голямото сътресение в британското кралско семейство след скандалния развод на родителите му Чарлз и Даяна през 1996 г.

Книгата на принц Хари се появи в Испания дни преди официалната ѝ премиера.


Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • “ Лошите хора бяха елиминирани, преди да успеят да убият добри”

    08 Яну 2023 16:25ч.

    Цинично копеле! Кой решава кои са “лошите”? Те не са дошли в Англия да те убиват, а ти си отишъл у тях, да ги убиеш. Не били хора, а “шахматни фигури, премахнати от дъската”. А за едни Скрипали и една отровена котка ореваха орталъка. Цял свят тогава се надигна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    08 Яну 2023 17:04ч.

    '+++'

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Канелко

    08 Яну 2023 17:21ч.

    Добре играе ролята на нашите соросоидчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никога не е късно да станеш за резил

    08 Яну 2023 17:37ч.

    за пореден път...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    08 Яну 2023 17:25ч.

    А да не мислите, че в момента приема простолюдието за хора? И той и цялата им благородническа шайка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 6 годишен застреля учителката си във Вирджиния, ФАЩ

    08 Яну 2023 17:32ч.

    6-Year-Old Shoots Teacher At Virginia Elementary School https://www.zerohedge.com/political/6-year-old-shoots-teacher-virginia-elementary-school?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=1165

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    08 Яну 2023 18:09ч.

    Милият принц Хари! Заради короната наНейно Величество воюва в Афганистан. Обръгнали в жестоки битки бойци, познавачи на ароматите на войната твърдят, че много по-романтично да трепещ врага поне от десетки метри височина, отколкото го правиш от земята. Няма разривите на снаряди, разкъсвщи телата на врага - ято от весело премятащи се във въздуха откъснати ръце, крака, глави и , задници. Няма я сладникавата миризма на кръв и предсмъртни лайна. От хеликоптера гледката е направо романтична. Вляво и вдясно от теб са двата хеликоптера на RAF, които трябва да пазят скъпоцения ти задник. Ти си седиш в креслото на втори пилот-стрелец и през 12 милиметрово бронирано челно стъкло, и от HD дисплея виждаш като на длан цялото бойното поле. Долу по каменистия склон се щурат някакви брадатковци - повечето пешки от шамхамтната дъска. Нищо лично - просто трябва бързо да ги отстраниш, да сведеш пзицията до елементарната задача - белите започват и дават мат в два хода. Прин Хари така и не се научи да играе шах. Всичките му домашни,шахматни еюди бе решавал услужливо Тери Пендри - конярът на Нейно Величество. Хари си спомня за него и натиска джойстика на бордодовото въоръжение. Той, като и креслото на втория пилот са подгрети до препоръчителната за кралски особи температура - 23 градуса. Откатът от картечницата и бордовото оръдие игриво разклаща хеликоптера.Долу по каменистия хълме се премятат като кукли пешките - брадати и доста мъртви. Търкалят се тюрбани, някой с глави, други празни. От някои кафтани се виряг в предсмъптни конвулсии крака. Бордовия регистратор с изкуствен интелект отчита 25 неверници изпратени в отвъдното. Бог да благослови Нейно Величество и славните й войни. 25 мъртви пешки - това осигурява награда - поне медал за второ място в шахматния турнир в Хъстигс и една седмица отпуска в Пещавар с виртуазната курва Шехерезада. Когато се оказвах потопен в горещината и хаоса на битката, не мислех за онези 25 души - доверява принц Хари в мемоарите си. Те бяха шахматни фигури, премахнати от дъската - лоши хора, елиминирани, преди да успеят да убият добри хора. Красиво нали! Има нещо мило, нещо сантиментално като неделен семеен обед, ухаещ на канела и овнешки бут по Бъкингамски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кжкжижижих

    08 Яну 2023 18:38ч.

    Хари сериозно се е заел да види сметката на кралското семейство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    08 Яну 2023 18:54ч.

    Еех, мъко рубладжийска. В едната статия се радват, че мужиците убили 600 украинци а в другата плачат, че тоя убил 35 афгани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя неразбрал кой кого обяздил

    08 Яну 2023 19:10ч.

    Всеки се радва, когато умират бойци на сатаната, все пак и в двата случая става дума за наглосаксонски сатанистки завери срещу нормалното човечество. И само ти лицемерно кретенски рИвеш за общочовешки морали и разбирателства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анастасия Гешева

    08 Яну 2023 19:20ч.

    В поредната сапунка на британското гнездо на змии, централата на Дълбоката Държава, известно още като британско кралско семейство, се казаха потресаващи неща, които вече получиха неочаквани реакции. Хари каза, че собственоръчно е убил 27 талибани. Това, че за британците да убиват хора е нищо работа, за закуска го правят, не е новина. Че принцът се гордее с това изобщо пък не е новина. Но че подобно изказване представлява тежък дипломатически гаф, който е останал незабелязан от принца, принцесата му и бащата армия тролове, които обслужва медийните илюзии на живота. В момента Афганистан се управлява от талибаните и те вече реагираха остро на думите на британеца. Към това се добавя изключително острата реакция в британската армия, тъй като глупостта на Хари доведе до разкриване на секретна информация, заплаши сигурността на Великобритания и фактически показа поредния щтрих на тъмната империя пред света. Иначе много се харчи темата за чудовището Путин в английското общество. А че ги управляват убийци, то си е в реда на нещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    08 Яну 2023 19:38ч.

    Не разбрах.Английските военни нали именно така учат да се възприема противника. Като мишени.Това е в основата на обучението.Били възмутени.Двуличие.Войника не мисли това там какво е като пол,възраст,семейно положение...То е цел.Така ги учат.Така е в всички армии. Има безброй примери на жени и деца стрелящи или взривяващи устройства именно използващи това си положение-на дете или жена,внушавайки безпомощност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ, ЧЕ ГИ КАРАШ ДА СЕ ИЗОБЛИЧАВАТ САМИ!

    08 Яну 2023 19:41ч.

    Това са те! Кумирите на умнокрасивитета! Вижте ги всички! Той убил лошите! Той, богопомазаният съдник на това кой е лош и кой е добър. Не знам как изглеждат талибаните. Но доколкото разбирам те "лошите" са си в страната си. А той, "добрият" е "гостът". Така сме и тук. В бизнес сградата, където "добрите" нахлуха по време на учение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    09 Яну 2023 0:08ч.

    За пари, за лесни пари. Някой си мислеха, че с труд и заплата ще се прехранват....Не е възпитаван в подобно направление. Не е изключено да да получи накой 9 калибър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е

    08 Яну 2023 21:42ч.

    Ли за съд това лайно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-Лицемерно

    09 Яну 2023 1:08ч.

    Сещам се за ''Мизантроп'' и ''Тартюф'' от Молиер.Лицемерието днес е опорочило не прослойки и класи а цели общества в часност и българското.Забележете Хари казва в прав текст какви ги е вършил в Авганистан.По заповед.Защото е имал над себе си добре подредена ерархия.България бе част от ''мисията''на НАТО в Авганистан.Българските воени са раздавали топъл чай там.А всички ние им плащахме заплати през бюджета.Твърде ЛИЦЕМЕРНО е да съдим Хари!Може би защото трябва да съдим първо себе си.Не сме невинни.Особенно в очите на майки и бащи на избити хиляди деца.Не сме невинни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи