Уволниха зам.-министъра на земеделието, който скара БСП и ПП

Уволниха зам.-министъра на земеделието, който скара БСП и ПП

Със заповед на премиера Кирил Петков от днес от длъжността заместник-министър на земеделието е освободен Атанас Добрев, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Мотиви за освбождаването му не са посочени.

В последните седмици Атанас Добрев беше остро атакуван от депутата от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев за това, че от горските стопанства са махани професионалисти и са назначавани партийни кадри. 

БСП от своя страна атакува Дунчев, а Георги Свиленски предположи, че депутатът от "Промяната" има психични отклонения

Атанас Добрев работи Министерството на земеделието от 20 години. Той е зам.-министър от 2017 г. - от правителството на Бойко Борисов, а след това и при служебното правителство. 

Освобождаването му се случва няколко дни, след като президентът Румен Радев разкритикува кабинета, че уволнява кадри на служебното правителство, разкрило корупционни схеми на ГЕРБ. 

 

Източник: "24 часа"

Коментари

  • Doksan Dokuz

    29 Март 2022 22:24ч.

    <<Атанас Добрев работи Министерството на земеделието от 20 години>> То Министерството на земеделието кой ли не го работи през последните 33 години. Бива ли за такова безобидно хоби да уволняват човека?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    30 Март 2022 7:33ч.

    Една много добра новина- този дори няма съответстващо образование, а колеше и бесеше в горите. Дунчев не е луд, а единственият, който има визия за горите ни, но БСП ще потушат това. БСП винаги потушават всичко....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи