Утре спират водата в част от Банкя и ж.к. „Христо Смирненски“

Утре спират водата в част от Банкя и ж.к. „Христо Смирненски“

На 20 септември (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за пресвързване на нови водопроводи в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Тенев баир“, ул. „Васил Левски“, ул. „Княз Борис I“ и ул. „Антим I“

и района между ул. „Кирил и Методий“ от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Варна“, ул. „Стара планина“

бул. „Варна“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Несебър“, ул. „Москва“, ул. „Поморие“, ул. „Вършец“, ул. „Добри Войников“

ул. „Хисаря“ от бул. „Варна“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Синеморец“, ул. „Созопол“, ул. „Кресна“, ул. „Жан Дьо Лафонтен“, ул. „Свилен Миланов“, ул. „Родолюбие“, ул. „Методи Иванов“, ул. „Требаго“, ул. „Липа“, ул. „Брацигово“, ул. „Станислав Стратиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси:

ул. „Христо Ботев“ на кръстовището ул. „Владо Марков“

бул. „Варна“ пред хотел „Банкя палас“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 септември (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. „Роглец“, ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Роглец“ от ул. „Слатинска река“ до ул. „Корал“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „Роглец“ на кръстовището с ул. „Корал“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи