Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от София 

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от София 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

                                                                                                                         
На 30 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи на уличното платно на адрес: гр. Нови Искър, с. Курило ул. „Горско пиле“ и ул. „Козница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на адрес:

Гр. Нови Искър, с. Курило - ул. „Козница“ от ул. „Иглика“ до ул. „Момина сълза“, ул. „Горско пиле“ от ул. „Козница“ до ул. „Светъл път“, ул. „Иглика“ от ул. „Козница“ до ул. „Копривщица“, ул. „Родопи“ и ул. „Дъб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Курило, ул. „Козница“ и ул. „Иглика“.

На 30 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи в кв. Хладилника, ул. „Кишинев“ на кръстовището с бул. „Черни връх“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на адрес:

Кв. Хладилника – ул. „Кишинев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Банат“, бул. „Черни връх“ от бул. „Никола Й. Вапцаров“ до ул. „Хенри Ибсен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Хладилника, ул. „Кишинев“ на кръстовището с ул. „Рилски езера“.

На 30 ноември 2022 г. (сряда) до 1 декември 2022  г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-монтажни работи в кв. Витоша ул. „Филип Кутев“ ъгъла с ул. „Могилата“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 ч. на 30 ноември 2022 до 22:00 ч. на 1 декември 2022 на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на адрес:

Община Лозенец, НПЗ-Хладилника, ул. „Сребърна “ №33 и №35 и Столичен ЗООПАРК.

Район с понижено налягане: кв. Витоша – ул. „Асен Разцветников“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Георги Райчев“ и ул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Александър Божинов“ до ул. „Георги Райчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Витоша – ул. „Сребърна“ и ул. „Филип Кутев“.
    
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи