Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и кв. „Горубляне“

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и кв. „Горубляне“

Следвайте "Гласове" в Телеграм
                                                                                                                         
На 27 март (пoнеделник) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Д-р Георги Вълкович“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Д-р Георги Вълкович“
ул. „Христо Белчев“ от ул. „Солунска“ до ул. „Уилям Гладстон“
ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Солунска“ до ул. „Уилям Гладстон“ и пл. „Райко Даскалов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р Георги Вълкович“ на кръстовището с ул. „Ангел Кънчев“.

На 27 март (пoнеделник) 2023 г. във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „5-ти ноември“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пионерска“ от ул. „5-ти ноември“ до ул. „3-ти май“
ул. „3-ти май“ от ул. „Пионерска“ до ул. „Витоша“
ул. „5-ти ноември“ от ул. „Пионерска“ до ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ кръстовището с ул. „Витоша“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи