Унгария блокира декларация на ЕС за заповедта за арест на Путин

Унгария блокира декларация на ЕС за заповедта за арест на Путин

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Унгарските власти са блокирали съвместно изявление на Европейския съюз за издаването на заповедта за арест на руския президент Владимир Путин от Международния наказателен съд. Това пише "Блумбърг", като се позовава на източници.

Единственият появил се в понеделник документ е от министрите на правосъдието в подкрепа на МНС, но без подписа на Унгария.

Това е и причината върховният представител на ЕС във външната политика и политиката за сигурност Жозеп Борел да излезе с отделно изявление, че съюзът е обърнал внимание на решението и го възприем като "начало на търсене на отговорност на руските лидери за престъпления и жестокости в Украйна, извършени по тяхна заповед, с тяхно разрешение или които те самите са извършили".

Според "Блумбърг" Унгария - която е противник и на разширяването на санкциите срещу Русия заради войната в Украйна и иска сваляне на съществуващи - може да изрази позицията си на следващия Европейски съвет в Брюксел на 23-24 май. Тогава се очаква темата да присъства и в заключенията на съвета. Източниците на агенцията отбелязват, че някои държави призовават да се използват по-остри думи.

 

Източници: "Блумбърг", "Дневник"

 

Коментари

  • Пак добре

    21 Март 2023 8:36ч.

    Че има един нормален в лудницата. Не, ЕС не може да оцелее в този си вид. Решенията се вземат от тотални ненормалници..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • QazzyBup

    21 Март 2023 9:00ч.

    very good

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    21 Март 2023 8:40ч.

    А онова социалистче-левичарче вече, назначено от Радев за министър и то ли е подписало от името на българите? Питал ли е българите кого искат да арестуват или лично радев му е наредил?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карлуково - спешното отделение

    21 Март 2023 18:13ч.

    И кой те упълномощи да говориш от името на българите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На тая европейска вакханалия на джендър идиоти

    21 Март 2023 8:42ч.

    Трябва да се сложи край!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Унгария блокира декларация на ЕС за заповедта за арест на Путин

    21 Март 2023 8:45ч.

    голяма глупост направиха англо-саксите с тази "заповед"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    21 Март 2023 10:19ч.

    Нямат спирка. И продължават да си вярват, съвсем спонтанни в прегрешението си и с изтрита историческа памет - "невинни", като младенци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лудница е, но ТЕ не са идиоти.

    21 Март 2023 8:46ч.

    Студено и пресметливо си заработват огромната плата и взятките. Идиотите са другаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо не заработват

    21 Март 2023 13:27ч.

    Спускат им и те подписват. Големите заплати не са за това, че заработват нещо, а за това, че обират плюнките. По всички нива. Нещо като гражданина Фунт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само не казвайте, че някой нашенец се е подписал

    21 Март 2023 8:57ч.

    Или те профилактично си "друсат" Орбан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой позволи на представителя на България да подписва каквото и да било от името на България?!

    21 Март 2023 9:03ч.

    Кой бе, Радев?! Самозабравяте се! И без социология се вижда, че българския народ иска неутралитет и е СРЕЩУ санкции на Русия! Човечетата, които показват продажните ни телевизии, са също толкова продажни в УГОДА единствено на собствените си за.ници, но те не представляват нито България, нито населението българско! Искате протести ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цоцолог

    21 Март 2023 11:37ч.

    Цоцологията показва "убедителна преднина" за ПП/ДБ и ГРОБ. Лашате сперанца. Со кроце и со благо няма да стане, а руснаците са все още на Бахмут... Събуждайте се сами да си почистим кочината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде на бас,

    21 Март 2023 9:08ч.

    че Путин няма да посмее да отиде на официално посещение в Унгария. Колкото и да се обичат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буха ха/ за _ Айде на бас

    21 Март 2023 9:17ч.

    Гледай малко криманалета поне, да научиш реда на кое как. На кой не му е свиден задника, че да тръгне да изпълнява уж някаква си заповед, ама то не било заповед, ами мокри сънища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Служебният министър дължи официална информация

    21 Март 2023 9:10ч.

    и обяснение за подписването на този правен абсурд. Особено като се има предвид, че се подготвят да ни хвърлят и директно във военните действия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • искане

    21 Март 2023 9:11ч.

    Искаме да знаем кой е подписал от името на България? Дали това е Крум Зарков, голямата надежда на Радев. Ако е така, Зарков веднага.да напусне политиката. В България не можеш да арестуваш депутат заради имунитет, но държавен глава на ядрена държава ще арестувате, що за лудост? Тази нищожна заповед за арест на Путин е поредният повод за доказване пред колониалния господар и пример за това беше Светослав Иванов по БТВ в неделя, когато прекъсна Костадинов по актуалните теми, за да го попита дали би арестувал Путин и накрая да завърши с доказването си пред задокеанските си господари, че Путин е военнопрестъпник. Позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 10:53ч.

    Ами кой е подписал ,то е ясно продажното правителство на продажника Радев . Само че това изявление е пушилка за пред либерал фашистите и техните пудели във България . А иначе се оказа че братът на главният прокурор на МНС е педофил . Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия) беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче", Какво предприе британското "правосъдие"? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо. "Потвърждавам, че всичко е вярно", коментира поста на Юрий Баранчик говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова. "Братът е педофил. Както казах вчера, сега защитата на децата от перверзници е криминализирана на Запад. Представяте ли си колко невинни детски души ще бъдат съсипани от морални изроди, като този брат? Но Русия не го разрешава. Със сигурност тези деца са били наред", допълва дипломатът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    21 Март 2023 9:11ч.

    България пък активно подкрепя всички санкции срещу Русия. Типично за неблагодарници и подлеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    21 Март 2023 9:16ч.

    Следващият международен наказателен съд ще е в Шанхай ,окръг Сундзян .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво, Орбан е отказал

    21 Март 2023 9:21ч.

    А Радев съгласил ли се е ? Или това е вариант да ни баламосват, докато мобилизират момчетата ни! Щото нали Радев беше радетел за Триморието!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече се знае, че ЕС-ЕС отново е във война с Русия

    21 Март 2023 9:24ч.

    Няма нужда от декларации.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    21 Март 2023 9:30ч.

    "Венгрия отрицает блокировку заявления ЕС об ордере МУС на арест Путина и Львовы-Беловы Венгрия наложила свое вето на публикацию заявления стран ЕС о выдаче МУС ордера (https://t.me/readovkanews/54917) на арест главы РФ и детского омбудсмена, сообщал Bloomberg. Однако пресс-секретарь МИД страны Мате Пацолай назвал эту информацию ложью. Пацолай отметил, что Будапешт донес до Борреля, что принял к сведению решение МУС и не будет его комментировать. «Однако, если верховный представитель или любая страна ЕС захочет выступить с заявлением, Венгрия не будет возражать против этого», — заявил Мате Пацолай. Главный дипломат ЕС Жозеп Боррель был вынужден опубликовать заявление по решению МУС от своего имени. При этом Bloomberg также отмечал, что официальная позиция Будапешта по данному вопросу может быть озвучена на очередном саммите ЕС 23–24 марта. На данный момент Венгрия — последняя страна ЕС, соблюдающая (https://t.me/readovkaru/2422) нейтралитет в отношении России."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    21 Март 2023 9:33ч.

    Слава Богу - поне едни нормални в еврогейската лудница. Лудница, мудница, но е на път да стане екарисаж са всички ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пацо

    21 Март 2023 9:42ч.

    Има и друг прочит, задайте си въпроса защо за извеждането на децата от детските домове и запазвайки живота им,се издава тази заповед. Не за убийства и бомбардировките,а за отвеждането им в детски лагери. А защото тези деца вече са били спазарени да се пуснат в педофилските мрежи на Запад,член на които е и брата на човека издал заповедта, това ги заболя,те разчитаха на това попълнение, предполагам,че някой е взел и парите за това. Т.е. всичко е свързано със западните педофили, които заемат високи постове в тези правителства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз си мислих вчера такива неща

    21 Март 2023 9:56ч.

    Освен това има и органи за жътва, а трафика на деца (и не само) за органи във военни зони не е нещо ново. Някой да си спомня за Хашим Тачи? Трафикът на деца за проституция също процъфтява. Преди 20-тина години имаше голям скандал по въпроса в Босна с частна щатска компания (DynCorp), стигна се до ООН, даже има и филм. Без последствия за замесените, разбира се. Въпросната компания е забъркана в скандали, където и да отиде: https://en.wikipedia.org/wiki/DynCorp#Controversies Та разбирам къде са им бръкнали, като са извели децата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още нещо

    21 Март 2023 9:47ч.

    Унгария отказва да участва в европейската програма за снабдяване на Украйна с един милион снаряда - онова, за което Бретон за поразходи насам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки снаряд 155мм

    21 Март 2023 10:39ч.

    е цена 1000 евро.Ако всеки снаряд убие един човек, за един милиард евро равносметката е милион мъртви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХТС

    21 Март 2023 9:56ч.

    Моля, ако някой наистина може да отговори, пишете Кой е подписал от името на България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стх

    21 Март 2023 10:26ч.

    Който и да е подписал, виновна е вмирисанта натовска глава начело на държавата и нейните уродливи разклонения, до един родоотстъпници и содомитски рожби, кърмени от козяшки пръчове. Не по приказките, по делата ще ги познаете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Март 2023 10:02ч.

    Браво на Орбан! Лошото е, че все още е малко самотен в блатото от сервилни на Вашингтонските колониалисти евро-васали... Но Пробуждането започна и е само въпрос на време, европейците сами да изринат боклука от ЕК и собствените си правителства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    21 Март 2023 10:11ч.

    Предполагам, че К.Зарков е подписал, защото срещата е била за правосъдните министри, но това е моя поглед в/у събитието. К.З.беше извън страната и е логично да е присъствал. Откога спасяването на деца в зона на бойни дейстия е престъпление?! За мен е престъпление да не ги защитиш, както и другите цивилни граждани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХТС

    21 Март 2023 11:24ч.

    Благодаря, Colibri. Споделям виждането ти, ако няма опровержение. Хубаво е да се знаят и персоните на тези "политици", особено преди избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    21 Март 2023 12:09ч.

    'Истината ще ги направи свободни''. Според мен това е съгласувано с Р.Р. и с "нашите приятели''. ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    21 Март 2023 10:14ч.

    Аз нямам съмнение, че държавата която си позволи да арестува Путин ще получи директен ракетен удар. Затова трябва малко мозък и да се мисли предварително, че след това на една ракета и трябват няколко секунди...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    21 Март 2023 10:14ч.

    За Орбан ясно. Умен и далновиден политик с топки. Каква обаче е позицията на България по въпроса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    21 Март 2023 11:38ч.

    Обичайната: 18+ https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/wmh07012019-sex-positions-doggie-style-rear-entry-1597936104.png?crop=1xw:1xh;center,top&resize=980:*

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    21 Март 2023 10:15ч.

    Вчера се оказа, че съдиите и прокурорите от международният съд също са обявени за арест в наказателно производство. Те също трябва много да внимават къде ходят. Не искам да съм на тяхно място....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    21 Март 2023 10:27ч.

    Много лъжат тия от агенция Блумбърг, не им вярвайте, след Ройтерс те са номер 2 в разпространението на фейкове. А по отношение на искането на прокурора от Хага за арест на руския президент - автоголът е колосален, и то не толкова поради юридическата му несъстоятелност, колкото заради грях пред Бога. Защото, помислете малко: ако Путин наистина бе престъпник и би затрил големите украински градове с килимни бомбардировки, без да жали цивилните, както редовно постъпват англоамериканците, те пак щяха да го обвинят в същото и едва ли в нещо повече. Ала заради това, че Путин не го направи, и същевременно направи всичко възможно да им даде шанс да се освестят и да постъпят мъдро и далновидно, а те не пожелаха и го обвиниха именно заради проявената човещина, сега грехът им пред Бога е огромен, защото Господ е миротворец, той уважава жестовете на добрия и мрази злите, които - заслепени от злите си сърца - никак не оценяват тия жестове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    21 Март 2023 10:35ч.

    Украинците продължават да бягат в Русия през Полша. Странно що не бягат към райската европейска градина?! Май потърпевшите балъци набързо оцениха европейските ценности. Да не би това да е следващото обвинение кэм Путин за отвличане?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 10:59ч.

    А иначе Министерството на външните работи посочи четири страни, които Русия отказва да види като посредници в Украйна САЩ, Великобритания, Франция и Германия не могат да претендират за ролята на неутрални посредници в мирния процес в Украйна, тъй като са въвлечени в конфликт с Русия, съобщиха за РИА Новости от външното министерство. Ведомството отбеляза, че тези страни доставят оръжие на Украйна и изпращат там наемници, снабдяват Въоръжените сили на Украйна с разузнавателна информация и обучават украински войници. Освен това те наложиха санкции на Русия, блокираха нейните чуждестранни активи, поискаха трибунал да накаже нейното ръководство и изнудваха нейните приятели да им забранят да си сътрудничат с Москва. е също така обърнаха внимание на факта, че тези страни вече са се дискредитирали, когато подкрепиха антиконституционния преврат в Киев и се отдадоха на саботажа на Минските споразумения. С подобни подходи САЩ, Великобритания, Франция и Германия не могат да претендират за ролята на неутрални посредници, стартиращи мирния процес. Источник: rusvesna.su

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. старши комисар Карачибук

    21 Март 2023 11:00ч.

    Страните от ЕС спешно са започнали подготовка на екипите, които ще арестуват Путин. Всеки екип за задържане се състои от по двама полицаи и един прокурор. Засега подготовката им е стигнала до строго изричане на утвърдени ключови фрази към престъпника като: " Встань передо мной на колени, бляд и целуй мне руку! Сега ти Вовка, ще видиш кон боб яде ли, магаре в джамия пърди ли!" Бъгарските екипи се подготвят от преподаватели по сценична реч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенсионер

    21 Март 2023 11:16ч.

    Да не се окаже, че пак сме от страната на булката! Имаме голям опит в това, но изглежда много ни харесва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма какво "да се доказва"

    21 Март 2023 11:20ч.

    Абсолютно сигурно е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    21 Март 2023 11:25ч.

    Некадърната българска буржоазия докара на Българския народ ТРИ национални катастрофи и ни тласка към последната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    21 Март 2023 11:27ч.

    Не им вярвайте толкова на Блоомберг, оказа се, че Унгария нищо не блокира, единствено унгарският представител не се е подписал в общата ЕС декларация за поддръжка на Международният наказателен съд. Едва ли някой може да блокира глупостите дето ги ръсят Борел, Мишел, Урсулица и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Василева

    21 Март 2023 12:20ч.

    Аз вече съм почти убедена че имам маджарски корени защото досега всяко действие и политика на Орбан се покрива в голяма степен с вижданията ми в сегашната политическа ситуация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бумеранг

    21 Март 2023 12:22ч.

    Коммерсанть Будапешт также отказался подписать заявление на этот же счёт министров юстиции стран ЕС, которое поддержали остальные 26 государств.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • uSSa

    21 Март 2023 12:36ч.

    Респект на Унгария и лично на нейния ръководител. Доказват че са обективни и най- вече имат държава а не жалка губерния-джудже като нашата териториика

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕС е просто едно цвъкнато завъртяно от Чичо Сам

    21 Март 2023 12:38ч.

    ЕС е без каквото и да е значение дори за собственото си бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Информиран

    21 Март 2023 12:53ч.

    Не че има някакво значение, но брата на Карим Хан, прокурор в МУС, Имран Ахмад Хан е осъден за сексуален тормоз на 15 годишно момче е отказвал да напусне дълго време, въпреки че е изключен от партията на торите, депутатското си място в Уестминистър. Справка - theguardian.com - "MP convisted of sexually molesting boy, 15, fails to keep his promise to resign"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    21 Март 2023 13:19ч.

    Завиждам на унгарците за ръководните им кадри

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 13:54ч.

    А ет тук и една статистика колко държави поддържат русия и колко са против нея - така нареченият златен милиард . Лъвски дял. На запад изчислиха колко земляни подкрепят Русия Американската информационна агенция Bloomberg (един от водещите доставчици на финансова информация) се зачуди колко хора по света всъщност са на страната на Русия и колко са на страната на Запада? Отговорът, който получихме, предполага, че това е същият „златен милиард“ с малка опашка, който подкрепя антируските санкции. Към март 2023 г. населението на света е малко над 8 милиарда души. В същото време Bloomberg изчисли, че цели 85 процента от населението на света не участва в западните санкции, наложени срещу Москва. С други думи, само 15 процента от земляните подкрепят антируската политика на Запада. А един "златен милиард" е 12,5 процента от земляните. „Поражението на Русия не би било в интерес на глобалния Юг. Много страни на Юга, които все още пазят спомени за някога доминиращия Запад, знаят, че Западът отново ще стане арогантен и непоносим, ​​ако Русия бъде победена“, цитиран е Кишор Махбубани, бивш председател на Съвета за сигурност на ООН, сингапурски дипломат. Блумбърг. Авторът на статията Макс Хейстингс сподели личните си впечатления. „Току-що се върнахме от почивка в Малайзия. В нашата вила тичахме да гасим светлините, точно както у дома, тъй като британските сметки за електричество се удвоиха. Въпреки това, веднага щом напуснахме стаята, персоналът включи всичко отново. Попитахме управителя: не му ли се вдигнаха сметките за ток? Той отговори, че всъщност те са паднали, защото Малайзия не налага санкции, следователно купува петрол и газ по-евтино от миналата година. На фона на числата, изнесени от Bloomberg, други западни медии (явно в опит да запазят аудиторията си, а оттам и мястото си под слънцето) плахо, но вече в ефир започват да наричат ​​нещата с истинските им имена. Така водещият на австралийския телевизионен канал Sky News и бивш сенатор Кори Бернарди заяви, че конфликтът в Украйна всъщност е война на Запада срещу Русия.Руският президент Владимир Путин също говори за конфронтацията между „златния милиард“ и останалата част от човечеството в понеделник, 20 март. За да съвпадне с посещението на китайския президент Си Дзинпин в Русия, което започва на 20 март, китайският вестник People's Daily публикува статия на руския лидер. „Заедно със съмишленици нашите страни (Русия и Китай — прибл. aif.ru) последователно се застъпват за формирането на по-справедлив многополюсен световен ред, основан на международното право, а не на определени „правила“, които обслужват нуждите на „златен милиард“, каза Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    21 Март 2023 15:02ч.

    Тов.Орбан като нищо може да докара инфаркти на разните Урсули,Борели и други евробюрократи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Март 2023 15:51ч.

    За съжаление Унгария призна решението на МНС за Путин - новина от прследните минути: "Унгария излезе с отделно изявление след информацията, че външният министър Петер Сиярто е блокирал общо изявление на ЕС относно заповедта за арест на руския президент Владимир Путин, издадена от Международния наказателен съд. В туитър Золтан Ковач, държавен секретар по международните комуникации и отношения в кабинета на унгарския министър-председател Виктор Орбан, нарече съобщението "фалшива новина". „Относно фалшивите новини, че Унгария е „наложила вето“ на позицията на ЕС по отношение на заповедта на МНС за ареста на Владимир Путин: Унгария призна решението на МНС и не желае да го коментира по никакъв начин. Въпреки това, ако върховният представител (на ЕС по външната политика Жозеп Борен - бел.ред.) или ако всяка държава-членка иска да направи изявление, Унгария няма да възрази“, пише Ковач. Вчера унгарското издание Index, позовавайки се на източник от правителството, съобщи, че външният министър Петер Сиярто е блокирал изявление на ЕС относно заповедта за арест на Путин, издадена от Международния наказателен съд. Index отбелязва, че Сиярто не е наложил вето на съвместното изявление, но „се е противопоставил на резолюция, която главният дипломат на ЕС Жозеп Борел възнамеряваше да издаде от името на всички държави-членки на ЕС“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    21 Март 2023 16:00ч.

    Освирепяли от гняв европейските лидери загубиха акъла си от безпомощност. Как може на такива хора да се доверява управлението на ЕС? А всъщност те са за съд, защото подкрепят агресивните действия на САЩ - респуктивно НАТО и през годините на войната в Близкия Изток са били страна по военния конфликт, както и сега. Така че Трибунала първо да се разбере с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крайно време е

    21 Март 2023 18:45ч.

    И ние да имаме политик с разум. Стига с умозомбираните политици в европейските ценности на съвременното робство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • яблочко

    22 Март 2023 3:08ч.

    Орбан доказва с действията си, че е на правилната страна и ще остане в историята! Това е един призшдинт който пише съвременната история на Унгария със слава-човек на честта и справедливостта-е подкрепи санкциите срещу Русия не подкрепя и декларацията на ЕС по повод МНС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи