Украйна пусна дълъг списък с имена на руски шпиони в Европа

Украйна пусна дълъг списък с имена на руски шпиони в Европа

И Северна Македония изгони 5-ма руски дипломати

Главното управление на украинското военно разузнаване пусна дълъг списък с имена, за които твърди, че са на руските шпиони в Европа. Спорез Украйна, документът съдържа 620 имена на хора, които са сътудници на ФСБ - Федералната служба за сигурност, бившето КГБ, на европейска територия.

Срещу имената има данни, за които украинската специална служба твърди, че съдържат дата на раждане, паспорт, адресна регистрация, дългове, сим-карти, модеми, автомобили, особени забележки и др. Не са посочени европейските страни, в които се намират и работят въпросните лица. До момента няма потвърждение или отричане от страна на Русия.

Междувременно и Северна Македония обяви, че гони 5-ма руски дипломати. Само преди дни България обяви за персона нон грата 10 руски дипломати. Почти едновременно с България, и Литва, Латвия и Естония също изгониха общо 10 руски дипломати. Първо Латвия експулсира 3-ма служители на руското посолство поради дейности, противоречащи на техния дипломатически статут. После това направиха и Литва - 4-ма дипломати, и Естония - трима. 3-ма руски дипломати изгони преди дни и Словакия.

 

Източник: segabg.com

 

 

 

 

Коментари

  • Разпечатка

    28 Март 2022 15:30ч.

    Списъкът надлежно принтиран - на руското направление в ДАНС. Да няма после не знаехме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕОРГИ

    28 Март 2022 15:30ч.

    Ударна украинизация на българската колония . Шпиони са ... щом ударния отряд на САЩ го казват ?!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спокойно Гошка,

    28 Март 2022 15:32ч.

    Пращаме го само за проверка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    28 Март 2022 16:25ч.

    фатални грешки вратата широко се отваря за бандеровците внедрили се в потоците бежанци всичко това е под диктата на сащ да останат само американските и турските агенти днес в банско режат гумите на руските коли утре ще видим какво ще режат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Rusnak

    28 Март 2022 17:18ч.

    Тия идиоти щом првят списъци в "Миротворец", с участието на деца, смятай колко са зле.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мъко моя, евроталибанска

    28 Март 2022 18:13ч.

    Днес Рамзан Кадиров показва видео в Телеграм с един от руските генерали, командващ 8-а общовойскова армия на ЮВО, снимано в Мариупол. Същият този генерал бе един от обявените за убити и включени в подобен списък руски висши и старши офицери по време на руската СВО. Човечецът си е жив и здрав, и поздрави пред камерите своя чеченски подчинен. Правете си сметката как безогледно лъже укрорежимът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи