Украйна няма да получи „облекчена“ процедура за присъединяване към НАТО, заяви Байдън

Украйна няма да получи „облекчена“ процедура за присъединяване към НАТО, заяви Байдън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

САЩ няма да предприемат специални мерки за присъединяване на Украйна към НАТО, заяви американският президент Джо Байдън, въпреки руската инвазия, предаде Франс прес.

„Трябва да покрият същите стандарти, (както всички останали). Няма да правим по-облекчени (процедурите)“, каза американският държавен глава пред репортери.

Изявлението идва преди срещата на върха на НАТО другия месец.

Тогава се очаква като символичен жест лидерите от алианса да проведат първо заседание на Съвет НАТО-Украйна с украинския президент Володимир Зеленски в литовската столица Вилнюс, обяви вчера генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

Срещата ще осигури по-равноправно място на Киев „в консултациите и вземането на решения по въпроси, свързани със сигурността“, заяви Столтенберг.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

  • Значи

    17 Юни 2023 23:36ч.

    Бог да пази кралицата, която ще пази Украйна, доката я приемат в НАТО. Такова смъртоносно влизане някъде май не е имало в цялата известна история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фалиралите САЩ да се заемат малко със собствената си инфрастуктура, че се разпадат пред очите ни

    18 Юни 2023 0:10ч.

    Горна Волта с авионосци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • naval NI

    18 Юни 2023 0:50ч.

    КАКВО СТАНА, НАМЕРИ ЛИ СЕ ОНЯ ИЗЧЕЗНАЛ САМОЛЕТОНОСАЧ ДЖЕРАЛД ФОРД ИЛИ ОЩЕ ГО ТЪРСЯТ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелен чорап от нато

    18 Юни 2023 1:16ч.

    God save the Queen , man !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има версия

    18 Юни 2023 2:43ч.

    Че Джо се прави нарочно на улав, за да избегне неизбежния съдебен процес който го чака. Може догодина след изборите, но може и по-рано. Републиканците подготвят импийчмънт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна няма да получи „облекчена“ процедура за присъединяване към НАТО

    18 Юни 2023 12:23ч.

    Ах как гадно се гаврят с урките на Запад ! Докато ги ръчкат на заколение на фронта, зад гърба им си въртят договорките с Кремъл ! Няма по-тъпа и малоумна популация от т.н. "украинци" ! Гледайте и си правете изводите до къде може да стигне една "нация" , загубила разсъдъка си. Какво прави човеко-ненавистната пропаганда и дългогодишното промиване на мозъци ! Гледайте какво правят две "Майдани" и отглеждането на две поколения, които имат в главите само "Москоляку на гиляку" и "Путин хуйло"... Вече близо половин милион урки в по-малко, няма никаква тенденция да се освестят, да разберат че Запада ги праща за зелен хайвер...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • культурная империя

    18 Юни 2023 12:48ч.

    Всичко, което израства върху основата на омраза към божественото, рано или късно се самоубива. Много да внимават с.македонците и поляците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    18 Юни 2023 12:39ч.

    украина няма работа в нато преговори и мир спрете оръжието и смъртта финансов одит на украина

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината е,

    18 Юни 2023 13:04ч.

    Че САЩ се страхуват от пряка конфронтация с Русия. И с право. СВО- то им показа, че нито Русия е това, за което я мислеха, нито те самите са това, за което се мислеха. И сега ни напред, ни назад- ако си признаят поражението в Украйна ги чака загуба на влиянието и упадък. Бърз упадък. Ако не- война която им е ясно, че не могат да спечелят. Третия вариант е пълно взаимно унищожение, но и това не ги устройва. От това гърчене е опасността за всички нас. По кой път ще тръгнат- предстои да видим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира се

    18 Юни 2023 20:24ч.

    Пълното взаимно унищожение не е опция за никого. Истината е, че Украйна не е за НАТО. Не отговаря на нито едно условие. Както и за ЕС. Но в едно не си прав, много ясно им е на Щатите, каква е Русия. Просто я притискат, но внимават да не преминат границите. Тази страна не се управлява еднолично от някакъв си там дядо Байдън, той просто е в ролята на президента на галактиката Зейфод Бийблброкс от “Галактическия стопаджия”, онзи, чиято работа беше да отклонява вниманието от истинската власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи