Украинска атака с дронове срещу Кремъл, Путин е невредим (видео)

Украинска атака с дронове срещу Кремъл, Путин е невредим (видео)

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Киев се е опитал да атакува с дронове Кремъл. "Тази нощ киевският режим направи опит да нанесе удар с безпилотници по кремълската резиденция на президента", информират от президентската институция. Опитът е бил извършен с два дрона, които са свалени.

Президентът Владимир Путин не е пострадал. В момента на атаката той не се е намирал в Кремъл, уточнява РИА Новости.

Оценяваме тези действия като планиран терористичен акт и покушение срещу президента, извършен в навечерието на Деня на победата, Парада на 9 май, на който е предвидено присъствието и на чуждестранни гости, се казва в официалн осъобщение на Кремъл.

От службата на президента информират, че в резултат на този терористичен акт той не е пострадал. Графикът на работата му не е променен, той продължава както обикновено. Руската страна си запазва правото да предприеме ответни мерки където и когато намери за добре.

Дроновете са обезвредени в резултат на предприети действия от военните и спецслужбите. Те са били извадени от строя посредством радиолокационна намеса. Няма пострадали от осколките, след дроновете са се разбили, няма нанесени и материални щети, уточнява Кремъл.

Ежедневният работен график на Путин не е претърпял промяна и продължава в обичаен режим, уточни пред медиите и говорителят на президента Дмитрий Песков.

 Източници: Телеграм, "24 часа", dnes.dir.bg, kremlin.ru

 

 

 

Коментари

  • Cicero

    03 Май 2023 15:40ч.

    Зеленият клоун бързо да бяга в най-дълбоката дупка, която намери, че вече няма да може спокойно да излиза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даааа

    03 Май 2023 17:29ч.

    А има ли толкова дълбока дупка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски никога не бяга от Джуджето, което не смее да си подаде носа от бункера:)

    03 Май 2023 18:11ч.

    Освен това Зеленски е твърде зает със своите държавнически задължения за разлика от кремльовските старци, които си измислят поредния сценарий под фалшив флаг, за да привлекат вниманието и въвлекат още някой в тяхната оргия. Прессекретарят на президента на Украйна Сергей Никифоров отговори на този фалшификат, че целта на Киев е освобождаването на окупираните украински територии, а не на Москва от рашистите:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ибреее

    03 Май 2023 18:15ч.

    Зеленски не бяга, никога, затова ще остане още един ден във Финландия, където е сега на посещение, а след това няма да се прибира веднага в украйна. И това само, защото не го е страх!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Президентът на Украйна Володомир Зеленски е във Финландия по ПОКАНА на президента на Финландия Саула Ниинисто

    03 Май 2023 18:56ч.

    Планирана среща по покана на финландският президент за подготовката на 16-ия отбранителен пакет. По време на срещата страните са обсъдили и сътрудничеството по въпросите на европейската и евроатлантическата интеграция. Саули Ниинисто увери, че Финландия ще продължи да подкрепя Украйна. "Вече се подготвя 15-ият пакет от помощи и съм абсолютно сигурен, че ще има и следващия – 16-ти", каза той. Според Саули Ниинисто руската инвазия в Украйна повдигна глобални проблеми със сигурността на страни и нации, които не са пряко свързани с войната. По-специално, сега има конкуренция за душите на нациите, така че е много важно ясно и правилно да се назове какво се случва в света. По-късно ще обсъдят подготовката на следващия пакет от санкции на ЕС срещу Русия за тероризъм, както и спазването на съществуващите санкции, които Русия постоянно се опитва да избегне. Освен това е договорено с финландския бизнес енергийно оборудване за Украйна. ( https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-j-finlyandiya-rozpochali-pidgotovku-16-go-oboronnog-82617 ). А тези атаки с дронове в Русия, които могат да се купят от всяко цивилно лице при свободна продажба са един вид провокация от страна на кремльовците, които търсят оправдание за затягане на режима в небето си, защото не могат да се справят със саботажните атаки от дронове, заредени с взривове от местните в последните седмици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Президентът на Украйна Володомир ....

    03 Май 2023 19:16ч.

    Тотално промит мозък. Няма надежда за теб брато. Но нищо, Тръмп ще ви оправи вас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    03 Май 2023 19:27ч.

    Зеленски настоятелно иска да присъства на коронацията на Чарлз III. Засега не му пускат фандък, но след като се е заклещил във Финландия може да го пуснат в Лондон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой Тръмп? Този ли: https://t.me/SolovievLive/175350?single

    03 Май 2023 19:34ч.

    Това, путинофилите, все си търсите някой авторитарен "Бащица", в кошарката на който да се криете. Тръмпо не може да отлепи от земята, пък ти си тръгнал да плашиш с него:))) ---> https://t.me/SolovievLive/175355?single

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Vlad

    03 Май 2023 19:40ч.

    TA nali Trump beshe tozi koito vuoraji Ukraina. 2017 godina Amerika pochna da dava Javelin raketi koito bjaha instrumentalni za spiraneto na Ruskite Tankovi koloni. Bez Trump, Ukraina shteshe da pad e za njakolo sedmizi

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На коронацията на Чарлз Трети почти всички световни лидери са поканени

    03 Май 2023 19:48ч.

    С изключение на представители на Русия, Беларус, Иран и Мианмар. Същото е в сила и за представители на Сирия, Афганистан и Венецуела. За Никарагуа и Северна Корея са били разпратени покани до висши дипломати, вместо до лидерите на тези страни. Желание и присъствие ще има и нашия мин. пред Гълъб Донев за разлика от Зеленски, който е твърде зает с държавническите си задължения, за да си губи толкова време в церемониални шоута. Междувременно Зеленски беше приет от крал Чарлз Трети за първи път на ауденция в Бъкингамския дворец в Лондон през февруари тази година и по думите на краля тази среща е била "СПЕЦИАЛНА"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски има лидерски срещи не само с финландски предтсавители, ами и с тези на Швеция, Норвегия, Дания и Исландия, обединени около каузата за независима и свободна Украйна от терористичния кремльовски режим

    03 Май 2023 19:54ч.

    В срещата в президентския дворец в Хелзинки участват шведският премиер Улф Кристершон, норвежкият - Юнас Гар Стьоре, министър-председателката на Дания Мете Фредериксен, исландската й колежка Катрин Якобсдотир и президентът на Финландия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски...

    03 Май 2023 20:01ч.

    Зеленски това, Зеленски онова, все убавини за него. Неговата секретарка ли дращи тука? Брей че работлива. Аре още малко ви остава. Заедно с дедови байдън в дупката ходете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bai ivan

    03 Май 2023 20:31ч.

    Зеленски е виновен за смъртта на стотици хиляди хора,с това ще се запомни ......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    03 Май 2023 20:46ч.

    Наркомана Зеля приключи със срещите ,остава за неопределено време във Финландия .Щото го чака ако не смърт ,то военен трибунал .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    03 Май 2023 21:18ч.

    "обединени около каузата за независима и свободна Украйна" -- тия опорки от "с.ор.осоидно дело" ли ви ги пущат? гаврят се с вас, така да знаете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами сега

    03 Май 2023 21:39ч.

    Сега сега !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАМАТА

    04 Май 2023 1:06ч.

    Не бой се за клоуна. Докато дойде ред до него, може да мине година, че и повече. Русия още не е отговорила на поне десетина "червени линии", по-значимите от които са ракетния крайцер "Москва", Кримския мост, Северните потоци, убийството на Дугина, нападенията на стратегическите бомбардировачи, взривените влакови цистерни и още доста други. Та като свършат с отговорите на всичките тия "червени линии", може да дойде ред да се отмъсти и Путин. Ако дотогава не свършат работата по-успешно. На война като на война. А на СВО може още да се полигавят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • HAHA

    04 Май 2023 1:36ч.

    Русия има всички основания да думне микробританската ко.ина. Достатъчно простотии дойдоха от там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАНА, вие сте, както и такива като вас МИЗАНТРОПИ

    04 Май 2023 1:58ч.

    Мизантроп е човек, който мрази хората и страни от тях. Лекувайте се, моля, при квалифицирани психиатри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски: "Ние не атакувахме Путин, ще го оставим на международния трибунал."

    04 Май 2023 2:05ч.

    " Мога да повторя това съобщение. Мисля, че ще бъде ясно на всички: ние не атакуваме Путин или Москва. Ние се бием у дома, на наша територия, защитавайки градовете и селата си. Не ни достигат оръжия дори за това. Поетоми, ние не използваме его никъде. За нас това е отбрана. Не можем да хабим егото. Ние не атакувахме Путин, ще оставим егото на трибунала", каза президентът Володомир Зеленски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    04 Май 2023 12:44ч.

    Наркомана Зеля никога не бяга ама от бункера .Охраняван от англииски спец части най строго .И си гледа държавните дела ама от бункера ,щото знае какво яйце му се пече на гъза .Зеля го чака и международен трибунал като убиец на деца и жени във Донбас и като най големият терорист във света .Въпрос на време е неговиите господари да му ият шута във гъза и да го оставят Руснаците да се оправят със него .Те неговите господари са го правили много пъти и със други диктатори и убиици .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    03 Май 2023 15:41ч.

    Що, на покрива ли е бил? ??? Това малко на гешовата пиратка ми мяса ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Red

    03 Май 2023 15:42ч.

    Само наливат вода в мелницата на Кремъл... малоумна история...цирк...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    03 Май 2023 15:54ч.

    Досега имаха формален повод,съгласно Устава на ООН,да обявят СВО.Сега,ако успеят юридически добре да разиграят ситуацията,могат да получат и официален повод за обявяване на война на държава-терорист.За мен украинците отново,за кой ли път,извършиха акт на върховна глупост.Но е интересно дали не са получили заповед от Пентагона за това с цел проверка защитата на Кремъл и Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И защо си убеден,

    03 Май 2023 16:02ч.

    че това не е постановка на Кремльовците, които доказаха, че лъжат и с гъзовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teo

    03 Май 2023 16:47ч.

    Би било доста елементарно да си причиняват инсценировка, а що касае лъжите нека да се върнем десетилетие назад, а може и няколко... всичко това можеше да не се случва, ако западните лидери не използваха наувереността и наивитета на РФ ръководители (Путин е пример за което) за да нарушат всички дадени думи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацко (16:02), ма си и ... "етелегент", еша си нямаш!

    03 Май 2023 16:48ч.

    Не, не си ти за сий форум, не си! Ти си за пик, мик, дир, капитал, etc.! Идиотите, пардон, "ентелегентите" са там, ще намерите бързо общ език! И, козяк, незачет! И днес ялови опорки! Ако може нещо по-така! Сега, верно, че за евроджендърския планктон са супер, че даже и дупер! Ама ...! И, бацко, не се напиняй, и днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами, кремльовците са елементарни

    03 Май 2023 19:00ч.

    Както виждаме последните седмици те не могат да се справят с въздушните атаки с дронове от цивилни местни саботьори. И затова им трябва някакво оправдание за затягане на режима. И ето, кметовете забраниха свободни полети с цивилни дронове в Москва, Петербург... и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    03 Май 2023 20:03ч.

    Щото САЩ се справиха с балона ли? Хаххаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТИ защо си убеден

    04 Май 2023 1:13ч.

    А ти от кои гъ.ове си? Лъжливите или не?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евро Джендар

    03 Май 2023 15:42ч.

    Влади ще се погрижи за вас*

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко

    03 Май 2023 15:46ч.

    Смъртта на Путин би спасила живота на десетки, ако не и на стотици хиляди млади руснаци и украинци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    03 Май 2023 15:52ч.

    Нееее, това, че е жив спасява хора. Стискайте палци да е жив, че иначе нищо добро не чака бивша Украйна, а и не само нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ибреее

    03 Май 2023 15:55ч.

    Жалко , че има много като теб, изкукали люде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ Жалко 03 Май 2023 15:46ч.

    03 Май 2023 15:56ч.

    Те това си е да си тък козяшки косъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАСС

    03 Май 2023 16:46ч.

    Клоун Vолодимир Zеленски, да бяга, най - добре в Полша или някъде по-далече! Щото бункерът ти на ул. Банкова няма да ти спаси кожата и ще му отидат зян гепените милиони/милиарди !!! А след новината за атака с дронове срещу Кремъл, офицерите на НАТО "гостуващи" в УСрайна вече пътуват към полската граница. Контранастъплението се отлага за неопределено време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лира

    03 Май 2023 16:47ч.

    Ти си жалък еврогей долен!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тео

    03 Май 2023 16:48ч.

    Той (Зеленски) не се ли покри във Финладия ...засега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @тео 03 Май 2023 16:48ч.

    03 Май 2023 19:15ч.

    Не, Зеленски не се е "покрил" във Финландия, а ОТКРИТО е по ПОКАНА на финландския президент Саула Ниинисто. На площада по време на тържественото посрещане с изслушване на химна. ===> https://t.me/uniannet/97045?single

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    03 Май 2023 15:52ч.

    Тоя Буданов бая изглеждаше на тъпо парче, ама той бил още по-тъп ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    03 Май 2023 15:54ч.

    Съвсем случайно Зеленият клоун се оказал на изненадващо посещение във Финландия. Може би ще е по-добре да бяга далеч на запад при шевовете си.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвсем изненандващо за руснаците тази нощ около Кремъл е, че са видели искри в небето и хора с фенерчета близо до стената на Кремъл, които по-късно са започнали да се катерят по покрива

    03 Май 2023 18:21ч.

    След официалното съобщение на Кремъл едно след друго започнаха да се появяват видео след видео на удар с дрон върху купола на Сенатския дворец от различни ъгли . Между ударите на двата дрона са минали 16 минути . Първият дрон избухна над двореца на Сената в 2:27 ч., вторият беше свален в 2:43 ч. В един от видеоклиповете може да се види как двама души се изкачват по стълбите към купола на Сенатския дворец, преди дронът да се разбие. Как така точно в момента на "удара" "малки зелени човечета" се катерят по покрива на Кремъл:))) ===> https://t.me/pdmnews/58878

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да нестане така, че някоя пиратка да посети Белия дом

    03 Май 2023 15:54ч.

    Щото украинците оттам ги командват. Или поне там е говорителят на тези, които командват Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evg70

    03 Май 2023 16:39ч.

    Само да внимават, стаята със сладолед да не пострада, че какво ще прави бай дън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Май 2023 15:55ч.

    Тва е съвършенният казус бели, че мнозина ще си помислят, че самия Путин си е пуснал дроновете.Пък и мина бая време от миналата нощ а го казват едва сега. Очаквам монументално ШОО.Казвах ви аз, че войната тепърва започва.Купувайте бири, уискита, мезета и се настанявайте пред телевизорите.Всеки да вика за "своя отбор"...:))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А когато България стане стадиона?

    03 Май 2023 15:57ч.

    Какво питие да слагаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скоро ще разбереш

    03 Май 2023 19:48ч.

    Слагай феса,налей си една боза и чакай освободителите от Анадола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    03 Май 2023 21:48ч.

    ЗИП-е, цинизма и сарказма са неизбежни при такава гротескна ситуация в света като цяло НО да се гаврим с човешки животи при пълно присъствие на ума е много по-отвратително от постъпките на тези с промити мозъци. Нещо повече, ще ни застигне по-страшна участ. Нека не преминаване границата на човещината. Ние сме наследници на св.св. Кирил и Методий, на Левски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    03 Май 2023 16:00ч.

    Е, сега чакаме руския отговор... Мисля логично, че се сещам, какъв и къде точно ще бъде...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАМАТА

    04 Май 2023 1:24ч.

    Миии... първо Северните патоци, че нали и те бяха дибидюс Casus Belli . Требе по ред на номерата. Ама мисля, че въобще няма да отговорят, защото след онова изтребване на отански висши офицери ФАЩ едва са се сдържали да не отговорят с ТЯО. Затова Русия няма да ескалира ситуацията. Докато не усети че яде здрав пердах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    03 Май 2023 16:07ч.

    ей го тук как гърми, бах с кво го свалиха? https://www.youtube.com/watch?v=DHJdQ3mkq68

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    03 Май 2023 16:18ч.

    И не ми се струва инсценировка, тва вероятно е втори дрон, щото се виждат двама как се катерят по кубето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jjelev

    03 Май 2023 16:09ч.

    1.Също мисля.че е цирк като на Гешев 2.И в двата случая не е ясно кой го устройва но е ясно кой ще се възползва.В България Гешев ще има основание да нареди подслушване на опозицията.В Русия вече имат основание да ликвидират Зеленски и ко.Не изключвам малоумие от ВСУ но е възможно и опит с чужди ръце да се вадят кестени от огъня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    03 Май 2023 16:22ч.

    Значи по твойта логика руснаците са взривили и Дугина, и Кримския мост? И в Брянск тия дни сами си взривяват релси и влакове? Още малко и ще им припишеш и децата от Донбас...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    03 Май 2023 16:17ч.

    Поръчителите на убийството на Путин са наели атентаторите на Гешев...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    03 Май 2023 21:50ч.

    Добре казано! LOL

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така ли ще ескалират конфликта към следващата фаза от обезлюдяването на Покрайнините?

    03 Май 2023 16:18ч.

    Това, освен за нови оперни новинарски заглавия и за цели, като при фойерверките за Гешев, за нещо друго имало ли е полза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    03 Май 2023 16:20ч.

    Сега Зеленски заседна завинаги във Финландия, тъкмо така ще е по-удобен за КГБ. Дали украинците осъзнават, че всякакви договорки, компромиси и сдържане отпадат, май както винаги - не! Дрогата не прощава на никого, дори и на доставчиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бондарчук,

    03 Май 2023 16:23ч.

    ще подаваш ли за Бог да прости, когато светът се освободи от джуджето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опааа

    03 Май 2023 17:11ч.

    Бондарчук, че си чук е ясно, но да знаеш, че единсвения пътник е дедоти байдън. Тръмп ще го оправи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    03 Май 2023 16:25ч.

    Може пък просто Гешев да е отвърнал на удара - атентат за атентат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брюкселска зелка

    03 Май 2023 16:27ч.

    Зеленски, бегай! Най-добре в Полша или некъде по-далече! Щото бункерът ти на ул. Банкова няма да ти спаси кожицата и ще ти отидат зян гепените милиони/милиарди...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Май 2023 16:37ч.

    От тук насетне нищо не е изключено.Дори Русия ДА НЕ ОТГОВОРИ! :)) Руснаците си падат малко мазохисти.Обичат да страдат, да плачат, да се жалват.Във всеки случай ако беха нормални, като англосаксите още тая нощ ще има страшни феерии... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калинка

    03 Май 2023 19:09ч.

    Това заключение май прилича и на българската реакция на всякакви политически, засега, тъпотии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отговор

    03 Май 2023 16:41ч.

    Ще има незабавен отговор, насочен към улица Баковая 11 в Киев, където се намира президентството. В момента в Киев е обявена въздушна тревога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • клоунът

    03 Май 2023 16:47ч.

    Изненадващо, клоунът Зеленски е удължил престоя си във Финландия. Считано от днес, всички гаранции за живота му, поети от Путин отпадат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отговорът

    03 Май 2023 16:53ч.

    В момента е вдигната рускат стратегическа авиация, отговорът предстои да видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Офанзивен

    03 Май 2023 16:48ч.

    Вие пък?! От колко месеца се говори за офазива? Ето ви я офанзивата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Клара Кулакова

    03 Май 2023 16:51ч.

    Всеки,който познава руснаците знае,че и те,като нас са търпеливи.В случая,нещата,разбира се,не са толкова прости,но все пак,наблюдавам и се чудя кога ще им писне и ще сринат Киев със земята,и не само Киев. Всеки,който мисли,че смъртта на Путин ще спаси животи,се лъже.Напротив,тогава руснаците ще се радикализират и този път може и в Лондон да спрат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки,който мисли,че смъртта на Путин ще спаси животи,просто не мисли,

    03 Май 2023 20:58ч.

    не му се удава тази операция по мисленето.Доста папагали, предимно атлантически, са в тази поза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗЯСНАВА ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ДЪЛГООЧАКВАНАТА КОНТРАОФАНЗИВА НА УКРАЙНА

    03 Май 2023 16:53ч.

    ...и защо са така нетърпеливи западняците тази контраофанзива да бъде най-после предприета. Става ясно, че тя беше планирана като последният шанс на Украйна да въвлече Русия в истинска война, в която с основание да се включат подготвените вече на границата натовски сили в лицето на по-низшите източно-европейци (както явно ни виждат откъм запад). Но украинските сили се изчерпаха по-рано от очакваното и контра-офанзивата не може да бъде предприета. Е, нейната роля трябваше да изиграят атаките на Крим и сега дроновете в Кремъл. Но Русия не иска война. Става повече от ясно. "Запазваме си правото..." Не такъв беше отговорът на Австро-Унгария след убийството на престолонаследника Франц Фердинанд, което предизвика Австро-Унгария да обяви война на Сърбия и да запали фитила на първата световна война. Не беше казано "...ще предприемем ответни мерки, когато намерим за добре." Явно това, на което разчиташе Западът, да принуди Русия да започне война, както я подхлъзна преди това, няма да успее с тези мерки. Да се молим, да не измислят още по-крути провокации, които да засегнат и нашия въздух.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    03 Май 2023 22:07ч.

    Убийството в Сърбия беше повод а не причина за ПСВ. Руснаците и Китайците и Индийците и... нямат никаква полза от ускоряване и ескалират на военните действия, ЗАЩОТО времето работи за тях. Стоят си на пусия а в същото време останалата част от глутницата е захапала сънната артерия (долара) и едно по едно реже сухожилията на звяра. Искаха да опрат пистолет в тила на руснаците (военен авангард на БРИКС+) а получиха нож на гърлото - Посейдон и игла зад ухото - хиперзвук. Това е Минке положението. Дали ни харесва или не.... Ние трябва да съхраним Душите си, България и децата си, другото е от лукавия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Май 2023 17:02ч.

    Стратегическата авиация е във въздуха и въздушната тревога е за Северна Украйна.Володин иска да се приложи "това оръжие, което ще унищожи киевския режим" край на цитата. Да видим. Да видим дали руснаците ще продължат да са "куколди" както беснеят руските телеграм канали.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фаЩизмът - праобраз на фашизма

    03 Май 2023 17:09ч.

    Колкото по-късно дойде "американският" безмилостен начин на воюване спрямо цивилна инфраструктура на хохлостан от руска страна, толкова по-хуманно и ефективно се действа. Какво да се прави, укронацитата сами си го просят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха честито!

    03 Май 2023 17:11ч.

    Путин е убит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • модераторът

    03 Май 2023 17:17ч.

    Запътвай се към банята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    03 Май 2023 21:44ч.

    ФСБ чекисти са се подготвили и имат матрьошки от путиновци, поне двама в резерва с всичката пунта мара пластика и ботокс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киевският режим да бъде обявен за терористична организация, предложи спикерът на Госдумата

    03 Май 2023 17:29ч.

    Никаких переговоров с режимом Зеленского быть не может. Вячеслав Володин, след опита за атентат срещу руския президент днес: "Будем требовать применения оружия, которое способно остановить и уничтожить киевский террористический режим».

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • HAHA

    04 Май 2023 1:34ч.

    Ба, да не са луди да спрат търговийката с урките? И газията върви през територията на "врага" и амонякът се точи през Херсон, който именно заради това беше върнат на урките. Алъш вериш, нищо лично. Затова пазят ж.п. линии, тунели и мостове, за да не спира търговският поток на запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    03 Май 2023 17:46ч.

    терористи крещят "бийте терористите"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дефиниции

    03 Май 2023 18:41ч.

    Терорът е необявена война за сплашване на нарочен противник. РФ води открити военни действия срещу съвсем явен противник, който от 2014 рие и вдига лозунги за изтребване на "москалите" и който от 9 години не иска да може да намери виновниците за онова, което се случи на 02.05 в Одеса, въпреки че в социалните мрежи от конкретни акаунти имаше епитети за жертвите като "изпечени колорадски бръмбари" и "барбекю", а в едно много конкретно украинско телевизионно студио, където се обсъждаше в един неподражаем мегаломанско–селски дух нещо важно, участниците ръкопляскаха след прякото включване на репортер, който обяви какво точно става. Да стои зад Украйна като държавен режим може само някой, на когото не му пука за нея. Аз бях в тази държава малко след случилото се.. Ти, като ти гледам прозвището, не знаеш нищо за Украйна, освен че е важна за НАТО територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Дефиниции 03 Май 2023 18:41ч.

    03 Май 2023 22:14ч.

    А Майданът в Одеса 2 май 2014 г. е всъщност "руската пролет" на режима на Путин ===> https://www.youtube.com/watch?v=3qDtDZlg3nY&t=23s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Май 2023 17:48ч.

    Дойде му до главата на ВВП и така му се пада, нека няма миг спокойствие този предател и страхливец... Не за друго, просто защото много уважава и сърдечно се разбира с киевските партньори и другари, не иска косъм да падне от главата на зеленчук и най вече като приоритет пред Русия, по възможност безкрайна война! Путин се държи като Бойко меко и толерантно с младите... докато обикновените хора гинат, сигурно и той е фен на Зеленски! 9ти май се отменя тази година, само украинци ще маршируват към Москва в денят на победата, заради дебилът Путин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо ли съм напълно съгласен

    03 Май 2023 18:01ч.

    с мнението на “Виктор” относно личноста Путин и всичките му пируети в полза на англо-саксите?Но не можем да очакваме друго от човек докаран на престола на Елцин от Соб,ак и Чубаис!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • детский сад

    03 Май 2023 18:07ч.

    Не бързайте с глупавите заключения. Той е високо, и докато вижда и има да мисли за 100 неща едновременно, вие от ниското виждате и мислите само за 1-2. Тежка е царската корона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо да са глупави заключенията?

    03 Май 2023 18:28ч.

    Една инвазия не можа да сътвори като хората а сега се крие като Зеленски из разни бункери!Вижте му само некадърните военни,охранени и мазни,мазни,вижте еленовъди Шойгу де няма ден военна служба и образувание,да не говорим за бившия военен министър Сердюков назначен от Путин и Медведев докаде докара руската армия,помислете за милион младежи избягали през граница за да не бъдат мобилизирани в защита на тяхното Отечество-всичко това докараха згорбачов,Елцин и за съжеление Путин и неговото обкражение като Наришкин и Патрушев!Жалко,жалко но факт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емоциите са лош съветник за голям държавник

    03 Май 2023 18:37ч.

    В опитите си за справедлива мъст накрая искаш да заиграеш по свирката на американците. Те точно това целят и дебнат - да те разядосат и да се задействаш само заради афекти, без план. (Виждаш ги колко подло стоят отстрани, подтиквайки само пушечното месо, и те чакат да сбъркаш.) Неслучайно Путин и обкръжението му не са обявили война, а СВО. Всяко нещо с времето си. Когато Бог, дълготърпеливият, е казал, че още не е дошло времето за твърдо решителни удари, значи не е дошло и точка. Това не означава, че няма да дойде. Виж ЗИПът сега колко е доволен - толкова дълго чакаше, и накрая дочака Русия да започне да наказва по имперски. В рамките на започналата война, също ще се наложи голямо чакане. Единственото, което нямаме право да правим, е да се съмняваме в Победата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пишеш

    03 Май 2023 19:35ч.

    Много смешни неща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OBOZ. ИНФО попитаха "Готвача" за коментар, като му припомниха, че последният път, когато Кремъл е бил бомбардиран, е било през 1942 г.

    03 Май 2023 17:52ч.

    А "Готвач"-ът на путьо коментира случилото се така: "Не мога да коментирам по никакъв начин това явление. Може би беше МЪЛНИЯ. Основното нещо за мен е да получа снаряди, за да напредна в Бахмут."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в-с

    03 Май 2023 18:08ч.

    А ти кога ще осъдиш терористичния акт, а козяшки тролетарий недъгав?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кое е терористичен акт?

    03 Май 2023 18:16ч.

    Лидерът на държавата агресор е най-легитимната военна цел. Опитите за негово ликвидиране са свещено право на нападнатата държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2014

    03 Май 2023 18:22ч.

    Държавата-агресор е оная, която не спази Минските съглашения и геноцидираше собственото си рускоезично население. А за тях има приета резолюция на ООН и русия бе гарант срещу нарушаването й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ООН и МНС

    03 Май 2023 18:26ч.

    вече се произнесоха кой е агресорът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Готвачът на "Шератон"

    03 Май 2023 18:26ч.

    По моето недотам скромно мнение Пригожин готви много добре, особено фронтови манджи. Специалитетът му в предишния му живот беше "Бьоф Строганов", сега е друго... Ако не те следят службите, абонирай се за телеграм канала му – голям шегаджия е. Обича да се вшутява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спестете ни

    03 Май 2023 18:27ч.

    читалищната самодейност с преведени от руски наръчници на пропагандатора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ООН и МНС 03 Май 2023 18:26ч. вече се произнесоха кой е агресорът.

    03 Май 2023 18:40ч.

    Произнесоха се лакеите на ФАЩ (даже не и народите им, а назначенците и ваксинираните бустерно). МНС никой не го бръсне за слива, освен САщ, която не го признава. И имаш благоволението ми да говориш с мен, защото по принцип с терористи и подкрепящи терористи не разговарям - само изпитвам към тях дълбоко презрение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ся,

    03 Май 2023 21:03ч.

    Агресор, винаги, е загубилия войната.. Та, не избързвай, с тигана..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Видео от втория дрон, атакувал Кремъл

    03 Май 2023 18:12ч.

    https://t.me/uniannet/97070

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Май 2023 18:32ч.

    Има два основни показателя ,че войната засега е "договорняк". 1.Русия продължава да пренася през Украйна петрол, газ и амоняк 2.Русия има дипломатически отношения с Украйна и всички държави от НАТО. Когато горните две точки изчезнат то тогава ще можем д заключим, че войната вече е нещо повече от "FUN"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оценяваме тези действия като ...

    03 Май 2023 18:44ч.

    Руска мухльовщина. Пълен позор, не че някакви дронове могат да убият руския президент, а самия факт на тяхното долитане до Москва ! "Матиас Руст" за ен-ти път. Уважаваща себе си държава, дори не ядрена суперсила, а обикновен "член на ядрения клуб" , да вземем един Израел например, какво щеше да стане в отговор ? Мястото от което са изстреляни дроновете - остъклено. Столицата на изстрелялите дроновете - избухана с нах тежките бомби и ракети ! Докога в Кремъл ще си играят на война ? Докога с ДОГОВОРНЯЦИТЕ ? Докога центърът на Киев няма да е сринат със земята, а Зеленски анихилиран ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    03 Май 2023 19:26ч.

    Ами как един съветски Ту-114 "Стриж" премина незабелязано през Румъния и Унгария и да падне чак в Хърватско? Или как една руска ракета (Х-55 ако не се лъжа) премина през Белорусия и се приземи в средната част на Полша без да бъде забелязана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    03 Май 2023 18:46ч.

    Интересно, ако покрайнината беше направила опит да удари Капитолия с дрон, какво ли щеше да и се случи няколко часа след това? Чудя се на Русия защо още ги търпи. В крайна сметка всички ще си отдъхнат ако покрайнината престане да съществува като държава....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    03 Май 2023 18:50ч.

    Чака именно този момент - и последният глупак, ако ще да е смотан козяшки трол, да разбере, че от терористичната клоака покрайнината никой няма повече никакъв кяр. Тогава сатанистките тартори в Нашингтън и Ландън сами ще се откажат. Така се действа без много кръв и разрушения. Обаче трудно увират дебелите атлантически глави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрипям, длагнест,

    03 Май 2023 19:06ч.

    Хората се политизираха, но не разбират от политика, искат нещата да станат instant. Украйна да се унишожи, руснаците да бият веднага, да се лее много кръви или обратното – Украйна да победи веднага, Русия да бъде разпарчетосана и т.н Украйна стана Франкенщайн, самите му създатели тепърва ще се чудят какво да правят с него. Добре е да се почудат как да го унищожат и къде да скрият трупа. Ако руснаците играят тази игра, това е то, което публиката на стадиона не разбира(опасявам се, че малко или много всички сме в това положение).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малко отрезвяване

    03 Май 2023 18:52ч.

    Какво значение имат за нас дроновете над Кремъл, ако още не сме узнали кой искаше да убие българския Джовани Фалконе.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кстати...

    03 Май 2023 19:08ч.

    В руските форуми преобладават смеха и подигравките. Един разбиращ твърди че дроновете са пуснати от не повече от 10 км. от Кремъл. Постановка и инсценировка .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А колко вероятно е?

    03 Май 2023 19:24ч.

    2 БПЛА е малко вероятно да излетят от територията на Украйна. Такова разстояние за толкова малък дрон с експлозиви на борда е твърде далеч и... да не бъде засечен от руско ПВО. Значи са оборудваха дроновете в Рашата. Трябвало е да се снабдят с материали и проект за бойната глава на дроновете, отделно да се потърси някъде работилница, в която всичко това да бъде сглобено. И най-вероятно са ги пуснали от някакъв район до столицата. Тоест пак са действали "партизантите" саботьори на режима в Кремъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    03 Май 2023 21:00ч.

    Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев призова в канала си в Telegram за физическо ликвидиране на военно-политическото ръководство на Украйна. „След днешната терористична атака не останаха други възможности, освен физическото ликвидиране на Зеленски и неговата кабала. Дори не е необходимо да подписвате акта за безусловно предаване. Хитлер, както знаете, също не го е подписал. Винаги ще има някакъв вид промяна като вицепрезидента адмирал Дьониц ... " Источник: https://rusvesna.su/news/1683131420

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво решава това за кремльовците?!

    03 Май 2023 21:56ч.

    Режимът в Киев е само повод рашистите да обявят война на НАТО, САЩ и колективния Запад, но само на ограничен боен терен на Украйна. Дори и да ликвидират Украйна (не че това е възможо от втората най-силна армия в ... Украйна), но си помечтайте вие, Z-омбираните путинофили, отговорете си какво ще правят кремльовците, ако имат реална война с НАТО. Представете за секунда, че има истинска война с НАТО и Кремъл е ударен не с импровизиран дрон за 3000 долара, а с истински американски ракети. И ... никаква реакция от ПВО системи C-300 около Кремъл:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Около Кремъл

    03 Май 2023 22:51ч.

    Не е С 300 , а С 500 "Прометей". Именно за това всички се смеят на обвинението за "украински дронове долетели до Кремъл"... Абсолютно местно изпълнение, московско. Остава да разберем дали са хулигани анти-путинци, или руските служби саздават "фалшив флаг" за нещо ? Ожесточаване на ударите по Украина, затягане на вътрешното положение , разчистване на 5-та колона ...? Всичко това взето заедно ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    03 Май 2023 21:12ч.

    Никой не предполага, че дроновете са дошли отдалеч. Изглежда са от самия град. Кремъл има врагове и там. Интересно е уточнението за "радиолокацинна намеса". Видеото показва експлозия, мисля че не е само радиолокатор. Укро-американските тролове нека се радват, щом гледката за тях е приятна. Но след подобни събитията Кремъл обикновено отговаря по свой начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    03 Май 2023 21:40ч.

    Това "събитие" е обичаен акт "под фалшив флаг", така характерен за руснаците, начело от путьо, който обича да имитира Хитлер. Хитлер го е приложил за пръв път през нощта на 27 февруари 1933 г. за запалване на Райхстага в Берлин и на следващата сутрин по искане на канцлера Хитлер президентът Хинденбург издава извънреден декрет "За защита на народа и държавата".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рашата пак лъже: уж атака по Кремъл и нито едно рашистко ПВО не реагира, освен двамца случайници "чистачи" да се изкачват по стълбата на покрива на Кремъл:)))

    03 Май 2023 21:31ч.

    Във видеата се вижда БПЛА, който се приближава към Кремъл. След това дронът се удря в пилона, на който е закрепен руският флаг на покрива на Кремъл и избухва в пламъци без да нанесе никакви щети. Междувременно някакви двамца хора (едва ли са случайни и непроверени от Кремъл) се катерят по стълбата към пилона:) Редица снимки и видеа от околните сгради показват пламтящите останки на машината върху покрива. Никъде във видеото не се вижда стрелба или ракети на противовъздушна отбрана. Това е невероятно, тъй като въздушното пространство над Кремъл е едно от най-добре охраняваните в света или поне се предполага, че е така. В Москва са разположени десетки установки на противовъздушни системи С-300 и С-400, чиято единствена задача е да гарантират сигурността на сградата, където се намира кабинетът на руския президент Владимир Путин. Дали пък тези двамцата случайници "чистачи" не е трябвало после да съберат остатъците и всякакви уличаващи следи по покрива от разбилия се дрон, защото всъщност това си е дело "под фалшив флаг" на кремльовските чекистите от ФСБ-то на путьо?! Защото на следващия ден като тръгнат да представят филма, да не би някой любопитен да снима покрива на Кремъл от друг дрон и сателит, и да открие следи и разкрие поредните кремльовски лъжи. ===> https://www.youtube.com/watch?v=AnZ7HbarByc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Др. Путин

    03 Май 2023 22:04ч.

    На кого ни оставяте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно преди 100г приехме

    03 Май 2023 22:55ч.

    останките на Петлюрата и барон Врангел, що сега да не приютим на Залужни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Историята не е силната ви страна

    04 Май 2023 8:13ч.

    Преди сто години приехме останки от Деникин. Врангел отстъпваше далече в Сибир, а Петлюра към Полша. И доста обидно да сравнявате класата на белогвардейците /с тях в Царство България се установиха учители, музиканти, учени, свещеници... елит !/ с днешните укропитеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ванката

    04 Май 2023 0:08ч.

    Споко не се нервирайте при проведената акация няма пострадъл нито един путин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мвого дебилни

    04 Май 2023 0:48ч.

    и с постна аргументация козяшки коментари. ? В Русия има над 5 млн украинци. Това е все едно да воюва ме с Турция и да знаем кои от нашите сънародници са за тях и кои за нас. Няма ПВО, което да хване дрон, пуснат на ниска височина отблизо. Който е ходил в Москва знае, че около Кремъл се губят и сменят мобилни връзки непрекъснато, сиреч дробовете не са пускани с GPS. Пуснати са на база скорост , време на прелета и взривяване или просто взривяване при допир. Дватата са от другата страна в ниското и изобщо не могат да видят дрона. Качват се по стъпалата и ръцете им са заети. Възможна е и смяна на караула, което би означавало, че всичко е предварително планувано. Обикновено вниманието преди смяната не е така изострено. Целта не е да се убие Путин, а чисто знакова. Кремъл не е уязвим, а населението несигурно и уплашено. Русия няма никакви ползи от подобен акт, най-вече поради парада на 9-ти май. Спокойно можеха да го направят на 11-ти. Поредицата от атентати в Русия доказва планиране и преднамереност като начало на т.нар. "контраофанзива". Мога да продължа , но не виждам смисъл. На леваците писали по-горе само ще кажа, че руснаците щу останат да живеят с тези хора там и Русия не би искала да става втори Израел, чиито власти никога няма да имат спокойствие по границите. За сравнение, вижте колко години ни трябваха на нас, за да напишем "съжителство ", а не "иго" или "робство ". И накрая, дори и съвсем хипотетично да са го направили руснаците, пак е по-леко от онази епруветка, заради която загинаха милиони. Да не давам още примери... Така че леко кой и с колко лъже, нали?! На други ширини тия мохабети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма ПВО, което да хване дрон, пуснат на ниска височина отблизо.

    04 Май 2023 8:21ч.

    Разбира се че има. И масово се използва в момента на фронта. Ето ти руска такава , жми https://www.youtube.com/watch?v=ilta8zMgKUQ Има американски, турски, ирански, европейски, сръбски ... всякакви. Има големи системи на колесна база, има ръчни антидрон заглушители, за единичен оператор. Да се мисли че точно Кремъл няма такава защита е нелепо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русофилка

    04 Май 2023 11:03ч.

    Браво! Най-после нещо компетентно и интелигентно! Искам да добавя, че Русия има по-важна цел-да усмири САЩ и ги върне на Острова им за доброто на останалия свят. А Украйна е лесна -те "просто още не са започнали".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пропагандистите много им се иска да се опитат да използват тази история, за да мобилизират населението, така че хората да отидат на война срещу Украйна

    04 Май 2023 1:50ч.

    Така наречената СВО продължава не някъде далеч, а врагът вече достига средностатическия руснак. Но напротив, това нанася силен удар върху авторитета на руското правителство. Първо, руските сили за ПВО "пропуснаха" дрона. Второ, руските власти подписаха недееспособността си с обвинения към Украйна. В края на краищата по-рано на всички беше казано, че украинската армия вече е била унищожена три пъти. Прочетете мнението на експерта Игор Райтерович тук - https://bit.ly/3nthpG0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо съществено няма да предприемат от Кремъл.

    04 Май 2023 2:14ч.

    Продължават си в духа на котарака Леополд: "Ребята, давайте жить дружно". Смешно, жалко и нелепо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    04 Май 2023 6:59ч.

    Наивноста е чаровна но не помага ако трябва да се бориш с коварен звяр. Руснаците никога нямаше да стъпят в Сирия ако нямаха предварителен сговор и план с другите на които им е писнало да бъдат изяждани живи. Никакви ребята няма още по-малко пък задружен живот. Паразитът е в клинч с джудистите а през това време останалите му режат артериите. Африка, Близкия Изток, Южна Америка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много САЩизъм и много хохлизъм, а всъщност дивашки фашизъм, са командировали в тоя форум, много нещо

    04 Май 2023 3:10ч.

    Обаче отрицателният подбор си е казал думата - жалки, втръснали ЦИПСОвски клишета и чалгаджийско-кичозен език на омразата. И всичкото - за няколко - обезценени! - долара повече. Понеже нормален и разумен човек не би се вързал на засилената към пропастта US каруца за половин пробит долар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Смешно, жалко и нелепо"

    04 Май 2023 5:44ч.

    Единственото смешно, жалко и нелепо са тролове като тебе. Далновидна и отговорна политика, аланкоолу, не се води с емоционални реакции на очевидни смешни, жалки и нелепи провокации, зад които стоят спешните нужди на фалиралите ФАЩ от голяма, по възможност ядрена, война в Европа, както и вековните западнали мераци за разпарчетосване и разграбване на богатствата на Русия. А след това и доразграбване на целия останал свят. Което ФАЩистите не се свенят открито да заявяват, както и щенията си за убийството на Путин. Отде ви кОпат такиви умни красавци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези "смешни, жалки и нелепи провокации" се превърнаха в ежедневие

    04 Май 2023 5:51ч.

    и доведоха до УБИЙСТВОТО на стотици хиляди руски момчета, мъже, дечица и жени. Грешно сте ме разбрали. Россията трябваше отдавна да свали кадифените ръкавици и да измете бандерщадтската сволоч от лицето на земята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    04 Май 2023 7:17ч.

    Само кучето хапе вестника с който го удрят. Най-лесното е да се изпепели Украйна. А после? Да чакат нова и нова Украйна... Затова ... рязане на пипала и всеки да си знае кочинката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Именно. Рязане,

    04 Май 2023 7:28ч.

    а не чертаене на поредните червени линии и вербални заклеймявания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредната провокация на ЦРУ

    05 Май 2023 8:07ч.

    САЩ не искат ядрена война, затова са направили провокация, която няма шанс да убие Путин, но целта е да унижат за пореден път Русия в социалните мрежи и да я принудят да ескалира конфликта. Надяват, че Путин ще нареди да убият Зеленски или да се унищожи напълно Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правилният отговор на Русия

    05 Май 2023 8:29ч.

    Трябва да бъде насочен срещу САЩ. Разбира се, не с бутафорна атака с дронове срещу Белия дом, а по начин, от който наистина ще ги заболи - чрез подпомагане на техните врагове - Сирия, Иран, Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи