Цецка Бачкова от ДСБ: Акцията на МВР се оказа провал

Цецка Бачкова от ДСБ: Акцията на МВР се оказа провал

"Никой не попита за повода за акцията за задържане на Борисов, защото хората искат да знаят истината и имат усещане, че са се случвали нередни неща. Акцията се оказа провал. Очаквах МВР да е по-подготвено за нея". Това заяви  Цецка Бачкова от ДСБ в предаването "Офанзива" по Нова нюз.

По думите й е трябвало да има събрани доказателства и повдигнато обвинение. "ГЕРБ не може да свали коалицията, а различията. Партньорите не успяват да намерят консенсус. Властта е разделена, министерствата и ресорите са разделени на партиите и за реформите във всяка отделна сфера отговаря партията, която е поела управлението й. Така обаче тези реформи не тръгват", смята тя. И допълва, че коалицията не е единна в проатлантическата си позиция.

"Представителите във властта трябва да предприемат действия за помощ на Украйна, а не да анализират. ДБ би могло да внесе проект за решение в НС за това, иначе може да преосмисли участието си в коалицията. Това не означава, че не бива да се търсят други мнозинства", посочи Бачкова. И попита дали, ако коалицията приеме решение за военна помощ на Украйна, Нинова ще го подкрепи.

 

 

Коментари

  • Владимир Владимирович Путлер

    20 Март 2022 0:13ч.

    Само ДБ реално са срещу путинския звяр и трябва да внесат в НС решение за военна помощ за Украйна и да се види дали ПП ще бъдат на висота. Комунягите вън от коалицията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ицо

    20 Март 2022 7:42ч.

    ще внесат ама не ,те само на приказки са добри

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "поводът за акцията" е

    20 Март 2022 0:20ч.

    прах в очите на българското общество, докато продажниците Кокорчо и простокиро спазариха с черния американец да обрекат децата ни на студ и глад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бачка Цецкова

    20 Март 2022 8:34ч.

    Всичките сте едно голямо недоразумение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    20 Март 2022 10:19ч.

    Ами то и Щатите не са успели да заковат Ал Капоне от първия път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи