Трима руски олигарси сезираха европейското правосъдие, за да бъдат анулирани санкциите срещу тях

Трима руски олигарси сезираха европейското правосъдие, за да бъдат анулирани санкциите срещу тях

Трима руски олигарси, сред които и милиардерът Роман Абрамович, сезираха европейското правосъдие, за да бъдат анулирани санкциите на ЕС срещу тях, приети след руската инвазия в Украйна, предаде Франс прес.

Освен Абрамович, останалите двама са Пьотр Авен и Михаил Фридман. Те са в черния списък на ЕС. Европейските санкции представляват замразяване на авоари и забрана за влизане в ЕС. Над 1000 души фигурират в черния списък на ЕС, създаден през 2014 г. след анексията на Крим от Русия.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Антон Сираков

    02 Юни 2022 9:04ч.

    Тези ще успеят - и тримата са с "правилни" имена. Ех, глупаво и наивно човечество - кога ще разбереш, че тези, които се хвалят да са "богопомазан народ, всъщност са богопрокълнато племе; че за да се намали Световното Зло, трябва неговите причинители да бъдат поставени на местата им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Все хазари изповядващи

    02 Юни 2022 9:23ч.

    Еврейската религия!Хубаво ги беше подкарал другаря Сталин към светската еврейска република но бързо същите му видяха сметката за мъка на световният пролетариат!Кога ли следващия след Путин ще ги нарита всите навън като им вземе предварително паричките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това донякъде е хубаво за традиционните общества и личности, които наистина залагат на ценности, а не на цена

    02 Юни 2022 9:49ч.

    Всичко е предварително уговорено - четете тук за прецедента, който всъщност не е никакъв прецедент, защото Западът е готов само на покупко-продажби, нищо друго не може и не го интересува - https://pogled.info/svetoven/russia/sanktsionnata-voina-i-indulgentsiite-za-ruskite-oligarsi-kristiya-friiland-im-predlaga-da-se-otkupyat-ot-sanktsiite.142800

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи