Трима души са загубили живота си при взрива на Кримския мост

Трима души са загубили живота си при взрива на Кримския мост

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Трима души са загинали в резултат на взрив на камион на Кримския мост. Това съобщи пресслужбата на Следствения комитет на Руската федерация.

"По предварителни данни трима души са загинали в резултат на инцидента. Предполага се, че това са пътниците от лек автомобил, който е бил до взривения камион. Телата на двете жертви - мъж и жена - вече са извадени от водата и самоличността им се установява", заявиха от Разследващия комитет. 

Източник: ТАСС

 

 

 

 

 

Коментари

  • ЗИП

    08 Окт 2022 14:31ч.

    Путин, Лавров и Шойгу мълчат. Припомням, че Молотов изнася реч по радиото на 22.06.1941г в 12:00 МСК . Само осем часа след тогавашния "инцидент" при който според него са загинали "около 200 души".....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидич

    08 Окт 2022 14:52ч.

    Леле, и тук ли налази умнокрасивитетът?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    08 Окт 2022 14:53ч.

    Не е работа на руския президент да държи речи по повод на оперативни продробности. Той произнесе достатъчно рече, в които разгърнато и убедително представи политическите и др. основания. Лавров допълни м/ународната картина и юридическата страна на въпроса по м/ународното право. Крайцерът, командният пункт в Крим, Дугина, снабд.пунктове, отстъплението ок Харков и Херсон - те са много,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    08 Окт 2022 14:56ч.

    , но трябва да свикваме с мисълта, че има има липсваща информация и съображения. Посочил съм нееднократно материали за четене. Който не е чел, да е чел. Нещата ще започнат да се случват, за съжаление още по-разрушително и кърваво, след реализирането на набор от събития, които все още предстоят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пол Крейг Робъртс

    08 Окт 2022 14:57ч.

    Самата ситуация в САЩ не е лека, в страната няма свобода на словото . Забранено е провеждането на какъвто и да било дебат: за либералите, левите, демократите, чернокожите и феминистките всички въпроси са решени предварително, виновните също вече са назначени. Американските граждани са лишени от възможността да обсъждат проблеми .Не се чудете Зе-сие от кого е взел калъпа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИЛ

    08 Окт 2022 15:09ч.

    Руското общество трябва да излезе обзелата го летаргия и да осъзнае ,че тази война е последна за тях.Надявам се Кримският атентат да сплоти общество и армия .За Русия обратен път няма.Само напред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    08 Окт 2022 15:26ч.

    От това, което съм чела за атентатите и извършителите съм си извадила следния извод- това действие цели да внесе объркване, смут, страх и ужас. Извършителите го правят поради религиозни, политически или някакви други причини. Шок и ужас- винаги добра комбинация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    08 Окт 2022 15:28ч.

    Преди два дни нашите атланти чупеха пръсти, скубеха коси и се търкаляха по земята, облени в горчиви сълзи, че Костадинов не искал да бъде в едно помещение (платено от Възраждане) на пресконференция (организирана от Възраждане) с журналисти от медии на хранилка и каишка. Да се поинтересуват как се правят пресконф. в ЩАС. Сценарий и режисура до последен детайл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи