Трапезите на министър Бойко Рашков и селфита с контрабандисти - пробита държава

Трапезите на министър Бойко Рашков и селфита с контрабандисти - пробита държава

Автор: epicenter.bg 

„Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков заедно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на гости при Рашков, Стефан Димитров не е присъствал. Виждал съм го два-три пъти, беше дошъл в КАТ…преди това никога“, заяви в събота в ефира на Нова телевизия Тенчо Тенев, съветник на бившия премиер Николай Денков и директор на КАТ в мандата на Бойко Рашков като вътрешен министър.

Селфи, направено от самия Стефан Димитров, обаче не само опровергава думите на Тенев, но и доказва изключителната близост на действащия депутат и бивш МВР-министър Рашков до хасковските контрабандисти на цигари – баща и син Марин и Стефан Димитрови.

От селфито се разбира, че Стефан Димитров би трябвало да е доста близък с Рашков, след като заедно с неговия приятел Тенчо Тенев – ядат и пият с народния представител и бивш вътрешен министър

Ето пет факта, които селфито разкрива:

1. Тенчо Тенев, доскорошен съветник на бившия премиер Николай Денков, не само, че познава Стефан Димитров, но с Бойко Рашков са заснети в дома на депутата от „ПП-ДБ“, при това на трапеза, докато се гощават с високоалкохолна напитка, месни деликатеси, ядки и поне два вида салатки – царска туршия и кисели краставички.

2. Изключено е Рашков и Тенев да не знаят с кого са на трапезата. Макар, че до миналата седмица Бойко Рашков твърдеше, че Стефан Димитров и баща му са ходили в МВР, за да свидетелстват. А за посещението в дома му Рашков обясняваше, че били доведени от бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. На новото селфи обаче Коцев го няма.

3. От селфито се разбира, че Стефан Димитров би трябвало да е доста близък с Рашков, след като заедно с неговия приятел Тенчо Тенев – ядат и пият с народния представител и бивш вътрешен министър.

4. Честите визити на Стефан Димитров в дома на Рашков имат своето обяснение. Миналата седмица се разбра, че Димитров всъщност е съсед на Бойко Рашков. Имотите на двамата в скъпия софийски квартал „Американски колеж“ се оценяват на милиони.

5. Още един детайл доказва, че Стефан Димитров е бил чест посетител в дома на бившия МВР-министър. Видно е, че на снимката с Тенчо Тенев, Рашков е със синя вратовръзка. На публикувани по-рано в интернет снимки, на които се вижда как Стефан Димитров подарява картина на домакина, депутатът от „ПП-ДБ“ е с червена вратовръзка.

Бойко Рашков в компанията на съседа си Стефан Димитров. На тази снимка Рашков е с червена вратовръзка, докато на селфито с контрабандиста е със синя вратовръзка

"Бащата на Стефан, Марин Димитров съм го виждал само веднъж пред сградата на КАТ. Беше дошъл да смени ударения преден номер на автомобила си. Той каза, че е от Хасково и се заговорихме, защото сме от един край. Дълги години е работил в системата, преди това никога не го бях срещал в Хасково", каза в събота Тенчо Тенев.

Неверните твърдения на Тенчо Тенев пред Нова телевизия поставят под съмнение интегритета на съветниците на бившия премиер Николай Денков

Тези твърдения на Тенев са доста спорни, най-малкото, защото той е дългогодишен полицейски началник в Хасково, докато Марин Димитров е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност и бивш началник на регионално звено „Сигурност“ при МВР – Кърджали.

Съботното участие на Тенчо Тенев в Нова телевизия, където приятелят на Бойко Рашков, а очевидно и на Стефан Димитров, е често канен като „специалист“ в сферата на пътната безопасност и очевидното несъответствие между твърдения и реалност показват и с какъв всъщност интегритет или по-скоро липсата на такъв са се ползвали съветниците на министър-председателя Николай Денков.

Със сигурност въпросите за близостта на Бойко Рашков до уличените в контрабанда баща и син Марин и Стефан Димитрови се множат с всеки изминат ден.

Бойко Рашков получава картина от баща и син Марин и Стефан Димитрови - обвинени в контрабанда, в компанията на бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, който вече е с парична гаранция от 20 000 лв.

Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Хасковлии обраха пешкира

  22 Апр 2024 17:28ч.

  Най-дребните риби, най-виновни! ...... Иначе надрусаните деца по улиците навсякъде на България, те не са важни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не, не ги оправдавам, но защо внасяме цигари и къде е Булгартабак

  22 Апр 2024 17:29ч.

  Защо вместо да изнасяме, внасяме цигари и то боклук.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А Рашков е показател за това

  22 Апр 2024 17:30ч.

  Колко си вярват, че са неприкосновени. ...................... И Борисов ще се усети, камбанката бие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бърбън с кисели краставички и царска туршия

  22 Апр 2024 18:12ч.

  Това и Кустурица не го е снимал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  22 Апр 2024 18:23ч.

  Хахахахахахаха! Точно това ми дойде и на мен - бруталияяяя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борислав

  22 Апр 2024 19:08ч.

  "уличените в контрабанда баща и син Марин и Стефан Димитрови ". Рашков каза също, че Паскал си е в БГ и никой не го търси или арестува. Нали тези обслужват контрабанден канал на Паскал?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  22 Апр 2024 22:48ч.

  Че кво му е на бърбъна? С царска туршия и кисели краставички става, кат няма втасало зеле с много люто и Оливия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радой Ралин:

  23 Апр 2024 7:01ч.

  Когато един народ мълчи, навярно е вцепен от успехите си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаирсъзин

  22 Апр 2024 17:36ч.

  Досадно вече ... Контрабандистите ??? Осъдени ли са ?! Тоя 30 годишен канал последните 2 години какво му се е случило, че да гръмне, а?! Или просто "знае се" .... Ми то всички знаем и за Пеевски, що не е в кауша ? А Бойчето ??!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хубави димни завеси пускаш,

  22 Апр 2024 18:18ч.

  ама за да са по-гъсти, си тикни една димна граната 152 мм от ВМЗ Сопот и тогава пърди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  22 Апр 2024 18:24ч.

  Това е Чалгария - неуспешен опит за нормална държава. Всички имаме вина, но и нов шанс покрай военните конфликти наоколо !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  22 Апр 2024 17:38ч.

  Докато шишанки и президенти опоскват държавата, ни занимават с трохите на Бойко Рашков 😄😄🤣

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Димо

  22 Апр 2024 17:57ч.

  Госпожа рукола Z е права за президента Плевнелиев - всички се смеехме при появата му. А Госпожа рукола Z се изходи,като улук при буря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Двайсе' бона

  22 Апр 2024 17:51ч.

  Правосъдие = дай двайс' бона и те пускаме

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм...

  22 Апр 2024 19:26ч.

  Не бе, дамаджаната въобще ве познава тези хора....дей гиди мушморок...май работата отивапна яко тричане...барабар с пендера Асенча...побъркахте държавата за 3 години...и оня ебача от Канада и той е за тричане..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  22 Апр 2024 19:53ч.

  Любопитно и забавна е компанията на Рашко или поне това, което ни показват за нея в поредица от фотосесии. Възможно е най-интересните да се пазят за десерт. Какво видяхме досега? Обикновено в центъра на обектива се благоразполага бай Рашко - белокос, знатен, излъчващ олимпийско спокойствие и увереност, заможен, авторитетен старчок. От снимките личи, че Рашко категорично не е трезвеник, нито пък разгулен анонимен алкохолик. Обикновено е заобиколен от предани млади хора, готови ритуално и решително да отрежат поне едното си ухо, стига Рашков да го пожелае. От Рашковаците само бай Тенчо, димитровградския комисар-катаджия, е дърт като тартора. Виждаме ме го на една от снимките. На нея Тенча се е благоразположил и по неприсъщ за възрастта си начин, кой знае защо, бодро е вдигнал палче. Масата е щедро и хаотично отрупана. Дори с невъоръжено око може да установи странна сюрреалистична кавалкада от напитки и мезета: Jack Daniel's Black Label Old, Спрайт, царска туршия, кисели краставички, пача от уши на трайкийско прасе от гробницата на Севт III. На заден план е стената, отрупана като галерия с картинната колекция на бай Рашко. Виждат се творби на Пикасо, Матис, Реноар, рисувани от импресионисти, кубисти, фовисти и тривиални конрабандисти-тираджии. Странно е човечето на втори план. То очевидно е част от знатната компания, весело се кълчоти, показвайки колко весел е животът в това мило общество. Странно е защо на повечето фотографии с бай Рашкови хора почти не се виждат жени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “Ефрейторе”,с последните си слова

  23 Апр 2024 9:21ч.

  да не намекваш нещо за сексуалната ориентация на нашите любимци?Ако имаш нещо конкретно па си кажи,и ние сме хора ще ги разберем тия наши мушмороци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Черпак Манчев

  23 Апр 2024 13:21ч.

  Изключително изчерпателен анализ, за който искрено благодаря на доц. Карачибук. Ако мога да допълня само: подредбата на картините на стената е в стил "нагъчкан мутрореализъм", явно са в нещо като сепаре съдейки по перденцето зад палеца на Тенчо. Проектирането и инсталирането на сепарета в собственият ти дом, е символ на изключителен вкус към детайлизирането в архитектурата, което е проектирано в съзнанието на съвременният български политик в последните 30-тина години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  22 Апр 2024 20:40ч.

  Нов Народен съд си трябва и нищо друго!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • факт

  23 Апр 2024 8:31ч.

  Така е. Народът претръпна, прежИвя си нещо и забрави, кое е нормалното и за какво скачаше по площадите. Със сигурност не е било за това. Май 35 години стигат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе нещо...

  22 Апр 2024 23:24ч.

  Нещо като веганска скара няма ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Беше ми доцент по Наказателен процес...

  23 Апр 2024 1:58ч.

  ...и дърпане студентките по разни кръчми около университета. Колко ги е еб@л след това си е негова работа, но от обяд си караше джипа пиян на мастия. Курвите след това протоколираха на изпита и докато 90% полупаваха двойки, излизаха с шестици в студентските книжки. Бойко ти Рашков...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  25 Апр 2024 10:27ч.

  Едно не мога да разбера - защо дъртият бай Рашко ламти за толкоз имоти, та това са данъци, ремонти, охрана, поддръжка и кой живее в тях.... Не знае ли колко алчни лами като него, даже и по-млади, трупаха, трупаха и гушнаха букета! Ех, Рашко! Гъз глава затрива....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пунта Мара

  25 Апр 2024 15:14ч.

  Този е за затвора. Няма как свестен министър на вътрешните работи да пие бърбън с кисели краставици. 😂

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи