Тръмп: Видяхте президента Си и президента Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век

Тръмп: Видяхте президента Си и президента Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подчерта на митинг на свои поддръжници в Уейко (Тексас), че именно той е започнал да доставя оръжие на Украйна. "Дадох им стотици и стотици "Джавелин" (противотанкови ракетни системи – бел. ТАСС)“, каза той. Тръмп добави, че неговият предшественик Барак Обама е изпратил само "възглавници" в Киев, имайки предвид несмъртоносно оборудване.

Тръмп повтори обещанието си да разреши конфликта в Украйна в рамките на 24 часа, ако бъде преизбран за президент през 2024 г. „Когато стана президент, ще постигна това за 24 часа“, каза той.

По-рано той е заявявал, че ще разреши конфликта в Украйна за кратко време, ако бъде преизбран, но никога не е уточнявал как възнамерява да постигне това, добавя ТАСС.

Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин обсъдиха световния ред през следващия век по време на държавното посещение на китайския лидер в Москва, заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп. „Видяхте президента Си, умен, и президента Путин, умни, много умни хора, да стоят и да обсъждат световния ред за следващите сто години“, каза Тръмп. Според него Русия и Китай вече са единни.

По думите му, САЩ деградираха до нивото на "бананова република" при сегашната американска администрация. „Банановата република - ето в какво се превърнахме", каза Тръмп. „Нашата страна, ние няма да търпи това". Той по-специално подчерта проблемите на страната при защитата на нейните граници, системата за гласуване и превръщането на правоприлагащите органи в политически оръжия и добави, че ако спечели президентските избори в САЩ догодина, „престъпниците, които вредят на съдебната система, ще бъдат победени и засрамени". „Ако не спечелим избори през 2024 г., страната ни е обречена“, добави той.

Доналд Тръмп заяви още, че е "най-невинният" човек в историята на страната. По думите му, след проверка на 11 милиона страници различни документи, свързани с него, включително данъчните му декларации, представители на прокуратурата не са открили нищо осъдително. „Това вероятно ме прави най-невинният човек в историята на страната ни“, каза той пред свои поддръжниците в Уейко, Тексас. 

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Тръмп има поддръжка от страна на хората

    26 Март 2023 10:57ч.

    Но няма поддръжка от страна на корпорациите. А тестето с картите е в ръцете на последните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп точно за корпорациите се грижеше

    26 Март 2023 17:45ч.

    И точно за хората не му дремеше. Това, че реднеците с ботушите, пушките и пикапите са за него, то си е традиция. Това и децата го знаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И. Гинов

    26 Март 2023 19:19ч.

    А за бай Дън за чернилките от гетата , разни трейлър парк боклуци, гейоеве и разни малцинства, коити чакат купони за храна. Аз вас- глобалистите , всеки американски патриот е реднек... А много от моите шефове и колеги са за тръмп. Точно невежите ми колеги, съсипани от пропагандата са за бай Дън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп

    26 Март 2023 10:57ч.

    местните русофоби, скоро отново ще станат първи Тръмпофоби. особено онази оперна певица, дето списва за Дневник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О, със сигурност -

    26 Март 2023 11:03ч.

    има много голяма опасност Тръмп този път да успее да им спре кранчето. Те са до един клиентела на това, което Тръмп нарече "Вашингтонско блато".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не се намери някой неуравновесен самотник да го гръмне

    26 Март 2023 12:25ч.

    А може и инфаркт да получи. KCl не се открива при аутопсии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    26 Март 2023 13:59ч.

    Т тези приказки, окончателно е тръгнал по пътя на Линкълн и Кенеди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    26 Март 2023 11:42ч.

    Състезанието Кой е по-по-най минава на следващо ниво!:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    26 Март 2023 11:56ч.

    Тръмп е дал интервю на Тасс, малей.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Върни телефонана санитарите и си изпий лекарствата

    26 Март 2023 12:24ч.

    Много е немарлив персонала във вашата лудница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 12:38ч.

    Ама верно си много малоумен либерал фашисти .Какво интервю те гобни от ТАСС бе ? . Тръмп е говорил на митинг пред свои съмишленици бе неграмотно мекере .ТАСС само цитират изказванията на ТРЪМП .Абе дъртият кукунделник сорос от къде ви намира такива неграмотници .Това се чудя аз .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 12:48ч.

    И друго папкаш ли вече заразените украйнски яйца ,дето нямат сертификат за произход ? Но либерал фашистката държава нехае за Българският народ и е за бой Всякакви тетки се изредиха да ни кажат, че украинските яйца са безвредни. Подкрепяте един престъпен режим и сте готови да ни накарате да ядем всяка отрова. Вредни или безвредни, ние не искаме да ги купуваме. Нямате право да се гаврите с този народ. Маркирайте ги като "украински" и тогава ги допускайте до пазара. Пречите на българските производители да продават по пазарите, защото нямали документ за произход. Какъв документ за произход представяте от Украйна? Тази агенция по храните е за затвора отдавна. А Агенцията за защита на потребителите е съучастник. Много искам доказателства, че тази продукция се доставя на пазарите в Западна Европа, Великобритания и САЩ. И накрая братя Българи ,не купувайте яца със недоказан произход .Това е моят апел към вас .Тези които имат връзка със селото да си купуват яйца по великден от бабите и селските дворове и нуикакви яца от магазините .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    26 Март 2023 12:51ч.

    Селски, всеки втори пост ти е за триене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 13:07ч.

    ха Ха Ха .Ей неграмотник истината не можеш да изтриеш .И ти си селски цървул .за твое сведение от преди 100 години моят род е приключил със селото .Но въпреки всичко и досега си уважавам хората израснали и родени във селата .Щото те хранят останалият Български народ .Шапка им свалям на Българските селяни и спасяват България от глад и мизерия .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обама

    26 Март 2023 13:09ч.

    Кимчи, учи руски, не плямпай излишно! Подготвяй се за новото нормално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 13:12ч.

    Абе либерал фашиста ,кажи ми какво става във Сирия .Голям бой ядат там Американските терористи от Сирииската армия и Иранските милиции .За много загинали американски войници се пише . Вторият удар по американската армия за ден. Базите на САЩ в Сирия под мощен удар, Байдън хвърли самолети в битка. Повече от 20 ракети току-що бяха изстреляни срещу американски военни съоръжения близо до нефтеното и газово находище Коноко в Северна Сирия, съобщава Ал Джазира. Американците бяха обстрелвани от артилерия на сирийската армия, а също така бяха нанесени удари от ирански БЛА. Говорител на американската армия потвърди пред Ал Джазира, че една от американските военни бази в провинция Дейр ез Зор е била ударена от ракети, добавяйки, че "американските сили оценяват жертвите и загубите". Днес Байдън издаде заповед за атакуване на съоръжения в Сирия, свързани с иранските сили във връзка с обстрела на американски бази в Сирия. Хеликоптери и самолети на ВВС на САЩ кръжат над района, има бомбардировка на Дейр ез-Зор и, вероятно, база на Хизбула близо до Ал-Маядин. Иранският консултативен център в САР излезе с изявление в отговор: „Предупреждаваме американския враг: имаме предимството и имаме способността да отговорим, ако нашите съоръжения и сили в Сирия бъдат атакувани“, се казва в изявлението. Имаше непроверени съобщения за битката между руската армия и американците в Абу Камал. Иранските милиции евакуираха контролно-пропускателни пунктове в районите Абу Кемале и Маядин източно от Дейр ез Зор. Известно е, че има жертви в американските бази, но колко точно все още не е известно. UPD: Броят на жертвите на ракетни атаки срещу американски бази не е разкрит, но някои от тях може да са сериозни - Fox News. Освен това червена степен на тревога е обявена в американската военновъздушна база "Айн ал-Асад" в Ирак. antimaydan.info

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 13:16ч.

    Либерално джендърче ,много лоши неща се случват във Сирия на американските главорези .Гледай и картата по горе за какво иде реч Американските бази в Сирия подложени на тежка атака Базите на САЩ в Сирия под мощен удар, Байдън хвърли самолети в битка Но това е много отлично! Вторият удар по американската армия за ден. Защо досега не сме използвали тази точка на натиск върху САЩ? И тя е много чувствителна към тях! Повече от 20 ракети току-що бяха изстреляни срещу американски военни съоръжения близо до нефтеното и газово находище Коноко в Северна Сирия, съобщава Ал Джазира. Американците бяха обстрелвани от артилерия на сирийската армия, а също така бяха нанесени удари от ирански БЛА. Говорител на американската армия потвърди пред Ал Джазира, че една от американските военни бази в провинция Дейр ез Зор е била ударена от ракети, добавяйки, че "американските сили оценяват жертвите и загубите". Сутринта стана известно, че при друг удар наемник от американската армия е бил убит и 5 американски войници са били ранени по време на нападение с ирански дрон срещу база на коалицията в района Хасаки в североизточната част на САР. Червена тревога е обявена в американската авиобаза "Айн ал-Асад" в Ирак. Военновъздушните сили на САЩ нанасят въздушни удари в източна Сирия срещу цели, свързани с ирански милиции с бойни самолети, хеликоптери AH-64 Apache и артилерия. Изявление на Байдън за Сирия: „Нашите сили в Сирия бяха нападнати вчера от подкрепяни от Иран групи и аз издадох заповед за бърз отговор. Съединените щати не търсят конфликт с Иран, но сме готови да отговорим, за да защитим нашите граждани.“ antimaydan.info

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    26 Март 2023 14:02ч.

    Не ти личи да си градски, ама хич. Само завършен простак може да обижда, знаейки, че в Митрофанови вести няма да го изтрият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 18:16ч.

    А не мога да бъда и възпита ,но само сарещу възпитани хора .Ти не си от тях .Ти си едно продажно и заядливо мекере .Та каквото си повикал ,това ти е и дошло . А простак е баща ти че е създал такъв такъв продажен урод като теб .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Март 2023 13:54ч.

    Добре е да погледнете карта на ПВО за Европа.Иранските ракети безпроблем поразяват ВСЯКА ТОЧКА в Европа.Аз не бих се обзаложил,че ще бъдат неядрени.Целите в България са ясни.Те са двойни ядрени цели и на Иран и на Русия.Сега се запитайте кой ни насади на тези пачи яйца?За САЩ ясно,за българските мекерета питам?Не е ли време по примера на Украйна да съставим едно списъче?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Март 2023 14:07ч.

    И ако горният ми пост може да мине в категорията ''нероден Петко'',аз бих го сложил в ''като се обърне колата'', то отговорните за Сърбия са живи и здрави.Да припомня;През България,до сами нас,САЩ бомбиха Сърбия с обеднен уран 100 дни.Та кои бг.политици и отрочетата им/политически/са отговорни??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искренно

    26 Март 2023 15:35ч.

    Пожелавам на тази страна да се напълни с мигранти от юг, коренното население да се събуди и да се освободят и те най-накрая. Няма само да спасяват чуждата демокрация.щ, време е за национално освобождение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На русофилите им е казано да се правят, че обичат Тръмп

    26 Март 2023 15:35ч.

    Доста забавно. Някакви носталгици по реалния социализъм на страната на спекуланта милиардер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъпако,

    26 Март 2023 15:44ч.

    Не обичаме Тръмп( то няма и за какво), но и световна война не искаме. За в момента вероятността за такава е по малка с Тръмп. Ти какво, ТСВ ли искаш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просташкият език

    26 Март 2023 16:04ч.

    издава неумение да се водят дискусии. Опитай се да се държиш възпитано. Ще бъдеш по-убедителен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дреме ми

    26 Март 2023 16:28ч.

    Дали съм убедителен за такива като теб. Не си струвате усилието да се държи човек възпитано с вас. Третия закон на Нютон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    26 Март 2023 18:24ч.

    Ало ти със колко ника се подвизаваш тук бе ? .По писаното те познавам че Кимчо и ти сте едно и също лице ,като създаваш впечетлението че сте много либерал фашистите .Да ама ти си сам и се бориш със зъби и нокт да защитаваш англосаксонската измет и загиващият еднополюсен свят . Макар че на теб американските и европейските терориусти не са ти дали нищо за услугите който им правиш .И накрая и за теб на колесника на самолета няма да има място .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ДАДОХ ИМ СТОТИЦИ И СТОТИЦИ ПРОТИВОТАКОВИ СИСТЕМИ"!!!!!!!!!!!!!!!!

    26 Март 2023 16:06ч.

    Имам много голяма съмнение в ефекта на действията за "спирането на войната" на Тръмп. Подобно на ефекта от излизането на САЩ от споразумението за ядрени оръжия със среден обсег - ПРАКТИЧЕСКИ ТРЪМП РАЗКЛАТИ ПРЪВ АРХИТЕКТУРАТА ЗА СИГУРНОСТ В ЕВРОПА. Той беше и човекът, който ускори производството и разпространението на ваксините. "Ако трябва и с помощта на войската" бяха думите му. Нямам вяра на НИТО ЕДИН американец. На нито една дума на Америка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акушерка

    26 Март 2023 16:44ч.

    Дончо няма шанс. Проигра го. Готвят друг. САЩ са проект който се затваря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единият падна

    26 Март 2023 21:44ч.

    https://t.me/mishapetrow/4106

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краставите магарета през девет баира се подушват

    26 Март 2023 22:07ч.

    https://twitter.com/joneslinda/status/1638002552670126080/photo/1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винаги заедно

    26 Март 2023 22:13ч.

    https://twitter.com/Pneumologiker/status/1638241443549523969/photo/1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    27 Март 2023 10:04ч.

    За съжаление, няма никакво значение, кой е президент на САЩ. Там управлява т.нар. "дълбока държава", контролирана и финансирана от няколко еврейски фамилии, същите, които създадоха Федералният резерв и които държат стратегически бизнеси, като ВПК, Петролната индустрия и фармацевтичните гиганти... А такива, като Тръмп, които започват да им пречат, в краен случай ги очаква съдбата на Кенеди...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи