Тръмп: Видяхте президента Си и президента Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век

Тръмп: Видяхте президента Си и президента Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подчерта на митинг на свои поддръжници в Уейко (Тексас), че именно той е започнал да доставя оръжие на Украйна. "Дадох им стотици и стотици "Джавелин" (противотанкови ракетни системи – бел. ТАСС)“, каза той. Тръмп добави, че неговият предшественик Барак Обама е изпратил само "възглавници" в Киев, имайки предвид несмъртоносно оборудване.

Тръмп повтори обещанието си да разреши конфликта в Украйна в рамките на 24 часа, ако бъде преизбран за президент през 2024 г. „Когато стана президент, ще постигна това за 24 часа“, каза той.

По-рано той е заявявал, че ще разреши конфликта в Украйна за кратко време, ако бъде преизбран, но никога не е уточнявал как възнамерява да постигне това, добавя ТАСС.

Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин обсъдиха световния ред през следващия век по време на държавното посещение на китайския лидер в Москва, заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп. „Видяхте президента Си, умен, и президента Путин, умни, много умни хора, да стоят и да обсъждат световния ред за следващите сто години“, каза Тръмп. Според него Русия и Китай вече са единни.

По думите му, САЩ деградираха до нивото на "бананова република" при сегашната американска администрация. „Банановата република - ето в какво се превърнахме", каза Тръмп. „Нашата страна, ние няма да търпи това". Той по-специално подчерта проблемите на страната при защитата на нейните граници, системата за гласуване и превръщането на правоприлагащите органи в политически оръжия и добави, че ако спечели президентските избори в САЩ догодина, „престъпниците, които вредят на съдебната система, ще бъдат победени и засрамени". „Ако не спечелим избори през 2024 г., страната ни е обречена“, добави той.

Доналд Тръмп заяви още, че е "най-невинният" човек в историята на страната. По думите му, след проверка на 11 милиона страници различни документи, свързани с него, включително данъчните му декларации, представители на прокуратурата не са открили нищо осъдително. „Това вероятно ме прави най-невинният човек в историята на страната ни“, каза той пред свои поддръжниците в Уейко, Тексас. 

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Тръмп има поддръжка от страна на хората

  26 Март 2023 7:57ч.

  Но няма поддръжка от страна на корпорациите. А тестето с картите е в ръцете на последните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тръмп точно за корпорациите се грижеше

  26 Март 2023 14:45ч.

  И точно за хората не му дремеше. Това, че реднеците с ботушите, пушките и пикапите са за него, то си е традиция. Това и децата го знаят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И. Гинов

  26 Март 2023 16:19ч.

  А за бай Дън за чернилките от гетата , разни трейлър парк боклуци, гейоеве и разни малцинства, коити чакат купони за храна. Аз вас- глобалистите , всеки американски патриот е реднек... А много от моите шефове и колеги са за тръмп. Точно невежите ми колеги, съсипани от пропагандата са за бай Дън.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тръмп

  26 Март 2023 7:57ч.

  местните русофоби, скоро отново ще станат първи Тръмпофоби. особено онази оперна певица, дето списва за Дневник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • О, със сигурност -

  26 Март 2023 8:03ч.

  има много голяма опасност Тръмп този път да успее да им спре кранчето. Те са до един клиентела на това, което Тръмп нарече "Вашингтонско блато".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако не се намери някой неуравновесен самотник да го гръмне

  26 Март 2023 9:25ч.

  А може и инфаркт да получи. KCl не се открива при аутопсии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  26 Март 2023 10:59ч.

  Т тези приказки, окончателно е тръгнал по пътя на Линкълн и Кенеди!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха!

  26 Март 2023 8:42ч.

  Състезанието Кой е по-по-най минава на следващо ниво!:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  26 Март 2023 8:56ч.

  Тръмп е дал интервю на Тасс, малей.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Върни телефонана санитарите и си изпий лекарствата

  26 Март 2023 9:24ч.

  Много е немарлив персонала във вашата лудница.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 9:38ч.

  Ама верно си много малоумен либерал фашисти .Какво интервю те гобни от ТАСС бе ? . Тръмп е говорил на митинг пред свои съмишленици бе неграмотно мекере .ТАСС само цитират изказванията на ТРЪМП .Абе дъртият кукунделник сорос от къде ви намира такива неграмотници .Това се чудя аз .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 9:48ч.

  И друго папкаш ли вече заразените украйнски яйца ,дето нямат сертификат за произход ? Но либерал фашистката държава нехае за Българският народ и е за бой Всякакви тетки се изредиха да ни кажат, че украинските яйца са безвредни. Подкрепяте един престъпен режим и сте готови да ни накарате да ядем всяка отрова. Вредни или безвредни, ние не искаме да ги купуваме. Нямате право да се гаврите с този народ. Маркирайте ги като "украински" и тогава ги допускайте до пазара. Пречите на българските производители да продават по пазарите, защото нямали документ за произход. Какъв документ за произход представяте от Украйна? Тази агенция по храните е за затвора отдавна. А Агенцията за защита на потребителите е съучастник. Много искам доказателства, че тази продукция се доставя на пазарите в Западна Европа, Великобритания и САЩ. И накрая братя Българи ,не купувайте яца със недоказан произход .Това е моят апел към вас .Тези които имат връзка със селото да си купуват яйца по великден от бабите и селските дворове и нуикакви яца от магазините .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  26 Март 2023 9:51ч.

  Селски, всеки втори пост ти е за триене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 10:07ч.

  ха Ха Ха .Ей неграмотник истината не можеш да изтриеш .И ти си селски цървул .за твое сведение от преди 100 години моят род е приключил със селото .Но въпреки всичко и досега си уважавам хората израснали и родени във селата .Щото те хранят останалият Български народ .Шапка им свалям на Българските селяни и спасяват България от глад и мизерия .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обама

  26 Март 2023 10:09ч.

  Кимчи, учи руски, не плямпай излишно! Подготвяй се за новото нормално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 10:12ч.

  Абе либерал фашиста ,кажи ми какво става във Сирия .Голям бой ядат там Американските терористи от Сирииската армия и Иранските милиции .За много загинали американски войници се пише . Вторият удар по американската армия за ден. Базите на САЩ в Сирия под мощен удар, Байдън хвърли самолети в битка. Повече от 20 ракети току-що бяха изстреляни срещу американски военни съоръжения близо до нефтеното и газово находище Коноко в Северна Сирия, съобщава Ал Джазира. Американците бяха обстрелвани от артилерия на сирийската армия, а също така бяха нанесени удари от ирански БЛА. Говорител на американската армия потвърди пред Ал Джазира, че една от американските военни бази в провинция Дейр ез Зор е била ударена от ракети, добавяйки, че "американските сили оценяват жертвите и загубите". Днес Байдън издаде заповед за атакуване на съоръжения в Сирия, свързани с иранските сили във връзка с обстрела на американски бази в Сирия. Хеликоптери и самолети на ВВС на САЩ кръжат над района, има бомбардировка на Дейр ез-Зор и, вероятно, база на Хизбула близо до Ал-Маядин. Иранският консултативен център в САР излезе с изявление в отговор: „Предупреждаваме американския враг: имаме предимството и имаме способността да отговорим, ако нашите съоръжения и сили в Сирия бъдат атакувани“, се казва в изявлението. Имаше непроверени съобщения за битката между руската армия и американците в Абу Камал. Иранските милиции евакуираха контролно-пропускателни пунктове в районите Абу Кемале и Маядин източно от Дейр ез Зор. Известно е, че има жертви в американските бази, но колко точно все още не е известно. UPD: Броят на жертвите на ракетни атаки срещу американски бази не е разкрит, но някои от тях може да са сериозни - Fox News. Освен това червена степен на тревога е обявена в американската военновъздушна база "Айн ал-Асад" в Ирак. antimaydan.info

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 10:16ч.

  Либерално джендърче ,много лоши неща се случват във Сирия на американските главорези .Гледай и картата по горе за какво иде реч Американските бази в Сирия подложени на тежка атака Базите на САЩ в Сирия под мощен удар, Байдън хвърли самолети в битка Но това е много отлично! Вторият удар по американската армия за ден. Защо досега не сме използвали тази точка на натиск върху САЩ? И тя е много чувствителна към тях! Повече от 20 ракети току-що бяха изстреляни срещу американски военни съоръжения близо до нефтеното и газово находище Коноко в Северна Сирия, съобщава Ал Джазира. Американците бяха обстрелвани от артилерия на сирийската армия, а също така бяха нанесени удари от ирански БЛА. Говорител на американската армия потвърди пред Ал Джазира, че една от американските военни бази в провинция Дейр ез Зор е била ударена от ракети, добавяйки, че "американските сили оценяват жертвите и загубите". Сутринта стана известно, че при друг удар наемник от американската армия е бил убит и 5 американски войници са били ранени по време на нападение с ирански дрон срещу база на коалицията в района Хасаки в североизточната част на САР. Червена тревога е обявена в американската авиобаза "Айн ал-Асад" в Ирак. Военновъздушните сили на САЩ нанасят въздушни удари в източна Сирия срещу цели, свързани с ирански милиции с бойни самолети, хеликоптери AH-64 Apache и артилерия. Изявление на Байдън за Сирия: „Нашите сили в Сирия бяха нападнати вчера от подкрепяни от Иран групи и аз издадох заповед за бърз отговор. Съединените щати не търсят конфликт с Иран, но сме готови да отговорим, за да защитим нашите граждани.“ antimaydan.info

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  26 Март 2023 11:02ч.

  Не ти личи да си градски, ама хич. Само завършен простак може да обижда, знаейки, че в Митрофанови вести няма да го изтрият.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 15:16ч.

  А не мога да бъда и възпита ,но само сарещу възпитани хора .Ти не си от тях .Ти си едно продажно и заядливо мекере .Та каквото си повикал ,това ти е и дошло . А простак е баща ти че е създал такъв такъв продажен урод като теб .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  26 Март 2023 10:54ч.

  Добре е да погледнете карта на ПВО за Европа.Иранските ракети безпроблем поразяват ВСЯКА ТОЧКА в Европа.Аз не бих се обзаложил,че ще бъдат неядрени.Целите в България са ясни.Те са двойни ядрени цели и на Иран и на Русия.Сега се запитайте кой ни насади на тези пачи яйца?За САЩ ясно,за българските мекерета питам?Не е ли време по примера на Украйна да съставим едно списъче?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  26 Март 2023 11:07ч.

  И ако горният ми пост може да мине в категорията ''нероден Петко'',аз бих го сложил в ''като се обърне колата'', то отговорните за Сърбия са живи и здрави.Да припомня;През България,до сами нас,САЩ бомбиха Сърбия с обеднен уран 100 дни.Та кои бг.политици и отрочетата им/политически/са отговорни??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искренно

  26 Март 2023 12:35ч.

  Пожелавам на тази страна да се напълни с мигранти от юг, коренното население да се събуди и да се освободят и те най-накрая. Няма само да спасяват чуждата демокрация.щ, време е за национално освобождение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На русофилите им е казано да се правят, че обичат Тръмп

  26 Март 2023 12:35ч.

  Доста забавно. Някакви носталгици по реалния социализъм на страната на спекуланта милиардер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тъпако,

  26 Март 2023 12:44ч.

  Не обичаме Тръмп( то няма и за какво), но и световна война не искаме. За в момента вероятността за такава е по малка с Тръмп. Ти какво, ТСВ ли искаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просташкият език

  26 Март 2023 13:04ч.

  издава неумение да се водят дискусии. Опитай се да се държиш възпитано. Ще бъдеш по-убедителен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дреме ми

  26 Март 2023 13:28ч.

  Дали съм убедителен за такива като теб. Не си струвате усилието да се държи човек възпитано с вас. Третия закон на Нютон.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  26 Март 2023 15:24ч.

  Ало ти със колко ника се подвизаваш тук бе ? .По писаното те познавам че Кимчо и ти сте едно и също лице ,като създаваш впечетлението че сте много либерал фашистите .Да ама ти си сам и се бориш със зъби и нокт да защитаваш англосаксонската измет и загиващият еднополюсен свят . Макар че на теб американските и европейските терориусти не са ти дали нищо за услугите който им правиш .И накрая и за теб на колесника на самолета няма да има място .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ДАДОХ ИМ СТОТИЦИ И СТОТИЦИ ПРОТИВОТАКОВИ СИСТЕМИ"!!!!!!!!!!!!!!!!

  26 Март 2023 13:06ч.

  Имам много голяма съмнение в ефекта на действията за "спирането на войната" на Тръмп. Подобно на ефекта от излизането на САЩ от споразумението за ядрени оръжия със среден обсег - ПРАКТИЧЕСКИ ТРЪМП РАЗКЛАТИ ПРЪВ АРХИТЕКТУРАТА ЗА СИГУРНОСТ В ЕВРОПА. Той беше и човекът, който ускори производството и разпространението на ваксините. "Ако трябва и с помощта на войската" бяха думите му. Нямам вяра на НИТО ЕДИН американец. На нито една дума на Америка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акушерка

  26 Март 2023 13:44ч.

  Дончо няма шанс. Проигра го. Готвят друг. САЩ са проект който се затваря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Единият падна

  26 Март 2023 18:44ч.

  https://t.me/mishapetrow/4106

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Краставите магарета през девет баира се подушват

  26 Март 2023 19:07ч.

  https://twitter.com/joneslinda/status/1638002552670126080/photo/1

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Винаги заедно

  26 Март 2023 19:13ч.

  https://twitter.com/Pneumologiker/status/1638241443549523969/photo/1

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  27 Март 2023 7:04ч.

  За съжаление, няма никакво значение, кой е президент на САЩ. Там управлява т.нар. "дълбока държава", контролирана и финансирана от няколко еврейски фамилии, същите, които създадоха Федералният резерв и които държат стратегически бизнеси, като ВПК, Петролната индустрия и фармацевтичните гиганти... А такива, като Тръмп, които започват да им пречат, в краен случай ги очаква съдбата на Кенеди...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи