Тръмп: САЩ се провалят като нация, защото имаме най-лошия президент в историята

Тръмп: САЩ се провалят като нация, защото имаме най-лошия президент в историята

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви на митинг в Маями, Флорида, че страната сега е в упадък и е "пропадаща нация", защото "имаме най-лошият президент в историята, съобщава БНР.

Тръмп отново обвини администрацията на президента Джо Байдън за "най-високата инфлация от 50 години", наред с нарастващото геополитическо напрежение. Той също така каза, че американският фондов пазар "завърши най-лошата първа половина на годината от 1872 година насам".

Бившият президент подчерта, че страната е загубили своята енергийна независимост, прекратявайки "проучването и производството на петрол в Съединените щати точно когато цените достигнаха най-високото си ниво за всички времена".

Завършвайки речта си, той подчерта, че Републиканската партия "няма да позволи този ужас да продължи" и "ще направи Америка отново велика".

Междинните избори в Съединените щати ще се проведат във вторник, 8-и ноември. Провеждат се избори за всичките 435 места в Камарата на представителите, както и 35 от 100-те места в Сената. Демократите спечелиха през 2020 г. Камарата на представителите с 222 срещу 213 за Републиканската партия и държат Сената при числено равенство 50-50, но с решаващия глас на вицепрезидента Камала Харис.

Прогнозите на FiveThirtyEight сега дават на републиканците 83% шанс да спечелят Камарата на представителите на утрешните междинни избори и 54% шанс да спечелят мнозинство и в Сената. Има 53% шанс републиканците да спечелят и двете камари, 30% шанс демократите да запазят мнозинство в Сената, докато републиканците спечелят Камарата, и 16% шанс демократите да запазят мнозинството си и в двете камари на Конгреса на САЩ.

Източник: БНР

 

 

Коментари

  • не е заради това

    07 Ное 2022 10:03ч.

    сащ се проваля от самото си създаване; гражданската им война е началото на либерастията; и оттогава върви надуолу; и ще стигне; като вземе да се цепи тексас, флорида и тез онез щати...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2022 11:03ч.

    Емпирично по лош от предателят няма, тоест Тръмп е най лошият, въпреки добрите неща които се случваха по негово време, те бяха просто примамка. Чичо Джо може да съсипва целият свят, но поне спазва обещанията си към своите сектанти и либерасти, те самите го искат- всичко да гори и той им го дава, единственото което предава Байдън е конституцията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 11:07ч.

    При Тръмп икономиката им беше по-добре, границите затворени, горивата по-евтини, върна им работни места. Байдън дори не спечели изборите, погледни филма наречен 2000 мулета, например. Няма ли свободни избори, това вече е групировка, а не Демократическа партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2022 11:11ч.

    Да, да знам, после ги нарече "non essential" издаде изпълнителна заповед и постави Америка на колене + плюс това харчеше като пиян моряк, и в една такава пияна нощ, в бордея на доктор Фаучи, стана бащата на "ваксините" които експериментално натрапи на целият свят! Бенедикт Доналд правнука на Бенедикт Арнолд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 11:05ч.

    Проблемът е, че и ние „го имаме“ съвместно с вас, Тръмп не успя да освободи света от американците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    07 Ное 2022 11:31ч.

    С гръм и трясък чичо Дони ще се завърне и първата работа ще е да затапи бъбривия за дник на мумията и го изпрати заедно с подръжниците му в историята .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    07 Ное 2022 11:38ч.

    При Тръмп Щатите не водиха нито една гореща война - много рядък случай за тях - при нездравия в главата Байдън не излизат от войната в Украйна. При нобелиста Обама през целия му мандат палеха страни по света. Сравнявайте, американци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2022 11:44ч.

    Забравяш убийството на генерал Сюлеймани и този шут как започна 2020, в момента близкият изток ври по много неприятен начин, просто заради украинският пожар не го усещаме(ама ще го усетим), но Тръмп направи големи поразии, просто заради шутовщината му, хората забравят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако Тръмп е направил големи поразии

    07 Ное 2022 13:06ч.

    то тези на Байдън как ще оцените? Хората оценяват не с големи думи, а с това какво могат да си купят в магазина и на каква цена. Байдън допринесе за окончателното разбиване на властта на телевизора над хладилника и бензиностанцията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ са историческа аномалия, която възниква при крайно специфични обстоятелства благодарение на дейността на организирани престъпни групи

    07 Ное 2022 13:07ч.

    Без масонски договорорки 13-те колонии щяха да надвият Лондон накой друг път. Генезиса на тази историческа аномалия предопределя и нейният край. След оглазгването на "Европа" наред могат да бъдат само САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи