Тръмп : Политиката на Байдън в Украйна може да доведе до Трета световна война

Тръмп : Политиката на Байдън в Украйна може да доведе до Трета световна война

Бившият американски президент каза, че настоящият лидер на Съединените щати може би го прави несъзнателно.

Президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна може би тласка човечеството към Трета световна война. Това мнение изрази бившият американски лидер Доналд Тръмп, съобщава ТАСС.

"Ако следите и разбирате стъпките, които Байдън предприема по отношение на Украйна, той систематично, но може би несъзнателно, ни тласка към това, което скоро може да се превърне в Трета световна война. Не е ли лудост това лудост?", написа Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Говорейки на митинг във Флорида вчера, Доналд Тръмп каза, че ако бъде преизбран начело на американската администрация, веднага ще се обади на руския лидер Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски и ще организира среща за разрешаване на ситуацията около Украйна възможно най-скоро.

„Същата вечер, когато разбера за победата си, ще се обадя на двама души – Зеленски и Путин – и ще им кажа: „Трябва да се срещнем. „Гарантирам, че мога да разреша всичко“, каза Тръмп на митинг пред свои поддръжници в щата Флорида - Ще сключим споразумение в рамките на 24 часа".

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември 2024 г. На 15 ноември 2022 г. Тръмп обяви, че ще издигне отново кандидатурата си на президентските избори, посочва ТАСС.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

  • Тя вече доведе

    21 Фев 2023 8:55ч.

    Късно е за завои.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да повярваш, че с Бай Пън зад гърба си на стари краставичари можеш да продаваш краставици

    21 Фев 2023 9:18ч.

    Просякът Зеля вече е готов да я води тая трета световна война и с Русия, и с Китай, и да я спечели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И да се обади

    21 Фев 2023 9:19ч.

    На Путин и Зеления, това едва ли ще промени нещо. В Москва трябва да са луди за да приемат за чиста монета гаранции за каквото и да било от Вашингтон или Киев. Единственото сигурно за тях е пълното и безусловно поражение на Украйна, и преформатирането и по руски изисквания. На това което остане от нея, ако въобще остане. Всяка остатъчна Украйна не под руски контрол е гаранция за тлеещ конфликт който ще се разпалва периодично до безкрай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя вече е ход

    21 Фев 2023 9:21ч.

    Безгръбначните европейски политици сервилно ще ни вкарат в термоядрения ад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още един магьосник на хоризонта

    21 Фев 2023 9:40ч.

    Американците непрекъснато ни доказват, че логическото мислене е извън сферата на техните достижения. След бай Дън, сега бай Дончо ще оправя света. Магьосници. Живеят с мисълта за тяхната изключителност и не подлагат на съмнение готовността на чужди държави и лидери тутакси да се втурват да изпълняват желанията им. Да, ама не! Бай Дончо, мина времето, когато се ходеше коленопреклонно във Фашингтон. Сега е ваш ред да подсмърчате и да чакате благоволение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо никой не говори за мир

    21 Фев 2023 9:48ч.

    От Мислав Колакушич, член на ЕП, хърватин: https://twitter.com/mislavkolakusic/status/1621486459462074368 Превод не е нужен, всичко се разбира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    21 Фев 2023 9:59ч.

    Брр! Много неприятен човек. Има излъчване на диктатор, като Путин, а не на демократ. Направо ме плаши и стресира. Харесвам политици с меко, либерално и демократи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    21 Фев 2023 10:01ч.

    чно излъчване, като Плевнелиев, Радан Дълб... грешка, Кънев, Петков и Василев. Неприятни са ми деспотите и диктаторите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Учител

    21 Фев 2023 10:15ч.

    Да забравим ежедневните им разстрели в училищата и други екзистенциални проблеми в обществото им, това е сигналът на визитата. Тя напъва да докаже,че има само един единствен всемирен проблем и че той е тук, в Европа, пак далече от сащ и ние ,,не искаме, ама трябва да помагаме с повече война срещу Русия,,- перфидни стратези и фиксирани изчадия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаше поговорка

    21 Фев 2023 11:30ч.

    навремето - На турчин вяра да нямаш, останала още от турско. Сега вече времената се промениха и тя трябва да бъде "На американски управник вяра да нямаш", винаги ще гледат да използват и прецакат другите държави независимо от приетите международни и човешки закони.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слава на Украйна

    21 Фев 2023 11:34ч.

    Самовлюбен и тотално некомпетентен нещастник. Просто невменяем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симитли

    21 Фев 2023 12:05ч.

    До Слава на Украйна, Същия като Зеле-нски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ваксиниран веган

    21 Фев 2023 12:11ч.

    Трета и Последна.......... При наличието на това очевадно идиотско поколение политици и пресичането на поредните им червени линийки, всичко е само въпрос на време. Носете си новите дрехи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи