Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви "Северен поток", защото страната ни ще има проблем

Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви "Северен поток", защото страната ни ще има проблем

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Президентът Тръмп намекна в ново интервю с Тъкър Карлсън, че САЩ са отговорни за атаката срещу газопровода "Северен поток

"Кой взриви газопровода "Северен поток"?"  попита журналистът по време на интервюто.

"Не искам страната ни да има проблем, така че няма да отговоря", отговори Тръмп, като категорично намекна, че виновен е режимът на Байдън.

"Мога да ви кажа, че това не беше Русия", добави Тръмп.

"Когато обвиниха Русия, знаете, че те казаха, че Русия е взривила собствения си газопровод. Вие се смяхте и на това. Това не беше Русия."

По време на интервюто с Тъкър Карлсън Тръмп каза също, че се съмнява, че Джо Байдън е способен да се кандидатира срещу него догодина, като заяви, че с Байдън "нещо не е наред".

Бившият президент на САЩ каза още в интервю пред Fox News, че некомпетентността на сегашното ръководство на САЩ може да доведе до трета световна война.

"Всичко това може да доведе до трета световна война. И дори не става въпрос за газопровода".

"Живеем в най-опасното време в историята. Преди всичко заради некомпетентните хора в нашето ръководство", продължи Тръмп, отбелязвайки, че страховете му са породени и от заплахата от използване на ядрени оръжия. "Заради въоръжението това е най-опасният момент в историята на нашата страна и в историята на света. И имаме некомпетентен човек в нашето ръководство", заключи Тръмп.

По-рано Тръмп многократно заявяваше, че президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета световна война. Бившият държавен глава също твърдеше, че ако спечели президентските избори, може да осигури уреждане на ситуацията в Украйна за един ден, но така и не уточни как смята да постигне това.

Източници: Телеграм, Fox.com, vesti.bg

 

 

 

 

 

Коментари

  • Много добро интервю.

    13 Апр 2023 14:53ч.

    От епопеята с ареста Тръмп се е смирил и е добил по-човешки вид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    13 Апр 2023 19:47ч.

    Президентът Тръмп бе арестуван незаконно. "Епопея" са спектакълът и агресията към невинен човек и бивш Президент. Незаконното в случая бе и несправедливо. Така че наистина има 'смирение' от страна на Тръмп, но не заради някаква вина, която носи, а заради бремето на гаврата с него. Смирението е да понесеш и с това да изобличиш. Смирението е много неща, но не и агресия, както деистват някои противници на Тръмп. За "човешкия вид" - въпрос за субективност, но не и на обиждане, както правите и то в Страстната седмица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До "епопеята с ареста"

    13 Апр 2023 21:48ч.

    Смирението е понятие, което едва ли разбират дори и 1% от населението. Прочетете книгите на Карлос Кастанеда. В една от тях, младият американец се жалва пред индианеца от племето Яки - Дон Хуан. Не можел да се справи с нещо си и му казва, че вероятно му липсва увереност. На това индианецът отвръща така: Ще ти кажа някои неща относно увереността, приятелю. Обикновенният човек търси одобрение за себе си в очите на другите и нарича това увереност. Докато истинският войн, търси съвършенството в собствените си очи и нарича това ... смирение. У нас отдавна е назряла нуждата от сериозно осмислане на дефинициите на понятията. Това се очертава и за много други, прегендиращи за "развити" държави. А всъщност, още са си в джунглата, но на собствените им представи за света. Ако бяха в истинската джунгла, всичко щеше да е по-различно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    13 Апр 2023 23:51ч.

    Благодаря за отклика и позоваването на Кастанеда. Тезата му за истинския воин е добро противопоставяне на масовия и плитък конформизъм. Мисля, че е вярно и това, че Войнът се стреми към съвършенство. Но, доколкото си спомням от "Пътуване към Икстлан", съвършенството е възможно в човешка мяра, докато в Православието 'един Бог е безгрешен' и с това само Той е съвършен. Разбира се, има го стремежът към съвършенство, по "Негов образ и подобие." От тук както целта - съвършенство - така и средствата й - за индианеца и християнина са различни. Все пак има общи черти в самовглъбяването като духовна практика. Така Кастанеда даде опора в своя свят, утвърди автономността на човека и неговия дух. Творбите на Кастанеда - бяха преведени на български преди 1989 и с това дадоха приноса си против тоталитарните рамки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    14 Апр 2023 0:10ч.

    Прав сте за понятията, не само преосмисляне трябва, но и обогатяване със значения, както и нови понятия по примера на Свети Кирил, например. Днес понятието 'мир' напр. го девалвираха, за да оправдаят войната в Украйна. Понятието 'пол' е свито в ъгъла заради джендърската вакханалия. Но при верни понятие следва верен ход, ако има кой да го прави. Тогава смирението не е само да понесеш, а да си наясно как да промениш. И да удържиш. Както удържа Президентът Тръмп и др единици в политиката навсякъде. Единици! СМИРЕНОМЪДРИЕ - полагане на цялост сред земните безумни изстъпления, удържане на мъдрото във бялост и прочит на подбуди - изкушения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви "Северен поток", защото страната ни ще има проблем".

    13 Апр 2023 14:56ч.

    Отказът е достатъчно изчерпателен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    13 Апр 2023 15:30ч.

    Таман почнах да вервам , че Баширов ги е взривил и пак ме налегнаха едни подозрения ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    13 Апр 2023 15:31ч.

    Няма да кажа дали имам брат, защото ще ме бие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ не са страна, а историческа аномалия

    13 Апр 2023 15:33ч.

    Колкото повече проблеми има тази квазидържава, толкова по-добре за света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    13 Апр 2023 15:56ч.

    И без да каже това, страната на Тръмп ще има проблеми и то големи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mr. Warp Speed, ти да не би да си "Резервният план"?

    13 Апр 2023 18:04ч.

    Понеже, когото и да сложат за президент там при вас, твърде голяма разлика не се забелязва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп за Макрон, когато той беше в Китай

    13 Апр 2023 19:42ч.

    "Макрон, който ми е приятел, сега целува задник в Китай" https://www.youtube.com/watch?v=XJb07Sqs8cw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп си е от старата школа

    13 Апр 2023 21:34ч.

    личи си по всичко. Изказва се дипломатично, пък който разбрал, разбрал. Срещу него са застанали едни "демократични", но истински ГЛОБАЛНИ дърводелци, а някои от тах са и "зелени", което допълнително усложнява нещата. Вижте нашият новоизбран от 35% от наистина мъдрото ни и умно население управляващ "елит" и веднага ще ви стане ясно, за какво става въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Беше ясно

    14 Апр 2023 0:08ч.

    Американците взривиха СП, както обещаха на Путин, ако той не запази статуквото на Украйна и започне конвенциална война срещу нея. Неслучайно го попитаха няколко пъти с оглед набюдаваните предислокации на руски части от армията по границите с Украйна дали Русия ще нахлуе в Украйна, последният път два дни преди началото на инвазията и всеки път Путин, Лавров и Песков лъжеха, че това не са предислокации, а "само" съвместно военно обучение с Беларус. Американците си държат на думата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американците си държат на думата!

    14 Апр 2023 11:07ч.

    Народът, обаче е рекъл, че Дума дупка не прави

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи