Тръмп-младши: Всичко, което постигнахме в Украйна, беше да убием стотици хиляди невинни хора

Тръмп-младши: Всичко, което постигнахме в Украйна, беше да убием стотици хиляди невинни хора

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Спрете им финансирането. Това е единственият начин да ги накарате да седнат на масата за преговори." Това заяви Доналд Тръмп-младши, най-големият син на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана, в тв интервю, част от което е публикувана в профила му в социалната мрежа "Екс". 

"Ние буквално създаваме класа милиардери-олигарси в Украйна и всичко това се краде, независимо дали от Зеленски или от други. Докато пращат млади хора да умират като пушечно месо на фронта, защото не им пука за тях", коментира той.

Гнусно е това, което се случва там, че позволяваме да се случва. Зеленски нямаше да има шанс, ако бяхме спрели финансирането. Щеше да му се наложи да седне на масата за преговори и да измислят нещо.

"Пресата пише, че украинците побеждават, унищожили били руски танк... Знаете ли, че по същото време имаха "стратегическо изтегляне" от Донбас? Чакайте малко. Тоест, отстъпиха някаква площ на страната, но в същото време ликвидираха един танк или БТР и затова побеждават? Те никога не са печелили. Те никога не биха могли да спечелят. Но въпреки това ние продължаваме да ги храним с безкрайно много пари, да отлагаме и удължаваме усилията...", коментира Тръмп.

"Всичко, което постигнахме, беше да убием стотици хиляди невинни хора. Половината от тях вероятно са били безразлични към политиката, защото така или иначе са етнически руснаци. Отвратително е това, което се случва там сега. И това ще продължи, докато пишем чекове", заключава Доналд Тръмп-младши.

Източник: "Труд"

 

 

 

Коментари

  • САЩ да си прибират базите

    14 Яну 2024 16:15ч.

    И натовските също. Мирът ще е факт

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ги брига

    14 Яну 2024 16:44ч.

    Ако на изборите наесен победят консервативните пуритани, тоо с троцкисткият експеримент на демократите в Украйна ще се приключи. 200 банкерски семейства,основно демократи в т.ч. и това на Рузвелт имат записи на заповеди по заема даден на Ленин срещу залагането на Крим. Отделно Байдоните горят с милиони декари земя купени от при Пърдушенко. Пуританите на Тръмп обаче това не ги брига

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • american "liberator"

    14 Яну 2024 16:56ч.

    Ние винаги така правим. Толкова си можем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    14 Яну 2024 18:37ч.

    Сглобката да чете Тръмп-младши. Щото на 20.01.2025 татко му ще става президент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    14 Яну 2024 19:03ч.

    Руска дезинформация! Тагарев веднага да й противодейства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    14 Яну 2024 19:09ч.

    Разправят че Тагарев още виси във Вашингтон и обикаля лобистките фирми за да го оставят министър след ротацията.. Ако е вярно правете си сметка чийо е българското правителство. Дано не е вярно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    14 Яну 2024 19:36ч.

    Лесно е да се каже - спрете парите, и войната ке свърши. Ама и украинската банда не е вчерашна. Казват, че Зеленски е събрал компромати за вашингтонските оперетни звезди един вагон. И за партитата им, и за изнесените украински деца и за коруцията и на демократи, и на репубиканци. В този кюп не са само обичайните заподозрени клинтънити, и нюланди, и блинкени и съливани, а и предателят на Тръмп Помпео заедно с дружбана си Пенс. Ето за това групата на Тръмп гласува против финансирането на Украйна. Може би с цел да разярят Зеленски и да изскочи зайчето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи