Тръмп: Джо Байдън е най-корумпираният президент в историята на САЩ

Тръмп: Джо Байдън е най-корумпираният президент в историята на САЩ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече настоящия държавен глава Джо Байдън „най-корумпираният“ президент на Съединените щати и призова законодателите на страната да действат.

„Джо Байдън е най-корумпираният президент в историята на Съединените щати, като неопровержими доказателства се представят всеки ден в Камарата на представителите“, написа Тръмп в Truth Social.

Тръмп изрази учудване защо републиканците в Сената на САЩ „все още не са излезли и не са осъдили мошеника Джо Байдън и радикалните леви демократи, фашисти и марксисти за престъпните им действия срещу САЩ“, както и действията на някои от тях срещу него.

„Колко време ще трябва да чака Америка Сената да действа?“, написа още Тръмп.

Говорителят на Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти каза по-рано, че законодателите възнамеряват да проведат разследване за импийчмънт на Байдън заради участието на семейството му в корупционни схеми в чужбина.

През май републиканците от Комисията по надзор и отчетност на Камарата на представителите на САЩ заявиха, че са получили доказателства, че членовете на семейство Байдън и хората, свързани с тях, преди това са получили милиони долари от чужбина чрез мрежа от компании.

Според председателя на комисията Джеймс Комър това е „сложна и подозрителна мрежа от повече от 20 компании“, които Байдън и хората, свързани с тях, са използвали за собственото си обогатяване. Повечето от тези фирми са били дружества с ограничена отговорност, създадени по времето на Байдън като вицепрезидент. Според Комър банковите записи показват, че семейство Байдън, свързаните с него лица и техните фирми са получили повече от 10 милиона долара от чужденци и техните компании.

Източник: "Труд"

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    25 Юли 2023 13:57ч.

    И даже вече не зае, че е корумпиран... представи си ? Какво искате от едно чучело поставено да обира ударите бе? Ще повярвам на този, който започне да говори с истински имена, да говори за реалните хора зад бидето... какво ми развявате салфетки и удряте чинии?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този мечтан "някой" няма да има време да каже и една буква от имената в сянка.

    25 Юли 2023 14:04ч.

    моментално ще му бъде върната обратно в бъбривата уста с един дебалансиран.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политико Булгарикус

    25 Юли 2023 14:09ч.

    Ей, за някакви 10 млн. долара оревахте орталъка - засрамете се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    25 Юли 2023 14:23ч.

    Ще му дойде времето и на него.Господ наказва алчните кучета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На бой отиват само старците

    25 Юли 2023 14:29ч.

    Имаше такъв съветски филм някога. В бой идут одни старики. Хубав филм беше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цоко

    25 Юли 2023 14:55ч.

    Байдън не e по-корумпиран от някой случайно корумпиран, а е най-корумпиран от всичките корумпирани бивши президенти. Верно е, че не Боко тиквата е измислил корупцията. Само е направил правилно цивилизационния си избор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BiG USA Fart

    25 Юли 2023 15:08ч.

    Мутрьо, Шиши и соросоидната банда се смеят на глас: че то това корупция ли е въобще? У нас толкова си докарват на мандат дори някои кметчета на средноголеми общини. Да не говорим за хунтата на Зеленски, където всички отдавна са доларови мултимилионери. Абе ний що не спретнем един закон АнтиМагнитски и да подпукаме пустите му корумпирани американци?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормално е

    25 Юли 2023 15:45ч.

    Демокрацията е най-корумпираната политическа система. Редно е начело да е най-корумпираният политик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    25 Юли 2023 17:04ч.

    демокрацията п нашенски си е шизофриния (ние казва Ъкъдемикъ не сме коалиция,но имаме еднакви идеи и Приииоритети) хахахахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сенека

    25 Юли 2023 17:25ч.

    Тук има някаква грешка да не са 10 милиарда долара, може би неточен превод. Обаче въпросът , който се задава да не е “ ..Ами сега какво ще правим ? “

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    25 Юли 2023 18:14ч.

    ами свалете го разследваите има ли връзка сем еиството с оръжието и парите за украина кои са лобистите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байдън цял живот е политик

    25 Юли 2023 19:30ч.

    Успял е да натрупа 400 милиона долара. В САЩ никой, на държавна служба, не може да получава заплата по-голяма от тази на президента, която е 400 хиляди за година. За да натрупа 400 милиона, трябва да е президент ХИЛЯДА години. Как е успял да ги натрупа? Лесно. Чрез подкупи. САЩ имат най-голяма корупция в Света. (Корупция е когато държавен служител взема подкуп). Имат закон който разрешава корупцията, на която й казват лобизъм. Имаш нужда от закон, който да те облагоденства, плащаш на лобист, който плаща на конгресмен и получаваш закона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи