Тошко Йорданов показа документи: Асен Василев лъже, решил е да продава земеделска земя след посещение на фирми от САЩ

Тошко Йорданов показа документи: Асен Василев лъже, решил е да продава земеделска земя след посещение на фирми от САЩ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Имаме финансов министър, който лъже, предлага българската земеделска земя на нищожна цена, на всичко отгоре част от нея ще се продава с компенсаторни бонове. Това каза пред журналисти председателят ПГ „Има такъв народ“ Тошко Йорданов във връзка с продажбата на земеделска земя от Държавния поземлен фонд и показа кореспонденция между финансовия министър и Министерството на земеделието от 10 ноември. От ИТН определиха това като корупция и лобизъм.

Йорданов коментира, че Асен Василев е обвинил президента Румен Радев, че се бил подвел по фалшиви новини, след което представи пред журналистите становището на Министерството на земеделието като част от официалната кореспонденция с Министерството на финансите.

"Ще ви цитирам част от тях: "По отношение за посочения допълнителен приход от продажба на земи през 2025-та година. Ако си спомняте, Асен  услужливо говори само за 2024 година.. Допълнителен доход от продажба на земи през 2025 година - обръщам внимание на следното: прогнозната стойност на касовите приходи от продажбата на земи от Държавния поземлен фонд, за което Асен твърди, че не са водени никога разговори в тази посока, чрез поименни компенсаторни бонове, посочени в предложената Рамка за бюджет на Министерство на земеделието и храните за 2025 година в размер на колко - 340 милиона лева, което представлява една пета от наличния Държавен поземлен фонд. Това е официалният документ", обясни Тошко Йорданов.

Онези милиони, за които той твърдеше, че никога не са предвиждани да влязат в бюджета. За тази стойност, при допускане на продажбата чрез търг на земи от Държавния поземлен фонд, ще са необходими по предварителни разчети приблизително 700 хиляди декара, което представлява една пета от наличния Държавен поземлен фонд, отбеляза Йорданов и добави, че това означава продажба на цена от 485 лв. на декар, при цена на свободния пазар от 2800 лева. Това, ако не е корупционна сделка, аз съм баскетболист от NBA, заяви депутатът. 

Тошко Йорданов посочи, че в края на октомври посолството на САЩ в България посреща най-голямата търговска и инвестиционна делегация, в която имало огромен брой американски фирми в сектора на земеделието. Той посочи, че в Украйна, по същата схема, три американски фирми притежават 30 процента от обработваемата земеделска земя. Асен Василев е излъгал всички – вас, нас, и това го има в официален документ, каза депутатът. 

От "Има такъв народ" настояха в декларация ДАНС, министерствата на земеделието и на финансите да изпратят в парламента цялата кореспонденция между министрите Кирил Вътев и Асен Василев, в която, според депутата Станислав Балабанов, става ясно, че се готви продажба на държавна земя.

"Искаме да видим тази официална кореспонденция и да разберем защо всъщност Асен Василев иска да продава българската земя. Вие ще участвате ли въобще в тази завера, и ще позволите ли на един опасен финансов министър, лъжейки пред медиите, че всъщност подготвя продажбата на българска земя. И той я готви евтино, за да удовлетвори интересите на определени кръгове хора и може би интересите на едно конкретно посолство", заяви Балабанов.

Източници: БТА, БНР

 

 

 

Коментари

  • Хм...

    29 Ное 2023 16:41ч.

    Който е избирал тея еничари от ппдблгбт+ е добре да се замисли въобще за жалкото си съществуване...това е държавна измяна и следва да се наказва със смърт

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пожарски

    29 Ное 2023 16:56ч.

    Държавната измяна първо я извърши този дето ги доведе тези измамници , нагло ги наложи във властта, прегазвайки конституцията със зеления си гумен ботуш, въпреки че беше сезиран за лъжите на двете ментета. Същият имаше възможност два пъти да се покае и да се обърне към нацията, но не го направи, а само декламира заучени реплики пред дръжките на микрофони, играейки ролята на праведник. Така че този който ги е избрал тези престъпници не е народа, а шепа зависими глупаци и контролирания машинен вот, за който тошковци и славчовци ореваха орталъка да го наложат. Колкото и сега да се правят на опозиция и да си посипват главата с пепел, колкото и да се разменят фалшиви реплики за пред публиката, задкулисието козяшко си работи по познатата схема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Ное 2023 17:11ч.

    Да не забравяме че всички партии имат своя любовен роман с ПП-тата. Щях за малко да напиша без Възраждане, но след столичните избори и те са в кюпа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    29 Ное 2023 17:15ч.

    Асен Василев беше за пръв път министър в служебното правителство на Плевнелиев. Та кой викаш го доведе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към Пожарски

    29 Ное 2023 19:22ч.

    А, не! Радев го показа в едно служебно правителство, тъпият народ ги избира 3 пъти. Не ти е виновен Радев, огледай се за тъпунгерите arroynd. Особено в Шоплука!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    29 Ное 2023 19:45ч.

    Гордо и смело вървим по пътя на Украйна . Американските поробители първо им сътвориха майдана, напълниха страната им с биолаборатории, ИЗКУПИХА ЗЕМИТЕ ИМ и ги вкараха в кървава война срещу братята им. Изобщо няма да се учудя ако земите вече са продадени на американците и не случайно дойдоха тук цяла свита бизнесмени . А нашите подлоги и продажници са само за НАРОДЕН СЪД ! Търпението на народа се изчерпа след най -долното посегателство на земята ни !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вън от съмнение

    30 Ное 2023 3:04ч.

    Коцето прибра някакви кинти, никой не може да ме убеди в обратното! Когато го потърсят, пак ще захлеби, за здравето на глупаци като мене, дето го подкрепяхме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    30 Ное 2023 16:59ч.

    Той ги докара... А кой ги избра?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    29 Ное 2023 16:44ч.

    Леля Асена криво е разбрала Гьобелс, вместо да повтаря една лъжа по 100 пъти, тя играе номерца, като изрича 100 лъжи по един път, и където хване въдицата за шарани! Това че българите са оставили този луд без адресник, да им разпределя финансите, ми се струва като някаква колективна психо-патология, може би масово зомбиране, защото такова нагло животно като Асен, просто нема!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    29 Ное 2023 17:15ч.

    Драги, кой е зомбито в случая? Тия, които хулят Василев, или тия, които нарочно не признават, че за кокорчо никой нямаше да е чул, ако не беше назначен за финансов министър от радев, десетократно по-виновен. Зомбитата са феновете на мунчо радев, които бият не когото трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • плевнелиев още го докара тоя изменник

    29 Ное 2023 18:50ч.

    Ала бала, правеше се на умен и честен и подведе много народ. На мен винаги ми е бил много противен, интуитивно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе путлерко, в плювневото правителство беше

    29 Ное 2023 19:57ч.

    министър на икономиката, енергетиката и туризма. Но срещу плювнята не ти изнася да крякаш, защото сте изпълзяли от една и съща русофобска клоака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На кого продават?

    29 Ное 2023 16:47ч.

    На кого? На Блек Рок?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    29 Ное 2023 17:22ч.

    Само на евреи и не случайно Лорер хвали Дебелян днес, че милеел за хората !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    29 Ное 2023 18:04ч.

    Изглежда, че след провала на Нова хазария в усрайна, чифутите ще се опитат да направят такава в България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е така,

    29 Ное 2023 18:14ч.

    защото ни смятат за идиоти или в най-добрия случай за дебили, затова че сме ги спасили от Освиенцим през 1943 г. А ние най-упорито доказваме, че сме идиоти или в най-добрия случай дебили, защото всяка година им честваме спасението, т.е. празнуваме им спасението от нацистките лагери на смъртта, вместо те да ни благодарят с думи и дела...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 60% срещу компесаторни бонове купени за стотинки

    29 Ное 2023 16:55ч.

    Само 40% от предлаганата за продан държавна (на всички български граждани) земеделска земя се канят да продават срещу реални пари. Останалите 60% - срещу нищо не значещи за бюджета хартийки - компесаторни бонове. Така реалната цена, на която Асен Василев се подготвя да продава България на американски компании, единствено за своя и тяхна полза, е 194,29 лв за декар българска земеделска земя. Пазарната цена на българската земя вече е значително над 3000 лв!!!! При това всяко година България прибира 90 млн лв рента от държавната земеделска земя именно в полза на държавния бюджет! Кокорчо просто унищожава България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @60% срещу компесаторни бонове купени за стотинки 29 Ное 2023 16:55ч.

    29 Ное 2023 16:56ч.

    не е въпроса само за цената - не трябва да се продава българска земя на чужденци. справка - Украйна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е

    29 Ное 2023 16:59ч.

    Напълно сте прав! Земя не трябва да се продава, за да не станем втора Украйна, а на по-късен етап и Ивицата Газа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Ганьо

    29 Ное 2023 17:05ч.

    Продавай Асенчооо продавай чадо разкарай тая смахната държава от лицето на земята. После разпродавай и министри и депутатите , тях може и евтино да продаваш както и на консигнация. Да не забравиш и Костов-цигането както и Доганя със сарая и там ще има пара.Ако успееш да вдигнеш Гербаджията от леглото му ще откриеш огромни залежи златце и пачки евра .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    29 Ное 2023 17:08ч.

    Тошко, знаем, че Кокорчо е патологичен лъжец, освен всичко останало, но проблемът остава... Въпросът е Вие, какво правите? Кога ще се хванете и ще се обедините с цялата останала опозиция в България за да изринете тая проклета сатанинска Сглобка?! При това веднъж за винаги!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    29 Ное 2023 17:09ч.

    Ха, тошко африкански го играе Робин Худ! Ясно беше заявено и от герб, и от ДПС, че и да е имал такива намерения кокорчо, те няма да, се осъществят. тошко трябва да насочи гнева си не към кокорчо, а към курдисалия го властта мунчо радев. Всички плюят василев, а са кьорави за факта, че не той е виновен, а назначилият го льотчик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПФУУУ

    29 Ное 2023 17:28ч.

    А кой отговаря за действията си - леля асеня ли или някой друг ?!? Малоумник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че текста от 17:09ч. е писан от малоумник

    29 Ное 2023 17:38ч.

    си личи веднага от неговия прякор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    29 Ное 2023 18:08ч.

    Малоумните са тия, които вместо да псуват зеления чорап, защото ако той не беше назначил василев, никой нямаше да е чувал за него, т. е. и в юридически, и в политически, и в морален аспект вината на мунчо радев е много по-голяма. Ама от фенове на тъпия фатмак не можеш да искаш разум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей, малоумен путлерчо ли си, адолфчо ли си,

    29 Ное 2023 18:23ч.

    как не разбра, че едно престъпление не може да оправдава друго престъпление!? Гумена глава си ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ей, адолфчо

    29 Ное 2023 18:43ч.

    Да не те е ухапало бясно куче? Много се пениш. По-горе един колега е написал, че Василев е бил за пръв път служебен министър в правителство на Плевнелиев. Ако беше изчел коментарите, щеше да знаеш и нямаше да се излагаш .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами действайте

    29 Ное 2023 17:12ч.

    Не ни размахвай документи, а призови за гражданско неподчинение! Масови протести и сваляне на правителството. Иначе са само празни приказки, докато керванът си върви. Ама стиска ли ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Българоубиец носи вината за управлението на тези безродни ненормални предатели

    29 Ное 2023 17:13ч.

    Ще остане в историята на България като Архипредател. Наред с натовския генерал Румен кехая

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • туземец

    29 Ное 2023 20:18ч.

    Да, спомнете си старта на сглобката: ББ-то за Василев: "Човекът иска да е фин. министър, нека да бъде!"... Даде благословията си без никаква съпротива!... Хора, наистина е опасна ситуацията с тези кретени по върховете на държавата, мъже ако има, все пак, сега е момента!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    30 Ное 2023 7:34ч.

    Борисов заедно с ДПС са основните виновници за действащата днес ХУНТА на Денков/Габриел. Но както каза Господинов - за чиста и свята република ни трябват граждани , а не наблюдатели!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • важно допълнение :

    30 Ное 2023 10:55ч.

    ...с тези кретени И НЕГОДНИЦИ по върховете на държавата ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sseed

    30 Ное 2023 12:21ч.

    Погледа върху нещата в държавата и живота ни, който немалко хора показват чрез коментарите си, сякаш говори, че има гражданска чувствителност ... Това, което наистина липсва е надеждното ЛИДЕРСТВО, за да се стигне до обединение и организация на тази енергия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И...

    30 Ное 2023 12:37ч.

    Всички, които ОБЕЩАХА досега, ИЗЛЪГАХА и избраха "30 -те сребърника"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да се гласува мораториум в Народно събрание върху продажбата

    29 Ное 2023 17:13ч.

    на държавен поземлен фонд, внесен от господин господин Д.П. В противен случай министърката Василева ще забременее от Д.П.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е скандално

    29 Ное 2023 17:45ч.

    Културистът с мускулите пипани от мадам Херо Мустафа ще поиска развод! Не може министърката да се чифтосва с шопар в Народното антинародно събрание!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    29 Ное 2023 17:27ч.

    Превръщат ни в украйна номер 2!!! Първо разпродават остатъка от земята, а после ще ни накарат да се бием и срещу руснаците! Схемата е абсолютно същата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата е абсолютно същата!

    29 Ное 2023 20:01ч.

    Но не и резултата. От потенциален бой с руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Ное 2023 17:28ч.

    България няма нужда да продава земята, затова искат да я изкупят по втория начин, а след промените в Конституцията, ще могат да продадат и земята под къщите ви!!! Асен Василев е национален предател и трябва да бъде арестуван веднага!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Ное 2023 17:30ч.

    Ма той всъщност е американски гражданин и няма право да е финансов министър... не знам още колко ще си затварят очаците от опозицията УЖ, нинова и коценцето!????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американските фирми ще загубят земята в Украйна

    29 Ное 2023 17:28ч.

    Бързат да се подсигурят със земя в България. Ако сега не успеят ще успеят по-късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ще успеят по-късно" ?!

    29 Ное 2023 17:35ч.

    Не гласувай за ППДБ и може и да не успеят. По-големи продажници от тия няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марионетките на САЩ

    29 Ное 2023 17:50ч.

    бягат от избори. Няма избори - няма проблеми. В краен случай ще ползват отново машинките за масови фалшификации с помощта на "един кон" (троянски).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търся компенаторни

    29 Ное 2023 17:28ч.

    бонове на 10 %, за да си поразширя камънака и направя приличен парк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не те хванат,

    29 Ное 2023 17:48ч.

    'земи и за мен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Ное 2023 18:19ч.

    Вече са изкупени. То това не му е хрумнало току така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясно е,

    29 Ное 2023 20:10ч.

    с колегата се гъбаркаме, за да хвърлим светлина върху престъпния характер на не особено сложната схема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ППерверзни

    29 Ное 2023 17:32ч.

    из-род-и, корумпирани и продажни !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    29 Ное 2023 18:37ч.

    Земята няма народност и народите нямат земя. Имат, език, дух, съзнание, но не и земя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но корпорации могат да имат земя!

    29 Ное 2023 18:52ч.

    Я се скрий!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван ли си, тъпан ли си,

    29 Ное 2023 19:02ч.

    даже и децата на дявола, наказани от Бога да се скитат в продължение на почти 1900 години, вече си имат земя - държавата Израел. Даже държавата Ватикана си има земя! Нямат земя единствено робите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Компесаторни бонове ?????????????????????????????????

    29 Ное 2023 18:52ч.

    Демек подаръци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хехе

    29 Ное 2023 18:54ч.

    Продадоха ги като добичета, а те се закахърили за земя, дето никога няма да могат да я имат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • LandLord Bulgaria

    29 Ное 2023 19:03ч.

    Никоя НОРМАЛНА ДЪРЖАВА не си продава земята на външни субекти. Никога. Кой е упълномощил този да продава държавна земя и на кого мисли да я продава ? И къде са предвидените площи за продан ? Частната земя не се продава . Държавната земя принадлежи на Народа на България , следователно Само и Единствено Народът на България има правото да решава как да стопанисва земята СИ. Който разбрал - разбрал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На злощастните украинци първо

    29 Ное 2023 19:40ч.

    им изкупиха земята. Така започна "проектът" (да ме прости Господ), който още преди началото на войната от Ранд корпорейшън нарекоха "суицидален". След това Украйна изгуби половината си население, като вече над милион души са загинали. Така че вече когато и да се изрита от власт "сглобката", все ще е късно. Предателството на националните интереси следва украинския "модел".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    29 Ное 2023 20:04ч.

    Необходима е спешна промяна в законодателството. Държавната измяна задължително трябва да се наказва само и единствено със смърт, защото иначе това не е държава, а територия. Такива като ококорения трябва публично да бъдат обезглавявани. За всяка педя от тая земя дедите ни са проливали кръвта си бе, изрoд !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миро

    29 Ное 2023 20:27ч.

    Дано да не повторим опита на Украйна която си продала земя на всякакви фирми от САЩ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    29 Ное 2023 20:37ч.

    Виж сега Галче, ако не си разбрала Горския добро не е дал. А докато се осъществи далаверата ми се струва, че ще останете на тъмно. А може и на инфото от Асеня и Ко., Пеевски и т.н. А много вода ще изтече дотогава, много елхи има да падат. Та така: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://telegraph.bg/svetat/novini/razvali-se-koledniia-duh-padna-elhata-pred-beliia-dom.-postoia-samo-dve-sedmici-dori-lampichkite-ne-biaha-svetnati-oficialno-397199&ved=2ahUKEwjGs4r26OmCAxU3a_EDHZqMCQ8QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw2btisHasSCSk_YbnWA5fjd

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стеф БГ

    29 Ное 2023 21:52ч.

    Сутрин, обяд и вечер на управляващите и на депутатите трябва да се пуска песента на Горан Брегович "Калашников" или едноименният вариант на НЛО като подсказка какво ги очаква ако българският народ реши сам да защити своите интереси !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ник

    29 Ное 2023 23:53ч.

    Всички трябва да престанат да се лигавят и да ни съобщят, първо, дали е действително така, да покажат доказателства. Ако е лъжа, отговорните да си понесат последствията. Ако не, съответните отговорни - също. Това е твърде сериозен въпрос, за да бъде използван за междупартийни битки или омаловажаван. Коя точно земя, къде се намира? По това къде се намира, ще разберем дали става въпрос за евентуално търгуване на български граници в бъдеще или за някаква друга директна и инвазивна намеса в суверенитета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    29 Ное 2023 23:55ч.

    Това нагло копеле е за затвор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eva

    30 Ное 2023 0:22ч.

    По закон нали е забранено българска земя, частна или държавна да се продава на ЧУЖДЕНЦИ ? Защото ако продадеш земя на чужденец, комшия , той после ще те изгони от собствената ти земя насила . България е била под чуждо владичество и би трябвало българските закони да са ясни . Ако този предлага на чужденци българска земя значи предлага НАЦИОНАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ на чужденци за продан, което е нонсенс и няма тежест пред Закона . Пред никакви Закони няма тежест такъв нонсенс. Освен ако великите сили не са се разбрали да разфасоват България и да я ликвидират като държава за кеф на комшиите от юг, запад и север , Боже опази ! Дано пъклените им планове изгорят заедно с тях !!! BTW - клетвите на българите имат тежест .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още през 2005 г. промениха конституцията така, че да позволява продажбата на земя на чужденци. "Народните" представители един по един ставаха прави и отговаряха с "да"

    30 Ное 2023 3:10ч.

    Някъде от осма минута: https://youtu.be/EIeDaCCQjjk?si=ylusGsdxiDcozV7z

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Пеевски дебелата родителка

    30 Ное 2023 9:09ч.

    Национално отговорният бизнес да увеличи производството на вазелин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търсите си

    30 Ное 2023 12:46ч.

    само оправдание с Радев, а кой парламент избра товаправителство, Радев ло го избра?? Правите зулуми, пък после търсите изкупителна жертва! Такива лъжци щяха да излъжат всеки президент, ако беше на мястото на Радев! Тия са такива вагабонти, та се чудя, докога ще ги търпят в парламента, както и от свестни партии, ако ги има у нас..къде са ГЕРБ, ДПС и т. н. да не изброявам всичките, къде сме ние, че си траем??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    30 Ное 2023 13:08ч.

    Къде сте, бе, уж патриоти?? Къде са "народните" ни партии ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, Възраждане...че не се съюзят и да попречат в Народното събрание да се изхвърли това противонародни и противонародно предложение за продажба на родната ни земя?? Организирайте народни протести, иначе тези изменници ще продадат България! Вече много стара и болна и не мога нищо да сторя, освен да пиша, но ако този път не се съвземете, ще затриете България както направиха украинците! И Господ няма да ви прости...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи