Тошко Йорданов: Кирил Петков си призна какво има на записите, вече няма спор кой какъв е

Тошко Йорданов: Кирил Петков си призна какво има на записите, вече няма спор кой какъв е

Снимка: архив

Истината излиза наяве и вече няма спорове кой какъв е. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, коментирайки изявлението на Кирил Петков, че представители на „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) са били записвани по време на работни срещи.

„Важни са българските граждани, които, след като видяха каква е истината, надявам се вече да постъпват разумно, а не да се подвеждат по лъскавата, фалшива и гнусна опаковка на псевдополитици и псевдоморалисти“, коментира Йорданов. 

„Кирил Петков, имах възможност да го кажа по време на гласуването за Македония, не е българин в главата си. Той е всякакъв друг, но не е българин“, допълни още той. 

„Безумно алчни за власт. Някой не може да преживее, ако не е министър. Борисов имаше също този проблем, дълги години трябваше да е в Министерския съвет, по възможност като министър-председател. Сега същото нещо са Кирил и Асен“, каза Тошко Йорданов. 

Според него по-важно е съдържанието на тези записи, за които посочиха от „Продължаваме Промяната“, отколкото кой ги е направил. 

Тошко Йорданов коментира и темата с пуснатия запис по време на пресконференция на „Има такъв народ“, на който се чуват гласове, наподобяващи тези на бившия министър на спорта в предходното редовно правителство Радостин Василев и народният представител Христинка Иванова. 

„Естествено, че го пуснахме тогава, защото Радостин Василев си спомняте какви глупости изприказва. Тогава той беше министър, а това е утежняващо вината обстоятелство – министър да упражнява принуда върху депутат“, посочи Тошко Йорданов. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Няма нужда да ги слушаме (записите)

  26 Май 2023 15:08ч.

  Парапета ни информира доста подробно, кой кого ще “изпира”. Не че не знаем, но друго си е участник да го каже. Аз мисля, че трябва да строим нови затвори, тези които имаме ще се окажат крайно недостатъчни. Само ме е яд, че с наши пари ще трябва да ги изхранваме тези нещастници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  26 Май 2023 15:25ч.

  Хахаха... Просто Киро! - кво да му кажеш! Хахаха... Онази вечер писах, че Промяната няма да ги бъде дълго, но не предполагах, че ще фалират за 24 часа. Хахаха...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КУРоПАТКА

  26 Май 2023 15:35ч.

  мимеее,миме от теб очаквахме вечер да се занимаваш с други неща ,то тава политиката не е за теб ,почвай със спирките

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  26 Май 2023 16:59ч.

  Мъка ти е за другарчетата май. Хахаха...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бибипката

  26 Май 2023 15:33ч.

  кукера-жуже ,да вземе да се обеси ,много ще си помогне

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  26 Май 2023 16:02ч.

  Как пък и тебе не те е срам, също и жалките сценарюги на глупостите ви вече 30 години, били депутати, сядат на стола с навирени крака.... Съсипахте с Баба Вуна децата.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  26 Май 2023 16:05ч.

  елит - това не е богатство, не е влияние, не е слава, не е популярност. елитът е съвкупност от възможност и отговорност, въплътено в специално самосъзнание и затвърдено чрез специален кодекс на поведение, който го отличава (елита) от тълпата. а т. нар. български "елит" е част от тълпата и то от най-лошата й част – всъщност е каймакът на помията...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Гроздан

  26 Май 2023 18:00ч.

  Български мутро/чалга-политици и харвардски-дебили, се карат кой е по-добър. Ами никой, щом играете по същите мафиотски правила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи