Тома Биков: "Продължаваме промяната" не искат кабинет, това са театри

Тома Биков: "Продължаваме промяната" не искат кабинет, това са театри

Според него мандатът трябва да се върне, тъй като не е даден с цел да се реши проблема с КЕВР

С третия мандат правят същото като с първия. Това са театри. Мандатът трябва да се върне, тъй като не е даден с цел да се реши проблема с КЕВР. ПП не носят отговорност за записа, но те са виновни, защото са най-голямата политическа сила. И преди записа се знаеше, че правителство няма да направят, защото ПП не желаят. Това коментира за "На фокус с Лора Крумова" зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

По думите му записът от срещата на ДБ е трябвало да бъде видян от хората. "Свалянето на видеото не направи впечатление на партийно обвързаните журналисти. Записът не е бил цензуриран от нас. Възмути ме безидейността на техния анализ", обясни той. И допълни, че когато ИТН се обидят на някого, "ритат канчето".

"Слави Трифонов от 30 години е в обществения живот, не се е явил вчера. В коалицията не се уважават помежду си по принцип. Христо Иванов казва, че е технически мандат, защото го е срам, че е на БСП", подчерта Биков. 

Той коментира и слуховете за скрита коалиция в опозицията. "Ние и "Възраждане" сме опозиция, така че е нормално да гласуваме срещу властта. България има нужда от проевропейско управление. От година и половина почти нямаме никакво. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, защото без нас няма как да се излезе от кризата", смята Биков. И попита как една фирма купува газ на ниска цена от "Булгаргаз" и продава пак на тях същия газ на по-висока цена.

 


Източници: NOVA TV, "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    24 Юли 2022 18:23ч.

    Ха ха ха... пълни глупости! Ицето бойкикеф, ако не искаше да прави правителство, щеше само да спечели повече избиратели, като го заяви в прав текст - няма смисъл да го цапате пред господарите му , те и без това вече нямат козове и полезни ходове ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    24 Юли 2022 23:01ч.

    Разбира се, че не искат, точно както и вие не искате. Нали затова връщате мандата всеки път, когато Президента ви го връчи. Нармальна, кой иска да забърсва екскременти, които е ръсил изобилно и хвърлял във вентилатора в течение на 12 години! Но тия момченца са ви достойна конкуренция, за шест месеца изпоо@раха почти толкова, колкото вие за 24 пъти по-дълъг период. Е те тава е Харвард, а!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи