Тежка катастрофа в София: Загинаха две пешеходки, шофьорът на джипа-извършител е избягал

Тежка катастрофа в София: Загинаха две пешеходки, шофьорът на джипа-извършител е избягал

Снимки: БТА

Тежка катастрофа стана късно снощи в София на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Арсеналски". Загинаха две млади жени, които са вървели по тротоара. Мъж на 52 г., шофьор на такси, е с контузия на главата. Прегледан е, но е отказал хоспитализация. Извършителят е избягал, съобщи БНТ.

Предположенията са, че снощи след 23 часа по "Черни връх" се движи черен джип. Той се удря в такси, завърта се и помита асансьора на метростанция "Европейски съюз". Там се случва и фаталният инцидент - загиват две млади жени. Според пътния експерт Диана Русинова те са се движели по тротоара.

Младеж, който е бил на мястото на инцидента, каза за БНТ, че в джипа е имало две момчета, които са избягали. Това потвърди и Диана Русинова. Джипът е разцепен на две. Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола. 


Източник: БНТ

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Мартин Карбовски

  06 Юли 2022 8:19ч.

  Шофьорът Георги Семерджиев е дясна ръка на Брендо и е арестуван в Испания за укриване на семейство Арабаджиеви. Нека жертвите тежат на съвеста на Боко, Гешев и всички политици, които прикриваха подобни индивиди

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отче Ваш

  06 Юли 2022 9:55ч.

  За да имаме някакъв шанс за оправяне, трябва да влезе в главите ни максимата : ОКО ЗА ДВЕ И ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  06 Юли 2022 8:27ч.

  По принцип съм против зелената сделка, но толкова ненавиждам българските шофьори новобогаташи със свръх скъпи коли(до един престъпници) че съм съгласен да спрат и бензин и коли и всичко- нека измират екологиччно! Това не се издържа, проклети да са всички българи и колите им, защото всичките участват в тази война!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викторе !

  06 Юли 2022 8:35ч.

  Зелената сделка предвижда премахване на автомобилите /първоначално с термични двигатели/ за ХОРАТА ! За масите - за бедните, за средната класа ! Сатанистите нямат идеи да премахват автомобилите изобщо ! ТЕ , техните високопоставени слуги, тези с "висок социален рейтинг", надзирателите на Концлагера ... ще имат право да карат автомобили !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Същото е и с авиотранспорта

  06 Юли 2022 8:38ч.

  Постепенно ще се свива гражданската авиация. Ще се ограничават полетите за обикновените хора, ще има годишни "лимити", колко пъти да летиш... Ще ти мерят "карбоновия отпечатък" , ще имаш лична квота. Но това не значи че Гейтс или Мъск ще имат ограничения за личните си джетове ! Зелената икономика = бедните ДГДХТ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кор

  06 Юли 2022 9:56ч.

  Не държава, а територия. Не могат да управляват собствената си страна, но искат да налагат ограничения на други. Затова и ви мразят македонците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  06 Юли 2022 11:28ч.

  "черен джип" Лесно е да се досети човек за какво става дума. Силните на деня - богаташите, не само ще уморят от глад сиромасите, но и физически ще ги унищожат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи