Теменужка Петкова: Готови сме да предложим правителство

Теменужка Петкова: Готови сме да предложим правителство

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Готови сме да предложим правителство още в рамките на първия мандат, готови сме с проектосъстав. Нека стартира конституционната процедура по връчването на мандатите, ще проведем отново поредица от разговори с нашите потенциални коалиционни партньори. Считаме, че такъв наш потенциален и естествен партньор е "Демократична България", заяви в предаването "Денят започва" на БНТ Теменужка Петкова от ГЕРБ. 

По думите ѝ, България има нужда от стабилност и от редовен кабинет, от работещ парламент заради войната в Украйна и галопиращата инфлация. 

"Нашата програма е изпратена към всички парламентарно представени политически сили. Ще водим разговори по политики с всяка едан от тези партии, ще търсим допирни точки, ще определим приоритетните теми", допълни Теменужка Петкова. 

Вижте целия разговор във видеото.

 

Коментари

  • Авесалом Кабакафалиев

    30 Ное 2022 9:43ч.

    Теменужке!... Брат'чет... тя те обича! (Тодор Колев-магазинерът към Тодор Колев доцента)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Загрижен гражданин

    30 Ное 2022 9:44ч.

    Вие може да сте готови да предложите правителство, но там е работата, че никой не ви го иска. Повече от 12 години ви видяхме какво можете. Кражби, корупция и разруха. Държавата прилича на разорана нива, благодарение на вас от герб/ гроб/. Така че не благодаря. От правителство на герб сме алергични.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • таз пък

    30 Ное 2022 10:05ч.

    някой да я пита?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    30 Ное 2022 10:11ч.

    Нашите евроантартически съюзници са кандисали за правителство, угодно на Бога.. Вселенският патриарх дал благословия... МинПред - Севито А. / ПИАР -ББ, имал дарслово https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13187886 / Министер на Войната - Теменужка...втора жена в управата, както е редно за демократски държава... Хади още една жена, Деси А. Тя ще наслиди Ангелкова в туризъма и спортът... се пак кара колело в Разград.. На икономиката - Архимандрид Харалампйй https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/9063414 Земледелието, еситесвено е за ДПС - Есил Дюран Коджа Балкан... пак жена, хем хубава и умна .. Другите министри пак могат да се търсят по кръстопътища..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ива

    30 Ное 2022 10:40ч.

    Ами предлагайте, от кога ви чакаме. Минете си отред всички и да се разпуска този парламент, докато не е приел още някой закон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    30 Ное 2022 10:43ч.

    Толкова са мизерни и смешни гепаджиите, че чак да му стане жалко на човек. Особено пък с това изпълнение на Теменужката. Изправи гръб горкото и с тържествени нотки в гласа обяви гордо, че са получили подкрепа дори от Вселенския патриарх! Нали знаете, той е духовен пастир на цялата Вселена. Под него е друго духовно лице, което ръководи делата на Млечния път, после следва друго човек за нашата Слънчева система и т.н. до пристигане на в тъжна България. Разбрахте ли сега, на какви непостижими висоти са достигнали от гепса?! А пък паството на този негодник - агент на няколко разузнавания, предимно откъм правилната страна на политиката и историята, се състои от някакви отделни личности на един квартал (Фенера) в Истанбул. Отвратителна и смешна гепаджийщина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    30 Ное 2022 11:11ч.

    Пресдателя На ГЕРБ се расходил инкиниконгито в Капалъ чаршия.. Купил на Виктория чейрек алтънче проти уроки... Показл парченцето злато на репортери... и се заклел че за пръв път има толкоз злато в ръцете си... Дал и осем лири за чай.. друго не купил...скъпотия каза...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичките сте за "Слънчев бряг"

    30 Ное 2022 12:27ч.

    ама оня Мирчо Спасовия, не "Слънчака" дето се друсат копелетата и курветините ви - достойно потомство=

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това нещо ако дойде пак

    30 Ное 2022 12:36ч.

    вече само с танкове и артилерия ще се маха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов седна в трона на византийските императори

    30 Ное 2022 13:11ч.

    По-нелепо изречение не съм чувал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи