ТАСС: Трюдо извика бандеровски лозунг на фотосесия на конференцията за Украйна

ТАСС: Трюдо извика бандеровски лозунг на фотосесия на конференцията за Украйна

Премиерът на Канада Джъстин Трюдо извика бандеровски лозунг по време на фотосесия на конференцията за Украйна в Бюргенщок, Швейцария. Съответният видеоклип се разпространява в социалната мрежа "Екс" (бивша Twitter), съобщава ТАСС.

Кратко видео показва политици, присъстващи на срещата на върха, подредени в няколко редици за групова снимка. В това време Трюдо, застанал почти до украинския президент Владимир Зеленски, извиква „Слава на Украйна“ - лозунгът на привържениците на Бандера по време на Великата отечествена война (руското министерство на правосъдието е включило Организацията на украинските националисти и неговите атрибути, включително лозунга "Слава Украине - героям слава", към списъка на нацистите - бел. ТАСС). Съдейки по реакцията на събралите се, дори Зеленски не е очаквал това от канадския лидер. Само няколко присъстващи отвърнаха на бандеровския поздрав. Стоящата до Зеленски швейцарска президентка Виола Амхред започна да се усмихва, отбелязва ТАСС.

Снимки: Ройтерс

Руският посланик в Отава Олег Степанов реагира, като каза, че Трюдо потъпква паметта на канадските борци срещу нацизма, като публично крещи лозунги на Бандера, съобщава lenta.ru. „Посолствота (на Русия) неведнъж е обръщало вниманието на канадските официални лица на нацистката природа на този лозунг, измислен от последователите на Бандера, подражавайки на лозунга „Хайл Хитлер“, каза руският посланик в Канада.

Източник: ТАССlenta.ru

Коментари

  • Подкрепящите фашизма в бившата УССР вече убиха семействата си

    16 Юни 2024 10:43ч.

    Радвайте се на кървавото си дело, докато още дишате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lewismet

    16 Юни 2024 12:44ч.

    This is very interesting, You're an excessively skilled blogger. I've joined your rss feed and sit up for in quest of extra of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks купить диплом в обнинске http://mixnutrition.ru http://npshi12.ru http://sosedi2017.ru купить диплом бурильщика

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    16 Юни 2024 20:36ч.

    Пак изпревариха Кирчо и Мирчев за Украйна ..................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жхцъф

    16 Юни 2024 10:47ч.

    Един откос трябва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и по един контролен

    16 Юни 2024 10:51ч.

    след откоса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    16 Юни 2024 11:45ч.

    убиици и крадци какво може да се очаква от тях безплатини екскурзии по света с парите на народите си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добавям

    16 Юни 2024 12:49ч.

    и ИДИОТИ!... Човечеството, имаме голям проблем с ТЯХ, трябва да им намерим цаката!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Секта исторически парк

    16 Юни 2024 23:40ч.

    Осторожно: саентология! сектанты у власти - Украина "Еще несколько лет назад в сети появилась информация, что нынешний премьер-министр Украины Арсений Яценюк, является саентологом со стажем. В секте с 1998 года, сестра - гражданка США Алина Стил, саентолог ОТ4, сам Яценюк - ОТ6 (что означает, не вдаваясь в подробности, очень высокий статус" https://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3351818/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • любителите на безплтни пътувания

    17 Юни 2024 11:50ч.

    не са само в Украйна. Там Z. не се спира - 2 пъти до Саудитска Арабия за да подсигури присъствието в Швейцария на МохамедБинСалман. Е не е успял да го убеди лично той да присъства, но след такава бъклица, МБС изпрати МВнР. Тюркюйе също са изпратили само МВнР... У нас, след възхитителната идея на Ники Денков да съвмести постовете на МинистърПредседател и Министър на МВнР (обичал да пътува като VIP), сега Главчев си падна на онази работа - много сръчно измества Президента за всяка дестинация, дори от покана няма нужда. А и като го гледат нашите партньори колко е щедър - и как не се притеснява да поема всякакви ангажименти на тези VIP путьовки, поименните покани не са проблем... "Каквото трябва ще дадем, за да се чувства уркайнската страна обгрижена". Особено след като им засилихме и оборудването за АЕЦ, не само реакторите. Ами да, такова руско оборудване за АЕЦ не е нужно на България, Украйна да си чукат главите с него! И оръжията за БА не са ни нужни, даваме ги на укряаинските ни събратя!... Ще гледаме на видимЕ кой ще се уреди през юли с билет до Уошингтън ДС, където НАТО трябва да реши за участието ни във войната...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джустин Кастро

    16 Юни 2024 11:56ч.

    Viva la revolution!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • eто защо

    16 Юни 2024 20:08ч.

    Няма разлика между фашистите/нацисти и комунисто/социалистите. Една и съща сатанистка семка. Кастро старши - револююционер социалист. Копелдакът Трюдо - неокомунист и бандеровец !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nalart

    16 Юни 2024 12:17ч.

    Бившата жена на Трюдо също не издържа инфантилизма му и избяга с 200

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    16 Юни 2024 12:17ч.

    Трюдо е идиот-олигофрен. Доказан! От 3 години се крие като плъх от канадските тираджии, но рано или късно ще го пипнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ай ся... Завиждате му на чорапките....

    16 Юни 2024 12:38ч.

    .........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    16 Юни 2024 12:23ч.

    Наистина не знам вече какво да кажа и пиша и затова подкрепям Баба Мара 16 Юни 2024 11:45ч. Поздрави, Бабо Маро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Премиерът на Канада Джъстин Трюдо

    16 Юни 2024 13:06ч.

    Е едно инфантилно и разглезено богато либерстко леке. Бащата е класи над младши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Блага

    16 Юни 2024 13:11ч.

    Че какво друго очаквате от един инфантилен фашага?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прям

    16 Юни 2024 13:38ч.

    Няколко мъстии и кучешка глутница - пример за " демокрация" !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    16 Юни 2024 14:55ч.

    Трюдо произхожда от 500 френски проститутки, които френския крал праща на колонизаторите с кораб там, а след това праща други 500. Така се заражда нацията, която сега е известна като Квебекари. Между другото, този факт се крие от историята като дори Уикипедия пише, че тези "500 дъщери на краля на Франция" всичките до един са били скромни християнки. Самият Трюдо работи в провинция Алберта като учител по френски език, като странно напуска работата си по средата на учебната година. Злите езици говорят, че е правил секс със своя ученичка/ученички, което по законодателството там се наказва изключително строго с около 10г ефективен затвор. След това започва да учи инженерство в Монреалската Политехника на около 40г възраст, но бива скъсан на изпитите още в началото. След като не успява да стане инженер, Трюдо завършва школата на Шваб и става министър-председател на Канада. Министър на финансите на Канада и негов заместик е украинка, за чийто дядо се твърди, че е бандеровец. Характерно за нея е тоталната некадърност и огромна корупция в целия кабинет, а външните заеми на Канада са най-големи в историята на държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еее-миии Кристя Фриланд е от харвардската школа

    17 Юни 2024 12:25ч.

    И там, както и у нас, а и в цяла Източна Европа - Мая Санду в Молдова, Далия Грибускайте в Литва, Кирякос Мицутакис в Гърция, Ана Брнабич в Сърбия - тез безценни кадри служат на хората; някои от тях са по-родолюбиви от нашите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слава украини=Хайл хитлер

    16 Юни 2024 15:30ч.

    украиските наците бяха подкрепяни още от 1939та година от фашистите и веднага след това щафетат се поема от САЩ и технята зловеща кървава бухалка НАТО! В българия има фашисти-партизани до край на 60-те години, 20-25 години след края на фашизма, западните демократи изпращаха диверсионни групи за да правят промишлени диверсии, да крадат индустриални тайни, да рушат, грабят, убиват който те си пожелаят и така до ден днешен! Стига вече бе СатаТАНОфци спрете да убивате и грабите бе животни такива!!!! Колко стотици убийства имаше в България...как все са "неразкрити"?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога ли?

    16 Юни 2024 18:48ч.

    Канада ще се освободи от султан Трюдо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    16 Юни 2024 18:52ч.

    Те и в канадският парламент бяха поканили един ветеран нацист от войната, та направиха международен скандал. Педeрастът трюдо явно си пада по нацитата, ама забравя същите тия как постъпваха с обратните резби като него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    16 Юни 2024 19:17ч.

    Канадците много да фнимават, защото са много близо до Русия. През полюса. А както знаем рашките са на първо място по арктическо военно оборудване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    16 Юни 2024 19:20ч.

    Не знаех, че Фидан (турчина) е толкова огромен. Как само се извисява зад Мицотакис и Зеленски. Може да смачка актьорчето с една ръка :))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    16 Юни 2024 22:03ч.

    Че в канада малко ли нацисти и фашисти се укриха след ВСВ ?!? Някои от тях са даже в правителството! За сащ да не говорим ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СДСС

    17 Юни 2024 7:12ч.

    Зеленски е на режим да и не.САЩ натискат бутоните и на дребния му светва лампа Да или Не.Мир да мир Не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • забелязвате ли?

    17 Юни 2024 8:29ч.

    В редица важни страни на върха са побити /уж законно избрани/ едни и същи сатанистки уроди от МНОГО време. И нямат разкарване въпреки тоталната омраза от населенията ! Санчес в Испания, Макрон във Франция, Трюдо в Канада... Либерал-фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всички кадри на Дядо ви Клаус (Schwab, WEF, не Дядо Мраз)

    17 Юни 2024 12:34ч.

    Само че някои от тях, дори със сороска стипендия - са научили каквото са могли (в London School of Economics, Виктор Орбан например), или Владимир Путин - са посветили живота си на служба към Родината си. Други са по-лоялни към ... спонсорите. Въпрос на възпитание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • палячо

    17 Юни 2024 13:34ч.

    Този е най-големият идиот на света. Ето такива неолибералите ги обичат най-много и си ги назначават на власт. Обратен, откачен, послушен, с един розов и с един жълт чорап, готов да избие населението на собствената си държава с някакви насилстевни ваксини и още какво ли не. Политик-образец на евроатлантизма. Това, че по-време на неговото управление Канада се срива с десетки места във всички класации не се казва. Важното е, че е наше моче - неолибералче и джендърче. Тези от ДБ се опитват да го достигнат, ма нещо закъсаха - да почне да носят поне различни чорапи. То само със "Слава на Украйна" и търкаляне по паветата не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи