Тъкър Карлсън: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Тъкър Карлсън: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя. Той изрази това мнение в понеделник, докато интервюира бившия съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп, пенсионирания полковник Дъглас Макгрегър.

Полковникът в оставка заяви, че администрацията на президента на САЩ Джо Байдън очевидно иска да унищожи страната с имиграционната си политика. "Спомних си този известен израз от [войната във] Виетнам. За да спасим селото, трябваше да го унищожим. Имам впечатлението, че Вашингтон има точно този план: трябва да унищожим страната, за да я спасим", каза Дъглас Макгрегър в интервюто с Тъкър Карлсън.

Карлсън отбеляза, че няколко десетки милиона нелегални имигранти са пристигнали в САЩ по време на президентския мандат на Байдън. Той каза, че САЩ ще повторят съдбата на Римската империя. „Римската армия и нейните легиони бяха доминирани от неграждани, които в крайна сметка, тъй като не бяха лоялни към Рим, се разбунтуваха срещу гражданите“, каза Карлсън.

По-рано Тръмп призова администрацията на демократите да „незабавно затвори границата“, добавя ТАСС.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Бай Тръмп

    05 Март 2024 8:46ч.

    Направо да забраняват вече на белите да се качват в градския транспорт, да влизат в кината и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    05 Март 2024 18:20ч.

    Римската империя е просъществувала от 27 г. пр.н.е. – до 1453 г . Щатите още са младолики !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    05 Март 2024 18:46ч.

    Римската империя е разделена от император Теодосий през 395 година на две части: Западна и Източна. През 476 година Западната римска империя пада под натиска на т.нар. варварски племена /Западната Римска империя престава да съществува през 476 г., когато германският вожд Одоакър сваля от трона последния император Ромул Августул. - по уикито/ Именно с тази част се олицетворява цялата американска история. А Източната империя под името Византия просъществува още 1000 години!!! Учи история, Тихомирчо! А разликата между Източната и Западната е толкова голяма, колкото между Изтока и Запада! ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • идея

    05 Март 2024 9:13ч.

    Превземете Канада и си направете Византия;) И без тва Трюдо е обръгнал на всички канадиен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    05 Март 2024 9:52ч.

    A пък в земите, където езерото Онтарио се оттича, кутигурският предприемач хан Киро ще основе офшорка. По-късно ще загине в битка с хазарите на "Уолстрийт".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    05 Март 2024 9:57ч.

    Де да беше съдбата на Римската Империя. Все пак там варварите беха белокожи германци, бързо християнизирани имащи чувство за ред. Америка ако не почне да депортите милиони мигранти ще стане "ЕДНО ГОЛЕМО ХАИТИ". Може да изглежда пресилено твърдение, но е абсолютно налудно да си вкараш 9 милиона мулати и мелези за 4 години!!! Англосаксите не се и размножават, кат цветнокожите. Нерде Сан Франциско от онази песен на Скот Макензи нереде сегашната дупка.... :((

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Същия алгоритъм

    05 Март 2024 11:20ч.

    Ами то не са били само белокожи германци , а население от цялата империя - от Африка,от Близкия изток,от Балканите,хуни от Азия...Милионният Рим на два пъти е завладяван от варварски орди от по 30-40 хиляди души и никой римлянин не е ебавал да защити града. След Новата ера римският етнос се е размил, а заедно с него и римските морални ценности. Сега става същото с християнските ценности и протестантската трудова етика. И е последвало 500 години простотия и упадък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    05 Март 2024 10:18ч.

    Ами Европа? Която ВЕЧЕ се хлъзга по пързалката на Римската империя? И то само, защото на европейките не им се ражда. Току-що във френската конституция вписаха правото на аборт - какво повече?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По принцип

    05 Март 2024 10:29ч.

    абортът е една груба намеса в естествения ход на нещата. Но е индикатор и за голяма простотия, да докараш нещата дотам, бидейки неграмотен и безотговорен. Но нека да влезем в положението на една изнасилена жена имаща лошия "късмет" да забременее в резултат на акта. Аз по-скоро бих въвел закон да се режат пишки. Пардон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    05 Март 2024 11:58ч.

    САЩ изобщо не приличат на Римската Империя. Приликата е едно към едно с Атинската Империя. Военен съюз "Делоски морски съюз" = НАТО. Бази във всяка държава от Делоски морски съюз = Бази на НАТО и САЩ навсякъде по Света. Невъзможност на държавите да напуснат Делоският морски съюз - опиталите се да го направят, между които и остров Тасос, са изклани поголовно и след това заселени с други, послушни на Атина, племена. Единствено Спарта е била в състояние да се опълчи на Атина и след като се съюзява с най-големият враг на гърците - Персия, побеждава Атина и слага край на най-корумпираният политически строй - "демокрацията". Не е било лесно. Войната е продължила 40 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продължение

    05 Март 2024 12:33ч.

    Римската Империя функционира като единна държава. Строили са навсякъде. В Пловдив има останки от римски театър, както навсякъде, докъдето се е простирала Римската Империя. Атинската империя, както и САЩ, само експлоатират. НИЩО никъде, извън империята, не са построили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    07 Март 2024 14:41ч.

    Точно така 👍Атинският Делоски съюз е първият пример в историята за злоупотреба с демокрацията с имперски цели. Вторият пример е Наполеон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    05 Март 2024 13:10ч.

    Я да се информираме, какви "инвестиции" са текли като медена река тъдява в последните години, след "майдана" в 404?! НИКАКВИ. Ерго? - Означава единствено и само, че тази територия е отписана от Свинепаса - сащисания "хегемон"! Не е перспективна, няма да се разработва, на доизживяване е оставена - в ръцете на криминални престъпници. Които пък, за да долакират канската воня под лака от безчинствата им, навириха 4-буквията пред европейските слуги на "хегемона". И сега бързат да попълнят бройките на бъдещите екзекутори на местните прасета. Не се ли вързва всичко това в една линия, отиваща право към целта ИМ?! Да.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира се,

    05 Март 2024 13:22ч.

    че САЩ ще се разпаднат, каквато е съдбата на всяка империя. Въпросът е дали това ще стане след 20 или след 200 години. Засега бих заложил 99:1 за втория вариант.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОСТОВА

    05 Март 2024 14:36ч.

    На европейките не им се ражда? Ааау, как може такова безобразие. Да искат тия нагли европейки нещо повече от това да перат чорапите на някой мамин глезльо и да му отглеждат ненагледните дечица. Искат образование, кариера, работа. Освен деца. Какви нахални жени, тц,тц,тц. Абе що не се скриете някъде всички "мъже" с вашите тъпотии!? Нямате никаква идея какво кара една жена да прибегне до аборт. И нямате право на мнение по въпроса. НИКАКВО. Не ВИЕ носите деца. Не ВИЕ ги раждате. Не ВИЕ ги отглеждате. И само сега някой да посмее да ми каже как вие, "горките" мъже плащате за всичко. Плащате друг път. Собствената си тъпота и нереализиране плащате. Мъжете нямат право на мнение за аборт. Точка. Решила съм, родила съм повече от две деца. По свой избор. Обаче знаете ли какво. По- грубо, по- противно, по- отвратително отношение към себе си от това, на което ме подложиха акушерките и гинеколога не съм си и представяла, че може да ми се случи! Някакъв малоумник "колега" ми викаше: " Абе не може да те боли чак толкова, за какво ти е упойка". Така ли!? А ти колко деца си родил бе, муньо? Че да знаеш колко ме боли! Ай сиктир. Мъже. Затваряйте си устите и ни оставете да носим отговорност за изборите си. Никоя жена не е ДЛЪЖНА да ви ражда деца. Особено ако има около сто причини да не го прави. Например защото сте глезени мамини мързеливци, които чакат някой да им слугува нонстоп. Айде нема нужда. Наемете си персонал. И си плащайте за него. Безплатни слугини няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3 март 1918

    05 Март 2024 14:45ч.

    Уволненият от Фокс нюз мошеник и бандит, облизал муцуната на путлер , сега пък се прави на Нострадамус, врачувайки за гибел на Америка.Само че ще има да почака първо да се разпадне Империята на злото 2.0.Светът прекрасно помни декември 1991, когато чудовището СССР се разпадна на съставните си части.Исторически неизбежно е и от РФ да се формират 7- 8 независими държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 14.45

    05 Март 2024 15:02ч.

    Блажени са верующите, тяхно е царството небесно! Ще, ще, на куково лято!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тома

    05 Март 2024 15:17ч.

    Интервюто е 52 минути, изключително точно, ясно и безпощадно откровено. Заслужава си да се изгледа цялото в оригинал. Обективен анализ, който няма нищо общо с до болка досадната мейнстрийм пропаганда, течаща от всички западни канали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълтохубавец

    05 Март 2024 15:18ч.

    Костова, колежка вашите бръщолевения са тип олисял феминизъм. Друг път си раждала, баба ти е раждала по пет и не се тръшкала че мъжът и искал да има и маса сложена...Феминизма ви съсипа, да си спомним Римската империя когато настроените им се отщяло да раждат защото...не било модерно а трябвало да са светски. Та и империята паднала. Феминизмът между другото е мъжко философско течение, не онова физиологично течение да го имате предвид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОСТОВА

    05 Март 2024 15:51ч.

    Жълтохубавец, хайде да оставим бабите ми да почиват в мир. И да не им тропаме костите. Първо- времето на бабите ми е МИНАЛО. Нали се сещате. МИ НА ЛО. Било е. Някога. Сега е друго. Уви, сега жените искаме други неща. И имаме ПРАВО на тези неща. Второ. За да спите спокойно. Едната ми баба имаше три деца. Не пет. Три. И освен това въпросната ми баба имаше висше образование, завършено в Мюнхен и домашна помощница. Не съм я видяла една чиния да измие в живота си. Не съм я видяла да глади и простира. Готвеше. И отгледа с желязна немска дисциплина всичките си внуци. Всичките. До един. Седем броя. Мен в това число. Когато я попитах веднъж защо толкова настоява да ходя в немска детска градина и да съм добра по математика, ми отговори: "Защото искам в този живот да стигнеш по- далеч от простора за пране. Повярвай ми, много хора ще дават мило и драго за обратното. При това- не само мъже. Основно жени ще ти пречат да напуснеш кухнята". Разбрах точно какво е имала предвид на около 13 годишна възраст. Толкова за баба ми. Другата беше подобна. Съпруга на царски офицер. Питала съм ги защо са се върнали в България, били са в чужбина до 1943. Да си бяха останали там. Но както се казва- личен избор. Толкова по въпроса за бабите ми. Колкото до скодоумната Ви реплика: "Друг път си раждала"- ще я приема за проявление на очевидната Ви тъпота. Като сте такъв майстор- що Вие не пробвате с раждане!? Да видите колко е "лесно". Тъпаци безпросветни. Устите ви всичкият боклук на света не може да ги затвори! И още нещо, Жълтопаветен. Никога не съм била феминистка. На мен мъжете са ми симпатични. Умните и читавите, разбира се. С другите не се занимавам. Но това, че смятам феминизма са гениално мъжко изобретение, което разединява жените не ми пречи да търся и отстоявам правата си на жена в 21- ви век. Така че следващите тъпотии, които смятате да избълвате- не по мой адрес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи