Тъкър Карлсън посочи вероятната вина на Киев за разрушаването на Каховската ВЕЦ

Тъкър Карлсън посочи вероятната вина на Киев за разрушаването на Каховската ВЕЦ

Известният американски политически телевизионен журналист Тъкър Карлсън пусна първия епизод от авторското си шоу в Туитър вчера и посочи вероятната отговорност на Киев за взривяването на Каховската ВЕЦ, наричайки удара, ако не е инцидент, терористичен акт. Освен това телевизионният водещ изрази увереност, че вината за разрушаването на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" е и на сегашните украински власти, съобщава ТАСС.

„Така че, ако това е било умишлено, тогава не е военна тактика, а терористичен акт“, каза американският телевизионен коментатор, имайки предвид удара срещу язовира на Каховската водноелектрическа централа. "Взривяването на язовира може да е лошо (развитие за Украйна), но вреди повече на Русия. Поради тази причина правителството на Украйна обмисляше да го разруши. През декември "Вашингтон пост" цитира украински генерал, който казва, че неговият персонал е изстрелял американски ракети (HIMARS) по стената на язовира като пробен удар. Така че, когато фактите започват да се появяват, случилото се с язовира изглежда по-малко загадъчно. Справедлив човек би стигнал до извода, че вероятно украинците са го взривили. Точно както те, бихте предположили, взривиха "Северен поток", руския тръбопровод, миналата есен. Всъщност украинците го направиха, както знаем сега“, каза журналистът.

"Фокс Нюз" съобщи на 24 април, че е прекратил сътрудничеството си с Карлсън, който беше най-популярният водещ и многократно е критикувал действията на правителството на САЩ, както и политиката на безусловна подкрепа за Украйна. През май Карлсън обяви предстоящото стартиране на свое авторско предаване в Туитър.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Че са укрите, е ясно, че е умишлено, също

    07 Юни 2023 12:45ч.

    Едно, че се опитват от много време, заради което Суровикин извади руските военни оттам, но другото, което не се знае е, че укрите от седмици изпускат водата от язовирите нагоре по каскадата и са вдигнали нивото в този язовир с около метър: https://pbs.twimg.com/media/Fx7_ihcWwAMZtwH?format=jpg&name=medium

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    07 Юни 2023 12:46ч.

    карсън говори за "справедлив човек". колцина от тия, защитаващи каузата на 404 "and friends" (по уотърс) са такива?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поглед

    07 Юни 2023 13:30ч.

    ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ,НИКОЙ НЕ ВЯРВА ФАШИЗМА И НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Причините са няколко:

    07 Юни 2023 12:50ч.

    1. ВСУ, (HIMARS). 2. Руската армия (взривяване на пътя, преминаващ по стената на водохранилището) при отстъплението и. 3. Напора на водата върху нарушената цялост на конструкцията. 4 Диверсия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    07 Юни 2023 14:57ч.

    Причина номер 3. Каховската ВЕЦ и стената са 6 последначаст от огромната система ВЕЦ на Днепър. Само 2 факта. Язовири стени 1-5 са под контрола на Киев. От всички тези 5 водохранилища на каскадата екстрено вече няколко дни се изпуска вода за да / и се е повишило нивото на водата в Каховската част на каскадата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Юни 2023 12:50ч.

    За първи път в световната военна история явно страната, която подготвя офанзива сама си създава преоятствия пред тази офанзива! :)) Затва казвам, че не трябва въобще да се обръща внимание на агитките.Досега винаги този , който се защитава е взривявал язовири... :)) Апропо идва време за море.Страданията в постсъветската осколка Украйна трябва да са ни през оная работа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хазари ли са - ни се карат, ни се водят

    07 Юни 2023 13:02ч.

    Това море не само ще се напълни с радиоактивна и пестицидна тиня, но и с всякакви видове противотанкови и противопехотни мини от Херсонска област, отнесени от разстлалите се речни води именно в морето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    07 Юни 2023 14:49ч.

    Зипе, по-скоро никакво умишлено взривяване в този момент не е имало. Факт е, че и двете страни са изнанадани. Ако руснаците са направили това, за какъв дявол изграждаха защитни линии, минни полета, не си изтеглиха предварително хората от участиците, които се очаква да бъдат наводнени? Украинците пък сами биха си сложил прът в колелета на "контрнаступ"... Затова по-скоро е резултат от компрометиране на язовирната стена, и то на горната и част, която е най-слаба и изложена на постоянни артилерийски и ракетни удари. Предполагам, че изтичането ще спре, когато нивото на язовира достигне височината на здравата част от стената.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    07 Юни 2023 12:58ч.

    Укрите още през март 2022 г. изпуснаха язовир в средното течение на Днепър, малко над Киев. Това бе една от причините част от войските на руските танкови съединения край града, поради опасност да затънат в тинята, да се изтеглят на север. Херсон бе оставен миналата есен по същата причина, с тази разлика, че укровермахтът започна ежедневни обстрели с РСЗО Химарс на стената на Каховската ВЕЦ. За дълбоко виждащите мотивите на натовските укопатори на руски империски земи не е никаква тайна кой взриви стената - същите тия, които предизвикаха земетресението в Турция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поправка

    07 Юни 2023 12:59ч.

    *ОкУпатори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фак Били ГейЦ

    07 Юни 2023 14:52ч.

    "укопатори" - по-правилно е "укропатори"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Юни 2023 12:58ч.

    Шойгу сцепи мрака обаче.Според него Русия тамън била решила да започне офанзива и едва ли не да форсира Днепър и Украйна взривила стената за да попречи. :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    07 Юни 2023 13:04ч.

    Именно! Американските сателити са засекли повишената активност на руските войски и са предупредили украинците, които от страх да не ги прегазят, са наводнили фронта, за да отложат неизбежното...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    07 Юни 2023 13:06ч.

    Само, че хората на място са бесни на .... руснаците за взривяването на язовира, вероятно те са по-добре запазнати с обстановката от Тъкър. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    07 Юни 2023 13:11ч.

    кои хора, юджийн? и тия "хора", на теб директно ли ти го говорят това? или звездите ти хортуват, също по пряка линия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    07 Юни 2023 13:18ч.

    Знам го от едно птиче! Ха,ха, Йоско!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @йосарян

    07 Юни 2023 13:55ч.

    Това е новата опорка на тролчето Женя. Видях я и под други статии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    07 Юни 2023 14:27ч.

    Йоско, Йоско, на тролчето сигурно си ми до рамото! Аз се опитвам да проявявам разбиране към форумните злобари, защото си давам сметка, че един човек толкова злобен и високомерен, колкото е и нещастен! Спокойно, изход винаг има! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пер Гюнт

    07 Юни 2023 15:26ч.

    Умалителното "тролче" може да се отнася и за интелектуалния ръст, не непременно за физическия. Но за такъв титан на мисълта като теб, Доброродни, буквализмът е явно втора природа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • PARAGRAF22

    08 Юни 2023 0:08ч.

    Една жена на пазара каза.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    08 Юни 2023 11:04ч.

    юджийн, за това, кой до къде е, сигурно си наясно толкова, колкото и за това, колко са бесни "хората на място". не се изсилвай, пиши за неща, които си видял, както казва бате джимо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имат си язовир

    07 Юни 2023 13:10ч.

    Взривяват си го.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Юни 2023 13:15ч.

    кои взриви сев поток2 кои взриви кримския мост сега кои удари вец кои праща оръжие и печели от това човечеството го знае кои е

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рашистите днес копират сталинската тактика през ВСВ

    07 Юни 2023 13:19ч.

    При отстъплението на изток през 1941 г. Червената армия прилага на територията на Украйна тактиката на "изгорената земя". На 18 август 1941 г. НКВД взривява огромната язовирна стена на ДнепроГес на Днепровската ВЕЦ, разположена на територията на гр. Запорожие, но пораженията не засягат германската войска, а над 130 хил. невинни украинци и съветски войници. Централата е била минирана предварително (до края на юли 1941 г.) от 157-и полк на НКВД. Използвани са над 20 тона експлозив – амонал, а секретната операция е извършена под ръководството на инженер-полковник Борис Александрович Епов. На 18 август 1941 г. две дивизии на Вермахта (9-а и 14-а) вече са в непосредствена близост до Запорожие. В редиците на Червената армия (18-а, 9-а армия с прикрепени отделни части) цари суматоха. Започва отстъпление и заради това е дадена заповед за взривяването на ДнепроГЕС. Около 20.15 ч. прозвучава силна експлозия, в резултат на която са разрушени над 165 м. от огромната язовирна стена. Вълна с височина около 30 метра се плъзва надолу по течението на Днепър, като стихията помита градското крайбрежие в цялото Запорожие, залива големия населен с хора остров Хортиця и стига до съседните градове – Никопол и Марганец. В Днепропетровск е взривен хлебозавод заедно с работниците. В Одеса по време на скоростното отстъпление на Червената армия са наводнени приморските квартали заедно с жителите. В Киев инженерни части на 37-а армия под ръководството на генерал-лейтенат Андрей Власов (по-късно създал знаменитата „Власовска армия”, воювала на страната на хитлеристите) заедно с части на НКВД минират всички стратегически обекти (мостове, големи административни сгради и др.), които са взривени на 24 септември 1941 г. Историческият център на Киев – Хрешчатик и прилежащите улици, както и няколко големи моста на р. Днепър са напълно разрушени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Историята учи, но някои се изхитрят да се явят направо на изпити неподготвени и се чудят след това защо "опять двойка"

    07 Юни 2023 13:22ч.

    Кореспондент на вестник "Saturday Evening Post", който е посетил Украйна през 1945 г., пише в свой репортаж: "Това, което някои се опитват да представят като "руска слава", е било преди всичко украинска война. Нито една европейска страна не е пострадала повече от дълбоките рани, нанесени на нейните градове, на нейната промишленост, селско стопанство, човешки ресурси." Впечатляващо е и мнението на историка Борис Соколов: „ - И така – август 1941 година, вече почти два месеца Съветският съюз воюва с Германия, това е един много тежък за него период. Решено е да бъде взривена ДнепроГЕС. Доколко е оправдана подобна стъпка от гледна точка на отбраната? – Трябва да бъдат разделени нещата. Унищожаването на турбините на централата, разрушаването на машинната зала е едно. Друго е взривяването на язовирната стена на ДнепроГЕС. Първото е било напълно оправдано. Оборудването е било изведено от строя доста ефективно, което е предизвикало възхищението на германския военен министър Алберт Шпеер. Сменят режима на разпределение на смазката при работещи на пълна мощност турбини, те се нажежават и бързо се превръщат в скрап. Германците вече не са били в състояние да възстановят турбините и поставят свои чак през 1942 г. А колкото до взривяването на язовирната стена, това е била, общо взето, голяма глупост Защото германците така или иначе са я възстановили. И са експлоатирали централата. А от експлозията са загинали съветските войници, които в този момент са се изтегляли по язовирната стена. Освен това е залято Запорожието, в което все още е имало съветски войски, погълнати са от водата големи съветски военни части, които са се намирали надолу по течението, или са били отрязани от водата и са били принудени да се предадат. Тоест това е била една безсмислена глупост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • провалът на американските терористични войни

    07 Юни 2023 13:22ч.

    По същата логика именно укровермахтът, който днес е слабата страна във войната, прилага тактиката на терористичните взривове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О З

    07 Юни 2023 13:23ч.

    Съвършено ясно че урките са взривили стената с военна цел. Наводнен от взрива е левия бряг, който е нисък и блатист, и където има изнесени предни групи на руската армия, наблюдателни постове, лека артилерия… Всичко това сега е под вода и руснаците трябва да се изнасят далече на изток ! Иначе Днепър никой не се кани да го форсира, нито руснаци , нито бандеровци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха-ха

    07 Юни 2023 13:37ч.

    Инфантилни съждения, достойни за Киса Воробянинов - Титан на мисълта, Баща на американската демокрация, Особа близка до тръмп. Всъщност - израз на отчаяност и безпомощност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    07 Юни 2023 14:00ч.

    Харесвам предаванията на Тъкър Карсон. Има желязна логика в разсъжденията му. За разлика от нелепите изявления на "лидерите" на "свобдния свят".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хазартен тип

    07 Юни 2023 14:01ч.

    Във войната между РФ и Укр. има само една хипотеза за загуба на руснаците - да се победят сами. Дето се вика - това си е тяхна вътрешна работа. Не можем да познаваме настроенията в Русия в дълбочина, а там картината е твърде сложна. Война между РФ и НАТО не трябва да се случва, доколкото това неизбежно в един момент ще прерасне в нещо ущасно. Същевременно, въпрос на време е У. да рухне, въпреки доставките, въпреки вече ефективно наличие на някакви западни бойни единици там. Само не е известно - колко време! По отношение на взривената стена. Някой бил правил опити с Хаймарс. Пълни глупости! Умишлено действие. Въпросът е - защо точно сега? Дори не поставям класически въпрос - Кой има полза от това? Очевидно е, че ще бъде залят брегът на Днепър, където са руснаците и ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОТПАДАТ - ТОВА Е УКРАИНСКА РАБОТА. Защо сега? Какво искат да постигнат, да предотвратят? Война Е!!! Средствата не се подбират! Списъкът с плюсове и минуси може да е дълъг, дори да съдържа елементи, за които не можем да предполагаме. Решителността и ожесточението растат, Вашингтон може да тържествува. Както се вика, сложиха пари на този проект (инвестираха), сега им се отплаща. Или може би на фона на щетите, които ще причинят на врага, това дори не е проект, а залог на хазарт, доколкото заложеното и очакваната "печалба" са несъизмерими.. Англосаксонската култура високо цени гемблинга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И като е залят предимно брегът на Днепър, където са руснаците...

    07 Юни 2023 14:12ч.

    ... как тогава ще премине украинската тежка техника в контраофанзива върху такава почва?! ? Вашингтон няма как да тържествува, защото е безумно да желае пълна капитулация и разпада на Русия. Причината е основана на елементарна логика, а именно, че вместо един враг, ще се нароят множество такива при междувидовата борба за власт в Русия, в чиито вражески ръце ще попаднат ядрените оръжия, които са непредвими в действията си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хазартен тип

    07 Юни 2023 14:28ч.

    В главата ти е пълна каша, Безименний от 11,12! Не ме интересува името ти, искам да знаеш, че се отнася за теб. Контраофанзивата е само в разкашканите ви мозъци. Не можахте да разберете, че т.н. Контраофанзива е литературен СЮЖЕТ, постановка, може да е театрален сценарий, който дори може да бъде подкрепен с някакви привидни действия тук и там. Взривът е на У. и това е косвено доказателство, че контраофанзива реално не е планирана. Чисто теретично, можеш да елиминираш част от фронта, зада нападнеш на друго място, но не виждаме нищо такова!! А втората ти "ТЕЗА", че Вашингтон трепери от ужас от разпадането на РФ, при което всяко едно от останалите парчета ще бъде силно поне колкото беше ссср, е направо ХИТОВА. Международният империализъм е пръв враг на Каспичанската селищна система, но е пръв приятел на режима на Путин. Боже, ела си прибери безумците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Финансов анализатор

    07 Юни 2023 14:17ч.

    Нали помните Войната в залива, където накрая се оказа, че по някакъв начин от Европа, основно Германия бяха измъкнати едни пари, които са далеч повече от това, което би трябвало да е при следване на договорените правила. американците не върнаха тези пари. В някакъв момент - по един или друг начин, войната ще свърши. Хипотезата за прекратяване на космическия експеримент - Човешка Цивилизация, на този етап оставяме настрана. Нека разсъждаваме за хипотезата по възстановяването на тази територия или части от нея, които формално ще продължат да носят името У. Това ще бъде огромен бизнес и някои хора ще станат несъизмеримо по-богати. Трудно е да се поставят справедливи тегла на различните хипотези, няма да го правя, само ще изброя неизчерпателно варианти: 1. Възстановяването на У. се оставя на РФ., за нейна сметка и риск - висока степен на вероятност; 2. У. се оправя сама - много ниска вероятност; 3. САЩ възстановяват за своя сметка - не съществува такава вероятност; 4. САЩ възстановяват за с/ка на У., Европа и РФ - доста висока степен на вероятност; 5. Европа възстановява - възможна хипотеза. Целият европейски континент наизбежно ще обеднее, но определени Правилни фирми и лица ще станат приказно богати. Перверзно е, но в момента вече може да се мисли по темата - Хайде сега да разрушим колкото се може повече, че да може после да имаме основания ДА ОТКРАДНЕМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гледайте и се учете.

    07 Юни 2023 14:30ч.

    Да гледат българските граждани какво се случва и да вадят поуки. Украинците взривиха Северен поток, Северен поток 2, Запорожката АЕЦ, язовира Каховка. Изстреляха ракети по Полша с цел да предизвикат Трета световна война. Нали се сещате, че да кажат американците, че не са сигурни кой е взривил стената, какво значи - 100% украинска вина. Същите управляващи Украйна вече една година избиват собственото си население, като разполагат военни обекти в цивилни сгради и държат там жени, деца, старци, за да си правят после пропагандата. Ловят хората по улиците като кучета и ги пращат на фронта неподготвени, където на всеки три минути умира по един син, баща, брат на някого. С тези управляващи у нас и тези магарета ни чака същото. Непрекъснати провокации, лъжи, оръжия срещу Русия. И когато тя отвърне, да я обвиняват, че тя е виновна. Поне Украйна Ви е пред очите. Гледайте и се учете с какви изроди си имате работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    07 Юни 2023 14:56ч.

    "Ум — это не эрудиция, не умение влезть в любую беседу, наоборот, или, как сказал один премьер, отнюдь. Ум не означает умение поддерживать разговор с учеными. Если ты умный, ты поймешь, что ты ничего не понимаешь. Ум часто говорит молча. Ум чувствует недостатки или неприятные моменты для собеседника и обходит их. Ум предвидит ответ и промолчит, если ему не хочется это услышать. И вообще, ум что-то предложит. Глупость не предлагает. Глупость не спрашивает. Глупость объясняет. В общем, с умным лучше. С ним ты свободен и ленив. С дураком ты все время занят. Ты трудишься в поте лица. Он тебе возражает и возражает… Ибо он уверен! И от этих бессмысленных возражений ты теряешь силу, выдержку и сообразительность, которыми так гордился. С дураком ты ни в чем не можешь согласиться. И чувствуешь, какой у тебя плохой характер. Поэтому отдохни с умным! Отдохни с ним, милый! Умоляю!" Михаил Жванецкий

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • като първа стъпка

    07 Юни 2023 14:59ч.

    Трябва да се приеме избирателен закон, който да приема изборите за нелегитимни и приетите закони - също, ако на избори са гласували под 50% +1 от избирателите. И такива неща като членства във военни съюзи и участия във война, да се решават само с пряко допитване до народа, а не от разни ам. корпоративни назначенци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миша

    07 Юни 2023 15:33ч.

    този текст на Жванецки е като бумеранг - хвърлиш го по някой, а той се върне, лепне ти се на челото и става етикет..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ловец на умници

    07 Юни 2023 15:49ч.

    Вие, г-н Василев, къде се самопоставяте? Друг много интерен въпрос е: защо въпросният цитат е от руски източник? Толкова много старание положихте да създадете впечатление за Вас като за прозападен либерал, изповядващ онези ценности, дето ги няма! Същевременно очевидно английският език ви е чужд! Споделете нещо, моля! Все още не съм загубил надежда, че ще чуя нещо интересно от Вас. Дори да не е умно, демонстрирайте поне ерудиция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    07 Юни 2023 15:46ч.

    Нормален човек няма да допусне друго освен че укро нацистите са взривили умишлено язовира! Първо още миналата година зплашваха че ще го направят. Затова Русия изтегли войските от Херсон и мнозина роптаеха защо го направи! Второ укрите понасят в момента ужасяващи загуби и искат макар и кратък отдих! Има и още много неща, но ще стане много голям поста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САМО ДА ПИТАМ!

    07 Юни 2023 16:42ч.

    Обосновано предположение. Украинците вече нямат идея как да се измъкнат от блатото, в което ги натика сенилният Байдън. Да се измъкнат с някакво достойнство, без хептен да станат за смях. Понеже станаха вкупом маша на чужда воля и интереси. И затова вършат глупост след глупост. Ха дано падне от някъде някой Ф 16. С ядрен заряд може би! Обаче. Сто процента украинците са взривили това съоръжение. Това се нарича тероризъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    07 Юни 2023 18:15ч.

    Карлсьн позна, че Киев губи войната и сега отново е прав. И ква контраофанзива. кви пет лева? Бият ги като маче у дирек. Сега отчаяно прибягват до диверсии. Няма да им помогне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    07 Юни 2023 19:58ч.

    Видеото на Карлсон на руски: https://www.youtube.com/watch?v=1w46FH1Gb8g

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лидия

    07 Юни 2023 22:54ч.

    А нашият Тагарчо иска да помагаме на укропитеците, ще ни набута в блатото този педерас нещастен, изучил се в СССР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    08 Юни 2023 11:11ч.

    "изучил се в СССР" -- ба, изучил се. ако се беше изучил, нямаше да е това, което е. пълно е на територията с такива, яхнали конюнктурата навремето, а сега сърдити на това за себе си - иска им се да са имали друга биография. на солженицин, най-малкото. жалки и нищожни люде, ако цитираме едного.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    08 Юни 2023 11:14ч.

    "на това за себе си" -- "ошибка вышла"... :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъкър Карлсън посочи вероятната вина на Киев за разрушаването на Каховската ВЕЦ

    08 Юни 2023 18:51ч.

    а като допълнение в същото предаване Тъкър посочи вината на американските медии понеже няма в тях информация за вината на американското правителство, което крие телата на извънземни и катастрофиралите летящи чинии на територията на САЩ":-) Толкова за вината (и с какво мезе да се поема-по Филип Боков:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи