Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън за Украйна "бълнуване на луд"

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън за Украйна "бълнуване на луд"

Думите на президента на САЩ Джо Байдън за Украйна, които той каза по време на речта си пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса на САЩ в годишната си Реч за състоянието на Съюза, са пълни с лъжи и са „бълнувания на един луд“. Това мнение изрази журналистът Тъкър Карлсън в своя портал след речта на държавния глава. Според него Байдън въвлича Съединените щати във войни с Русия и Близкия изток, а светът никога не е бил толкова близо до ядрен конфликт. Американският журналист също така нарече Байдън "жесток и злобен демагог", който е "грохнал старец", предаде ТАСС.

"Лъжа след лъжа, Украйна може да спре Русия (каза Байдън). Не, не може. Този (конфликт) продължава повече от две години. НАТО е по-силен от всякога (каза Байдън). Не, не е“, подчерта журналистът. 

„Това са бълнуванията на един луд“, добави Карлсън. Според него „Байдън бързо обясни, че всъщност неговият основен приоритет няма нищо общо с Америка, неговият основен приоритет е изпращането на нови милиарди в Украйна, към прокси война в Източна Европа, към война по света, която няма нищо общо със Съединените щати."

"Защо искат това? Защо войната с Русия е най-важното? – попита Карлсън. - Ако погледнете числата или картата, не е очевидно, че Русия ще стане главният враг на Америка. Има и други кандидати. Може би защото Русия е най-голямата християнска държава в света?". „Може би защото печелят от войната? Това със сигурност е вярно“, добави журналистът, говорейки за американските политически кръгове. — Може да има и други причини".

„И знаем, че войната срещу Русия няма да е единствената, в която ще участваме. Няма да е единствената, която Байдън обяви тази вечер. Байдън също каза на страната, че ще имаме сухопътни сили в Ивицата Газа. По същество той призна това. Всъщност американските сили бяха там в продължение на месеци", каза Карлсън. "В кой момент ще спечелим? Каква е целта тук? Животите на американците ще бъдат изложени на риск", подчерта той.

Както подчерта журналистът, САЩ не са длъжни да оказват помощ на Украйна, която не е член на НАТО. Предоставянето на помощ на Киев, продължи Карлсън, стана „най-важното нещо за Джо Байдън“. „Не прекратяването на инвазията в страната ни от наркокартелите, които контролират огромни райони в южната част на Съединените щати, нито влошаващата се икономика, която виждате всеки ден, разпадащите се училища, училищата, в които децата изобщо не могат да четат“, каза Карлсън.

„Целта е да се въвлекат Съединените щати в още една война в чужбина. Това не може да помогне на Съединените щати. Това само ще ни навреди. Вече ни вреди. И ние правим това не защото е добре за нас, а защото го изискват чужди интереси. Америка е използвана, това се случва толкова често. И резултатът от това е, че сега светът е по-близо до ядрена война, отколкото когато и да било в историята, по-близо, отколкото беше по време на кубинската ракета криза. Не знаем какво идва", подчерта журналистът.

"Това може би беше най-мрачната и неамериканска реч, произнасяна някога от американски президент", заяви Карлсън на живо на страницата си в социалната мрежа X. Американският журналист също така нарече Байдън "жесток и злобен демагог", който е "грохнал старец".

По време на речта си американският лидер заяви, че Киев може да спечели конфликта с Москва, ако Съединените щати подкрепят Украйна и й предоставят „оръжията, необходими за самоотбрана“. В тази връзка Байдън отново призова Конгреса на САЩ да подкрепи решението на американската администрация да отпусне нов пакет помощ за Украйна.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • thenewone

    08 Март 2024 9:29ч.

    Абе луд, пък му се е*е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луд за връзване

    08 Март 2024 10:36ч.

    Ами като е луд , вържете го !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От векове всеки път

    08 Март 2024 9:51ч.

    щом Запада изяде всичко, тръгва на поредният си кръстоносен поход към Близкият изток, Азия и Русия. Няма да е по различно и сега. Озверели са!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Различно ще е 😄

    08 Март 2024 9:59ч.

    Този път т.нар. Запад е в мозъчна смърт. Господ вече им е взел ума. Те сами ще завършат делото му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    08 Март 2024 10:21ч.

    "Може би, защото Русия е най-голямата християнска държава в света?" Няма може би. Тази война се води вече 2000 години и няма да спре, докато едната страна не победи. Малцина осъзнават, че това е религиозна война, която се води до смърт. Антихристияните (да не ги конкретизираме, че вече е "противозаконно") мразят християните с нечовешка омраза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    08 Март 2024 10:45ч.

    По повод омразата към Русия един швейцарец на име Ги Метан издаде в Русия книга с името " Тысячелетная война", която е близо 500стр. В нея той описва омразата и действията за запада против Русия, СССР и отново Русия от най-старите исторически данни до днес. Книгата не е издавана на български, но може да се намери в интернет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    08 Март 2024 15:08ч.

    Хилядолетната война започва най-напред срещу Източната Римска Империя - известна като Византия. След като Константинопол е завладян от османците, Русия става център на православието и е известна като Третият Рим. Тогава се засилва похода от Запад на Изток. Опитвали са и по-рано. След като са превзели Константинопол по време на 4-ти кръстоносен поход, има кръстоносен поход и против Русия, но Александър Невски ги разбива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    08 Март 2024 20:26ч.

    " Русия е най-голямата християнска държава в света". Още един удари г@з в тавана. Много ще те разочровам, ама най-голямата християнска държава са САЩ, следвани от Бразилия и Мексико....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-голяма православна държава е Русия

    08 Март 2024 21:31ч.

    Лично за мен, католиците не са християни, те не почитат първо Христос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    08 Март 2024 22:35ч.

    Нещастен човек сте Вие. Навсякъде Ви се привиждат врагове. Даже и християните, не са християни според Вас...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мукавейкин, не си пъхай гагата

    09 Март 2024 0:38ч.

    в християнските дела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как ще сложиш католици и православни под един покрив

    09 Март 2024 4:00ч.

    Всички държат библията, а как я четат е друг въпрос

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    09 Март 2024 15:44ч.

    Рубладжийски, твоята руска православна църква е единствената църква в света, която проповядва в полза на война, а не на мира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    08 Март 2024 10:27ч.

    Деди е на амфети, така че ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    08 Март 2024 10:38ч.

    Очевидно е вече, че САЩ ще ги оправи само една нова и здравословна гражданска война, която да изрине, дълбоката държава, еврейското ционистко лоби и цялата джендър-либерастка пасмина, наред с демоНОкратите-глобалисти и геронтократите във Вашингтон. Пожелавам им го, не само в името на собствената им държава, но и за благото на целия Свят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И рече господ

    08 Март 2024 23:20ч.

    А М И Н

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеон

    08 Март 2024 10:39ч.

    Крайно време е да почувстват вкуса на войната на тяхна територия иначе няма да хванат вяра какво творят по целия свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    08 Март 2024 11:03ч.

    На някои хора едноседмично пребиваване в Москва и срещи с местен интелектуален и политически елит им влияят много благотворно.Кой знае,в скоро време Русия и Кремъл може да се превърнат в световна столица за психотерапия на пропаднали западни лидери?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    08 Март 2024 11:09ч.

    Огромната опасност за самата Америка и света ще бъде избегната, само ако чучулото и чучуловистите бъдат елиминирани. Още 21-ва година - на оня легендарен 6 януари, американският народ трябваше да вземе нещата в свои ръце. Не разбираха ли тия честни хора, че узурпаторите,фалшифицирали изборите и погазили закона, няма да си отидат с добро? Защо отидоха пред Капитолият само със знамена, вместо със знамена И шмайзери, пушки, револвери? Трябваше да извлекат от дyпките им всички чучуловисти и да ги екзекутират !!! И сега щяхме да живеем в мирен свят !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краимир

    08 Март 2024 11:13ч.

    В момента в Русия се провежда Световен младежки фестивал. В ютуб вчера излязаха моменти от разговора между участниците във фестивала и В. В. Путин. Много интерсни теми и въпроси се засегнаха и зададаха от участниците във фестивала. Отговорите които даде Путин са достойни за един световен лидер който води страната си и останалия свят към нов световен ред без хегемон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Путин

    09 Март 2024 15:45ч.

    Ти що не си там бе ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    08 Март 2024 12:56ч.

    Ега ти и елита,какъвто Байдън, такива и другите покрай него, за тях човеците са насекоми, или както беше казал един Ротшилд на журналист - "Ти, питаш ли кучето си какво ще му дадеш да яде?" Господи, къде си? Мир, мир, мир! Бог да пази България!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    08 Март 2024 14:25ч.

    Тъкър Карлсън казва много истини, но в други случаи си е много манипулативен. И не ми го представяйте като някакъв голям фен на Путин и Русия. Имаше едно двучасово интервю (Карлсън бе интервюирания) при Лекс Фридмън (руснак, компютърен специалист), което показа истинския Тъкър. Карлсън спомена, че преди заминаването му за Русия някакви топ-адвокати са го предупредили за опасността да бъде арестуван при връщане в САЩ. И тук започнаха извиненията - Путин не бил морален човек защото всички управляващи нямали морал и подобни внушения; не ми е ясно защо по същата логика Карлсън пък подкрепя и стои зад "неморалния" Тръмп. Изгледах видеото докато двамата започнаха да се правят на луди и да твърдят, че нямало нео-нацизъм в Украйна и открито се подигаваха на Путин за т.н. "денацификация" на Украйна. И това са манипулации при положение, че Карлсън много добре знае за бандеровците и нацистите в Украйна - това му беше обяснено преди доста време от полк. Макгрегър относно бригадата Азов в друго негово интервю.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз не вярвам на Такър

    08 Март 2024 21:36ч.

    Игра на думи. Зад океана са болни на тема, че целият свят се върти около тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    08 Март 2024 19:40ч.

    А бе той и други неща казва, но няма начин да пробият тук: "American journalist Tucker Carlson, in a podcast interview, criticized Putin's claim that Russia's invasion of Ukraine is necessary for "denazification". Carlson called it "the dumbest thing" he's ever heard and believes Putin uses the term "Nazi" simply to demonize Ukrainians."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитане..., капитане

    08 Март 2024 23:29ч.

    Не само памперса е изтрещял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кфкг

    09 Март 2024 0:54ч.

    Тъкат Карлсон съм го виждал на живо, откачалка е. Вярва в извънземни. Религиозен е, но на запад всичко е толкова размито. Важното че е луд, а ние в България нямаме луди глави. Американците може да са всякакви, но са смели... Българинът е станал торбест плъх, не е като Крум и Кубрат. Какво казва Карлсон няма никакво значение, важното е че при над няма луди вече

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да се анализира "Байдън"

    09 Март 2024 10:08ч.

    Е безсмислена работа. Байдън е дийп-фейк, програма. Истинският Джо Байдън е предал Богу дух още 2019, това което имаме днес е един екранен образ. Когато трябва да се появява на живо, пускат естествено двойници. За да се предпазят от "гафове", например двойниците да не знаят елементи и случки от миналото на Истинския Байдън, те го играят дементни. Болест на "Алцхаймер" , будят съжаление и съчувствие ! "Ох, горкия Джо Байдън, възрастен болен старец с проблеми в паметта !" Smart , ah ?... Впрочем да вярваш в извънземни е все едно да вярваш че има нощ и ден. Има. Вярата че няма други разумни същества във Вселената освен вас самия, е по-зле от вярата, че земята е плоска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    09 Март 2024 15:43ч.

    Тоя миндил какво ще работи когато Русийката я фалират и се изтегли ми е интересно. Сигурно колхозник в някое руско село.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да разбера

    09 Март 2024 21:21ч.

    „Целта е да се въвлекат Съединените щати в още една война в чужбина. Това не може да помогне на Съединените щати. Това само ще ни навреди. Вече ни вреди. И ние правим това не защото е добре за нас, а защото го изискват чужди интереси. Америка е използвана, това се случва толкова често. " Аз пък не разбирам. Ние в Европа вярваме, че Европа е въвлечена във войната заради американски интереси. Според Карлсън САЩ са въвлечени във войната заради "чужди интереси". Чии? Очевидно не европейски, защото Европа е въвлечена заради американски интереси, Америка е въвлечена зарази някакви още по-чужди интереси. Някой да има идея зарачи ЧИИ интереси в крайна сметка цял свят е въвлечен във война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи