Тъкър Карлсън: Борис Джонсън е престъпник, отговорен за смъртта на стотици хиляди във война, която Украйна не може да спечели

Тъкър Карлсън: Борис Джонсън е престъпник, отговорен за смъртта на стотици хиляди във война, която Украйна не може да спечели

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Тъкър Карлсън нарече победата на Украйна в конфликта невъзможна и подчерта, че целият свят знае кой е попречил на украинския лидер Володимир Зеленски да сключи мир с Русия. Американският журналист говори по темата на среща с австралийски медии. Той бе провокиран от изказване на журналиста от Sydney Morning Herald Пол Сакал, който го нарече "полезен идиот на Путин".

„За Украйна е просто невъзможно да спечели“, каза Карлсън, имайки предвид продължаващия конфликт. „Най-доброто, което могат да направят, е да подпишат мирен договор“, отбеляза още журналистът, като добави, че всички знаят за това, включително Зеленски, който „иска това от началото" на военните действия.

"Бих ви насочил към Уикипедия. Колко повече хора има Русия, отколкото Украйна? Знаете ли? 100 милиона. И в страна, където това е релевантно число, не е възможно Украйна да победи Русия. Най-доброто, което могат да направят, е да се стремят към мир. Това е известно, включително на Зеленски, който искаше това още от първите дни на този конфликт", продължи той. "А Борис Джонсън, по заповед на администрацията на Байдън, прекрати - и това не е спорен факт, това е факт, който вече се признава от всички - прекрати мирните преговори преди почти две години и Украйна беше напълно унищожена."

"Борис Джонсън е престъпник, който, подобно на толкова много хора, които твърдят, че обичат Украйна, е еднолично отговорен за смъртта на стотици хиляди украински мъже в тази война, която Украйна не може да спечели"

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

Освен това журналистът обърна внимание на факта, че Зеленски прие закон, който позволява на чуждестранни компании да купуват земя в Украйна. Карлсон прогнозира, че след 30 години цяла Украйна ще бъде заета от чужди компании:

"Кажете ми как ще изглежда Украйна след 30 години, когато цялата е собственост на Blackrock и мултинационалните корпорации и населението й не е украинско? Добре?"

Карлсън заключи: „Трагедията на това, което се случи в Украйна, оркестрирана от западните сили, включително вашето правителство (на Австралия)… и водена от моето правителство – изпитвам срам за това и се надявам, че вие ​​също – е наистина едно от големите престъпления в живота ми. Така че идеята, че по някакъв начин, ако сте против това, вие сте за Путин – разбира се, това е абсурдно“.

Източници: Х, mk.ruhindustantimes.com

 

 

Коментари

  • Доналд Тръмп - младши разговаря с Тъкър Карлсон.

    27 Юни 2024 14:20ч.

    Д.Т.М. Как изглежда победата ни (на САЩ) в Украйна? Аз не знам. Това е постоянно избиване на украинците и руснаците, до като не бъдат изтрити от лицето на земята. И Блекрок ще пристигне в Украйна и ще придобие всичката селскостопанска земя. Така ли е? Защото на мен ми се струва, че именно така и ще стане. К. Т, - Те вече (Украйна) разпродадоха земята си на чуждестранни инвеститори. И страната (Украйна) ще бъде "наводнена" с мигранти от третия свят. И Украйна като страна след 50 години няма да съществува. Няма да има никаква украинска нация. Ние (САЩ) ги предадохме така, както никоя друга страна не успя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стремежът към хегемония (доминация над другите) на всяка цена…

    27 Юни 2024 14:27ч.

    е престъпление сам по себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стремежът към хегемония (доминация над другите) на всяка цена

    27 Юни 2024 14:35ч.

    е съвсем естествен и няма нищо осъдително в него. Светът принадлежи на абсолютния (АБСОЛЮТНИЯ) хищник; овцете ядат ножа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде стига с оригиналничене

    27 Юни 2024 14:39ч.

    И като изядат овцете и останат само хищници, какво?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютният Хищник

    27 Юни 2024 14:43ч.

    Тогава плавно ще премина на салатка от тритикале, рукола и киноа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто е

    27 Юни 2024 14:45ч.

    Оригиналният глупак, по-горе, ще бъде заклан и изяден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Юни 2024 14:30ч.

    МАСИРАНИ удари с крилати и балистични ракети по цяла Украйна в ранните часове на днешния ден. Руските фуражки се похвалиха, че са използвали и Кинжали. Въобше войната си тече МОНОТОННО и вече не прави впечатление на никой. БАСТРИКИН: ЗАЛОВИХМЕ 30 000 мигранти, 10 000 ОТ ТЯХ ГИ ИЗПРАТИХМЕ НА СВО.ЗА 2023 в РУСИЯ ДОЙДОХА 10 МИЛИОНА МИГРАНТИ! :)) Кремъл по сий начин мое си кара на СВО и 100 години.... :)) :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1922 и 1992

    27 Юни 2024 15:22ч.

    За какво мислиш и бившият и настоящият СССР (ака ЕС) внасят активно мигранти? При една истинска война, а не СВО, всичко, що е мигрант, ще бъде пратено да рине окопи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IVAN11

    27 Юни 2024 14:33ч.

    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Leto

    27 Юни 2024 14:36ч.

    Разкарай се бе, кретен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия да спасява Украйна докато е време от Зеленски

    27 Юни 2024 14:35ч.

    Че и на нас ни готвят същия сценарий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъкър Карлсън е наясно, че Украйна е паразит

    27 Юни 2024 14:43ч.

    "Кажете ми как ще изглежда Украйна след 30 години, когато цялата е собственост на Blackrock и мултинационалните корпорации и населението й не е украинско? Добре?" >>>> А в бъдеще на паразита "Украина", след като на мястото на избитите славяни се преселят юдо-хазарите от Израел и от целия свят, ще бъде дадено друго име - Нова Хазария, - мечтата на юдео-сатанистите и на юдео-ционистите... А юдео-сатанистите имат амбицията да построят Третия храм (не на Бога) в Днепропетровск (Днипро) и да възцарят Антихриста, за да ознаменуват господството си над целия свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Юни 2024 14:46ч.

    "Той бе провокиран от изказване на журналиста от Sydney Morning Herald Пол Сакал, който го нарече "полезен идиот на Путин" - полезни платени идиоти с промити мозъци са Пол Сакал и подобните му по света. За наште мисири и мисирки ветропоказатели няма смисъл да говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    27 Юни 2024 14:52ч.

    Тъкър ги размаза. Като започнеш от ваксините, минеш през Путин и войната в Украйна и стигнеш до "явно в Австралия заплащането в големите медии не е много високо, като се има предвид какви глупави хора работят там". Просто велик!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мика

    27 Юни 2024 15:53ч.

    Да. И го направи много фино и галантно. Добре е да се използва като учебен материал за студенти по журналистика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Asen MIHAY

    27 Юни 2024 15:14ч.

    АКО УКРАЙНА СПЕЧЕЛИ , ИЗТРЕПАНИТЕ И ОСАКАТЕНИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ЛИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ?В СВЯТ В КОЙТО ЗА ЕДНО УБИТО ЖИВОТИНЧЕ МОЖЕ ДА ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА С ГОДИНИ , ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ И МЪКА НЕ СТРУВАТ И ЕДНА ОБЕЗЦЕНЕНА РУБЛА ДОРИ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Загрижил се бай Такър

    27 Юни 2024 15:16ч.

    за Украйна след 30 години. Голям майтапчия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай ти Тъкър се е загрижил само за рейтинга си

    27 Юни 2024 15:21ч.

    както и всеки от човешката паплач, меж'прочим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    27 Юни 2024 15:36ч.

    За какво му е на Тъкър рейтинг, при положение, че не работи за никого, обаче, ако случайно бяхте изгледали видето, бихте разбрали повоче какво точно коментирате. Щото сега едни озлобени от резултата на Възраждане и недоучили хорица избивате комплекси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • островно дебелокожие

    27 Юни 2024 15:19ч.

    Че то има ли британска свиня, която да не е престъпник!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мика

    27 Юни 2024 15:47ч.

    Чух изказването му тази сутрин от хотел в Канбера, където говори по повод освобождаването на Асандж. Много опитен журналист. Спор няма. Знае нещата от кухнята на т. нар. 4-та власт. Постави много умело на мястото журналистката,дръзнала да изкриви думите му уж, че говорел за бялото население когато ной спомена, че държавникът е длъжен да защити гражданите на страната си и не става въпрос за бялото население, а за всички, които са легално пребиваващи в страната и са нейни граждани. Ако съм президент начаса бих го взела като мой говорител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отдалеч

    27 Юни 2024 15:50ч.

    Това видео трябва да се гледа. Тъкър е много добър!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    27 Юни 2024 17:43ч.

    Тъкър е велик. Част от видеото на руски: https://t.me/OstashkoNews/141989

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    27 Юни 2024 17:50ч.

    Това ни е до болка познато - този,който няма нито аргументи, нито мозък, нарича другите "полезни идиoти"... а не осъзнава, че той дори за себе си е безполезен. Тъкър - разликата в населението между украйна и Русиябеше 100 милиона, ама преди 20+ години. Сега Русия е с поне 155 милиона население, след като ДНР и ЛНР се присъединиха, а в укропия надали са останали и 25 милиона нещастници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    27 Юни 2024 18:22ч.

    И какво ще му направите на Донстъна? Нищо. Само приказки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи