Тагарев: Заклеймяваме всички, които подпомагат войната на Русия и разпространяват дезинформация

Тагарев: Заклеймяваме всички, които подпомагат войната на Русия и разпространяват дезинформация

БТР-ите са събрани, очаква се да дойде фирмата, която осигурява железопътния транспорт, за да ѝ помогнем да бъдат натоварени и да заминат за Украйна. Това каза пред журналисти министърът на отбраната Тодор Тагарев преди отбелязването на две години от началото на войната в Украйна в Централния военен клуб в София. Въпросът с БТР-ите се преекспонира изключително много. Армията си е свършила работата, посочи Тагарев и допълни, че не може да отговори на въпроса кога ще заминат бронетранспортьорите, защото този въпрос вече е в „други ръце“. „Предполагам, че е въпрос на дни“, каза министърът. Заедно със съюзниците ни, оставаме категорично решени да помагаме на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо, за да победи. Заклеймяваме и ще противодействаме на всички, които подпомагат войната на Русия и разпространяват и засилват дезинформацията за нея, каза още Тагарев.

България много е помогнала. Знаете, че повечето от решенията за конкретно оказаната помощ са класифицирани, но България е една от страните, които помага най-много, заяви министър Тагарев, попитан с какво България е помогнала на Украйна по повод думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че България всъщност не била изпратила нищо на Украйна.  Тодор Тагарев посочи, че не можем да се мерим с показателите на решенията за оказване на помощ на други страни, но постоянно преглеждаме исканията и възможностите ни да окажем подкрепа. Можем да помогнем още с материални средства - като имаме готовност, ще обявим, отново без конкретика обаче, каза още министърът.

Според него двете години война в Украйна са променили много неща за Българската армия. „Най-малко имаме условия за ускоряване на развитието на отбранителните способности“, посочи министърът. По думите му се работи с доста висока скорост за адаптиране на цялостната система към новите предизвикателства.

Силна и независима Украйна е жизненоважна за стабилността на евроатлантическата общност и за националната сигурност на България, както и в целия регион, каза министърът на отбраната преди премиерата на документалния филм „Писма от войната. Писмо 1 – Пулсът на Украйна“. Ако Русия спре да воюва, няма да има война, а ако Украйна спре да воюва, няма да има Украйна, заяви Тагарев. Агресорът Русия носи пълната отговорност за войната, добави той. Заедно със съюзниците ни, оставаме категорично решени да помагаме на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо, за да победи. Заклеймяваме и ще противодействаме на всички, които подпомагат войната на Русия и разпространяват и засилват дезинформацията за нея, коментира Тагарев.

Министърът приветства идеята за създаване на филмова поредица за войната. Филми за тази несправедлива война тепърва ще се правят, особено след победата на Украйна. Виждаме, че сърцето на Украйна бие в ускорен ритъм и никой не мисли да се поддава на пораженчество, каза министърът на отбраната.

Българите се оказахме плодородна почва за разпространение на фалшиви новини и дезинформация и трябва да получаваме истината от първа ръка и директно. Затова положете всички усилия тази поредица от филми да стане достояние на повече българи, каза още Тодор Тагарев.

На всички ни направи впечатление, че за агресивната война на Русия срещу Украйна в българското обществено говорене започнахме да профанизираме войната още в самото ѝ начало, като някои я наричаха специална военна операция, каза директорът на Информационния център на Министерството на отбраната Владимир Миленски. Убедени сме, не бива да оставяме такива думи без последствия и трябва да покажем истинското лице на войната, която е различна от онази статистика, с която се опитват да я заместят мнозина, добави Миленски.

Украинската съпротива изненада света, каза съветник Анна Тертична, временно управляващ посолството на Украйна в България. Тя се роди като протест срещу тотално беззаконие, варварство на руските окупатори. Като протест срещу поредния брутален опит от страна на руското имперско самодържавие да пороби украинците пред 21 век. За всички в Украйна преди две години стана ясно, че единственият начин да се оцелее е да се съпротивляваме и да се борим с руските завоеватели, заяви Анна Тертична.

Цивилизованият свят полагаше през последните 80 години да изгради дълготраен мир и приятелска атмосфера, да живеем в свят без войни и насилие, фокусът беше върху разбирателството, просперитета и гарантирането на човешките права, но руската имперска политика има точно обратните цели, каза още Анна Тертична. 

Филмът „Пулсът на Украйна“ е първият от поредицата „Писма от войната“, продукция на Информационния център на Министерството на отбраната. Целта е да представи емоционален човешки разказ от първо лице за войната в Украйна във всичките ѝ прояви, както и мястото на българите в нея. Екипът, създал филма, се състои от - Тетяна Станева (сценарист и режисьор), Тома Иванов (изпълнителен продуцент),  Борислав Василев (оператор), Ян Лелюк (оператор), Мариана Пенчева (монтажист), Дана Метанова и Милена Тошева (редактори).

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Ghost

  23 Фев 2024 19:48ч.

  Смотаняка едни бтр-и не може да превози, филми прави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дезинформацията е ваша

  23 Фев 2024 20:06ч.

  Така че се самопроклинате!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом новините за Тексас са фалшива новина за нашите медии

  23 Фев 2024 20:07ч.

  Смятай какъв политически боздуган са ни надвесили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  23 Фев 2024 20:29ч.

  Тагарев е наистина недоразумение. Агитира ни да гледаме филм "Писма и т.н.". Абе да питам срещу кого воюват руснаците!? Срещу фашисти възхваляващи Бандера и сие. Та, след като сме на тема писма препоръчвам на Тагарев да си припомни дневника на малката Татяна Николаевна Савичева, ученичка от Ленинград, живяла по време на 900-дневната блокада на Ленинград по време на Втората световна война. Какъв е повода за този дневник?! Да ти го кажа - войната на фашагите сред които е и Бандера! Но не се притеснявай, не си само ти! Ей го на и Огнян Минчев ще ми говори, че Запада бил честен с руснаците, ама последните излъгали всички. Сякаш забрави лъжите от Минските споразумения по признание не на кой да е, а на Меркел, екс Канцлер на Германия! Вие сте бахти и недоразумения!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Та аз слушах изявления на немски

  24 Фев 2024 8:16ч.

  Ораторката това каза, знаете ли казва тя, че за всичкото оръжие Украйна си плаща, това не са дарения. И за да се дават на Украйна такива огромни кредити, е трябвало украинското ръководство да позволи да се купува земя от чужди корпорации. И това не е от вчера! Подготовката за война е с години назад. В момента, в който чужди корпорации купуват земята и, това е началото на войната. ....... Е, щом немците го казват, те не могат да бъдат обвинени в някаква привързаност към Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сам срещу народа си

  23 Фев 2024 19:50ч.

  Може би втората серия на филма?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я тия малоумни кариеристи да не бяха закрили Варшавския договор, можеше и мир да има

  23 Фев 2024 20:12ч.

  И Ирак щеше да е друг, и Либия, и Сирия, и ония нещастници в Йемен, дето никой не се сеща за тях и .... и !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е и, заклеймените неа да помагаме само

  23 Фев 2024 20:19ч.

  а и ще грабнем дръвото, та ко ще у гробото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е!

  23 Фев 2024 21:37ч.

  Самата истина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • malart

  23 Фев 2024 19:51ч.

  Тагарюк до 6-ти март ли е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  23 Фев 2024 19:53ч.

  Мен ако питаш-срокът му на годност е просрочен отдавна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Старите хора са казали...

  24 Фев 2024 17:30ч.

  когато станеш дърт и ТЪП професор си глей панцията и здравето! Дартия тупан е изперкал хептен!!! Аве боклук вмирисан ти си плюскал цял живот, а ний малки деца имаме защо ни е ВАШАТА НАТОФСКА ВОЙНА????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  23 Фев 2024 19:54ч.

  А народът заклеймява всички продажни боклуци и слуги!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да живеем в свят без войни и насилие, фокусът беше върху разбирателството, просперитета и гарантирането на човешките права, но руската имперска политика има точно обратните цели", каза още Анна Тертична.

  24 Фев 2024 8:34ч.

  Когато Донбас и Луганск не признаха преврата 2014г. , такъв свят "без войни" настана ............. До каква степен трябва да си тъп и нагъл, за да се държиш по този начин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господинов

  23 Фев 2024 19:58ч.

  Именно! Силна и независима. Но вие първо я превърнахте в зависима от вас и от почти всичко. Второ, тотално я обезличихте, като независима и самостоятелна държава. Сега се наслаждаваме на творението, което е следствие на безграничната ви глупост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тагаренко

  23 Фев 2024 20:03ч.

  да не се прави на гъз, и да говори за руската имперска политика, защото не му е достоверна информацията от Американското посолство. Да гледа каво се случва в България, защото ако някой ни нападне -няма да са руснаците - тогава ще видим с какво ще се отбраняваме . Тогава ще си връщаме БТР -те от Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мазето на Гешев

  23 Фев 2024 20:04ч.

  Не ги заклеймявайте, докарайте ги!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ◉⁠‿⁠◉◉⁠‿⁠◉◉⁠‿⁠◉

  23 Фев 2024 20:05ч.

  Патетичен до ПАТКОумие и досаден като конско–магарешка муха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 777

  23 Фев 2024 20:14ч.

  Аз от тях съм, моля

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  23 Фев 2024 20:19ч.

  Голям праз... Слава на Путин! /чакам си клеймото/ ? дъртьо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  23 Фев 2024 20:19ч.

  Скоро да не поискат да прекръстим София на Новокиев и България на НовоукраИна?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  23 Фев 2024 22:42ч.

  на Зеленск!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СВО

  23 Фев 2024 20:23ч.

  "...някои я наричаха специална военна операция, каза директорът на Информационния център на Министерството на отбраната Владимир Миленски." Нито Русия официално е обявила война на Украйна, нито Украйна официално е обявила война на Русия. Как да я наричаме тогава, естествено, че специална военна операция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма съмнение

  23 Фев 2024 20:24ч.

  Гобелсовата пропаганда на натовските убийци и лицемери ще направи филми за "победата на Украйна", дори и Украйна да престане да съществува като държава. Впрочем, Украйна и сега не е държава, а е протекторат на престъпната върхушка на престъпното НАТО. Украйна не е нищо друго за НАТО, освен натовски инструмент за водене на война с чужди славянски (руски) ръце, кръв и пот срещу своите руски сънародници в Донбас, в Крим и в останалата част на необятна Русия. Това е жестока ГРАЖДАНСКА ВОЙНА и който я разпалва с доставки на оръжие и боеприпаси, наистина е подлец и проклетник. България НЕ трябва да налива оръжия и бензин в гражданската война на територията на измислената и изкуствена държава "Украина"=окраина=покраина на Русия и на Полша. Няма друг народ в света, който по-добре от българския народ да разбира процеса на СЪЕДИНЕНИЕ на руския народ. За българите днешната измислена и изкуствена антируска държава Република Украйна е аналогия единствено на измислената и изкуствена антибългарска държава Република Северна Македония (РСМ).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малък

  23 Фев 2024 20:33ч.

  Бъдещето> Източна Румелия и България. Гледайте България по билото на обезлисена Стара планина, Това е бъдещето на тази територия. Източна румелия да наблегне на турски а България на руски език. Това ще ви улесни в бъдещето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  23 Фев 2024 20:37ч.

  За съжаление, вие сте много прав и точен в прогнозите си.В момента се пише книгата " Когато бе сложено началото на края ".....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  23 Фев 2024 20:41ч.

  Слава Севрюкова в едно от пророчествата си говори, че без една пушка да пукне част от България ще бъде отнета в полза на една нейна Южна съседка? Виждала момче с фес в Стара Загора. Но допълва, че това не е сигурно че ще стане. Всичко зависело от политиците ни! Като гледам качеството на политическата ни фауна......!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От едно дърто и тъпо магаре съвет:

  23 Фев 2024 21:10ч.

  Дезинфоматорите-корупционери продали Казанлъшко и Сопотско оръжие за над 5 милиарда сте най-скапаната, долна и отвратителна измета на планетата!!! Рано или късно ще сте в затвора за масовото убийство на цивилно население от Малорусия......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  23 Фев 2024 20:35ч.

  Вальо усмири брат си ако можеш и ако все още си нормален човек. Иначе за киното. Ето едно от български автор. - Децата на Донбас (2019) - https://www.dokumentalni.com/archives/15711 и в тубата - https://www.youtube.com/watch?v=oQ7Ea1XqW5g

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По всичко изглежда

  23 Фев 2024 20:38ч.

  Че човекът е експерт в пропагандата. Преди време в руската, в настоящето американската. Който дава парите за пропаганда, той ще бъде възвеличаван.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм...

  23 Фев 2024 20:44ч.

  Татаренчук е нещастно същество. Не му завиждам. ..#metoo, фашуго. Бройме в заклеймените

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дивергент

  23 Фев 2024 20:53ч.

  Бегай на фронта, тагаренко. Да живее Путин! Да живее Путин! Да живее Путин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Железен

  23 Фев 2024 20:56ч.

  Дъртият лумпен Тагаррв е най големият дезинфирматор. Праща дърти и негодни ,като него БТР - и половин година и не може да ги прати. Дъртака заедно с дъртите си БТР- кофчези трябва незсбавно да се прати и утилизира на фронта защото пенсията му е в тежест на България. И трябва да завърши позорно, точно като лидера си Дучето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  23 Фев 2024 21:05ч.

  оставка и нови избори махаите се и не се показваите повече отвратителни типове

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  23 Фев 2024 21:08ч.

  Наистина ли дeбилът тагаренко смята, че смазаната нацистка укpoпия, може да "победи"? Защо сам не отиде да и помогне?Разбира се, вторият въпрос е риторичен - тоя е толкова страхлив, че един кyршум да свирне край ухото му и веднага ще му се пукне заешкото сърчице !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тагарев, стига ни

  23 Фев 2024 21:29ч.

  баламосвал с Украйна. Това не е наш проблем. Наш проблем е как ти се сдоби с професорска титла по тема, по която не си написал дори един ред. Какви връзки използва, колко рушвет даде и на кого, за да минеш метър? Ние ще те заклеймяваме хорово, като в старогръцки театър, докато не се откажеш от неправомерно получената титла и, докато не върнеш материалните облаги, получени за нея. Не се крий зад Украйна! Рано или късно ще ти отнемат професорството, за това бъди мъж сега. Е, ако можеш, де.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предатели

  23 Фев 2024 21:34ч.

  От началото на 2020г живеем в условията на тотална дезинформация и изкривяване на истината, като във виртуална реалност, базирана на телевизия, фейсбук и други социални мрежи. Определено Щатите са направили уникален подбор на кадри с фигури като Тагарев, Денков, Кирил Петков, Лорер, Христо Иванов. Майкопродавци, чуждопоклонници, които приличат и се държат като зомбирани и са решили да доведат България до пропастта и да я хвърлят в бездната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аналог

  23 Фев 2024 21:44ч.

  И ние заклеймяваме тези които разпалват войни зада им върви търговийката

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аналог-2

  23 Фев 2024 21:46ч.

  И не само тях, а и платените им лакеи. И не само заклеймяваме, а и анатемосваме. Ха !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възхитен съм

  23 Фев 2024 21:48ч.

  от коментарите! Радвам се като дете, наблюдавайки набиването на Магаренко в дупката на селската тоалетна, откъдето е произлязъл и където се връща с почести.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отвратен

  23 Фев 2024 21:51ч.

  Колко струва този филм и кой го плати? Като какъв Тагарев заклеймява инакомислещите и умни хора, твърде много политиците се разпищолиха на тема Украйна, докато в България нищо положително не се случва, само скандали, кражби, убиййства!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  23 Фев 2024 21:54ч.

  "...разпространяват дезинформация" Значи Тагарев е първият, който трябва да бъде заклеймен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Миро

  23 Фев 2024 21:55ч.

  Тагарев: "Заклеймяваме всички, които подпомагат войната на Русия и разпространяват дезинформация". Следователно - Магарев заклеймява себе си, най напред.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  23 Фев 2024 22:00ч.

  Тагаренко, хората ви обичат. Докато ви заболи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  23 Фев 2024 22:12ч.

  Тагарев, какво е "информация" и какво е "дезинформация"…? Т.е. как между две твърдения аз да разбера, кое е дезинформация. А не някой да ми казва като на малоумник "това ще слушаш, с това не"... Това, че ядем марули, не значи, че осем трева. Всъщност това повече важи за тагаренко. И още - откъде идва тази дезинформация, след като нищо руско няма по официалните медии, при тази дива цензура? Нещо не ми се връзва. Уж всичко с Русия е забранено, пък пак минавало нещо. Ми такава ви е работата, магаренко - келява. И не по причина на руснаците, а по причина на вашата тъпотия, некадърност и подлизурщина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цура

  23 Фев 2024 22:28ч.

  Вместо филми за Украйна да беше пратил поне ръкавици за ВСУ. А този инфо център на МО вместо да гълта милиони за издръжка да бъде закрит и парите да се инвестират в младите офицери и сержанти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Josef. Mengelz

  24 Фев 2024 0:33ч.

  Тагарев гъзолизецо, и на теб да пратят двама в БГ,като на онзи в Испания! Ти си маниак , малоумен!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  24 Фев 2024 3:21ч.

  Все си мисля, че Тагарев е двоен агенти и американците са го разкрили и сега се откупува. Може и да тежко болен, като Джон Маккейн, който по времето когато спря Южен поток, вече е имал мозъчен тумор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SiLNA

  24 Фев 2024 5:35ч.

  Ако не е САЩ ,няма да си министър.Никой не те пита и не си налагай кирливото и лъжливо мнение.Да сте изпълнили Минските съглашения.Украйна е фалирала страна,30% от земята вече е американска,мъжете избити,народа емигрира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кои сте вие, дето заклеймявате?

  24 Фев 2024 7:19ч.

  Дано ви заклеймят останалите живи украинци; с дезинформация, пропаганда и наливане на оръжие доведохте страната им до крах. Смърт на фашизма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Палавият пор

  24 Фев 2024 7:35ч.

  Едно време имаше едни детски играчки, които се навиваха с ключе и изпълняваха някакви движения. Този тип прилича на такава играчка, някой го е извадил от кутията с играчки, навил му е пружината и го е пуснал да действа. После ще го приберат пак в кутията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • точно

  24 Фев 2024 8:21ч.

  +++++++++++++++++

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НЯКОЙ

  24 Фев 2024 7:41ч.

  Господин министър на ,, партньорите,, за идиоти ли ни взема? Или може би ,, партньорите,, дотолкова ни подценяват че са ни назначили пълен глупак . Русия смила Украйна , факт ли е това , партньор Тагаренко или ,, дезинформация,,. Паднаха ли Бахмут, Мариопол, Авдеевка, овладяха ли Руснаците почти една четвърт от Украйна или това е дезинформация? Отстъпват ли войските на Зеленски или това е дезинформация?Победа с отстъпваща армия ли се печели или с настъпваща или и това е дезинформация? Този руснаци дето ти дадоха диплом в Военният уневирситет в Москва сигурно са били екстрасенси и са ти я дали от стратегически съображения защото ти знания и умствени възможности , явно нямаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да бе

  24 Фев 2024 8:18ч.

  кой му е дал диплома на тоя цървул?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • само русия

  24 Фев 2024 8:16ч.

  Да живее Русия! Майната ти, магарчук!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как се наричат тези,

  24 Фев 2024 8:17ч.

  които подкрепят един дълбоко корумпиран бандеровски режим? В самата Украйна, според техни проучвания, Зеленски е подкрепян едва от 16% - само от фаталните жертви на дезинформацията им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • добре платени

  24 Фев 2024 8:20ч.

  агенти на Държавния департамент се наричат.Тоя нашия премиер и кретена от снимката, сутрин вместо будилник ги буди обаждане от посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асан

  24 Фев 2024 9:31ч.

  Секс на бойното поле

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  24 Фев 2024 9:44ч.

  Д-р Гълъбова е крайно време да се намеси. При това решително.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BACHE KIKI

  24 Фев 2024 9:55ч.

  Магаренко и всички продажници около него са проклети от цял един народ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • §§§

  24 Фев 2024 16:02ч.

  А НИЕ , заклеймяваме тебе, защото си един НЕЛЕГИТИМЕН боклук, който си позволи думи и действия, създавайки риск за Държавата и народа ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румяна

  24 Фев 2024 16:41ч.

  Този да не е Господ или някаква последна инстанция, дори нямам сили да му изчета бълвоча.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  24 Фев 2024 17:45ч.

  Изрод! С чужда пита помен прави! Ние сме дали от хляба си, за да имаме войска, да я въоръжим, а този сега иска и чиновническо място в нато да му осигурим, с нашите БТР-и. Но за всичките тези почти 35 години съсредоточиха в софия не само власт, но и хиляди продажни пу---ци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • malart

  24 Фев 2024 19:34ч.

  Заклеймявам Тагаренко, защото не се е отрекъл от московската си диплома и благодарение на нея после си измисля, че е професор

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  24 Фев 2024 20:03ч.

  А българите заклеймявт всичким, като продажникът тагаренко! Долен гнусен боклук!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Значи

  25 Фев 2024 20:25ч.

  даваме ( извинявам се ) даряваме БТР - и на Украйна, ама нямаме пари да ги закараме до там. Просим от други да закарат стара и морално остаряла техника която не отговаря на съвременните методи за водене на бойни действия. Браво Тагаренко. А за дезинформацията можеш да си я навреш където слънце не огрява. С тая Диплома от Москва, сигурно много лизане на ....... трябва да е имало за да те направят министър. Смешник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи