Тагарев: Русия блокира голяма част от нашата изключителна икономическа зона в Черно море, обсъждаме възможен отговор

Тагарев: Русия блокира голяма част от нашата изключителна икономическа зона в Черно море, обсъждаме възможен отговор

Русия вече два месеца блокира голяма част от нашата изключителна икономическа зона в Черно море, в момента са обявили, че до края на месеца ще продължат да провеждат учения в нашата икономическа зона, което ние разглеждаме като провокационни действия спрямо България, спрямо нашата сигурност и икономически интереси. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти. Той добави, че се обсъжда широк спектър от възможни действия в отговор на тази провокация от Русия, самостоятелно и с нашите съюзници. Той даде за пример обявеното от премиера Николай Денков намерение да се ускори придобиването на брегови ракетни противокорабни комплекси.

Във връзка с настаняването на многонационална бойна група на НАТО в България министър Тагарев каза, че на среща на върха на НАТО от миналата година е било взето решение по източния фланг на алианса да бъдат разположени бойни групи. Като обясни, че тези групи, когато са напълно разгърнати са с численост около 5000 военнослужещи. По думите на министъра в момента се дискутира да има една част от тази численост у нас - по-малко от 50% и "при необходимост бързо да нарастне числеността, за да може да изпълни функциите си, които са по възпиране и отбрана от потенциален агресор". Тагарев добави, че числеността на групата може да нарастне до около 1500 души в мирно време. Министърът посочи, че все още няма крайно решение къде да бъде разположена бойната  група.

Идеята за сливане на цивилното и военното разузнаване Тагарев определи като "интересна", като уточни, че трябва да се направи анализ каква би била ефективността и разходите при един или друг вариант.

Тодор Тагарев каза още, че е приел оставката на неговия съветник Мустафа Емин. Според министъра политическите интерпретации са надделели над здравия разум и Емин е решил да напусне, за да не се създават предпоставки за затруднения в работата на Министерство на отбраната и кабинета.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • guest

    13 Sep 2023 19:23ч.

    Тагаренко трябва моментално да бъде уволнен!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да сключи договорите

    13 Sep 2023 19:28ч.

    и после ако толкова искат, да го махат. Важното е процесите на дерусификация в армията да станат необратими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    13 Sep 2023 19:29ч.

    Тия се уволняват само по един начин...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    13 Sep 2023 19:48ч.

    Това изказване на психопат. Кой назначи тоя дърт малоумник, работил за служби на чужди държави за военен министър на Булгаристан?! Дали някой му е обяснил, какво означава "изключителна икономическа зона" и, че това не е територия на държава, а само нейни интереси. ! Популизъм, слагачество и малоумие!!!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава и АМИН !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вашата "дерусификация" на армията и на държавата ще доведе до необходимостта да се създават от нула и армията и държавата, както вече е било, при това по руски образец и под руско ръководство, както вече е било

    13 Sep 2023 20:04ч.

    Децата на евроатлантиците и внуците на реститутките ще учат руски от втори клас, а западен език никога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко с времето си!

    13 Sep 2023 20:52ч.

    По скоро ще учат турски в училище и ромски на улицата, докато преобладаващо ромското мнозинство ги вкарва в "правия път"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    13 Sep 2023 20:55ч.

    Генерали имаме бол, ама и армия ли имаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    13 Sep 2023 21:05ч.

    Слава на русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само уволнен ли

    13 Sep 2023 21:18ч.

    А подведен под отговорност кога . И друго я ми кажи кой да го уволни ,щото суверена е натикан във блатото и не смее гък да каже ,камо ли да се съпротивлява .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЗОК

    13 Sep 2023 21:25ч.

    От горните коментари е видно, че има доста потребители без достъп до медицински услуги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Млеконадоителят

    13 Sep 2023 21:38ч.

    Съгласен съм с мнението ви, но ще добавя и вървящата с малцинстово педофилия, ноооооооооо вече е твърде късно! България е гето и нищо няма да ни изкара от блатото на дивотията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    13 Sep 2023 22:06ч.

    НАЙ-РАЗУМНИЯТ ОТГОВОР Е ТОЗИ И ШАЙКАТА ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА НА РУСИЯ. ОТ ТОВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ЗАЩОТО ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ИМА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    13 Sep 2023 23:54ч.

    ...и процесите на детъпификацията да не забравите, моля...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, сакън, путьо не е подписал такъв указ

    14 Sep 2023 1:38ч.

    За целите на рашизма ... невежеството (ви) е СИЛА:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    14 Sep 2023 1:45ч.

    За съжаление, мисля, че Вие сте прав! Само, че сега руснаците няма да дойдат да ни освобождават, както преди 145 години! Никой от тях няма да е готов да се бие за такива "братушки", като нас дето три световни войни са все срещу тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Musa

    14 Sep 2023 19:33ч.

    Бай Иване, в кои книги пише, че руснаците са ни освободили?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манго потурнак Musa,

    14 Sep 2023 20:49ч.

    в българските книги е записано, а не в турските.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    13 Sep 2023 19:33ч.

    Тагаренко осъществява заветната си мечта - да превърне България във УСрайна 2.0. Този мръсен укро-нацист, национален предател и миризлива подлога на Посолството, направо сияе при мисълта да се издървим на Русия, като ѝ пратим някоя и друга наша ракетка по въздуха или да обстреляме с прашка някой техен военен кораб! Този малоумен идиот с професорска титла (няма значене по какво), трябва да бъде изпратен на 4-километър в усмирителна риза, че иначе току виж, плановете му се осъществят... Коментарът ми е БЕЗ извинения!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    14 Sep 2023 1:53ч.

    Този тагарев не е толкова малоумен, колкото изглежда! Той отдавна си е осигурил в топлите страни приятен и уютен имот и бързо ще се изнесе там, когато ни запали чертгата и усети дебелия край!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев е с политическа шизофрения

    14 Sep 2023 21:24ч.

    и с тежко разстройство на мисълта. Той още не е в състояние да различи българския национален интерес - запазване на българската държава, на българския народ и на териториалната цялост на Р. България - от украинския национален интерес, който е да въвлече в пожара на украинската гражданска война България, Източна Европа, цяла Европа и целия свят. Наркоманът Зеленски е в пълна безизходица и се уповава на национални предатели като министър Тагарев. Тагарев безсрамно манипулира българските граждани, че уж били засегнати някакви български интереси в българската изключителна икономическа зона. Изключителната икономическа зона (ИИЗ) е отвъд териториалното море и следователно, не е част от българската територия. ИИЗ е свободна за международното корабоплаване, вкл. и за военни маневри на военни кораби от която и да е държава, стига да не засяга суверенни права на р. България, които са конкретни, определени са в ЗАКОН ЗА МОРСКИТЕ ПРОСТРАНСТВА, ВЪТРЕШНИТЕ ВОДНИ ПЪТИЩА И ПРИСТАНИЩАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ (ЗМПВВПП) и са почочени в: "Чл. 47. В изключителната икономическа зона Република България осъществява: 1. суверенни права за проучване, разработване, използване, опазване и стопанисване на биологичните, минералните и енергийните ресурси, които се намират на морското дъно, в неговите недра и в покриващите ги води, както и за извършване на други дейности, свързани с проучването и използването на зоната; 2. изключителни права и юрисдикция, свързани със: а) създаването и използването на изкуствени острови, инсталации и съоръжения; б) извършването на морски научни изследвания; Източник: Правно-информационни системи "Сиела" 06.01.2023 г. в) опазването на морската среда; 3. други права, произтичащи от международните договори, по които Република България е страна, и от общопризнатите принципи и норми на международното право." ====== Нищо конкретно не е посочил Тагарев, защото няма засегнато суверенно право на Р. България от Руската федерация. А и не може да има, не само защото Р. България не упражнява нито едно от гореизброените си суверенни права, а поради факта, че ИИЗ на Р. България е НЕОПРЕДЕЛЕНА с междудържавен договор както с Р. Украйна, така и с Руската федерация! В ЗМПВВПП на Р. България, е записано: "Чл. 46. Външните граници на изключителната икономическа зона се определят по споразумение със съседните прилежащи и срещулежащи държави в съответствие с международното право, за да се постигне справедливо решение." Р. България е определила границите на своята ИИЗ с междудържавен договор единствено с Р. Турция, притова в ущърб на България. "През 1997 г. е сключен договор с Република Турция, предстои сключване на договор и с Румъния." https://vmh-bg.com/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B1/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    13 Sep 2023 19:34ч.

    ами санкциики му е майката - никакви български високотехнологични продукти на руския пазар. Никакви чушкопеци, никакви технологии за редене на жълти павета. Спиране и на всякакви високоточни щипки и куки за пердета

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    13 Sep 2023 19:36ч.

    да, и особено ядливи чашки за кафе и бъркалките към тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    13 Sep 2023 21:02ч.

    И на чушките още казват "болгарский перец", а ъглошлайфът е известен като "болгарка" в Русия. Да се наложат санкции и забрани използването им. И на кирилицата да им се наложи санкция. Да пишат на украински или белоруски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предложение:

    13 Sep 2023 19:35ч.

    Да се иска оставката на тоя ненормален войнолюбец! ВЕДНАГА да бъде УВОЛНЕН и екстрадиран в УСрайна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо?!

    14 Sep 2023 1:36ч.

    За да задоволите митрофанова ли?! За вашите извратени цели има професионалис(к)и, които да ползвате. Е, имате проблем - няма лесно да съберете копейки, за да си платите услугите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами защото е луд със запалена факла в барутен погреб

    14 Sep 2023 21:39ч.

    А вие, жълто-фекалните българомразци и новоеничари, радвате ли се, че ще избиете собствените си семейства чрез въвличане на България в Украинската гражданска война? За България и за българите е ясно, че въобще не ви пука. ОСТАВКА!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    13 Sep 2023 19:36ч.

    800/24h. 404 започва мобилизация на жени. Приема и несретници за чуждестранния легион. Загубите са огромни. Жива сила и техника на НАТО. Войната на изтощение се води само в сивата зона, с изключение на Купянск където РФ настъпва бавно. Това е ситуацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    13 Sep 2023 20:31ч.

    И едно изказване на новия украински военен министър - "Върховната рада трябва да се замисли защо юношите имат право да правят деца на 16 г., а служат в армията след 18 г." Това май някъде вече е било. Умните и красивите може би ще подскажат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хикс

    13 Sep 2023 19:37ч.

    Ами хайде бе другарю Тагарев , какво чакате още , вземете пушките и ги затрийте пустите руснаци. Ще спъват нашите икономически интереси в Черно море !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • роза

    13 Sep 2023 19:38ч.

    Г-н т.нар. "български" министър, не е проблемът в момента какво прави Русия, а това, че някои всячески искат да ни вкарат във война. Ние сме автономна държава, а не придатък на У-на! Нашите интереси са по-важни от чуждите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    13 Sep 2023 19:43ч.

    Освен това, искат да променят и Конституцията, така че това да става автоматично и без да ни питат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдателност

    13 Sep 2023 19:38ч.

    Давай Тагаренков, след поредици от простотии и абсолютно враждебни действия срещу Русия подкрепяйки укропитеците последствията са логични. Сега в същия дух остава да обявиш война на Русия. Хайде чакаме поредната глупост докате се набутате в ситуация от която няма друг изход освен вашето унищожение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    13 Sep 2023 19:38ч.

    Ще се молят те за нашите незаменими памучни чорапи с еластан, за троен чушкопек и за първомайска лютеница, обаче нъцки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе чушкопекът си е нещо добро

    14 Sep 2023 1:07ч.

    ..........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето така се прави - унищожават се рашистки военни цели

    13 Sep 2023 19:40ч.

    Три ракети Storm Shadow удариха в Севастопол кораборемонтен завод, филиал на АО "Кораборемонтен център "Звездочка", а три безпилотни катера - десантният кораб "Минск" и подводницата "Ростов на Дон". Като им тръгне на украинците по вода, все така да е! Форумните блядове, кръвното как е:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • блядунчик

    13 Sep 2023 19:52ч.

    Нали знаеш, че всеки твой клик е едно запаметено IP там някъде край Санкт Петербург на огромните хард дискове ? Как мислиш ще завършат тези твои вербални полюции ? Денков, Кирчо, Лорер ... имат къде да идат, те не са глупаци като теб. Ами ти, къде ще се криеш след време ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гори, гори огънче

    13 Sep 2023 19:53ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=7n-CzWZzNi8

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв Санкт-Петербург?

    13 Sep 2023 20:31ч.

    Москва, Хорошевский район, САО. Сървърите са там, и нашите соросоидни русофобчета са там, и от нашето форумче русофобчетата са там с всичките им лични данни, домашни и служебни адреси, ай-пи номера и прочее подробности. Щом са влезли веднъж в картотеката, излизане няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само гледайте покрай данните

    13 Sep 2023 21:44ч.

    да не хванете и на бога шлифера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дааа

    13 Sep 2023 21:51ч.

    Тези момчета и момичета русофобите не си дават сметка че нищо добро не ги чака . Руските спец служби си ги записват и вече им знаят личните данни до девето коляно . те си мислят че ще останат ненаказани .Явно не са чели историята за народният съд и за тогавашните министри депутати , журналисти прокурори съдии ,адвокати ,които и тогава си мислеха че германците и във последствие англосаксонците ще ги защитят . Оказа се че сълфетката на Сталин си свърши добра работа . И сега ще стане същата работа Путин ще пише процентите за българия ,а англосаксите ще изпълняват . Речта на Путин през далечната 2007 година във мюнхен ясно и категорично ще го докаже това мое твърдение .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дълготърпеливи

    13 Sep 2023 22:15ч.

    Не дразнете руснаците, защото имат оръжия, които могат да унищожат и американския, и британския флот за броени минути. Предупреждаваме, после да не се вайкате. Злоупотребата с търпението на добрите се наказва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Личен лекар

    13 Sep 2023 22:27ч.

    Моля ви, минете за направление за безплатни ментални прегледи, включва и скенер на мозъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    14 Sep 2023 0:55ч.

    И к'во? Башаров и Петров ли ще пратят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не, пращат ни само видеостимулации със "сармати" и "посейдони"

    14 Sep 2023 1:45ч.

    Блядовете във форума да си сложат памперсите, че се подмокрят, като гледат такива анимацийки за "силата" на Втората армия в Украйна: https://www.youtube.com/watch?v=-oTwu6PT8EI

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    14 Sep 2023 2:27ч.

    По-долу го написах, но специално за теб, ще го повторя: Същите др*сльовци като преди 70 години сте си. С Ленинград и Москва плашите. Чакате някой друг да ви свърши работата - съветската армия освободителка, предполагам. Ще почакате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    13 Sep 2023 19:41ч.

    Питам се, този резилник, изобщо има ли БГ паспорт или е само с украинския?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    13 Sep 2023 19:43ч.

    нищо не обсъждаи а си подаваи оставката ти си заплаха за нас и българия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто и категорично

    13 Sep 2023 19:45ч.

    Това същество е за разстрел! В буквалния смисъл...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • магарев

    13 Sep 2023 19:45ч.

    Магарев, с кой обсъждаш ? Та ти си една ДС пешка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега разбрахте ли ?

    13 Sep 2023 19:47ч.

    Конкретният номер , как ни вкарват в директен военен сблъсък с Русия ! Понеже нямаме обща граница, и понеже знаят че НИТО ЕДИН български войник няма да замине в Украйна, даже да го залеят с пари , или пък да трябва да се уволни ... намериха му цаката ! В Черно Море ! Американски /британски ракетни системи от наш бряг ще обстрелват руските кораби в НЕУТРАЛНИ ВОДИ ! Щото не се залъгвайте - "икономическа зона" не е равно на "териториални води" . Всеки има право да преминава през "икономическите зони" , единствената неприкосновена зона е 12 мили - териториални води , и на 24 мили е зоната за предупреждение. Руските кораби НЕ ВЛИЗАТ в тези наши води, но англосаксите подготвят провокация от нашите брегове. Варненци да си слагат тенекиените гащи. И не само те ... Вкарват ни във войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    13 Sep 2023 19:50ч.

    аха, и какво - Тагаренко ще обстрелва кораби на РФ с американски ракети? Добре, РФ ще върне малко ракети към БГ. Пита се в задачата - НАТО пак ли страхливо ще гледа или ще обяви война на РФ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нато няма да има време

    13 Sep 2023 21:28ч.

    Да гледа страхливо . Това си е традиция на натото ,като видят дебелия и бягат скорострелно от териториите които са заграбили . Корея , Виетнам , Иран и наскоро Авганистан .Така ще избягат и от България ,след като са си изпълнили пъкленият план да я унищожат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    13 Sep 2023 19:54ч.

    Ако НАТО искаха война, отдавна да са нападнали РФ. Формален повод - демокрацията куца, военни престъпления и готово. Така беше в Ирак, Сирия, Либия. Защо обаче толкова ги е страх? Защо се крият зад куклите на конци Зеленски и Тагаренко? САЩ смятат, че ще загубят директен сблъсък с РФ, затова и не го правят, иначе нямам друго обяснение. Тагаренко ще играе ролята на Саакашвили, който е в затвор в момента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още радост за блядовете

    13 Sep 2023 19:56ч.

    Украйна си върна контрола над отнети ѝ офшорни платформи "кулите на Бойко" в Черно море! >>> https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/09/11/4527257_ukraina_se_vurna_kontrola_nad_otneti_ofshorni/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    13 Sep 2023 21:45ч.

    драги ми драгинко, тия "кули на бойко" отдавна не функционират, на тях няма персонал и на практика са изоставени...вяликите укри са отишли на една платформа, снимали се със знамето си и айде обратно...толкоз за таз украинска перемога...:))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още радост за блядовете 13 Sep 2023 16:56ч.

    13 Sep 2023 22:17ч.

    Ти си тежко болен човек, психар. И състоянието ти ще продължи да се влошава, защото не правиш нищо да махнеш антируската си обсесия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    14 Sep 2023 1:52ч.

    Антируска обсесия имат само путинистите, които се кланят на кремльовските дъртаци, които преследват и пращат в каторга всеки руснак, който е против техния рашистки режим, опозорил и загробил Русия, и задължил поколения още неродени руски деца, които ще им изплащат репарациите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    13 Sep 2023 20:00ч.

    Дам, ще спрете на Русия тока ???дърт, изкуфял старец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петролната и газова суперсила достигна върха на своята мощ - в Русия възникна недостиг на дизел и бензин

    14 Sep 2023 2:47ч.

    ова не се случи дори при Елцин и Горбачов. В Руската федерация вече няма пари, така че правителството вече не може да компенсира петролните компании за продажбата на бензин на ниски цени на вътрешния пазар. Те не искат да работят на загуба. Следователно цялото гориво се изнася. Заради недостига сеитбата и прибирането на реколтата са застрашени. >>> https://t.me/wind_sower/5976

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всъщност, ако имахме разузнаванеи то служеше на Бг

    13 Sep 2023 20:02ч.

    лицето ТТ никога нямаше да стане български министър. Единствено възможен отговор е оставка на тагаренко и на този вреден състав на министерски съвет. Незабавни общи избори, до излъчване на легитимни властови органи. Дотогава - президентски автопилот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    13 Sep 2023 20:03ч.

    "политическите интерпретации са надделели над здравия разум", тоест Емин е невинна жертва на политически инсинуации... И след свидетелските показания на шестима души + видеозапис, за Магарев пак онзи не е злоупотребил със служебно положение. Тия са по-нагли и самозабравили се от Боко и гербаджиите, или са дъно на дъното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    13 Sep 2023 20:19ч.

    Че този още преди десетилетие не мина психотест е ясно и известно. Но е опасен, освен луд !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В тоз Министерски съвет само неадекватници.

    13 Sep 2023 20:19ч.

    Кой от кой по-голям, но Магаренков и Акаденков водят класацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "учения в нашата икономическа зона, което ние разглеждаме като провокационни действия спрямо България"

    13 Sep 2023 20:28ч.

    Имат ПЪЛНО право. И знаете ли кой най-много се застъпва за това право? Познахте, САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • chedomir

    13 Sep 2023 20:39ч.

    Ами то на въпросните платформи отдавна няма никой.Явно ще последват съдбата на остров Змеиный-руснаците ще ги обстрелват високоточно през ден,пък украинците ,с цената на много жертви ,ще провесват през ден жълто-синия флаг.И така до края на света... Ужасното е,че умират много хора и от двете страни.И то предимно млади.Картинката е а ла американски уестърн или казано по-нашенски-двама се бият ,третият печели.Смешното е,че наша милост съвсем сериозно сме се наредили в редичката зад печелившия и протягаме ли,протягаме ръка... Да се смееш,да плачеш или да си заровиш главата в пясъка с вирната задница.Засега май сме избрали последния вариант...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ОНЗИ ДЕН

    13 Sep 2023 21:38ч.

    На изборите във новите територии на Русия ,укронацистите изтреляха със ракета украйнското знаме .И то падна във двора на една свинеферма при прасетата . И Най смешното беше че гуцетата го стъпкаха и го направиха на парцал ,уплашени от гърмежите .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гражданите страдащи от псиически заболявания следвада бъдат лекувани компетентно и добросъвестно

    13 Sep 2023 20:46ч.

    Всеки преди да упражнява държавна власт задължително трябва периодично да минава на психиатричен преглед и освидетелствуване за психическа годност да упражнява държавна власт и ръководна дейност . България е малка територия по квадратура и численост на населението а психиатричната дейност,болници, специалисти и оборудване за лечение на психично болни е силно занемарена и изоставена. Това е сериозен проблем защото един от първите основни и съществени явни признаци на психическите заболявания /а те са хиляди,само шизофренията е над 200 вида / е стремежът към власт ! Гражданите страдащи от психически заболявания без значение дали са държавни или общински служители или други граждани,трябва да бъдат обхванати от специални грижи и да бъдат лекувани добросъвестно и компетентно. Останалите ,които пък страдат от личностново разстройство и нямат психотични изживявания,също следва да им се помага и да се лекуват. Тези проблеми касаят сигурността на страната и следва при предстоящата реформа в службите, да бъде създаден отдел за установяване, превенция и насочване за лечение на лицата страдащи от психотични изживявания без значение дали са министри,президенти, депутати ,кметове,държавни ,общински служители или обикновени граждани. Психичното здраве на българските граждани е в основата на държавността.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    13 Sep 2023 21:09ч.

    Този алтернативно надарен тип е за народен съд и смъртна присъда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единственият начин да се

    13 Sep 2023 21:14ч.

    предпази страната ни от войната, в която вече директно ни вкарват, е този украински служител, на когото дори посолствотоТО вероятно гледа с презение, незабавно да бъде отстранен от МС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    13 Sep 2023 21:24ч.

    Отблокирайте я с някоя ракета, че Москва се чувства самотен на дъното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дяков

    13 Sep 2023 21:48ч.

    Този болен мозък май ни готви за втора Украйна,след провала там ще унищожат и нас,Румъния,Полша и Прибалтика но това си заслужаваме като търпим такива отрепки да ни казват кое е правилно за нас!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    14 Sep 2023 2:19ч.

    Тези шарлатани взеха властта с помоща на "ала-бала" и некоалиция с ГРОБ и никакви избори с изборните машини с любезното съдействие на английското посолство, няма да ги свали от власт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Натискай си парцалките

    13 Sep 2023 22:17ч.

    Кой го бие по главата да се репчи така?! Ми Русия има излаз на Черно море и ще провежда учения докогато е необходимо. България и скъпото НАТО като правят учения по "възпиране" на Русия без всякаква причина много преди 22 февруари 2022 г., някой да е реагирал по тагаревски?! Такъв човек така явно мразещ сънародниците си не сме имали по върховете на властта. То алчност, то безскрупулност предизвикващи само отвращение! ........... Братя войници и офицери от Българската армия хвърляйте оставки, ако последват заповеди срещу националните интереси на България и оставете този НЕбърлгарски военен министър без армия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    13 Sep 2023 22:21ч.

    Тагарев, и какви ги вършиш България в тази изключителна зона? С други думи, каква ни е файдата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя говори от името на Украйна

    13 Sep 2023 22:44ч.

    Изверг недодялан!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    13 Sep 2023 23:10ч.

    Тагаренко, Тагаренкоо... май е време да заиграе Макаренко!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Май е генен бък с

    13 Sep 2023 23:30ч.

    кроманьонска клетка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България и още 54

    13 Sep 2023 23:48ч.

    Нормални държави срещу Русийката, С. Корея и Иран. Другото са комунистически лакардии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    13 Sep 2023 23:58ч.

    ...българийката е нормално държавичка?... а вие нормалничък ли сте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    14 Sep 2023 1:01ч.

    България и още 54 13 Sep 2023 20:48ч. Аре, стига с тоя комунизъм, че опорката е стара и се изтърка. И само за сведение никога, никъде не е имало комунизъм

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев

    13 Sep 2023 23:57ч.

    Единственото решение е обявяване на война. Утре викам Митрофанова да й връча нотите и повеждам войската към победа. Слава героям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    14 Sep 2023 0:01ч.

    ... крайно временко е да обявим войненко на Тагаренко, Денко, Василенко и Петковенко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия блокира изключителната

    14 Sep 2023 0:09ч.

    икономическа зона на България в Черно море. Министърът Тагарев заявява, че трябва да реагираме. Няколко психически неуравновесени екземпляри, които владеят български като роден, призовават той да бъде убит или най-малкото съден. Крайно време е да се обърнем към опита на самите руснаци за справяне с гражданите, които се поставят в услуга на чужда държава с цел да навредят на собствената си. Ако и това не можем да направим, да поканим украинските служби. 100 сътрудника на тяхното разузнаване за един месец работа в България могат да постигнат чудеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    14 Sep 2023 0:26ч.

    Този е очевиден психопат. Външните белези го издават, а постъпките му само потвърждават диагнозите. Няколко са. За въдворяване е в СЛЗ, а той стои в едно от най-важните кресла в държавата. Другият, който понастоящем му се явява формален шеф, може да се окаже още по-тежък случай и още по-голям фашизоид, като историята на заболяването му вероятно започва в ранното детство, което личи от поведението и физиономията му, но е прикрит и латентен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прездложение за "отговор"

    14 Sep 2023 1:04ч.

    Тагарев, присвий си още повече очичките, погледни още по-накриво и (може би) ще уплашиш Путин. Сега плашиш само малките деца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    14 Sep 2023 1:06ч.

    Колеги, ето какво ни чака след, като настанят многонационалната бойна група на нато: " Полска медия за убийствата, изнасилванията, кражбите и пр. престъпления на американските войници"...- https://kritichno.bg/politika/polska-mediya-za-ubiystvata-iznasilvaniyata-krazhbite-i-pr-prestapleniya-na-amerikanskite-voynitsi/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    14 Sep 2023 1:09ч.

    Има и още и става все по- хубаво: "Dziennik-polityczny: Смъртоносна епидемия вилнее в Полша. Властите крият мащаба ѝ със заповед"..- https://kritichno.bg/politika/polsha-epidemiya-legionela/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изданието Niezależny Dziennik Polityczny, което разпространява тази информация, многократно е тиражирало дезинформация, съзвучна с руските пропагандни наративи

    14 Sep 2023 4:01ч.

    Неведнъж това полско издание без автори, под фалшиви профили с откраднати снимки от интернет, без линкове на източниците на информация, със силно преувеличени числа и/или измислени "факти", всяващи паника публикува фейкове напр. ( https://www.stopfake.org/bg/fejk-poveche-ot-hilyada-polski-naemnitsi-bili-zaginali-ot-nachaloto-na-vojnata-na-rusiya-sreshhu-ukrajna/ ). Със заразата от бактерията легионела в Полша 14 са починалите, а 159 са заразените в четири провинции, които преминават антибиотично лечение успешно. Починалите са на възраст от 64 до 95 години и всички са страдали от други хронични заболявания, с компрометирана имунна система. Местоположението на огнището първоначално предизвика опасения, тъй като Жешув е център за военна и хуманитарна помощ за Украйна и там има голямо военно присъствие на САЩ. "Не сме идентифицирали никаква информация, която да говори за саботаж", каза Станислав Зарин, пълномощен представител на полското правителство за информационната сигурност. Той отбеляза, че специалните служби искат да изключат саботаж, предвид местоположението на огнището. Разследването за установяване на причината за епидемията продължава. Първоначалните тестови проби се оказаха неубедителни, що се отнася до източника на бактерията В общинската водоснабдителна система е добавен допълнителен хлор за обеззаразяване и властите предупредиха жителите да преваряват водата, преди да я пият ( https://www.gov.pl/web/gis/dzialania-panstwowej-inspekcji-sanitarnej-w-zwiazku-z-wystapieniem-przypadkow-legionelozy ). Информация се публикува всеки ден на сайта на полското МЗ ( https://www.gov.pl/web/psse-rzeszow/komunikat-panstwowego-powiatowego-inspektora-sanitarnego-w-rzeszowie-w-sprawie-ogniska-wywolanego-zakazeniem-legionella-pneumophila ), а не се крие, както прорашистките медии всяват паника и си измислят, че уж украинска лаборатория е пренесена на полска територия и оттам едва ли не са я изпуснали. Има вероятност да е диверсия и затова полското военно разузнаване също разследва случая ( https://www.dnevnik.bg/evropa/2023/08/30/4523134_legionerska_bolest_ubi_14_dushi_v_polsha_vlastite/comments ). Познайте коя държава никога не се отказва от лабораториите си с тайни разработки за биологични оръжия, но обвинява другите, че разработват такива:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    14 Sep 2023 4:10ч.

    Сергей Попов, учен, работил 70-те и 80-те в руския Институт по вирусология "Вектор", казва, че СССР са експериментирали там за употребата на легионелата като биологично оръжие :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЙЙPiPi

    14 Sep 2023 1:34ч.

    В тази изключителна икономическа зона ловим Цаца ,и изтичат фекалии.Щя я защитава НАТО. Тагарев ще плува с лодка с гребла. Този нормален ли е????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крайно време е

    14 Sep 2023 2:34ч.

    Тагарев да обяви война на Русия. И да поведе българската армия напред кръгом и пак напред до победа! На глупостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    14 Sep 2023 2:49ч.

    този като нищо ще провокира война! оставка и съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песков: Руска ПЕДЕРРАЦИЯ...

    14 Sep 2023 2:50ч.

    Песков случайно се изпусна и нарече Русия, както я наричат ​​в лични разговори помежду си. Не може да не се съгласим с Песков:) >>> https://t.me/wind_sower/5981

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун: В момент вступление российскую землю я почувовал боевий дух и ЕБАЧУЮ чувство за действителност

    14 Sep 2023 2:59ч.

    Днес е ден на Фройдистки изпускания:))) >>> https://t.me/chernobaw/8370?single ( https://t.me/chernobaw/8371?single )

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ГЕРБ

    14 Sep 2023 3:12ч.

    Ало, къде сте ГЕРБ и гербаджии? Къде сте когато подкрепяното от вас правителство се готви да ни въвлече във война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как къде

    14 Sep 2023 3:25ч.

    Варна е една чудесна мишена. Тъкмо кмета там има проблеми. Това е лесен начин всички кражби да бъдат покрити с бомби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой обясни ли

    14 Sep 2023 3:44ч.

    Какво означава казаното от Киро, "ала-бала с Президента"? И защо изборите не са обявени за манипулирани, измамни и не представляващи българския народ? Има ли някакви национални служби, или всичко е завладяно от чужди агенти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лена

    14 Sep 2023 6:01ч.

    Тагаренко може да събере всички с украински знаменца по профилите си,всички защитници на европейските ценности(каквото и да значи това),всички ППДБЛГБТ симпатизанти и с бодрата песен День Победь,изпълнявана с вдъхновение от "мъж " на годината да отиде и да обясни на Путин,че не е прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Valpet

    14 Sep 2023 9:22ч.

    И как точно "блокира голяма част от нашата изключителна икономическа зона"? Дали Русия стреля по наши кораби или ги арестува? Какво точно се е случило досега за да бръщолеви подобни обвинения? Или просто си търси словесен повод да вкара България във военно-морски конфликт с Русия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тато Тошо

    14 Sep 2023 9:37ч.

    Западът и НАТО удариха голямата печалбата: плучиха в недрата си руското (ГРУ) троянско тагаре: https://www.youtube.com/watch?v=pykALkvlvbQ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що за

    14 Sep 2023 10:21ч.

    русофобски и "путинофобски" планктон налази форума на "Гласове"? В стремежа си да се изпишат "умници" тези господа пишат невероятни тъпотии, излагайки на показ собствената си простотия... Ако не ви харесват постовете на другите, можете да го изразите по цивилизован начин, а не да ругаете като хамали на сточна гара... Пък има и други форуми, където можете да отприщите първосигналната си лексика на воля, но там често трият подобни словоизлияния и рискувате да не ви публикуват изобщо, дори и да ви наложат ban за дълъг период от време...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи