Тагарев обсъждал в САЩ евентуално разполагане на войски на наша територия, ако се наложи

Тагарев обсъждал в САЩ евентуално разполагане на войски на наша територия, ако се наложи

Снимка: БТА, архив

Увеличеният бюджет за отбрана дава възможност на България да повиши капацитета за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия. Това е заявил министърът на отбраната Тодор Тагарев при срещите във Вашингтон с американските съюзници в НАТО. Обсъждани са възможни планове за действие на многонационални формирования и разполагане на военни, ако това се наложи, съобщава БНР.

"Във фокуса на посещението е сътрудничество в областта на сигурността и отбраната между България и Съединените щати. Ние имаме стратегическо партньорство и изпълняваме пътна карта от доста години, а сега е моментът, в който има възможност да демонстрираме значителен прогрес в развитието, за това ни дава възможност увеличеният бюджет за отбрана. Проектите, за които ние вече сме сключили договори, които изпълняваме съвместно със Съединените щати - това е по отношение на нашата армия. Също така евентуално разполагане на войски на наша територия, подготовката на инфраструктура. Общо взето всички дейности, които са свързани с повишаване на капацитета на България и заедно с нашите съюзници за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия, ако това се наложи. В тази връзка обсъждахме многонационални формирования, изграждане на инфраструктура, проекти и др. Друг акцент беше помощта за Украйна, който е основен елемент на нашата политика, тъй като с Украйна ние защитаваме и себе си. И тук имаме значителни общи интереси със Съединените щати, имайки предвид тяхната водеща роля в така наречения формат "Рамщайн". Помагайки на Украйна, ние получаваме възможности да увеличим капацитета на отбранителната индустрия, да работи нашата икономика и да получим някои допълнителни въоръжения, които иначе не бихме могли да си позволим", заяви Тагарев в интервю за БНР.

На въпроса има ли искания от американска страна да окажем допълнителна военно-техническа помощ за Украйна, след като Конгресът на Съединените щати сложи пауза на финансирането на Украйна, Тагарев отговори: "Искания има още от началото на мащабната агресия на Русия срещу Украйна. Допълнителни искания от тяхна страна не е имало, но както казах, в наш интерес и в интерес на други европейски съюзници е този конфликт да намери решения, така че да бъде възстановено международното право, международният ред и цялата територия на Украйна в нейните международно признати граници".

Източник: БНР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Цура

    12 Яну 2024 8:32ч.

    Унизително посещение! Да отидеш заедно с началника на отбраната на БА и да ти позволят да се срещнеш с директор на дирекция в Пентагона е показателно за отношението на САЩ. Какви конкретни резултати има тази визита не е ясно. Явно много му се е ходило в САЩ, защото може да му е за последно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви конкретни резултати има тази визита не е ясно...

    12 Яну 2024 8:48ч.

    Как да не е ясно ? Ще се увеличава окупационния контингент на САЩ ! От Ирак ги гонят, в Бантустана ги увеличават... И как иначе когато няма народ а само мърша !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че кой го пита

    12 Яну 2024 9:10ч.

    Просто са уведомили кьопека си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kараколювите Ловки Диагностицирани Калинки

    12 Яну 2024 11:05ч.

    Валерия Велева от Епицентър (г-жа В. по Меди Доганов) и Веселина Томова от АФЕРА вече събират подписи в сайтовете си референдум за забрана на етническата партия ДПС. Подпишете се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търпелив българин

    12 Яну 2024 12:05ч.

    Подписал е всичко каквото са му дали. Даже не го е и прочел. Всички знаем , че ни подготвят реално за война като възловата точка на Балканския полуостров. Важното да не ни пука - ние сме търпеливи и също така търпеливо ще посрещнем смъртта си. Такива са ни гените . И Петко Славейков го е казал : Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме… Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни… Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни… Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ – а всякому мерамът е развала… Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин

    12 Яну 2024 12:35ч.

    Ето с какво още ще бъде възнаградено търпението ни: "Свободна Европа“: Стихотворението „Аз съм българче“ пречи за интеграцията на децата на имигрантите За да се промени това трябват не само законодателни промени, но и промяна на образователната система, предлага българският клон на американската медия. Според анализа стихотворението „Аз съм българче“ пречи за интеграцията на децата на имигрантите у нас “За да е възможна интеграцията, много сфери трябва да се променят, включително образователната система. Защото тя е скроена единствено по мярата на етническите българи. Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат „Аз съм българче“, без на образователната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им.”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютно безобразие!

    12 Яну 2024 15:45ч.

    По времето на “Варшавския договор”, не е имало един войник на чужда армия на българска територия. Тагарев трябва да бъде разчекнат и набит на кол. Той е говедо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Садко

    12 Яну 2024 8:38ч.

    Може и да има войски в България при необходимост. И то със сигурност РУСКИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    12 Яну 2024 8:56ч.

    ТОВА ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ САМО САМАРТ ЩЕ ГО УПРАВИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъъъъъъъ

    12 Яну 2024 8:46ч.

    Е, още колко войски на НАТО трябват, за да опазят Магарев и измекярите от българофобската коалиция?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре, де, но...

    12 Яну 2024 10:09ч.

    ...пита се в задачата, а математиката е просо нещо по Васето ДС-то, какъв трябва да е повода за увеличаване на броя на американския аскер, та ние почти от всякъде сме обградени със съюзници. От сърбите и брюм-ците ли ще ни пазят солджърите или може би ще ги използват за заградителни отряди?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев обсъждал в САЩ евентуално разполагане на войски на наша територия, ако се наложи

    12 Яну 2024 8:48ч.

    Ми, правилно. Изгониха ги от Афганистан, сега се носят слухове, че афганското упражнение ще се повтори и в Ирак, та ние трябва с отворени обятия да посрещнем освен пришълците и нашите американски братя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от всички

    12 Яну 2024 8:53ч.

    Ми не, сега ще има лека утилизацийка от хутите. Настъпиха мотиката заедно с англите и сега ще се пържат в Червено море. А тагаренко остава сам, на милостта на турци и руснаци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 12 Яну 2024 8:53ч. Настъпиха мотиката заедно с англите и сега ще се пържат в Червено море.

    12 Яну 2024 10:05ч.

    Хехехе, кой има полза от настъпването на мотиката в Червено море? Правилно - онези, които контролират корабоплаването и застраховането му, а кои са те? Правилно - ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пътната карта на магарето

    12 Яну 2024 8:50ч.

    е да се устрои в сатанинските щати, които са му мили. Там да го заровят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На всяко Тагаре по инаНАТО магаре

    12 Яну 2024 9:25ч.

    И ще победим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    12 Яну 2024 8:56ч.

    Те скоро май ще станат повече от българската войска

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    12 Яну 2024 9:01ч.

    Брех, в нашите закони толкова ли няма текстове, отнасящи се до национално предателство ? А? Ами достойни прокурори няма ли ? Тоя министър, както там му е името, си действа като министър на друга държава бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не плачи за такива закони и прокурори

    12 Яну 2024 9:36ч.

    От тях ще изгорят първи руските подлоги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не се знае, кой пръв ще изгори, соросче.

    12 Яну 2024 10:55ч.

    Толкова сте тъпи, че не си давате сметка, че бърникайки Конституцията давате невероятни възможности да ви се резнат зелките в един следващ момент съвсем законно. И си го правите сами. Когато си идиот, това е за дълго

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    12 Яну 2024 18:56ч.

    това беше шестото поредно 'бърникане' на Конституцията, но предните пет не бяха удостоени с такъв рев и сополи от рашибозука, защото не поставяха ограничения в правомощията на полу-президента ни:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    12 Яну 2024 9:03ч.

    Бяха предвидени едни милиони за реконструкция на летище Балчик за да може да приема всякакви самолети на НАТО в посока североизток? Какво стана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    12 Яну 2024 9:08ч.

    Нямаш търпение май да ходиш на война вместо брадърите? Там няма да е като в компютъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълтопаветници,

    12 Яну 2024 9:11ч.

    Тепърва им да питате 'Какво стана?' Особено тези, които не се уредят с колесник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как хубаво бягахме от Кабул, колко му е да го направим и от Балчик

    12 Яну 2024 9:59ч.

    Ама той за колесника пита, да отърве кожата... ти не го слушай какви ги говори, а какви ги замисля...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    12 Яну 2024 10:28ч.

    Никой не ми отговори, къде на Дунав да опъна палатка за посрещане на вашите братушки, хахаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво да ти се отговаря, бе тъпанар?

    12 Яну 2024 10:58ч.

    Толкова сте невежи, че дори не знаете, че в България няма летище, което да може да поеме реднешките самолети. Ти знаеш ли, каква инфраструктура трябва за да може да излети това "чудо на авиониката". Ама то от учили за "меринджеи" - толкова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар 12 Яну 2024 10:28ч.

    12 Яну 2024 11:21ч.

    Ха ха. И еврокомисарят не отговори ще ходи ли да се бие вместо брадърушките с руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    12 Яну 2024 13:00ч.

    До по горния дебил, нали точно за това бяха предвидени към 20 милиона, но много продажна русоробска сган има, отдавна трябваше да е готово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    12 Яну 2024 17:38ч.

    Не смее даже да си го помисли еврокомисаря. Мисли че брадърите ще се бият, а те си правят други сметки за такива еврокомисари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    12 Яну 2024 9:11ч.

    А някога си мислех, че Каракачанката е лош военен министър, но ето сега дори с умиление се сещам за него ... явно не е важно да си читав, а да излезе една тотална отрепка за фон като Тагаренко и веднага изпъкваш с хубаво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обсъждани са възможни планове за действие на многонационални формирования и разполагане на военни, ако това се наложи

    12 Яну 2024 9:13ч.

    И кое би могло да го "наложи"? Телефонно обаждане от пентагона?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    12 Яну 2024 16:51ч.

    Новия Премиер на Франция ще ги оправи всичките .................................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    12 Яну 2024 9:13ч.

    ето го резултата като не мислите по изборите сега и ам воиски в българия как може такава глупост да му се роди в главата болести наркомания проституция и естествено погледа на русия категорично съм против такава идея мир мир мир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За наивници

    12 Яну 2024 9:18ч.

    Наивно мислене е, че изборите щели да променят нещо. Не чу ли записите, с които Киро и Асен казаха, че се гордеят, където казаха, че правят "ала-бала" и изборите са просто за наивниците. Няма никакво значение кой как гласува, още повече е анонимно и може много лесно да се фалшифицира, особено когато е с машини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наивник

    12 Яну 2024 10:34ч.

    Не можеш да фалшифицираш масово гласуване, набийте си го в главите! Фалшификациите и манипулациите си имат граници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още как

    12 Яну 2024 10:48ч.

    Показваш по медиите и по билбордовете тия, които смяташ да спечелят. Тъй като е анонимно и никой не тръгва да проверява Гошо, Ивнка и Пенчо за кого са гласували и после да се провери от самите тях, че наистина е така в открита база данни, то накрая на телевизора като ти покажат едни цифрички, където най-голямата е за тези, чиито реклами са били най-много, хората вдигат рамене и казват "То хубаво аз гласувах за другите, комшията и той, ама ЕДНИ ДРУГИ ТАМ са гласували за тия и те спечелиха". И така 30 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наивник 12 Яну 2024 10:34ч. Не можеш да фалшифицираш масово гласуване, набийте си го в главите! Фалшификациите и манипулациите си имат граници!

    12 Яну 2024 11:01ч.

    Ти какво, да не се обаждаш от пропагандния отдел на колонията, която все още прикрива срамотиите си с мита за демокрация?! Айде немаме нужда от теб. Сигурно по предан чиновнически навик още клеймиш световната конспирация, макар да я виждаш пред очите си по сума ти направления...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • като не мислите по изборите

    12 Яну 2024 13:06ч.

    Интересно! И на Запад, и в Щатите ли така смятат манипулаторите на избори, че така НЕИСТОВО се притесняват от резултата на гласуването?! както каза някой по-горе – при МАСОВО гласуване манупулациите СА ПО-ТРУДНИ ! А какво имаме сега - 3% решават какво ще е дереджето на 97% !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до 12 Яну 2024 11:01ч.

    12 Яну 2024 14:28ч.

    Не бе, аз съм истински българин от голямото мнозинство. От тия, дето не щат да им гласуват, щото всички са маскари. Седя си вкъщи на диваня, пия си ракийката, псувам по всички и се чудя що става все по-зле и как 7%, инсталирани отвън, определят съдбата на цял народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българинът

    12 Яну 2024 9:15ч.

    Братя, гответе се да браните заграбената територия от ДПС. Гори, земи, бивши предприятия. Всичко това е плячкосано и приватизирано от ДПС и приятели. Най-хубавото предстои - българи да мрат, докато бранят имуществото на турски мутри и заптиета. Честито.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kараколювите Ловки Диагностицирани Калинки 12 Яну 2024 11:05ч.

    12 Яну 2024 11:16ч.

    Валерия Велева от Епицентър (г-жа В. по Меди Доганов) и Веселина Томова от АФЕРА вече събират подписи в сайтовете си за референдум за забрана на етническата партия ДПС. Подпишете се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    12 Яну 2024 9:30ч.

    Лошо Плъхарев, лошо ти се пише.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    12 Яну 2024 9:35ч.

    Пексиметя. Да не го забравите. А, и мешката също. После да не ревете "Кой ми сра в гащите"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38,

    12 Яну 2024 9:37ч.

    пи ли си хапчетата? А бастунката намери ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    12 Яну 2024 9:53ч.

    От вълнение да не напълниш памперса, изпили топлото мляко сутринта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 9:37 ч. - Ей, некадърнико малоумен ли си, че крадеш чуждото

    12 Яну 2024 9:55ч.

    Запетайката (Su38,) точно отлично си се определил - запетайка си. Спри да крадеш чужди никове, бе малоумен некадърен щастливец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • крадлив седесар

    12 Яну 2024 10:01ч.

    Той е североатлантик и не може по друг начин. Чуждото е наше, както едно време беше и времето впрочем...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прави всичко за лично благополучие! Като горкия Зеленски

    12 Яну 2024 9:52ч.

    Затова си позволява да се разполага с държавата България, сякаш е на баща му. Не вярвайте и не гласувайте за партии и управленци, на които Е ПЛАТЕНО или продължава да се плаща, за да разрушават българската държава и унищожават българския народ! И за всичко това, трябва да се говори на младите българи. За радост болшинството от младите българи много добре разбират и виждат какво правят продажниците и подлогите на днешната власт в САЩ с Родината България. ... а СТРАХЪТ от президента Тръмп разкрива още по-ярко грозната страна на хегемона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    12 Яну 2024 9:57ч.

    Баси гнусния плъх! От къде го изровиха тоя мръсник, изобщо? Явно идва време за "Народен съд 2.0"! Това ли ни е „демокрацията“, в която шепа гнусни подлоги предават България, без дори да питат суверена - Народът по въпроси, касаещи оцеляването ни, като държава и нация?! Отврат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благ

    12 Яну 2024 10:16ч.

    Само като го мерна тоя уродлив маймун и ми се досира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕблаг

    12 Яну 2024 13:05ч.

    ...а мен ме избива на агресия! Защо ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Black Sea Sheriff

    12 Яну 2024 10:26ч.

    Да е жив и здрав до съда, а после - на въжето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европейската украинска мечта!

    12 Яну 2024 10:41ч.

    Не разбирам как може да качиш цял народ на потъващ Титаник и да не си даваш сметка за това?! Нашите пишман управници не са наясно, че вече сме в световна война? Вярно, засега само инфо, но това не оправдава действията им! Бежанци, войски... А може би е по-добре директно да се предадат пълномощията на Козяк, а? И мнозинство имат парламента! На север конфликтът в Украина продължава да ескалира, сега и в Близкия изток! Тези дни американският посланик в Сараево заповядал да се вдигнат Ефки от Босна и Херцеговина, за да сплашели Сърбия. Въобще нашенци разбират ли, че вече сме прифронтова държава?! А кръгова отбрана България не може да води! Тогава какво правим, безумци?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • военен и народен съд

    12 Яну 2024 10:47ч.

    Все по-очевадно става, че Тагарев служи на чужди интереси и точно за това е инсталиран на този пост. Колкото по-рано го изправим пред народен и военен съд толкова по-бързо ще прекратим вредната му антибългарска дейност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    12 Яну 2024 10:50ч.

    Целия арабски свят е настръхнал против САЩ и Израел. В Ливан не намериха американско знаме да окичат за срещата на Махмут Абаз с Блинкен. След като си обра крушите от ретиона с отчайващ резултат на дипломатическата совалка, типично по Щатски атака с Томахавки срещу Сана и други части на Йемен. Иран реагира остро и постави ВС в пълна готовност. Очаква се затваряне и на Ормузкия пролив за съдове на САЩ и Британски. Патакламата е сериозна! РФ иска СБ на ООН да обсъди ситуацията след нападението на Йемен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    12 Яну 2024 11:22ч.

    РФ е само наблюдател. Скубането на коси е между англичанье и амери. Йеменци изиграха световен номер на руснаците, още когато Сана беше със СССР, и се повлякоха по Ал Кайда. Има страхотен филм за това, „Русский перевод„ как йеменските диваци извършиха погром на съветското посолство в Сана 87ма . Така че Русия в Йемен няма никакви позиции. проблемът е, че този регион е бомбен с ядрено оръжие в неизвестно минало забравено, и по всяка вероятност ще се повтори отново

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    12 Яну 2024 11:39ч.

    Забравяш че тогава Сана и Аден бяха столици на два различни Йемена. Със СССР беше Аден, а не Сана. Проверявай ги тия работи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    12 Яну 2024 11:48ч.

    Да грешка. Беше отдавна. А филмчето и друг път съм го препоръчвала горещо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    12 Яну 2024 11:00ч.

    Следете поне това, което става в близкият нам район.Оставете най посе Украйна. Центърът на събитията се измести от Украйна още преди три месеца. Стига сте дъвкали на празна ясла. В Украйна нещата няма да приключат, докато Лондон или Вашингтон не падне. А какво имаме в до нас , под гъзът ни? Посещение на Блинкен със хладен прием в Турция и задушевен в Гърция. Изказване на Ердоган от вчера ***„Ердоган: Сферата на влияние и интереси на Турция се простира далеч отвъд нейните граници„ Турският държавен глава Реджеп Тайип Ердоган е заявил по време на среща с областните управители (валии), че сферата на влияние и интереси на Турция далеч не е само в границите на Републиката, а "се простира от Б а л к н и т е до Азия и Африка”, съобщи новинарският сайт “Стар хабер”. https://www.bta.bg/bg/news/balkans/599019-erdogan-sferata-na-vliyanie-i-interesi-na-turtsiya-se-prostira-dalech-otvad-ney *** Да си припомним и друго изказване на Ердоган на митингите в защита на Хамас „ „Хей, Запад! Към теб се обръщам! Искате ли война между кръста и полумесеца? Тогава знайте, този народ е жив, този народ стои твърдо. Каквито бяхме в Либия, каквито бяхме в Карабах, такива ще бъдем и в Близкия изток...” Интересното тук е,къде Ердоган видя кръста в Газа. В магендавидовите, или у транссатанистите от Хамас?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според мен

    12 Яну 2024 14:04ч.

    Имаше пред вид САЩ и ЕС като казваше война с кръста , нали всички подкрепиха Израел .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    12 Яну 2024 11:04ч.

    Докога ще траем един антибългарин да съсипва държавата ни ?!? Докога един долен слуга и гъзолизец ще бъде търпян ?!? Гнусна отрепка!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може да са решили да се задоволят с изкуството на възможното.

    12 Яну 2024 11:12ч.

    Като не могат да разорят и разрушат Русия, могат поне да направят същото с Европа. Ако вампирите са гладни, не подбират толкова жертвите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неее!

    12 Яну 2024 12:55ч.

    Европа и Русия са като скачени съдове! Сега върви процес на разделянето им. По-точно той вече е в края си! Англосаксите играха с надеждата да получат две в едно! Получиха само едно - разориха Европа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев обсъждал в САЩ евентуално разполагане на войски на наша територия, ако се наложи

    12 Яну 2024 11:13ч.

    Това уродливо същество и украински чиновник може само да слугинства и изпълнява заповедите на господарите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    12 Яну 2024 11:25ч.

    Имаш избор. Или американска, или турска войска. Избирай

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    12 Яну 2024 12:58ч.

    Ще върнем колелото на бг история назад! Да не ни е за пръв път!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    12 Яну 2024 11:57ч.

    Тагарев е деликатен - ако Митрофанова активизира петата колона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха!

    12 Яну 2024 13:00ч.

    Каква пета колона бе,ЗИП-е? На територията все още живеят българи! Някой иска да повтори Балканджи Йово? Затова ли започнахте да вкарвате тал@ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    12 Яну 2024 17:41ч.

    Не му се връзвай на ментето. ЗИП витае в геополитиката и това не той.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    12 Яну 2024 19:08ч.

    Тъпанар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    12 Яну 2024 12:05ч.

    Срещи бил имал. С кого? https://blitz.bg/svyat/razbra-se-kakva-tezhka-bolest-e-povalila-ministra-na-otbranata-na-sashch_news996071.html Обсъждали били. Какво? Шин Бет и защо по някаква странна сапунка няма паяци, няма и кои да реагира на вадналски акт в центъра на града час и половина? https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%be%d1%82-%d0%b8-%d1%83%d0%b6-%d1%82%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%83/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Тагарев обсъждал"

    12 Яну 2024 12:11ч.

    НИЩО не може да обсъжда. Да обсъжда означава да има мнение. Той върши това, което му наредят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев обсъждал в …

    12 Яну 2024 20:03ч.

    Ми да, не е обсъждал, а са му наредили да „подготви почвата“. Родоотстъпник и предател на националните интереси в едно с фалшивия и престъпен академик. Господи накажи ги справедливо и пази нашата България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена Гунчева-Гривова

    12 Яну 2024 12:11ч.

    Ако Магарев е предлагал в САЩ разполагане на ЧУЖДИ войски на българска територия, службите незабавно трябва да го арестуват за държавна измяна. Знам, че ръководствата им са политически, но все пак там работят и хора, които милеят за България. Държавна сигурност веднъж ни предаде, не ставайте предатели и вие! Незабавно трябва да бъде проверена тази информация и ако е истина, магарето незабавно трябва да бъде изритано от поста министър, окаушено, като присъдата бъде да прекара жалкият си животец в затвора при строг режим. Тук е момента да споделя, че ако станем като любимата му САЩ, за такова предателство към държавата си, щеше да му се полага електрически стол или инжекция! Това е същинският проблем, българи. Паметници и да разрушат, ще ги изградин отново /с техният тежък труд, разбира се/, но ако допуснем без война чужди и то американски войски тук, България е загубена. Където е стъпил калният американски ботуш, само кръв и пепел са оставали. Врагът се знае - американците. Не са техните ибрикчии, защото са взаимозаменяеми. Както вече дори най-глупавите разбраха. От Козяк идват бедите на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    12 Яну 2024 12:32ч.

    Според Чл. 84 от Конституцията, само Народното събрание може да взема решение за разполагане на чужди войски на територията на страната, както и за изпращане на Български военни части извън България. ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ТОЯ, ПО ДЯВОЛИТЕ ???? НЕЗАБАВНО престъпникът тагаренко да бъде арестуван и съден за държавна измяна... жалко че поради лигавите настоящи закони не можем да го екзекутираме, както заслужава !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    12 Яну 2024 12:41ч.

    Ибрикчиите се възпалили.Не се палете толкова. ДПС ще го разкарат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    12 Яну 2024 13:08ч.

    Мечтата на Тагаренко е да превърне БълХария в УСрайна 2.0... Ако БГ плебсът продължава да дреме, е напълно възможно това да се случи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко това ще приключи с геноцид над желаещите България да има прозападна ориентация и да членува в разни престъпни съюзи

    12 Яну 2024 13:11ч.

    По домова книга, със всички известни и предполагаеми роднини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    12 Яну 2024 13:31ч.

    Съветски войски по време на Варшавския договор у нас не е имало.... Но краварите и другата натовска паплач ще се ширят спокойно... Тагарев че е платен майко продавец е ясно... Но къде си.... НАРОДЕ!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Името ми

    12 Яну 2024 13:37ч.

    Това е само началото и най-малкото зло. Защото, войски и да има, и да няма все тая. Но, ако се дислоцират ракетни установки и се разположи оръжие, е тогава вече сме мишена за руските ядрени ракети, които няма как да бъдат засечени. Така че, Господ да ни е на помощ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • $15 млн. инжекция от ФАЩ: Тодор Тагарев инструктиран – България да смени всички руски имена на улици и паметници

    12 Яну 2024 14:22ч.

    „Именно това е бил поводът за изненадващата визита на военния министър Тодор Тагарев в Щатите – получаването на конкретни инструкции и осигуряване на финансиране за проекта. В края януари в една от латвийските столици ще съберат всички военни, вътрешни, външни, културни и образователни министри от Източна Европа за спускане на мерки как да заличат всичко руско от териториите им”, подчерта информаторът. По думите му работата в посока изличаване на всички руски имена, като вече има предложения да се преименува храм-паметникът „Св. Александър Невски”, да се премести паметникът на Цар Освободител, да премести Руски паметник, да се нареже и премахне от тепето Бунарджика паметникът на Альоша и т.н. Често идеите идват от наследници на фамилии, свързани с фашисткия режим в България през 20-те и 30-те години на XX век, завърши източникът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дон Кихот

    12 Яну 2024 14:52ч.

    Нека на всички да е ясно. Това ще са окупационни войски, ако случайно волята на народа е различна от интересите на Америка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    12 Яну 2024 16:08ч.

    Магаренко е напълно завършен идиот.Ще продължава да продава Родината.Тоя и майка си би продал.Кой инсталира тия предатели във властта.Всички знаем Кой....тоя път ще трябва да се реже дълбоко .Предателите да се унифицират до девето коляно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    12 Яну 2024 16:21ч.

    Предайте на тоя Изрод, че след около 100 дни се връщам в колонията.Мръсната гаД, му предайте! Според мен сме завършили по едно и също време.Но, аз, за разлика от тоя нагаждач, подлизурко, не търсих на хляба мекото. Как те пратиха в Москва, бе , гадино? А сега плюеш тия дето те издигаха и тия дето те учиха. Да нямаш нацистка жилка, бе , гадино! Много злоба имаш, гадино, но бързо ще ти ги изкарам от кухата кратуна. Мръсен фашист.Отивай да мреш за уСрайна , какво лайш само.Гадино!Мръсна гадна колония.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    12 Яну 2024 19:57ч.

    Намери си полет за Москва и повече не стъпвай тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алоо

    12 Яну 2024 21:31ч.

    Кого ти гониш? Какви права имаш да гониш хората. Ние сме тука, и ромите са тук, и българските мюсюлмани са тук.И Ердоган е на един хвърлей от тук. И руснаците идат. И никой от горепосочените не са евроатланици. Не знам кои хора гониш от всичките, малко се поточни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    12 Яну 2024 18:02ч.

    Няма как да разберем дали се е представил добре там на толкова важния изпит за ибрикчия и дали не са го скъсали на практическата част.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моцарт

    12 Яну 2024 19:07ч.

    В капан сте младежи, готвят ви мобилизация тази година ! Бившият водещ на FOX News, Тъкър Карлсън твърди, че на 08.12.2023 на таен брифинг в Камарата на представителите на САЩ, министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин твърди, че е казал: „Ако не отделите повече пари за Зеленски, ние ще изпратим вашите синове и братя да се бият в Русия. Платете на олигарсите, или ние ще погубим децата ви." Карлсън твърди, че тази информация е потвърдена. ПОСЛЕСЛОВ: Това на практика означава че според миналогодишните разчети от съвещанието на НАТО в Рамщайн, ще бъдат създадени многонационални сили от прифронтвите държави – Полша, Румъния и България ! Първите повикани "за справка" във Военкоматите у нас по закон ще бъдат мъжете до 35 годишна възраст...най–боеспособната част от населението !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Викт

    12 Яну 2024 19:09ч.

    Няма как да го скъсат на Устния изпит ,лиже отлично.Може само от естетична гледна точка.По грозен ибрикчия трудно ще намериш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев обсъждал в САЩ евентуално разполагане на войски на наша територия

    12 Яну 2024 19:17ч.

    От чие име и с каквъв мандат? Като иска, да си ги разположи у тях, на село, в плевнята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са решили САЩ,

    12 Яну 2024 20:25ч.

    не са разположили войски в България. Да не мислите, че някой ще ви пита. На изборите до 15% не можете да го докарате. В Народното събрание и 1/3 от гласовете нямате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съгласно

    12 Яну 2024 21:40ч.

    Е хубаво, вие мнозинството се мобилизирайте за война. Ние ще гледаме, както всичко решавате без нас, и с това ще се справите. Вярвам във вас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    12 Яну 2024 20:10ч.

    Колонията и "възпиране".Тоя надрусан ли е?И с какво колонията "възпира"?Че аз първи ще насоча оръжието срещу колониалните фашисти!С моя опит съм 1 срещу 100.....И мога да умирам.Не е проблем. Като мен, хора с опит и то не какъв да е, има десетки хиляди.Маща м@м ¥ц@ фашистка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    12 Яну 2024 22:13ч.

    С теб съм...брой ме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако се наложи, недай Боже,

    12 Яну 2024 20:26ч.

    реднешките бази ще бъдат моментално опразнени и магарето ще остане само да се бори за окраината. Даже и войска няма да има зад него

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • международно признати граници

    12 Яну 2024 21:01ч.

    404 няма! Дано съдбата на Шиндзо Абе застигне всички предатели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    12 Яну 2024 22:27ч.

    Тагаренко е отишъл и е заявил на някой низш чиновник, че ако ни искат за база за излитане на самолети, ние ще се дадем с желание и свалени гащи. Дали са му обърнали внимание, не е много ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Старшината

    12 Яну 2024 23:34ч.

    тагаренко трябва да бъде бит и ебан публично! За назидание на всички антибългари!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе

    12 Яну 2024 23:57ч.

    за първото ще има бая мераклии, ама за второто?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цура

    13 Яну 2024 7:47ч.

    Силно се надявам пи ар на Тагарев да чете не само публикациите, но най-вече коментарите за шефа си. След което да му ги докладва, защото само за това я бива май тази мома гримьорка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смърди

    13 Яну 2024 7:52ч.

    Вони. От вътре, отвън, от всякъде. Излъчва тонове мегасмради.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи