Тагарев: Израелският военен министър ни показа ужасяващи кадри на избити деца, отрязани глави

Тагарев: Израелският военен министър ни показа ужасяващи кадри на избити деца, отрязани глави

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Това е един ужасяващ терористичен акт, който няма как да не настрои международната общност срещу "Хамас". Излезе доста информация по медиите - избити деца, отрязани глави. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти след среща на министрите на отбраната на НАТО.

Израелският военен министър, по думите му, е показал ужасяващи видеа и фотографии от конфликта в Израел.

На въпрос за пропорционалността на отговора на израелската страна, Тагарев посочи: "Признаваме, че Израел е обект на ужасяваща непредизвикана атака. Въпросът е как съюзниците ще реагират, но по принцип трябва да се спазва пропорционалността на отговора", заяви Тагарев относно как Израел трябва да отговори на "Хамас".

"Вече има опити за атака на групировката "Хизбула", което е сериозна опасност да ескалира конфликта в много широки граници", заяви той.

По темата за ракетите C-300 за Украйна, Тагарев заяви, че те ще предадени в цялост. "Какво точно ще използват и как ще ги възстановят - това е въпрос, който не сме обсъждали", заяви още военният министър.

Относно бронетранспортьорите за украинската страна, той посочи, че леко е бил забавен процеса по меморандума. "Това е много сериозна помощ - това са над 100 машини. Те са много нови, но са толкова ползвани - с оригинално въоръжение, със запасни части, могат да свършат добра работа, ако не за армията на Украйна, то за Силите за териториална отбрана със сигурност ще им бъдат полезни", посочи той.

Той посочи, че няма допълнително забавяне на доставките на изтребители на F-16, освен заради пандемията за COVID-19. България също е назад с подготовката на инфраструктурата.

Тагарев съобщи още, че страната ни е предложила да обучава украински пилоти и инженерно-технически състав на английски език първоначално, за да могат да достигнат нивото за обучение на самолетите, без да говорим за подготовка на конкретния самолет. Това съобщи министърът на отбраната Тодор Тагарев пред български журналисти в Брюксел, където участва в двудневното заседание на своите колеги от НАТО.

Той посочи, че нашата страна се присъединява към неофициалната коалиция, свързана с подготовката на украински пилоти на изтребители Ф-16. В отговор на въпрос министърът поясни, че няма и не се очаква допълнително забавяне в доставката на Ф-16 за Българските военновъздушни сили.

По неговите думи може скоро да се очаква нашата страна, заедно с Румъния и Турция, да създаде група за почистване на мини в Черно море. Работим от около два месеца, имаме постигнато съгласие по принцип за създаване на група за минно противодействие. Може би след предстоящата среща в Турция ще започне тази операция с принос за нашата сигурност, поясни той.

Източници: dariknews.bg, "24 часа", novini.bg, БТА

 

 

 

 

Коментари

  • rusnak

    12 Окт 2023 17:34ч.

    А алеята на Ангелите в Донбас, показа ли ти бе, отрепко соросоидна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бял Дом не оповерга ли Тагаре

    12 Окт 2023 19:56ч.

    или Емин ага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЛАСОВЕ, оправете си заглавието

    12 Окт 2023 17:35ч.

    В текста има ЗАПЕТАЯ между деца и отрязани глави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    12 Окт 2023 17:41ч.

    Да не стане като с епруветката на Колин Пауел и химическите оръжия на Ирак?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bad face

    12 Окт 2023 17:50ч.

    Интересно защо ни показват само снимки от чифутските камери, но пропускат тези от арабските обективи? Такива ли са колосалните инструкции получени от всички либерални и соросоидски средства за масова дезинформация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    12 Окт 2023 17:52ч.

    Цитат ================ Това е един ужасяващ терористичен акт, който няма как да не настрои международната общност срещу "Хамас". Излезе доста информация по медиите - избити деца, отрязани глави. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти след среща на министрите на отбраната на НАТО. https://glasove.com/novini/tagarev-izraelskiyat-voenen-ministar-ni-pokaza-uzhasyavashti-kadri-na-izbiti-detsa-otryazani-glavi =========================== От друга страна- Цитат Байдън вся смут с изказване, че е видял снимки как от Хамас обезглавяват деца. Белият дом го опроверга. Белият дом се наложи да опровергае изявление на президента на САЩ Джо Байдън от тази сряда, който заяви, че е видял снимки как терористите от Хамас обезглавяват деца. От администрацията му обаче побързаха да уточнят, че „нито държавният глава, нито други американски представители са виждали подобни кадри“. https://glasove.com/novini/baydan-vsya-smut-s-izkazvane-che-e-vidyal-snimki-kak-ot-hamas-obezglavyavat-detsa-beliyat-dom-go-oproverga ==================== Въпрос - оня тъпанар отгоре, нашичкия, кой ще го опровергае? И какво ще му се случи? Най баш се интересувам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • усраинец

    12 Окт 2023 17:56ч.

    Тагаринко спазари ракетите С 300 и сега хуква към евреите та дано някой палестинец му резне тиквата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя кадри от Газа гледа ли?

    12 Окт 2023 17:56ч.

    Опровержението на Белия дом не е ли чул? Аман от мало@мни измекяри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А черните чували с труповете на здравния министър по време на ковида?

    12 Окт 2023 17:59ч.

    Звучи ми по същия начин!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    12 Окт 2023 17:59ч.

    Тагаренко явно е по-добре информиран и от Белия дом- “от Белия дом подчертаха, че „нито президентът, нито други служители от американското правителство са виждали такива снимки, нито са склонни да потвърдят тяхната автентичност от независим източник“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро-гей

    12 Окт 2023 18:01ч.

    Крайно време е Египет да си отвори границата за цивилното населени не Газа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Псевдобългарският министър

    12 Окт 2023 18:02ч.

    дали може да поясни какво търси българско оръжие у бойци на Хамас?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро- гей

    12 Окт 2023 18:07ч.

    Хората са си Шарили кинти и са получили оръжие . Това е обяснението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    12 Окт 2023 23:23ч.

    Зеленски доставя оръжие на всеки, който си плаща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    12 Окт 2023 18:06ч.

    ""А черните чували с труповете на здравния министър по време на ковида?"" Какво за черните чували и труповете по време на Ковида? Аз бях болен 11 дни в "ковидарника" на Пирогов и сам съм виждал черните чували с трупове. С нолилката на колела, един санитар бута носилката, а след него друг ръси с една пръскачка за дезинфекция. И двамата облечени в скафандри. И не съм само аз - всички които бяхме там ги виждахме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аре ве

    12 Окт 2023 18:31ч.

    а ве черните чували не бяа от ковида а от лечението на ковида което им беше наредено да прилагат; а интубация и вентилатор при нашите некадърници е 100 процента гаранция за смърт; и аз бях болен както не си спомням да съм бил през живота си но единствено съжалявам че им се дадох в ръцете на бялата мафия да ме изтощят до край; аре ваксинирайте се с килшота/клотшота

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    12 Окт 2023 20:50ч.

    От тази най-смъртоносна болест един не умра в къщи, ами всичките в болница. Това нещо да ви говори?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    12 Окт 2023 21:34ч.

    Остави го да си вярва! Някои вярват в Ковид, други в дядо Коледа, трети в Торбалан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аре ве

    12 Окт 2023 21:48ч.

    говори ми; много сполучлива комплексна атака с цел депопулация; а онзи дето видял пръскалка с някой накачулен дето я тика е видял точно това ама какво е -- театро за идиоти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    12 Окт 2023 22:15ч.

    Между другото само в България ни облъчват с Ковид лъжи. В западните медии нито думичка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може да си бил болен

    13 Окт 2023 7:48ч.

    Дори сигурно още си болен. Само че си бил в погрешното отделение. Тази болест се лекува в психиатрията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    12 Окт 2023 18:20ч.

    Израелска журналистика призна, че е излъгала за клането на 40 бебета! https://m-by.tsargrad.tv/news/izrailskaja-zhurnalistka-priznalas-chto-solgala-o-40-obezglavlennyh-mladencah_885115 Но тук не мога да не коментирам крайно неадекватния ни Министър на войната! Абе неадекватнико в България има голям на брой българи изповядващи исляма и твоите крайно неадекватни брътвежи могат да провокират нежелани реакции. В този контекст беше напълно излишно Народното ни събрание да се оцветява със знамето на Израел. Разбери, че тук невинни няма, нито от едната, нито от другата страна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    12 Окт 2023 18:25ч.

    И още нещо! Говори се за провал на тайните служби на Израел. Няма такъв провал. Когато искаш да разрешиш радикално някакъв проблем ти е нужно подобаващ предтекст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    12 Окт 2023 18:27ч.

    В Газа 1354 загинали, 6049 ранени, без да се броят безследно изчезналите в резултат на бомбите от Израел. Болниците са препълнени, няма медикаменти, ток, вода, 330 хиляди души са били принудени да напуснат домовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидич

    12 Окт 2023 18:29ч.

    Няма ли кой да каже на Галя, че този и подобни нему с малоумни опорки като тази само вреди на сглобката и нейните "елементи"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    12 Окт 2023 18:32ч.

    Дъртият лумпен тагарев отново ни приказва измислици. Видяхме измислицирв в Буча на които никой не повярва. Сега е същото. САЩисаните търсят измислен повод да се включат поради очевидната некадърност на израелаката "армия". Най добрият кадър който може да се покаже по "българските" телевизии е отрязаната петниста глава на дъртака магарев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев и Байдън заедно са "гледали" снимките

    12 Окт 2023 18:36ч.

    Няма кой да опровергае Тагарев, Байдън си има службите, ние не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • яростен посредственик тоест тагар

    12 Окт 2023 18:49ч.

    глупака е винаги опасен; не съм срещал безвреден глупак; тагаренкооо тагаренко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сори, но ...

    12 Окт 2023 18:54ч.

    ... ИИ вече доказа, че може да докарва "реални хора" само с няколко скици-подсказки, а на евреи не може да се вярва - те обичат измамите и лъжите от всякакъв вид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    12 Окт 2023 19:17ч.

    Това виц ли е: "Той посочи, че нашата страна се присъединява към неофициалната коалиция, свързана с подготовката на украински пилоти на изтребители Ф-16"? Че то ние ще видим (евентуално) Ф-ките през 2025 г., когато войната вероятно ще е приключила, па тоя ще подготвя някой си на нИщо си... Такива дебили за управници не сме имали през цялата история на Третата българска държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • затвори плювалника

    12 Окт 2023 19:34ч.

    Магарев.Белия дом каза че няма такива снимки.Ти надмина своя ментор-простото киро в лъжите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мечо Кух

    12 Окт 2023 19:42ч.

    Само Пинокиовци на манежа..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    12 Окт 2023 19:42ч.

    информация от един и същ американски вестник, една и съща статия, 2 различни абзаца..открийте разликата: 800 души са умрели в ивицата Газа след бомбардировките на Израел. 1000 евреи са убити от бойците на Хамас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    12 Окт 2023 20:03ч.

    Покажете му на тоя как българчетата умират от глад в България без война , защото трябва да купуваме чертежи от САЩ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро- гей

    12 Окт 2023 20:09ч.

    Крайно време е Египет да отвори границата си за цивилното население на Газа ! Иначе ние/гейовете/ начело със "рукола Z " ще отворим границата !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро-гей

    12 Окт 2023 21:57ч.

    Вчера се разходих в градинката срещу народния театър. Аз , лично преброих 8 /осем/ българчета умрели от глад ! Хората около мен плачеха... Споделиха ми че не са се хранили от 3 дни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЯКОЙ

    12 Окт 2023 20:08ч.

    Изумяващо как тоя е винаги равнис по щатите, ама веднъж да беше се объркал поне, да покаже че не бие все на куха тенекия. Палестинците нямат ли деца бе Тигаренко, сляп ли си какво остана от кварталите им, прах и пепел. Или все Тея цинични двойни стандарти. Когато е в полза на силния на деня е правилно, ако е против интересите на американците е тероризъм и зверщини.Пълна слепота за десетилетия убийства унижения отнемане на земи и права на палестинци, ако те ударят в безсилието си да ги забележат и поставят проблемите им на дневен ред, Тагаренко е надал вой по силен от на господарите . Този човек е мъртав от вътре, нищо човешко няма в него, един поцинкован робот за изпълняване на заповеди на господарите. И мутрата му такава и поведението. Дано доживеем да го видим на мястото което му се полага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    12 Окт 2023 20:09ч.

    Всяко зло - за добро. Добре, че нямаме почти никаква армия, иначе фашистът Тагарев, щеше да я изпрати да помага на САЩ и Израел в геноцида над палестинците. Този човек вероятно има мозъчен тумор! Треблинка бледнее пред сегашните зверства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    12 Окт 2023 20:09ч.

    По време на война, на 600-700 км от теб - не назначаваш за военен министър върл привърженик на една от страните. По време на избухнали конфликти, с висок интензитет не назначаваш за военен министър човек с очевидна агресивна позиция. Ако не друго, поне го привикваш, набиваш му канчето и забраняваш да си отваря устата.КОЙ му е началника на тоя психопат ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ся, формално

    13 Окт 2023 8:56ч.

    начельник на лицето тагарефф знаете кой е! Един държавен чиновник с първо име "академик", известен и с един куп псевдоними... Но неформалният му начельник има по-голяма власт от формалния и се "ситуира" в южния край на Южния парк, а вече се чувства и новата командна линия откъм улица Боряна... И понеже е угоден на неформалните начельници, едва ли ще бъде повикан за за "нашокване" на канчето...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    12 Окт 2023 20:12ч.

    Твърдо заставам на страната на Израел в борбата срещу хамас !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    12 Окт 2023 20:15ч.

    Колко твърдо ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    12 Окт 2023 21:10ч.

    В подобни войни и двете страни са виновни! Няма бял, няма и черен. Видно че, докато има видни геополитически интереси от трети страни, в този регион мир няма да има! Така че не вземай страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    12 Окт 2023 21:02ч.

    Аз пък мисля, че тагаренко трябв да бъде предаден на Хамас!!! Заедно с всички останали продажници, окупирали властта в България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗНАЕЩ

    12 Окт 2023 21:05ч.

    чл. 162. (1) НК, “Който проповядва или подбужда към расова или национална вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание.” Тагаренко трябва да бъде подведен под съдебна отговорност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар / нали пише, напиши коментар /

    12 Окт 2023 21:48ч.

    Това е един от най- отвратителните индивиди на това, така наречено ,, правителство". Това е едно толкова отвратително и лепкаво същество, добре, че края му се виждаа. Повтаря като папгал след бай дън и повтаря глупостите му, защото толкова му е кашата в тиквата вместо мозък. Белия дом опроверга бай дън, а акадденков ще опровергава ли безмозъчния си индивид или и на тях толкова им е ,, мозъчето " и ще му ръкопляскат. Тъжно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????(бивш Гост)

    12 Окт 2023 22:06ч.

    Тагарев не го ли е страх да спори с Белия дом? Или Галя е по-важна? https://glasove.com/novini/baydan-vsya-smut-s-izkazvane-che-e-vidyal-snimki-kak-ot-hamas-obezglavyavat-detsa-beliyat-dom-go-oproverga

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????(бивш Гост)

    12 Окт 2023 23:08ч.

    Няма тема където да го пусна така че гледайте - https://www.youtube.com/watch?v=LRcIJPfhi-Y&t=3s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагаренко Магаренков

    12 Окт 2023 23:26ч.

    с тия сЪвецки погони, крайно време е да заработи натовски на фронта. С домочадието и напред. Глиги ш муй пътеводна звезда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    13 Окт 2023 6:09ч.

    Много лошо начало на конфликта предполагащ бъдещи ужасии. Факт е, че има убити десетки деца но рязането на глави вече вдига залозите до непознати нива. В допълнение се разпространяват видеа с разпити на араби и се изтръгват признания от тях, че се отвличат деца с цел сексуални забавления. Думите на израелския министър на отбраната да се убиват палестинците защото са животни се оказаха фейк. Тоест и двете страни лъжат и всеки си вярва на неговият отбор. Да ама това не е мач след който всеки ще си отиде весел и доволен в къщи а подготовка за кървава баня. В мрежата се срещат пропада дни материали отпреди 1&2 СВ. Същите прийоми за раздухване на конфликта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безчестие

    13 Окт 2023 7:07ч.

    Колко били крехки, колко били чувствителни натовските министри. И господина, Тагарев или както е там, оказа се поетична душа, готова да помага и заклеймява. Колко хора осъдиха на агония без вода, без ток, без гориво, без медицинска помощ? Но смъртта на един е трагична и героична, на други е заслужена и без значение?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вход 1 рубла изход 2 рубли

    13 Окт 2023 8:01ч.

    На Тошо, като ГРУ-троянско Тагаре в НАТО, не му е за пръв път да гледа такива ужасяващи филми: В книгата си за ГРУ "Аквариумът" ГРУ-офицерът-шпионин Виктор Суворов (Владимир Резун) описва как на всеки влизащ или вербуван агент на ГРУ му прожектират филм за това как се излиза от ГРУ - заързан за количка агент бавно го вкарват ЖИВ в пламтяща пещ! И девизът бил: вход=1 рубла; изход= 2 рубли! От НАТО са решили да му примпомнят на тагарето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Магарев, следващата глава за рязане е ТВОЯТА! какво беше казал Бате Бойко за дюнерджийниците преди времи???

    13 Окт 2023 8:04ч.

    За какво се набутваш н устата на лъва? Защо мислиш ЕС ХРАНИ ХАВАС с половин милиард евра всяка година? За твоето здраве ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Раз

    13 Окт 2023 10:27ч.

    Ето го видеото: https://www.youtube.com/watch?v=T3TILW0O_C0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи