Тагарев: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна

Тагарев: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна

Депутатите изслушват министъра на отбраната Тодор Тагарев. Той отговаря на депутатски въпроси за заявеното от него включване на България в Инициативата на Европейския съюз за осигуряване на 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна. Изслушването е по искане на БСП още от миналата седмица.

"Никога, по никакъв начин не е ставало въпрос за изпращане на военни формирования, повтарям го във всяко интервю. Няма планове, не се дискутира и не се обсъжда участие на български войски в конфликта в Украйна", заяви Тагарев пред пленарната зала.

Относно бойните санитари, Тагарев уточни, че става въпрос за украински медицински лица. И припомни, че още в решението на НС от предишния парламент да бъде предоставена помощ на Украйна, като точка 4 в него фигурира разрешение за пребиваването на до 60 военни от украинска страна у нас всяка година.

Ще бъдат обучавани до 15 украински бойни санитари на месец в продължение на 4 дни. Те ще бъдат обучавани в тренировъчния център на ВМА, който вече е изграден с финансовите средства на САЩ и е оборудван на високо технологично ниво, стана ясно от думите на министъра на отбраната.

България няма да вземе участие в направлението за боеприпаси, калибър 155 мл, защото не разполага с такова изделие, стана ясно от думите му. Участието ни обаче в инициативата за увеличаване на европейския капацитет на отбранителната индустрия на ЕС е само в наша полза, защото е възможност да развием военната си индустрия, подчерта министърът на отбраната.

Той отговори и на въпрос на Радостин Василев имал ли е трудов или граждански договор с МО на Украйна, за да е ясно, че не е пристрастен към едната страна в конфликта. 

"Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г., посещавайки регулярно Киев, работейки в различни международни формати", отговори Тодор Тагарев. Той обясни, че е съветвал украинското военно ръководство как да се изгради цивилен капацитет и как да повиши военния си капацитет. "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна", заяви от трибуната Тагарев.

Ивайло Мирчев от ДБ изрази възмущение от въпросите, зададени към министъра, на когото депутатите загубили времето. И съзря руска връзка във взривяването на оръжейните складове у нас.

"Ние си говорим какво бил работил министър преди 15 година", възмути се Ивайло Мирчев, като призна, че е очаквал "Възраждане" да реагират, например, за потопените от Русия 14 села от язовир Нова Каховка.

"Кой 15 години взривява складове, когато не му отърва? Всички знаят, че има ясна руска връзка", настоя Мирчев.

Преди изслушването по същество се разви кратък спор между БСП и ДБ по въпроса изпращани ли са оръжия за Украйна по времето на участието на БСП в четворната коалиция, или не.

"За европейската инициатива за мир - какво ще даваме, кога ще го даваме, ще се накърни ли нашата отбранителна способност, ще пращаме ли жива сила, както в едно интервю излезе, че ще се обумават медици, на следващия ден излезе, че украински ще се обучават - кое от двете е вярно? Вие не сте министър на отбраната, а сте министър на войната", заяви Борислав Гуцанов.

"Аз ви питам какво точно съдържа тази военна помощ и защо се шикалкави по тази тема? Ако е необходимо да закрием заседанието и на закрито заседание да коментираме какво точно ще се дава", добави той. И напомни, че за първи път военни са излезли с позиция срещу мнение на Тагарев преди да стане министър на отбраната, като припомни декларацията на Военновъздушните сили.

Още в началото се завихри спор между БСП и ДБ изнасяла ли е страната ни оръжие за Украйна при участието на БСП в четворната коалиция, когато министър на икономиката беше Корнелия Нинова. 

Йордан Иванов от ДБ напомни, че износът не е спирал тогава, последва реакция от Георги Свиленски, който за пореден път повтори, че с подпис на икономическия министър Корнелия Нинова не е било изнасяно нищо за Украйна. 

Социалистът отклони предложението на депутата от ДБ да бъде закрито заседанието. Йордан Иванов пък наблегна, че с избора си в новия 49-и парламент "българският народ даде своя геополитически императив". 

"БСП не са подписвали износ, а "г-жа нито патрон" е подписвала износ.Иронията е, че това именно го правеше лидерът на БСП в подкрепа на Украйна срещу Русия", отвърна Йордан Иванов. "Коя госпожа и какво е направила?", попита Свиленски. "Г-н Иванов, колкото пъти да излезе от тази трибуна, оръжие и патрони не е изнасяно от България", нарече лъжи твърдението му зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

"Излезте и се извинете на г-жа Нинова, ако сте мъж, ако сте почтен депутат", призова социалистът.

 

Коментари

  • ввв

    29 Юни 2023 15:39ч.

    Мдам така е сигурно, тарифата ти е в ДОЛАРИ, каквато е местната валута и там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна

    29 Юни 2023 15:46ч.

    Тоше, на, те на чуждестранните наемници не плащат ли в долари, а и каква е гаранцията, че ти душо не си бил там през американска фирма за набор на персонал и в коя област и с каква експертиза всъщност си съветвал украинчетата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Филанкишията

    29 Юни 2023 16:38ч.

    Тагарево магаре, подбирай си украинските клатику..и от хотелите по морето и тагадък-тагадък се отправяйте на фронта в украйна, докато още съществува!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    29 Юни 2023 17:30ч.

    Тагарев очевидно не вижда гривната на носа си, за която го водят дресьорите му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • почакай

    29 Юни 2023 19:25ч.

    Гривните ще ти ги сложим, когато дойдем да те арестуваме. Може и пранги (като на Иванчева).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко ще си кажеш г-н професоре

    29 Юни 2023 15:40ч.

    Българите може и да ти повярват ако свършиш нещо за тях, а не против тях. До тогава ще се оправдаваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    30 Юни 2023 1:11ч.

    Какъв професор е този еничар! Те всичките станаха професори и академици, та с лопата да ги ринеш! Та този твърди, че не получавал възнаграждението си в гривни! То и без да ни го казва ни е ясно, че не е толкова глупав, та да взема инфлационни гривни, дето са си чисти хартийки, дето и за тоалетна хартия не стават! Той си взема възнаграждението в долари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде стига

    30 Юни 2023 4:41ч.

    Тоя цървул, професор! Абсолютна подметка, с лице на спечен гъз!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира се

    29 Юни 2023 15:41ч.

    Ще пътуваме, ще вършим чужда работа няколко години поред безплатно, защото сме украински патриоти и уважаваме Бандера и Шухевич точно както правителството в Киев толкова много ги уважава, че е нарекло главни булеварди на тях. Но нацизъм не виждам тук. Все едно във Виена да сложат главен бул. Хитлер. Това не е нацизъм. Просто име на булевард. Така и Тагарев просто е работил с украинците на добра воля, безплатно години наред. Кой е плащал пътните, там престоя и храната е съвсем друг въпрос, особено когато след 2008-ма е работил към БАН. Може би е дарявал заплатата си към БАН за героите на Украйна? Не виждам друг начин. Патриот. Украински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майска

    29 Юни 2023 15:43ч.

    Първо Тагарев е в конфликт на интереси и трябва да напусне МС, второ изнасял е документи със секретно съдържание за да ги предаде на Украйна - това е предателство и трябва да бъде съден! ЗАТВОР!д

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    29 Юни 2023 16:45ч.

    Напълно съм съгласен и подкрепям.Още повече,че трябва веднага да бъде разследван защо,на чия сметка и в чий интерес е работил там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миналата година

    29 Юни 2023 16:57ч.

    Украинците имаха информация за всичкото ни налично по видове и количество оръжие. Тогава се питахме откъде го знаят. Да не би съветникът?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопико

    29 Юни 2023 15:46ч.

    То е ясно, че не са му плащали в гривни. Но може би са плащали в лири? Кой го е предложил за съветник и къде са другите съветници по това време? Изглежда, че БСП вече нямат капацитет и за опозиция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прасета в космоса

    29 Юни 2023 19:16ч.

    Интересна формилировка - "от украинска страна не съм получил нито една гривна", която не казва дали от друга страна е получил друга валута.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Критичен

    29 Юни 2023 23:22ч.

    Ама, разбира се, на собствена издръжка е работил в Украйна?! Тия не на нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    29 Юни 2023 15:55ч.

    Миризлив боклук си ти, Тагарев! Съчувствам на момчетата от БА, че им спуснаха такъв министър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чичо доктор

    29 Юни 2023 15:57ч.

    "Всички знаят, че има ясна руска връзка" -- хайли лайкли и олмост съртънли е точно така! но за по-сигурно, най-вероятно, възможно, евентуално, авторите на подобни "мисли" трябва да бъдат въдворявани в специализирани заведения. медицински. на първо време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вицът на деня:

    29 Юни 2023 16:00ч.

    Тагаренко бил съветник. Може, ако са му искали съветите за да правят точно обратното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че кой говори за гривни?

    29 Юни 2023 16:03ч.

    Има и други валути.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от украинска страна не съм получил нито една гривна

    29 Юни 2023 16:04ч.

    За чий хрен са ти гривни ? Ще си ги слагаш на ръцете ?…Много ясно че са ти плащали в $ или € !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    29 Юни 2023 16:04ч.

    "Той отговори и на въпрос на Радостин Василев имал ли е трудов или граждански договор с МО на Украйна, за да е ясно, че не е пристрастен към едната страна в конфликта. "Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г., посещавайки регулярно Киев, работейки в различни международни формати", отговори Тодор Тагарев. Той обясни, че е съветвал украинското военно ръководство как да се изгради цивилен капацитет и как да повиши военния си капацитет. "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна", заяви от трибуната Тагарев." Tози цитат иде покаже функционалната неграмотност на г-н министър. Само заплащане ли е основание за наличие на пристрасност към една от страните, след като си имал задължения към нея? И, а пропо, по какви причини е бил избран именно той, а? И по какви причини е работил на ползу роду украинскому? Това не е ли пристрастност? Да ви имам умните глави...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Юни 2023 17:31ч.

    Министърчето манипулира, чрез т. нар. "полуистина". Признава, че е "работил като съветник към МО на Украйна", но и че "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна", което не изключва някоя друга страна или организация да му е плащала, и всъщност така и не отговаря директно на въпроса имал ли е трудов или граждански договор за "работата" си там, и дали някой му е плащал пътните и режийните разходи по време на престоя му в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    29 Юни 2023 16:07ч.

    Ни срам, ни очи!Дали пък у нас нямаше някой друг, който би бил достоен за министър, без да е служил и на други правителства?! Браво на Борисов, че предаде без никакво съжаление доверието на хората в ръцете на един молец, който ще разнищи националната ни тъкан!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    29 Юни 2023 16:11ч.

    Eх, ты, гадюка! има нещо сбъркано: на този морален кастрат се дава трибуна и му се позволява да размахва пръст срещу всички, които знаят, че е продал съвестта си на чужди (US) интереси…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    29 Юни 2023 16:18ч.

    Така съветваше украинците, Тагарев, та избухна Майдана! За благодарност ли те назначиха тук Сащ, да ни предаваш ведущ опит?! Относно гривните, у нас имаме такива в излишък, но са крачни и междукрачни, но имат пък Gps.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ДАНС!

    29 Юни 2023 16:18ч.

    Как сте, спите ли, добре ли сте? Може ли, ей така, лека полека да покоментирате ей това: "Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г...". Не за друго, а щото призналото си "лице" в момента е министър на войната и е пряко отговорно за предаване на българско оръжие към ония, дето ги е съветвал, при това цялата процедура става на тъмно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кгкжкжкжкх

    29 Юни 2023 16:20ч.

    Тоя шегува ли се?!!! Факта че е работил за чуждо военно ведомство е достатъчен да не припари до наше министерство и класифицирана информация!!!!!!! Алоооо прокуратуратааааа и ДАНС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    29 Юни 2023 16:43ч.

    До кога ще търпим тия малоумни продажници, дошли на власт с фалшифицирани избори да се гаврят с народа и държавата, а ние да плащаме за всичките им идиотии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    29 Юни 2023 16:43ч.

    Такива съветници тия дни се бяха събрали в едно заведения в Краматорск.Жалко,че нашият дащник го е нямало там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мнение

    29 Юни 2023 16:47ч.

    Този,дали не е шпионирал Украйна в полза на руснаците или е шпионирал България в полза на украинците.А,сега дали консултира чужди посолства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дина

    29 Юни 2023 16:49ч.

    О,безкористен,всеотдаен фашист

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Случайно съвпадение на моята мисълта по-долу с тази

    29 Юни 2023 16:54ч.

    НЕ Е ПЛАГИАТСТВО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А-ха, фашист по убеждение

    29 Юни 2023 16:51ч.

    не е работил за пари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де

    29 Юни 2023 16:51ч.

    Еничар до еничара, мила моя майно льо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    29 Юни 2023 16:53ч.

    Магаре на съд пред Военен трибунал. Белене!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много е тъпо да си тъп

    29 Юни 2023 16:54ч.

    Ами като е толкова тъп да работи за чужда държава безплатно, това не го прави по-малко национален предател. ДАНС и прокуратурата и те ли разсъждават като ТОЯ? Щото посолствотО, такованака?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Юни 2023 16:59ч.

    Тагарев: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна Съветник на министерство на чуужда държава!!! Сигурно не съм разбрала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    29 Юни 2023 17:10ч.

    Тагарев е най-малко подходящият за поста си - работил за чуждо правителство,получавал за труда си заплащане( не в гривни), но предполагаемо в долари или евро. Говори с лозунги и не виждам в него загриженост за бълг. армия, а за чужда такава. Когато стане въпрос за укр. и веднага се появява Мирчев, който е ''специалист по всичко" - в ролята на защитник на Т.Т.- ГУБЕЛИ МУ ВРЕМЕТО??? Министрите трябва да са готови винаги да отговарят на въпроси, независимо дали им харесват или не! Ив. М. е готов винаги да направи на някого - "мечешка услуга".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    29 Юни 2023 17:10ч.

    За какво и срещу какво ги е съветвал?! Боже, пази България от такива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те, "такивата" са възможни заради

    29 Юни 2023 17:35ч.

    АПАТИЯТА на бг избирателя! Та кой ще пази България от българските избиратели???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенсионер

    29 Юни 2023 17:35ч.

    Тоя за какви ни взема? Педераст!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога се работи безплатно

    29 Юни 2023 17:40ч.

    Когато си идейно привързан към начинанието. Това ОК ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ не съм получил нито една гривна”

    29 Юни 2023 17:43ч.

    А как е твойта гривна? “ бойни санитари на месец в продължение на 4 дни” За 4 дни ще ги научат как да вадят органи от ранени хохли за продажба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    29 Юни 2023 17:50ч.

    д.олният президент-предател, сложи един фашист на пост и дано и двамата си заминат като оня, който вкара България във война! Радеф е президента на смъртта, един лицемер, излъгал милиони, който открито работи за новите фашистки елити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гинеколог

    29 Юни 2023 18:03ч.

    А на родител 1 в модифицираният му полов орган.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kuku66

    29 Юни 2023 18:13ч.

    Сега на шпионите съветници ли им викат?А грини за какво са ти?То срамно,ама долари или евро е друга работа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    29 Юни 2023 18:25ч.

    Укравляват ни украински шпиони и всякакъв сорт майцепродавци, инсталирани от Посолството...докога ще търпим тия изроди, качиха ни се на главата и хоро друсат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    29 Юни 2023 18:26ч.

    Аз, майорът от въоръжените сили на НРБ, Випуск 1982 (марширувах през 1981 на парада в чест на 1300 години Българска Държава ) ти заявявам ,чи Ти си тотален Боклук!Изобщо какъв министър може да е тоя плъх като освен няколко схеми от авиониката на самолетите от ехеееееее онуй време,нищо друго няма в кухата Му кратуна? Кога стана партиен член, Магарев? Сигурен съм че още в ВНВВУ си станал.Ама аз не станах.3 години след станах защото си стоях взводен.Предател,кариерист и нагаждач си.Ако те стещна без охраната Ти,ще ти начупя кратуната с тия монголоидни очички. Боклук.Ти си агент на чужда нацистка колония и подчинен на Сатрапът от Хаити.Да пукнеш и близките ти да пукнат до 10то коляно.Гад мръсна.Догодина-2024 ще си идвам.А дано си пукнал до тогава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    30 Юни 2023 13:31ч.

    Магарев е бил партиен член, а после агент на цереушките, напълно в духа на модерните пребоядисани времена. Както се казва, важното е където е текло, пак да тече. А в каква валута му е плащано за услугите на чужда държава, трябва да го изяснят следствените органи, ако все още ги има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Юни 2023 18:44ч.

    Те плащат в долари… пък ако не си получавал нищо, още по-лошо, че си просто една аванта ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • българиан с хубаво българианско име

    29 Юни 2023 18:49ч.

    Не са ти плащали в гривни, а в друга валута, иначе добре си прикрил кожения наглосаксонски нашийник на врата си. Какво е тагар - извънсистемна мерна единица за продажност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    29 Юни 2023 19:00ч.

    Как може съветник на ЧУЖДО МО да бъде военен министър?!? Първо е в конфликт на интереси и второ той си е чужд агент и не би трябвало да има достъп до секретна българска информация

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    29 Юни 2023 19:08ч.

    Абе и аз и казвам на данъчните, че съм имал договор, ама пари не съм получавал, НО те ми начислява стойност ЗА Данъчни цели и ме ОБЛОЖИХА!!!!! Та така стоят нещата с договорите и плащанията!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ИИ "Рангел" от Сицилиевата долина

    29 Юни 2023 19:12ч.

    Ако помислим малко, всъщност министър Тагарев не лъже. Той не заявява, че е работил про боно. А и никъде никой не иска от него да уточни вида на валутата. Той просто не е получил и една гривна. Засега. Никога не е късно някой министър да получи гривни. От онези двойните. С ключ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БоЙйКоООо

    29 Юни 2023 19:19ч.

    Има ясен антагонизъм,Бойко пазача на тръбите Лукойл,човек подаряващ кученца и не даващ ДНК и Тагарев Украинеца..КоЙ защитава Българския интерес????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • супер наглеци

    29 Юни 2023 19:57ч.

    Ало наглеца. Как може да си толкова нагъл. Нямало значение, че нашият министър на отбраната е работил в чужди министерства. Така ли значи? Ами да назначим тогава Суровикин за министър бе. Егати наглеците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    29 Юни 2023 20:02ч.

    Има и предателство по убеждение, което не намалява наказанието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • War_Gonzo

    29 Юни 2023 20:35ч.

    Извадки от западната преса без редакторска намеса: Началникът на полско-литовския корпус Ярослав Мокшицки беше назначен в украинското министерство на отбраната, отговорен за планирането на „мироопазваща операция“ Съобщава се, че Ярослав Мокшицки пристигна без много патос през нощта в Киев, където вече работи в Министерството на отбраната. Формално той беше назначен за съветник на Резников по мироопазващи операции и взаимодействие с литовско-полско-украинска бригада на името на "Острожски". В момента тази бригада наброява няколко хиляди души от три държави, а информацията за нейното изпращане като „мироопазващ контингент“ в Лвовска област се обсъжда от няколко месеца. Очевидно през следващите 2 седмици конфликтът в Украйна ще навлезе в решаваща фаза, защото глобалистите са разработили сценария за „трите Украйни“: *Западните региони ще станат част от ЕС и НАТО (статутът все още не им е изяснен) *Централните региони ще получават "гаранции за сигурност" и членство в ЕС през следващите "условни" 30 години *Източните региони ще се превърнат в нещо като бившето ГДР. ПОСЛЕСЛОВ: Така че на родните българи-юнаци до 35 годишна възраст ще им се предостави възможността да служат за в бъдеще в тази "Коалиция на желаещите", която ще се сформира до есентта от НАТО. Тези "Mироопазващи сили" ще имат задачата да бранят "доброволно" присъединили те се Западни райони на Украйна към Полша / която тя ги смята за свои изсконни земи/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    29 Юни 2023 20:42ч.

    Дъртият лумпен Тагарев лъже най нагло. Какви гривни бе, директно долари получаваш но не от Окрайна а от САЩ. После получи от Окрайна долари да им издадеш класифицирана информация за наличните ни оръжия, за което подлежиш на съд и затвор. После кулеба дойде в "независима " България да ви се кара че не давате оръжие. Тагарев трябва да последва съдбата на своите идоли: Дучето и Хитлер. Този наглец с комунистическо минало и настоящ евроатлантик е срамен и пагубен за страната ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дея

    29 Юни 2023 20:47ч.

    Този ви взема за мезе...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИКИ

    29 Юни 2023 20:55ч.

    ИЗРОД

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    29 Юни 2023 21:32ч.

    Мамка ви мръсна! Толкова ли нямаме експерти, та в парламента и министерския съвет бъка от чужди агенти. Кой с чуждо гражданство, кой работил за чужди правителства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бат Ваньо

    29 Юни 2023 22:13ч.

    Да бе, вервам ти ама нада ли охлюв такъв

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор ошенко

    29 Юни 2023 22:28ч.

    Прав е магарев, че за гривни не би си мръднал дори едното копитце. Американските работодатели плащат на агентите си в долари, независимо от това колко ги презират и отвращават заради слугинския им манталитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каракочев

    29 Юни 2023 22:37ч.

    Украинците са на това дередже щото съветници са им били Тагарев и неговия пророк Шаламанов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байчо

    29 Юни 2023 23:41ч.

    Изпечен кафяв лъжец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цоко

    30 Юни 2023 1:20ч.

    До 2014 г. президент на Украйна е проруският Янукович. За кого всъщност е работил Тошо Тагарев? Да не е получавал тогава рубли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • doba

    30 Юни 2023 2:27ч.

    Приятел, ти сам вярваш ли си?..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бурятмонгол

    30 Юни 2023 2:44ч.

    В най-корумпираната страна в света по определението на редица западни, повечето американски авторитети чиновниците нямат нужда от заплати, стига им и артисва да се гушат с рушвети.Тази щатска агентурка ни мисли за идиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cеверомакедонец

    30 Юни 2023 3:11ч.

    Това си е направо за военната прокуратура, освен ако не е по програма на НАТО. Наемничество или поставяне в услуга на чужда държава при това служител на МО. Но ако е по програма на НАТО, то значи бозата в Украйна е от 2011 година поне официално.....Той да не е руски агент с това косвено признание????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • северомакедонец

    30 Юни 2023 3:12ч.

    А кой му е плащал ппътните?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Адмирации към Тагарев, достоен Българин, с главно "Б"

    30 Юни 2023 4:25ч.

    Поздрави за този ИСТИНСКИ Българин, допринесъл за ЕДИСТВОТО на НАШАТА ЗЕМЯ и защитата от Оркостан : https://www.youtube.com/watch?v=409HxE8JrEQ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много е тъпо да си тъп

    30 Юни 2023 4:33ч.

    Айно да е, българско да е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев е един от многото Човеци, допринесъл украинците да имат ТАЗИ ОБЩОЧОВЕШКА МЕЧТА

    30 Юни 2023 4:38ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=98qy6CEAtQc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИХАЙЛОВ

    30 Юни 2023 5:10ч.

    ....ТО Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО И Е ОБЩОИЗВЕСТНО, ЧЕ ТОЯ ТАГАРЕВ МАГАРЕВ Е РАБОТИЛ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ КАТО СЛУЖИТЕЛ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА - УКРАИНА И ТО В ПЕРИОД НА ФАШИЗАЦИЯ И ПОДГОТОВКА И ИЗВЪРШВАНЕ НА КЪРВАВ ФАШИСТКИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ И ЖЕСТОКИ РЕПРЕСИИ, ТЕРОР И ДИСКРИМИНАЦИЯ И УБИЙСТВА СРЕЩУ ВСИЧКИ РУСНАЦИ И СРЕЩУ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В УКРАИНА... ...И ТВЪРДИ, ЧЕ УКРАИНА НЕ МУ Е ПЛАЩАЛА НИЩО... ...НО ТОГАВА КОЙ МУ Е ПЛАЩАЛ, В КАКВА ВАЛУТА И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ??? ...И НАЙ - ИНТЕРЕСНОТО В СЛУЧАЯ Е ДАЛИ ТАГАРЕВ Е ДЕКЛАРИРАЛ ТИЯ ДОХОДИ ПРЕД ДАНЪЧНИТЕ СЛУЖБИ / И НА КОЯ ДЪРЖАВА /, ДАЛИ СИ Е ПЛАТИЛ ДАНЪЦИТЕ ЗА ТИЯ ДОХОДИ И АКО ГИ Е ПЛАТИЛ - КОГА И КЪДЕ И НА КОЯ ДАНЪЧНА СЛУЖБА / НА КОЯ ДЪРЖАВА /... ...ЯСНО Е ЧЕ ЗА ТИЯ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ РАБОТА КАТО СЛУЖИТЕЛ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НЕ Е РАБОТИЛ БЕЗПЛАТНО И НЯКОЙ ОТ НЯКЪДЕ МУ Е ПЛАЩАЛ ОГРОМНА ЗАПЛАТА ПРЕДВИД ВИСОКИЯ ПОСТ / СПЕЦИАЛЕН СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА НА УКРАИНА /... ...КАК СА СТАВАЛИ ПЛАЩАНИЯТА, С КАКВИ ДОКУМЕНТИ, КЕШ ИЛИ С БАНКОВ ПРЕВОД ОТ КОЯ И ПО КОЯ СМЕТКА... ...КАКВИ ЗДРАВНИ, СОЦИАЛНИ, ПЕНСИОННИ И ДРУГИ ОСИГУРОВКИ СА НАЧИСЛЕНИ, ПЛАТЕНИ ЛИ СА - КЪДЕ, КОГА, КАК, КОЛКО... ...ПОЛУЧАВАЛ ЛИ Е ПРЕМИИ, БОНУСИ, НАГРАДИ - - КАКВИ, КОЛКО, КОГА , КАК И ДЕКЛАРИРАЛ ЛИ ГИ Е И ПЛАТИЛ ЛИ Е ДАНЪЦИ ВЪРХУ ТЯХ... ....И ОЩЕ КОЛКО ВЪПРОСИ... ...ВЪПРОСИ... ......АЛО ДАНС И ДАНЪЧНИТЕ..., КАК СТЕ, ДОБРЕ ЛИ СТЕ, СПИТЕ ЛИ ОЩЕ..., ДРЕМЕТЕ ЛИ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    30 Юни 2023 11:33ч.

    този чиляк след като е бил сътрудник в чужда държава проверен ли е от нашите служби тои няма работа в кабинета още повече в мо това е позор от къде да знаем дали не е вербован оставка на правителството

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аналгин

    30 Юни 2023 11:39ч.

    Май......ти да еб..... и боклук такъв

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нова възможност

    30 Юни 2023 13:08ч.

    Споко. И Белене се работи без гривни... Щом такаси я подкарал ще ти се даде нова възможност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи